1. Computer & laptop accessoires

Over DSL-TECH Bij DSL-TECH draait alles om betrouwbare refurbished laptops voor een eerlijke prijs. Wij geloven dat goede technologie niet nieuw hoeft te zijn om perfect te werken. Daarom selecteren, controleren en testen wij onze laptops zorgvuldig, zodat je kunt rekenen op kwaliteit, prestaties en gebruiksgemak. Wij richten ons op klanten die op zoek zijn naar een voordelige en duurzame oplossing, zonder in te leveren op betrouwbaarheid. Of je nu een laptop zoekt voor thuis, studie, kantoor of zakelijk gebruik: wij helpen je graag bij het vinden van een model dat past bij jouw wensen en budget. Wat DSL-TECH uniek maakt, is onze persoonlijke aanpak. Wij nemen de tijd om met je mee te denken, vragen te beantwoorden en je eerlijk advies te geven. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Daarom zorgen wij ervoor dat onze apparaten netjes worden geleverd, gebruiksklaar zijn en duidelijk omschreven worden, zodat je weet wat je koopt. Met refurbished kies je niet alleen slim voor je portemonnee, maar ook bewust voor het milieu. Door laptops een tweede leven te geven, helpen we elektronisch afval te verminderen en waardevolle grondstoffen beter te benutten. Zo profiteer jij van een scherp geprijsd product én maak je tegelijk een duurzamere keuze. Bij DSL-TECH combineren we scherpe prijzen, service en kwaliteit in één aanbod. Wij vinden dat technologie toegankelijk, betrouwbaar en betaalbaar moet zijn voor iedereen. Wil je een laptop kopen met vertrouwen en goede service? Dan ben je bij DSL-TECH aan het juiste adres.

4,3

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Telefonisch contact gehad nadat ik een laptop zocht. Super goed geholpen aan de telefoon waardoor ik een laptop besteld heb. Aangezien ik vlakbij woon ben ik de volgende dag al de laptop gaan halen.
Ben ontzettend vriendelijk geholpen en kreeg een bakje thee aangeboden. Ondertussen alles samen bekeken en nog een muis erbij gekocht.
De laptop was gelijk gebruiksklaar en incl een office pakket geleverd (die goedkoper wordt aangeboden dan elders)
Ik kan aan de slag!
Bedankt voor de goede zorg en ik raad iedereen aan hier te bestellen.

20 maart 2026

Antwoord van Dsl Tech

Wat fijn om te lezen, bedankt voor uw mooie review!

Goed om te horen dat wij u goed hebben kunnen helpen bij het kiezen van de juiste laptop en dat u tevreden bent met onze service. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze klanten en het is mooi om te horen dat u dat zo heeft ervaren.

Veel plezier gewenst met uw laptop en bedankt voor uw vertrouwen in DSL-TECH. We waarderen uw aanbeveling enorm!

DSL-TECH VOF

Erg goede ervaring met DSL-Tech!

Uitstekende ervaring met DSL-Tech!
Kwaliteit van het product en de dienstverlening is erg goed!!
Ik kocht een Dell Precision 7770 met upgrade naar 1TB
De heer Ararat is zeer service gericht!
Communicatie is perfect, ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen! !!!

19 februari 2026

Antwoord van Dsl Tech

Hartelijk dank voor deze prachtige review.

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de Dell Precision 7770 als onze service en communicatie. We doen ons best om niet alleen goede kwaliteit te leveren, maar ook echt met de klant mee te denken en goed bereikbaar te zijn.

Fijn dat je de upgrade naar 1TB en onze dienstverlening zo positief hebt ervaren. Jouw aanbeveling waarderen we enorm.

DSL-TECH

Mijn eerste Laptop was niet in order

Mijn eerste Laptop was niet in order, heb contact opgenomen, mocht de apparat terug sturen. Een paar dagen later kreeg ik hetzelfde Laptop terug! ook nog slordig ingepakt, zonder text en uitleg. De gemaakt afspraken werden niet nagekomen.. Heb weer contact opgenomen, deze keer werd ik, vermoed ik door de eigenaar geholpen. Hij was oprecht sorry, en heeft mij beloofd om mijn casus zelf op te lossen. Vanaf deze moment, liep alles tot perfectie! De dag erna kreeg ik, niet zomar een Laptop, maar en Upgrade Versie, perfect ingepakt, en helemaal naar wens! Bedankt daarvoor.

Antwoord van Dsl Tech

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring.

Wat vervelend om te horen dat het in eerste instantie niet goed is verlopen en dat gemaakte afspraken niet correct zijn nagekomen. Dat is uiteraard niet de service die we willen bieden.

Des te meer waarderen we het dat je ons de kans hebt gegeven om het alsnog goed op te lossen. Fijn om te horen dat je uiteindelijk tevreden bent met de upgrade, de verpakking en de verdere afhandeling.

Bedankt voor je begrip, je vertrouwen en je eerlijke feedback. Daar leren wij van en dat waarderen wij enorm.

DSL-TECH

Wat een fijne ervaring bij DSL-TECH

Wat een fijne ervaring bij DSL-TECH. Voor mijn aankoop nam men echt de tijd om mee te denken, waardoor ik met een goed gevoel de juiste laptop koos.

Alsof dat nog niet genoeg was, bleek ik later ook winnaar van hun decemberactie. Die laptop is inmiddels aangekomen en het was oprecht een leuke verrassing.

Van advies tot levering: alles verliep soepel, professioneel en duidelijk. Zulke service kom je niet vaak meer tegen.

Antwoord van Dsl Tech

Hartelijk dank voor deze prachtige review.

Wat fijn om te horen dat je onze persoonlijke aanpak en het advies vóór je aankoop zo positief hebt ervaren. We vinden het belangrijk om echt de tijd te nemen om mee te denken, zodat je met een goed gevoel de juiste keuze kunt maken.

Geweldig ook om te lezen dat de laptop uit onze decemberactie inmiddels goed is aangekomen en dat dit een leuke verrassing voor je was.

Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden over onze service, communicatie en levering. Dat waarderen we enorm.

Zeer positieve ervaring met DSL-TECH

Zeer positieve ervaring met DSL-TECH

Onlangs heb ik bij DSL-TECH een laptop gekocht en daar heb ik hele goede herinneringen aan. Ik werd netjes geholpen en goed begeleid bij het maken van mijn keuze, wat veel vertrouwen gaf.

Tot mijn verrassing bleek ik later ook nog een laptop te hebben gewonnen via hun decemberactie. Deze is inmiddels binnengekomen en het is echt een leuke en mooie laptop – een geweldige aanvulling.

Alles is van begin tot eind super netjes afgehandeld en keurig geleverd. Service, communicatie en afhandeling waren gewoon top.

Bedankt aan het team van DSL-TECH, dit soort ervaringen maken echt het verschil.

Antwoord van Dsl Tech

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review.

Wat fijn om te horen dat je zo positief terugkijkt op je aankoop bij DSL-TECH en dat je onze hulp en begeleiding bij het maken van de juiste keuze als prettig hebt ervaren. Vertrouwen en duidelijk advies vinden wij erg belangrijk.

Geweldig ook dat de gewonnen laptop uit onze decemberactie inmiddels goed is aangekomen en dat deze zo goed in de smaak valt. Dat maakt het natuurlijk extra leuk.

Bedankt voor je vertrouwen, je waardering voor onze service, communicatie en afhandeling, en voor je mooie woorden aan ons team. Zulke reacties betekenen veel voor ons.

De beste Dell laptop

Ongeveer twee weken geleden kocht ik een Dell laptop die niet alleen super goedkoop was, maar ook betrouwbaar en efficiënt functioneert, en ik raad hem daarom aan iedereen aan.

5 januari 2026

Hi Yonatan,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je Dell laptop en dat deze betrouwbaar en efficiënt functioneert. Het doet ons goed dat je ons product aanbeveelt aan anderen!

Veel plezier met je laptop,
Het DSL-Tech Team

Beste Hanna,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je Dell Latitude 7320! 😄
Het is geweldig dat je de Face-ID en het vouwbare design waardeert. Bedankt voor je mooie beoordeling en we hopen dat je nog veel plezier hebt van je laptop!

Vriendelijke groet,
Het DSL-Tech Team

Een nette prijs voor een z.g.a.n

Een nette prijs voor een z.g.a.n. HP Zbook laptop. Vóór 12:00 uur besteld en de volgende dag geleverd door Post NL.
Laptop was daadwerkelijk z.g.a.n. want ik heb geen krasje of deukje kunnen ontdekken, op zowel scherm als frame!
En configuratie zoals geheugen en opslag conform de chat afspraak.

13 december 2025

Hallo,

Bedankt voor je 5-sterren review. Fijn om te horen dat je HP ZBook in z.g.a.n. staat is aangekomen en dat de levering zo snel was. Ook mooi dat de configuratie (geheugen en opslag) precies klopt met wat we in de chat hebben afgesproken.

Veel plezier met je laptop, en als je later nog vragen hebt, staan we graag voor je klaar.

Argon 24
4751 XC Oud Gastel — Nederland
Tel: +31 (0)85 301 8906
E-mail: info@dsl-tech.nl

Web: www.dsl-tech.nl

Alles wat er staat op de site is zo het is nog beter zelfs

Alles wat er staat op de site, is ook zoals je de laptop krijgt niets is mooier gemaakt dan dat het in werkelijkheid is.
Alles kome ze na.
Zal er zeker weer kopen en raad het iedereen aan.
Alleen op website iets duidelijker misschien in andere kleur de upgrades die je kan nemen. Ik had het liefst gelijk 2 TB opslag bij bestelling gehad
Maar dat is mijn fout niet van hun.

18 november 2025

Beste Chris,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review!
Geweldig om te horen dat alles precies — of zelfs beter — is dan wat u op de website heeft gezien. Wij vinden het belangrijk dat onze productpagina’s 100% eerlijk en transparant zijn, dus het doet ons enorm goed dat u dit zo ervaart.

Fijn ook dat u ons aanbeveelt aan anderen, dat waarderen we écht!

En dank voor uw feedback over de upgrade-opties op de website. Dat nemen we zeker mee — we willen dit in de toekomst duidelijker en zichtbaarder maken, zodat klanten upgrades (zoals 2 TB opslag) makkelijker kunnen selecteren tijdens het bestellen.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen.
We helpen u graag weer bij een volgende aankoop!

Onze positieve Ervaring met de Rufus Laptop bij DSL-Tech

Recentelijk hebben we de Rufus laptop aangeschaft via DSL Tech voor ons personeel, en we zijn bijzonder onder de indruk van de kwaliteit en prestaties. Het strakke, professionele ontwerp maakt de laptop een uitstekende keuze voor ons kantoor.

Wat betreft prestaties, deze laptop levert werkelijk topkwaliteit. Met een krachtige processor en voldoende RAM kunnen we moeiteloos multitasken, zelfs bij het draaien van intensieve software. Het heldere en levendige scherm maakt het gemakkelijk om te werken aan documenten en presentaties.

Een van de grootste voordelen is de indrukwekkende batterijduur. De Rufus laptop houdt het makkelijk een hele werkdag vol zonder dat we de oplader nodig hebben, wat ideaal is voor onze medewerkers die vaak onderweg zijn. Bovendien is de laptop licht van gewicht, wat het transport naar vergaderingen en klantlocaties vergemakkelijkt.

De toetsen zijn prettig om op te typen, waardoor lange werkuren minder vermoeiend zijn. We zijn zeer tevreden over zowel de Rufus laptop als de uitstekende service van DSL Tech. We bevelen deze laptop dan ook van harte aan aan andere bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige oplossing voor hun medewerkers.

Met vriendelijke groeten

Yonatan Tesfay

14 november 2025

Beste Yontan,

Hartelijk bedankt voor uw prachtige review en het delen van uw ervaring met de Rufus-laptop en onze service.
Het doet ons enorm plezier om te horen dat het toestel qua prestaties, ontwerp en betrouwbaarheid precies aansluit bij de behoeften van uw team.
Dank u wel voor de aanbeveling.
Mocht uw team in de toekomst nog uitbreidingen, upgrades of ondersteuning nodig hebben, dan staan we uiteraard klaar om mee te denken.

DSL-TECH VOF

Dell Precision 7560 | Xeon W-11855M |…

Dell Precision 7560 | Xeon W-11855M | 15.6" | 32 GB | 512 GB SSD | FHD | RTX A2000 | Win 11 Pro
Ik ben blij u te kunnen meedelen dat de laptop die u hebt geleverd momenteel in een reparatiewerkplaats staat. De voorlopige diagnose is: de accu is defect.

Bovendien was de laptop door u zeer onprofessioneel verpakt. Ik denk niet dat ik ooit nog iets bij u zal kopen en ik kan u dan ook aan niemand aanbevelen.

Concluderend ben ik nogal ontevreden over de € 872,99 die ik met hoge verwachtingen heb geïnvesteerd.

Rudolf Lauel

12 november 2025

Hallo Rudolf,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen — we vinden het oprecht jammer om te lezen dat u niet tevreden bent.

We willen graag benadrukken dat wij altijd klaarstaan om problemen direct op te lossen. Helaas hebben wij geen enkel bericht of retourmelding van u ontvangen voordat de review werd geplaatst. Als u ons eerst had gecontacteerd, hadden wij u meteen kunnen helpen.

Ondertussen hebben wij vernomen dat u zelf een reparatiebedrijf heeft ingeschakeld. Uiteraard respecteren wij dat, maar hierdoor hebben wij het probleem niet kunnen vaststellen of oplossen, terwijl dit volledig onder onze garantie zou vallen.

Wat betreft de verpakking: wij gebruiken speciale verzenddozen met schokbescherming. Mocht er iets mis zijn gegaan tijdens transport, dan lossen wij dat uiteraard altijd op — ook dat horen wij graag rechtstreeks, zodat wij direct kunnen bijsturen.

Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden en uw ervaring kunnen rechtzetten.

Argon 24
4751 XC Oud Gastel — Nederland
Tel: +31 (0)85 301 8906
E-mail: info@dsl-tech.nl

Web: www.dsl-tech.nl

Prima bedrijf, fijne ervaring

Bij DSL-TECH een refurbished DELL laptop gekocht en ik ben super tevreden!

De laptop werd keurig de volgende werkdag geleverd en werkte perfect out of the box.

Alles ziet er netjes uit en ik ben heel blij met mijn aankoop.

Aanrader!

17 juli 2025

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij DSL-Tech. Als student had ik hulp nodig bij het kiezen van een laptop die zowel geschikt was voor mijn studie als betaalbaar. De klantenservice was deskundig en luisterde aandachtig naar mijn wensen. Ze gaven me persoonlijk advies en hielpen me de juiste keuze te maken.
De laptop die ik ontving zag er als nieuw uit en was volledig geïnstalleerd zoals ik had gevraagd. Daarnaast biedt het bedrijf een standaard 1-jaar garantie, wat me extra vertrouwen gaf in mijn aankoop .
Ik ben blij dat ik voor DSL-Tech heb gekozen en kan dit bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige leverancier van refurbished laptops.

16 mei 2025

Top bedrijf en uitmuntende klantvriendelijkheid

DSL-Tech biedt refurbished laptops van uitzonderlijke kwaliteit. Mijn toestel werkt als nieuw en was perfect voorgeïnstalleerd met Windows 11.

De service is werkelijk uitmuntend! Voordat ik tot aankoop overging, hebben ze alle tijd genomen om mijn vragen uitgebreid en rustig te beantwoorden. Dankzij hun deskundige advies en heldere uitleg voelde ik me vanaf het eerste moment verzekerd van mijn keuze.

Ze leveren topkwaliteit én eersteklas klantondersteuning!

16 mei 2025

Uitstekende service en snelle levering!

Uitstekende service en snelle levering!

Ik heb onlangs een laptop besteld bij DSL-TECH en ben zeer tevreden over mijn ervaring. De website is overzichtelijk en het bestelproces verliep soepel. Mijn bestelling werd snel verzonden en goed verpakt geleverd. De klantenservice reageerde snel op mijn vragen en was zeer behulpzaam. Al met al een betrouwbare winkel met scherpe prijzen en topservice.
Ik zal hier zeker opnieuw bestellen!

26 februari 2025

Topbedrijf!!!

Topbedrijf!!!
Mijn laptop was overleden en ik had met spoed een nieuwe nodig met goede specificaties. Ik belde naar DSL, legde uit wat ik nodig had. De medewerker luisterde goed, dacht met me mee en adviseerde een laptop die aansloot op mijn wensen.
Zoals beloofd werd de laptop de volgende dag geleverd, waardoor ik alsnog mijn presentatie kon geven. De laptop werkt uitstekend en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Kortom, fantastische service en snelle levering.

11 maart 2025
Reviews in alle talen tonen. (33 reviews)