Besteld; een lens-adapter voor M42 naar Nikon F. Na ontvangst bleek het glas beschadigd, zwarte kit aan binnenzijde glas en de beloofde werking om een M42 lens te gebruiken op mijn Nikon camera, niet... Toon meer

Gister begin middag de Canon EF 70-200L F4 lens besteld via de website. Ben erg te spreken over de snelle afhandeling, communicatie en verzending. In de COVID-19 tijd, waar we nu in zitten, had ik ver... Toon meer

1. Fotowinkel

FotoShopAalten is een dynamisch en sterk groeiend bedrijf gevestigd in de Achterhoek. Wij leveren een compleet assortiment op het gebied van digitalefotografie. Wij zijn met name sterk in de kleine artikelen die u niet zo makkelijk vindt bij de grote l

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

3K reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Besteld en geretourneerd van een inferieur artikel

Besteld; een lens-adapter voor M42 naar Nikon F.
Na ontvangst bleek het glas beschadigd, zwarte kit aan binnenzijde glas en de beloofde werking om een M42 lens te gebruiken op mijn Nikon camera, niet te functioneren. Er werd mij verzocht om een foto van de 'kit' te maken maar toen had ik de adapter al geretourneerd. De kosten hiervoor;E 8.25 mocht ik zelf betalen :( Zeer ontevreden over deze gang van zaken; geen excuses of sorry dat we dit inferieur artikel aan u hebben geleverd. Een alternatief behoorde schijnbaar ook niet tot de mogelijkheden?! Dat alles voor maar E 32,95.....

27 oktober 2025

Antwoord van FotoShop Aalten

Dankjewel voor je review! Het klinkt alsof deze adapter meer drama heeft meegemaakt dan een Netflix-serie. Jammer dat het niet helemaal goed ging, en nog meer jammer dat je al had geretourneerd voordat we samen de mysterieuze ‘kit’ konden ontdekken.

Bij de fabrikage van de adapter wordt er in ieder geval geen kit gebruikt — hooguit een beetje koffie en enthousiasme. We hebben de adapter na terugkomst zorgvuldig gecontroleerd, maar geen spoor van kit of beschadiging kunnen vinden. Misschien had de adapter gewoon een slechte dag, of is er ergens onderweg iets misgegaan.

We nemen je feedback serieus en hopen dat je volgende bestelling bij ons wél een happy ending krijgt.

Wij hebben een achtergrond systeem…

Wij hebben een achtergrond systeem gekocht vorige week. Zij hebben hem niet verzonden en zonder enige informatie en excuses de bestelling geannuleerd en de betaling teruggestort op onze rekening. Dit kan niet. U zou ons duidelijk een mail moeten sturen en uitleg geven eventueel een alternatieve product.

Wij hebben de achtergrond snel nodig. Wegens hun fout ben ik bang dat ik niet op tijd ga regelen.

Slechte service.

4 september 2024

Antwoord van FotoShop Aalten

E.e.a. staat duidelijk uitgelegd dat deze maat op korte termijn niet leverbaar is. Voor een alternatief product wordt naar de website verwezen (gezien het aantal mogelijke opties). I.p.v. een review had je natuurlijk vorige week ook even een mailtje terug of belletje kunnen doen zodat we een alternatief konden sturen...

Na een bestelling en betaling (10-6)…

Na een bestelling en betaling (10-6) krijg je diverse bevestiging mailtjes over de bestelling. Er wordt in eerste instantie geen vermelding gedaan dat het product niet op voorraad.
De dag (11-6) erna volgt de mail dat de status bestelling naar backorder is gewijzigd en dat over 2 weken het product verwacht wordt.
Op 17-6 wordt door trusted shop een verzoek gedaan om een review te doen voor dit bedrijf waarop ik 1 ster geef en de vermelding erbij zet dat ik nog geen review kan geven omdat ik het product nog niet heb ontvangen.
De achteraf terugkoppeling is dat er met rode dikke letters vermeld geweest zou zijn dat dit product niet op voorraad is. Als ik dat gelezen had dan had ik de afweging kunnen maken om bijv. bij bijvoorbeeld kentfaith punt nl dit product te kopen welke ook nog eens goedkoper is. Immers de maand er voor heb ik een vergelijkbare mount adapter besteld die sneller kon leveren.

Tot overmaat van ramp bepaalt dit bedrijf dus zelf dat de overeenkomst dus niet meer doorgaat en wordt het geldbedrag retour gestort terwijl ik daar helemaal niet om gevraagd heb. Maar wel vragen waar ik het product dan sneller geleverd kan krijgen.

Minder focussen op een zo hoog mogelijke sterren beoordeling maar meer op een service gerichte communicatie.

18 juni 2024

Antwoord van FotoShop Aalten

Ik copy/paste eerst even de reactie welke we al op de andere review sites gegeven hebben:

"Een vijf sterren review is zeker niet belangrijker, een 1 ster zegt soms nog veel meer. De rode letters tijdens het bestellen geven voldoende weer wat betreft de langere levertijd. Maar mocht dat niet duidelijk genoeg zijn kunnen we het altijd nog toelichten (het geen we ook standaard doen na bestellen met een bericht omtrent de levertijd). Van jou vinden we hier echter geen melding/mailtje. In plaats daarvan zien we de 1-ster met de tekst "andere bedrijven binnen enkele dagen". Dan trekken wij de conclusie dat je er haast mee hebt (2 weken levertijd is in onze ogen niet lang) en storten wij per omgaande e.e.a. retour zodat je hem elders kunt bestellen en hem binnen enkele dagen in huis hebt."

Ik zie dat je hier wel de andere webwinkel vermeld. Deze zit echter buiten Europa. Soms is dat snel, maar enkele dagen is wel heel erg overdreven.

Ik zocht een L bracket voor mijn Canon…

Ik zocht een L bracket voor mijn Canon 90D en vond deze bij verschillende aanbieders. Prijzen verschilden niet of nauwelijks. Ik las de reviews en deze waren bij fotoshop-aalten prima (op een paar onzin reacties na). Dus; besteld en gekregen per gratis zending. Hierdoor was fotoshop-aalten de goedkoopste. Dat is denk ik ook hun kracht samen met het simpele feit "je doet wat je zegt".
Fotoshop-aalten, jullie zijn nog niet van mij af als klant, maar vooralsnog...dank je wel voor deze zending. De L bracket is toppie!

1 maart 2024

Antwoord van FotoShop Aalten

Graag gedaan! Veel plezier er mee! Een L bracket is eigenlijk een must have als je een statief gebruikt. Zo handig om even de camera te kantelen. Natuurlijk kan het vaak ook zonder bracket, maar dan is het altijd puzzelen dat de knoppen niet in de weg zitten, bovendien is het vaak ongelukkig kijken door de zoeker. Camera hangt toch een beetje naast het statief. Met een L bracket is het alsof hij "normaal" op het balhoofd staat. Alleen dan rechtop.

Scam web vinkel

13 november heb ik twee lensdopen besteld. Een maand later - geen lensdopen, geen antwoord op mijn e-mails. Zeer teleurgesteld. Ik ga het aan alle fotografen die ik ken vertellen. U komt op de zwarte lijst terecht.

13 november 2023

Antwoord van FotoShop Aalten

Misschien eens goed in je inbox kijken? Ik zie hier toch duidelijk een tweetal mailtjes naar je verzonden met een oplossing in begin december..... (7 & 8 december)

Goede shop voor fotografie

Goede shop voor van alles dat met fotografie te maken heeft. Goede keuze voor schappelijke prijzen en vaak gratis verzending. Op vragen wordt snel en vakkundig gereageerd. Als er een probleem is wordt dat snel opgelost.

7 november 2023

Antwoord van FotoShop Aalten

Bedankt Wim! Ik heb begrepen dat de PostNL bezorger met de losse vingers inmiddels een functie elders heeft. Verdwenen postzakken zijn uitermate vervelend. Blij dat we het voor je hebben kunnen oplossen. Veel plezier er mee!

Lens dop besteld

Lens dop besteld. Geld overgemaakt. Echter niks ontvangen en op e-mails wordt niet gereageerd. Dus slechte service

Op 7 november alsnog de lensdop ontvangen.

Ter info geen mails ontvangen en ook geen telefoon gehad. Dat heb ik gecontroleerd. Maar je mag er het jouwe van denken!

25 oktober 2023

Antwoord van FotoShop Aalten

Pardon? We hebben je vanmorgen weer een mailtje gestuurd. Lensdop is je gewoon toegezonden en er is je zelfs een herzending aangeboden. Als je je eigen email adres niet juist kunt schrijven (je hebt: Hxxxfoltxxx94@konmail.nl ingevuld - let op de kon ipv kpn) wordt het erg lastig. Het verbaasd ons dat je zelfs op de laatste email van ons vanmorgen niet hebt gereageerd. Deze was duidelijk gericht naar het kpnmail adres (ipv het foutief ingevulde adres). Ook jammer dat je de telefoon niet opnam vanmorgen. Dan was het gelijk opgelost.....

Edit 08-11:
Zo bijzonder.... je wijzigt je hele review, maar reageert niet op onze email of review commentaar. Ik denk er het mijne van....

Edit 08-11 (2):
ik kan je email adres hier helaas niet openlijk neerzetten. Maar ik tel zeker 4 mailtjes zo snel die naar xxxxxxxx1994@konmail.nl zijn verzonden. Het adres wat ook gebruikt is in de bestelling. Op deze mailtjes zijn even zoveel foutmeldingen retour gekomen met de melding:
Halcxxxxxx@konmail.nl: host mx.kpnmail.nl[195.121.65.158] said: 554 5.7.1
recipient 'halcxxxxxxx@konmail.nl' not known (in reply to RCPT TO
command)

Iedereen kan een spelfout maken, geen probleem. Maar om dan gelijk de ander van "slechte service" (door jouw fout) te beschuldigen gaat mij veel te ver. Maar past wel helemaal in 2023. Het ligt nooit aan jezelf, altijd aan een ander....Nogmaals de oorzaak van de eerste verdwenen zending is bekend (staat in de bewuste mailtjes) het is keurig opgelost met een tweede zending.

Helaas een wat mindere ervaring.

Helaas een wat mindere ervaring.
Accu besteld waar die maar voor de helft oplaadde.Binnen de gestelde tijd teruggestuurd maar met de opmerking dat hij niet ok was.
Geld snel teruggestuurd,wat netjes was,maar zonder de verzendkosten.
Als je retourneert zonder reden,ok,maar deze was niet in orde.
Op mails word niet gereageerd.
Jammer.

11 augustus 2023

Slechte communicatie, asociaal.

11 Juli besteld. Eerst langer dan een week langer moeten wachten voordat er uberhaupt iets verzonden zou gaan worden om nu ineens een refund op mijn bankaccount te zien staan zonder enige informatie. Onprofessioneel.

Ik kreeg eerder via Trustpilot de vraag of ik mijn ervaring wilde beoordelen waarop ik zei dat ik nog steeds niks heb, dus dat er niks valt te beoordelen. Dat schoot waarschijnlijk in het verkeerde keelgat gezien de defensieve reactie. Als bedrijf moet je ook met feedback om kunnen gaan.

*Edit* De reactie van Fotoshop Aalten op mijn review laat dus precies zien wat ik bedoel met "defensief".
Inmiddels hebben ze twee keer hun reactie aangepast en noemen mij nu zelfs een anonieme toetsenbordridder, terwijl ik gewoon mijn volledige naam doorgegeven heb.."
Het feit dat jullie steeds zo blijven happen op mijn opmerkingen, zegt meer dan genoeg. Ik zou jullie echt willen aanbevelen een cursus omgaan met kritiek te volgen. Bij deze stop ik dit onzinnige gesprek.

Pluspunt: Ik heb mijn geld terug, maar bestel hier dus echt nooit meer, zeker niet na uitgemaakt te worden voor toetsenbordridder. Wat een grap zeg..

11 juli 2023

Antwoord van FotoShop Aalten

Het enige wat ik hier kan vinden is een mailtje dat we de levertijd niet konden garanderen voor dit artikel en of dat akkoord was. Daarop is geen antwoord gekomen en e.e.a. is vrijwel aansluitend retour gestort.

Hier schiet niet snel iets in het verkeerde keelgat. ;) Enige wat hier valt fout is een anonieme review (C. ?). Daar schiet niemand wat mee op....

Edit:
Ik herken het defensieve niet in bovenstaande. Hooguit dat we ons verdedigen tegen een anonieme review. Ik wil dan ook iedereen uitnodigen om even op het profiel van de reviewer (toetsenbord ridder...) te klikken en zijn of haar eigen mening over deze review te vormen. ;)

Edit 2:
Zojuist nogmaals even de reviews van deze reviewer doorgelezen. Het is een geweldig lijstje. Vooral het stukje met de vibratorparty van Gifts for You is een aanrader. ;)

Prima service bij aanschaf van een Statief gondel!

Al een paar keer bij fotoshop Aalten iets besteld.
Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Goede service en communicatie. De spullen worden snel geleverd. Kort geleden iets besteld wat ik achteraf niet goed kon gebruiken. Totaal geen problemen met het terugsturen van het product. En het geld werd gelijk teruggestort op mijn rekening.
Kortom een bedrijf om aan te bevelen!

20 juni 2023

Accessoires besteld Snel binnen

Accessoires online besteld, snel betaald netjes mailtjes met factuur dank voor bestelling en track and trace.
Volgende dag ontvangen.
Super !

17 mei 2022

Heel attent...

Heel soms raken er bestellingen zoek bij TNT. Helaas betrof het juist een bestelling voor mij. Daar wordt bij FotoShop Aalten niet moeilijk over gedaan. Na een korte mail-wisseling werd het bestelde artikel een tweede verzonden. Het ging weliswaar om een klein bedrag (zonder verzendkosten), maar desondanks; heel attent hiervoor. Complimenten!

13 februari 2022

Super goed bedrijf

Super goed bedrijf
Nog nooit problemen gehad
Bestellen en binnen 3 dagen de spullen netjes verpakt in huis ... TOP-TOP-TOP kan niet anders zeggem

7 oktober 2021