Levering zou binnen 24 uur zijn, helaas was er wat vertraging vanuit PostNL waardoor dit wat langer duurde. Vrijdag besteld en uiteindelijk woensdag binnen. Omdat het kort voor vertrek was toch op wo... Toon meer
Een heel goede service. Al moeten we er bij vermelden dat de sticker een week onderweg was. Niettemin na het melden bij Sophie werd er direct een nieuwe sticker opgestuurd. Deze zullen we na ontvan... Toon meer
Beste, Ik heb reeds 5 stickers aangekocht,altijd goed afgeleverd. De laatste was een beetje later,na contact opgenomen te hebben is er een tweede opgestuurd. Nu heb ik deze tweede direct terug g... Toon meer
Sticker een week geleden besteld, niks ontvangen, morgen vertrek ik op reis.... Geen antwoord op mail. 3 keer gebeld, telefoon wordt niet ogenomen, op ingesproken boodschap word geen antwoord gegeven.... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bestel de milieusticker voor Duitsland voor slechts € 12,50 inclusief verzendkosten. Voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden. Betalen met iDeal.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Levering zou binnen 24 uur zijn
Omdat het kort voor vertrek was toch op woensdagochtend even contact gehad. Ik kreeg direct reactie en als de stickers niet binnen waren hadden ze een passende oplossing bedacht. Gelukkig bleek dit niet nodig!
Een heel goede service.
Een heel goede service.
Deze zullen we na ontvangst dan ook retourneren.
Bedankt Sophie!
Beste,
Beste,
Ik heb reeds 5 stickers aangekocht,altijd goed afgeleverd. De laatste was een beetje later,na contact opgenomen te hebben is er een tweede opgestuurd. Nu heb ik deze tweede direct terug gezonden.
Aan te raden goede service en afhandeling.
Bedankt
Martin
Goede service: antwoorden binnen dezelfde dag nog en zoeken een oplossing bij vertraging van de post.
Snelle reactie
Snelle reactie, goede service, erg klantvriendelijk
Hele goede service!
Hele goede service!
1e sticker kwam veel te laat, hierdoor een bericht gestuurd en er werd gelijk een nieuwe opgestuurd.
Toen 2x een sticker binnen, waarna de eetste terug gestuurd is.
Contact via de mail ging heel prettig en fijn en problemen werden meteen behandeld.
Zeker een aanrader.
De vragen wordt snel en vriendelijk…
De vragen wordt snel en vriendelijk beantwoord. Sercive is top
Perfecte service
Perfecte service , de bestelling was na twee dagen niet aangekomen . Na een mailtje werd de stikker zonder disscussie opnieuw opgestuurd. Heel snel geregeld .
Bestelde product is netjes geleverd
Bestelde product is netjes geleverd, alleen niet de beloofde dag later.
Optijd bestellen is het advies
Vlotte service bij problemen
Mijn kenteken werd eerst niet herkend door het systeem, waardoor ik extra informatie moest verschaffen via email.
Het kleine beetje extra werk dat ik moest doen, is jammer, maar helaas typisch aan technologie.
De service via mail daarentegen was voortreffelijk. Vlot geholpen, direct antwoord op mijn vragen, vriendelijk personeel.
zaterdag besteld
zaterdag besteld, maandag bericht dat het verzonden was en vrijdag sticker pas in huis ( de reis was op donderdag). uiteindelijk voor veel meer geld de sticker bij de ANWB winkel ter plekke laten maken., Kortom ik zou niet vertrouwen op de beloofde snelle levering ;-)
Met spoed afhalen in Amersfoort?
Reclame: "Met spoed afhalen in Amersfoort
Het is mogelijk om een milieusticker direct af te halen op ons kantoor in Amersfoort (Utrechtseweg 1-G, 3811 NA). Voor een spoedprocedure kun je de milieusticker online kopen op onze website voor €12,50. Als je na het plaatsen van de bestelling naar ons kantoor belt (+31853033923), ligt de sticker binnen vijf minuten voor je klaar. Je kunt het vignet Duitsland ook telefonisch bestellen en contant betalen. Wij vragen dan naar het kenteken van het voertuig, en controleren deze direct. Op deze manier kun je dus vlug en zonder zorgen je reis voortzetten met de auto."
Je zal naar Duitsland moeten voor medische redenen en dan een milieusticker nodig hebben bestellen, bellen, mailen en weer bellen geen gehoor als na bestellen een ontvangstebevestiging.
Betaald, maar geen sticker. Klinkt als genaaid zonder kusje!
Bedankt maar niet heus :-( :-( :-(
Als er niet snel een oplossing komt, met spoed uit de lucht halen deze site!
Later dan aangegeven
Later dan aangegeven in de mail, maar gewoon geleverd.
Op de vraag voor levering is netjes de volgende dag gereageerd.
Alles volgens afspraak
Alles volgens afspraak. Via e-mail snel contact mbt vragen. Prima service!
Het zijn gewoon smerige oplichters…
Het zijn gewoon smerige oplichters hopelijk doet iedereen die benadeeld zijn aangifte van oplichting
Oplichters
Oplichters. Geen sticker ontvangen. Beter iets meer betalen en via anwb bestellen
betaald maar niks ontvangen
betaling wel ontvangen, maar niks mee gedaan.
zouden de sticker alsnog versturen, maar ook niet gedaan.
Geven nu aan geld terug te storten maar ook dit niet ontvangen.
totaal geen service gerichtheid of actief handelen
dit over een tijdsbestek van 2 weken
Maandag in de vroege middag besteld en…
Maandag in de vroege middag besteld en dinsdag al in huis. En geen boete, of je die sticker nu lelijk vind of niet, dat is het doel toch?
2,50 kwijt voor geen sticker
Een belachelijk systeem.
Je bestelt de sticker, krijgt naderhand een mail, dat de sticker voor de auto niet beschikbaar is en je moet alsnog 2,50 euro moet betalen voor de keuringmeester, want ze vertikken het om het gehele bedrag terug te storten. Terwijl ik nog steeds geen sticker heb.
De reinste geldklopperij.