Dunlopillo Reviews 1.459

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte en Dunlopillo pude, som lugter så forfærdeligt kemisk, at jeg får hovedpine af at sove med den. Jeg har forsøgt at lægge den udenfor, så den kan blive luftet. Jeg har også vasket den på 60 g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har sovet på dunlopillo i mange år, og har sovet fantastisk godt. Især er vi glade for at de støtter kroppen godt og er åndbare, så vi ikke får det for varmt. Nu trængte vi til nye topmadrasser og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk hovedpude – min søvn er forbedret markant! Jeg har prøvet mange hovedpuder gennem tiden, men denne nye pude overgår dem alle. Den giver perfekt støtte til nakke og skuldre, og jeg vågner... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En god søvn på en verdensklasse-madras

Vi havde DNA madrasser og lameller i 15 år fra Dunlopillo, og nu har vi igen købt Dunlopillo. Det er fremragende kvalitet, super åndbare madrasser der aldrig bliver for varme men ganske enkelt bare giver en god støtte og behagelig søvn. Et firma der ikke hyper sig selv, men leverer hver gang. Tak !!

9 september 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Elevation knirker og larmer….

Købt 2 dobbeltsenge til +60.000 fra Dunlopillo. 1 alm og 1 som elevation hid Den 7. Himmel i Rødovre.
Kvaliteten af elevation er meget ringe - knirker og larmer ved hvert løft. Blevet smurt og plejet men uden resultat, ikke pengene værd, desværre.

1 augustus 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Have absolutely loved this pillow…

Have absolutely loved this pillow having impingment in my neck and shoulder has brought some relief . Went to change my bedding today and took the pillow protector to wash to discover my pillow has cracked into 3 pieces . Pillow is around 2yrs old thought it would have lasted longer than that .very disapointed

15 augustus 2024

Så god

De her er nogen de bedste hovedpuder jeg nogensinde har prøvet! Den forbliver luftig og synker ikke sammen når man ligger på den :D

3 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en pude som jeg har haft de…

Jeg havde en pude som jeg har haft de sidste 15-20 år som jeg ikke kunne slippe af med, men det var på tide til at skifte den og jeg fandt så dunlopillo pude som var hvert krone værd! Kan anbefales og gir den bedste søvn og svær at komme væk fra om morgen🤣

14 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har en Premium Contour medium pude fra…

Har en Premium Contour medium pude fra Dunlopillo og jeg kan slet ikke sove ordentligt uden denne fantastiske pude, så jeg har den med alle steder når jeg sover "ude" - for jeg elsker simpelthen denne pude og kan varmt anbefalde den til alle der ønsker en rigtig god pude.

20 juli 2024

Dunlopillo pude

Hej. Jeg har brugt don'tapelpude i de sidste 15 år og den er super god og jeg tager den med alle vegne jeg kan få den med Send når jeg skal på ferie propper jeg ned i min kuffert gør den helt flad når jeg åbner puster den så op igen det er en fantastisk pude for mig sådan så får den 10 stjerner.

19 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan ikke sove uden min Dunlopillo hovedpude

Har netop købt en ny hovedpude, da den gamle var slidt helt op. Jeg har brugt Dunlopillo i mange år, da den er tilpas fast og giver en rigtig god støtte, især for nakken. Jeg anvender en iltmaske i forbindelse med CPAP udstyr (mod søvnapnø), og jeg oplever aldrig gener ved brug med Dunlopillo puden. Når jeg enkelte gange har måttet overnatte andre steder uden brug af min elskede pude, har jeg gentagne gange oplevet irritation især med de bånd, der holder masken på plads under søvnen. Mine bedste anbefalinger med denne hovedpude, køb en ekstra, så du altid kan have en med i bilen, på camping etc. Du vil ikke fortryde det.

12 juli 2024

Dunlopillo Pure Kontinalseng

Vi har i midt maj, fået vores Dunlopillo Pure Kontinalseng. Kæresten og jeg har begge lidt skavanker med kroppe. Hun har med hoften og jeg med venstre skulder. Med de gamle senge, var det at sove på siden ikke muligt, pga smerter. Efter vi har fået Dunlopillo sengen, er det som en hel ny verden. Vi kan begge ligge på siden og vågne op, uden smerter i kroppen. Specielt ryggen. Allerede efter 1 nat, kunne jeg mærke forbedringer.
Sengen er helt igennem fantastisk. Man ligger simpelthen så godt og så er jeg vild med, den er så høj. Så det er gå i seng hver aften, er nu en fornøjelse. Jeg kan varmt anbefale senge fra Dunlopillo, hvis nogen er i tvivl om det er et rigtigt valg. Det er det 👌

6 juli 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.