Jeg var så heldig, at få et par IcyFlakes øreringe i fødselsdagsgave i december, men desværre var en af stenene i den ene ørering faldet ud. Da jeg kontakter Dropps bliver jeg mødt af en meget for... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super hurtig og kompetent kommunikation. Havde lavet en retur ordre, som ved en fejl havnede hos føtex på Vesterbrogade igår ved 15.30 tiden og vupti løb kundeservice ned og fik den hentet samt sendt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
DroppsBySzhirley får simpelthen top stjerner af mig. Ikke kun fordi jeg vandt et af hendes silketørklæder med hendes skønne hund på❤️men fordi hun laver nogle fine ting🌞🎈er en rigtig spændende perso... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde købt en flot ørering, men som bøjede i stålet, her sendte jeg billeder til kundeservice, og de bedømte jeg skulle sende øreringen retur og så ville de sende en ny. Meget ærligt og det gør... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dropps By Szhirley er et dansk smykkefirma med en stor passion for unikke smykker. Dropps By Szhirleys smykker tegnes, udvikles og designes af skuespiller og sangerinde Szhirley. Smykker fra Dropps By Szhirley er elegante med kant og tidsløse kvalitetssmykker - ofte med flere funktioner og ofte med udgangspunkt i Szhirleys spiritualitet - og så til fair priser. Vores fokus hos Dropps By Szhirley er, at skabe smukke og unikke smykker alle kan gå med. Vi udvider og udvikler kontinuerligt vores smykkesortiment med nye Dropps som vi kalder vores designs. Hvert Dropp / smykke har sin egen releasedag, og oftest kommer der et nyt smykke 1 gang om ugen
Viktoriagade 3 st.tv , 1655, København V , Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Hurtig service.
Da jeg ikke fik rabat, som ellers lovet på hjemmesiden, så var det No problem og blev bare løst.
God oplevelse.

Antwoord van DroppsBySzhirley
Min earcuff jeg modtog hurtigt svarede fuldstændig til det forventede. Dejligt når forventninger og virkelighed stemmer overens

Antwoord van DroppsBySzhirley
5 stjerner så mange smukke smykker har en søster der har rn del derfra ❤️elsker deres smykker ❤️💕💕⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5 stjerner

Antwoord van DroppsBySzhirley
De flotteste øreringe og den pæneste indpakning. Tusind tak for hurtig levering og nem og overskuelig hjemmeside

Antwoord van DroppsBySzhirley
Er virkelig glad for de ting jeg købte. Super lækker kvalitet. Det var virkelig nemt at bestille og virkelig hurtig levering. Rigtig god service. Kan bestemt anbefale.

Antwoord van DroppsBySzhirley
Helt vildt lækker smykker og hansker. Små hyggelige beskeder ved hver ting 😊 super lækker indpakning, samt hurigt levering. Kan kun anbefale.

Antwoord van DroppsBySzhirley
Varen levede op til mine forventninger, samt den var pakket så den ikke tog skade, hurtig ekspedition, samt hurtig levering, vil handler der igen ☺️☺️

Antwoord van DroppsBySzhirley
Hele forløbet med at købe hos DroppsBySzhirley er gået så fint. Der blev sendt en lille hilsen med, hvilket jeg også blev glad for. Kan kun give DroppsBySzhirley mine bedste anbefalinger.

Antwoord van DroppsBySzhirley
Da jeg kontakter Dropps bliver jeg mødt af en meget forstående medarbejder, som sender en ny ørering afsted til mig. Den nåede endda at komme frem inden d. 24 december, så jeg kunne rigtig "glimte" juleaften.
Smukke øreringe og en rigtig dejlig service, stor anbefaling herfra 😃

Antwoord van DroppsBySzhirley
Super hurtig levering af de smukkeste øreringe jeg længe har set!

Antwoord van DroppsBySzhirley
Hurtig levering og en fin breeze kimino jeg fik😃

Antwoord van DroppsBySzhirley
Super hurtig og nem betjening/ekspedering og levering. Super fint produkt som lever fuldt op til forventning☺️

Antwoord van DroppsBySzhirley
Smykkerne er meget flotte og ny-tænkt! Betjeningen er fin og hurtig

Antwoord van DroppsBySzhirley
De smukkeste smykker, nemt at bestille og hurtig betjening ♥️ Eneste problem er at, man har lyst til at købe en af hvert design 😍

Antwoord van DroppsBySzhirley
Super hurtig levering og indpakket og besked med på den sødeste måde

Antwoord van DroppsBySzhirley
Hurtig svar på spørgsmål inden køb. Hurtig levering og utrolig flotte jule øreringe også gjorde det jo ikke noget at man fik et par øreringe ekstra med uden beregning.

Antwoord van DroppsBySzhirley
Super smukke øreringe, og utroligt lækkert pakket ind, det var en oplevelse i sig selv at åbne pakken

Antwoord van DroppsBySzhirley
Droppsbyszhirley.dk er en overskuelig hjemmeside. Der er mange fede ting og nogen gode tilbud😍. Der er hurtig levering😃. Kan varmt anbefales, har handlet der nogen gange nu og bestemt ikke sidste gang🎉.