Jeg købte en Dunlopillo pude, som lugter så forfærdeligt kemisk, at jeg får hovedpine af at sove med den. Jeg har forsøgt at lægge den udenfor, så den kan blive luftet. Jeg har også vasket den på 60 g... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi har sovet på dunlopillo i mange år, og har sovet fantastisk godt. Især er vi glade for at de støtter kroppen godt og er åndbare, så vi ikke får det for varmt. Nu trængte vi til nye topmadrasser og... Toon meer
Fantastisk hovedpude – min søvn er forbedret markant! Jeg har prøvet mange hovedpuder gennem tiden, men denne nye pude overgår dem alle. Den giver perfekt støtte til nakke og skuldre, og jeg vågner... Toon meer
Har netop købt en ny hovedpude, da den gamle var slidt helt op. Jeg har brugt Dunlopillo i mange år, da den er tilpas fast og giver en rigtig god støtte, især for nakken. Jeg anvender en iltmaske i fo... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Fabriksvej 13, 7760 , Hurup/Thy, Denemarken
- info@dunlopillo.dk
- dunlopillo.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Dunlopillo topmadras 160x200
Dunlopillo topmadras 160x200. Lever på ingen måde op til vores forventninger til en madras der kostede tæt på 10.000,00.-. Kun nogenlunde at ligge på. Forfærdelig at skifte betræk på, vi havde madrasfnuller i hele huset. Vi mener ikke vi har fået værdi for pengene.
Netop fået leveret 2 nye topmadresser
Netop fået leveret 2 nye topmadresser. Stadig fantastisk at ligge på.
Jeg har en dunlopillo elevations seng…
Jeg har en dunlopillo elevations seng med latexmadresser som fra 2011 har nu købt nye madrasser igen for den er perfekt produkt
Købte 2 latex madrasser i 2012
Købte 2 latex madrasser i 2012, har købt nye igen
2023 selvfølgelig dunlopillo madrasser som vi syntes er de bedste til vores behov.
Hovedpuden
Har lige købt pude fra Dunlopillo aldrig sovet bedre helt perfekt

dunlopillo
Jeg har altid kun brugt dunlopillo puder og kan kun lide at sove med sådan en.

Den skønneste hovedpude
Den skønneste hovedpude, køber altid dem 😀

Okay at sove på
Should have paid more attention to the warnings
Having previously had a good experience with some Dunlopillo's we were keen to stick with this brand when we needed to replace another pillow. We discovered that our local Benson's sold them. The pillow that we tried in the store was really comfortable, like our existing ones, and when we made the purchase we were told that the item was non-returnable. When we tried the new pillow later we were very disappointed to discover that it was much firmer and uncomfortable to sleep on. Feeling cheated.

Dunlopillo Topmadras Supreme Cool
Jeg har købt en Dunlopillo Topmadras Supreme Cool. Jeg har nu prøvet den i et par uger, og jeg er ovenud tilfreds med den. Den er dejlig kølig og har en god tykkelse. Dejligt med en perfekt udskiftning af den gamle madras.

Den bedste pude
En god pude. Former sig efter hovedet. Prøvede en anden men vender tilbage til dunlopillo hver gang.

Rigtig lækker pude
Rigtig lækker pude, den virker kølig at ligge på og har en god fasthed uden at virke hård at ligge på.
Meget glad for købet.

Antwoord van Dunlopillo
Jeg har fået mit livs første Dulopillo…
Jeg har fået mit livs første Dulopillo topmadras! Jeg har været i den syvende himmel og sovet som en sten. Nu sparer jeg sammen til en hovedpude ….eller krydser fingre

Antwoord van Dunlopillo
Køb af dunlopillo passion kontinentalseng frarådes
Købte en Dunlopillo Passion kontinentalseng. I starten vågnede vi flere gange om natten, fordi vores arme sov. Vi havde valgt "hård" som madrastype, og den passer til os. Efter knap 2 års brug må vi sande, at vi ligger i en seng, der mest af alt minder om en hængekøje. Jeg kan ikke sove i sengen grundet voldsomme rygsmerter, der starter med det samme jeg lægger mig i sengen. Tog fat i sælger på Fyn, der sendte aben videre til Dunlopillo.
Dunlopillo tilbød at sende et nyt betræk pr. kulance, der skulle afhjælpe problemet med at sengen falder sammen omkring rumpetten - dette afhjalp ikke problemet.
Vi har pt. anmeldt sagen til Forbrugerklagenævnet og afventer, at de tager stilling til vores klage - at sengen solgt som en samlet seng ikke kan fungere som seng.
Dunlopillo verdens bedste hovedpude
Dunlopillo verdens bedste hovedpude, den mærkes nærmest ikke og gir den bedste søvn, man kan ønske sig ingen opvågning med hold i nakken eller andre irriterende skavanker er igang med min nr 4 da jeg også skal have dunlopillo i sommerhuset

Antwoord van Dunlopillo
I mange år har jeg brugt Dunlopillo…
I mange år har jeg brugt Dunlopillo puder og nu var det tid til at forny. Jeg valgte selvfølgelig Dunlopillo puden igen, fordi ingen pude har givet mig en bedre nattesøvn.

Tilføjelse til anmeldelse af seng den… 2/8-23
Tilføjelse til anmeldelse af seng den 2/8-23.
Foruden at bund og boks er forskelligfarvede,
Så STANK de af kemikalier. Formentlig af formaldehyd/flourstoffer m.m.
Den stank indåndede jeg hver nat i minimum en måned.
Det er svært at stille sengen ud på altanen, hvis man ellers har en sådan.
Havde jeg vidst det på forhånd, så havde jeg købt en miljøsvane-
Eller blomstermærket seng
Før havde jeg en carpe Diem seng. Det var en helt anderledes behagelig oplevelse og - INGEN KEMIKALIE STANK
Aldrig mere Dunlopillo

Antwoord van Dunlopillo
I bought a dulopillo pillow for £64…
I bought a dulopillo pillow for £64 from Bensons (not cheap for a pillow).
Having had these pillows when I was a child I have to now admit it is the worst purchase I have ever made. I persevered with it for a week but it is impossible to sleep with this pillow.
Hold jer langt væk fra Dunlopillo…
Hold jer langt væk fra Dunlopillo senge.
Vi købte en Dunlopillo seng - tilbudspris ca. 30.000 - i januar 2023 hos SENG i Esbjerg. Vi glædede os så meget til at få vores nye seng. Kæmpe forventninger. Disse er blevet til et kæmpe mareridt. Vores seng buer som en banan, og jeg ligger så dårligt. Der er høje kanter på madrasserne, hvilket umuliggør, at man kan ligge tæt sammen på midten. Det hjælper ikke at kontakte SENG, de giver bare ansvaret videre til Dunlopillo. Jeg er nu flyttet ind i gæsteværelset til en gammel seng fra 1997. Den ligger jeg meget bedre i. Hvis man kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Køb IKKE Dunlopillo seng. Det er spild af penge.

Antwoord van Dunlopillo
Lees meer over geverifieerde reviews.