Ik ben uitermate tevreden over de behandeling bij Dutch Clinics. Goede website. Snel antwoord op je aanmelding. Perfecte en no nonsense intake gesprek. Direct een afspraak voor de behandeling. Operati... Toon meer
Op dinsdag 24-03-2026 ben ik opnieuw bij Dutch Clinic geweest, waar ik 5 jaar geleden mijn ogen heb laten laseren. Het voelde meteen weer vertrouwd om terug te zijn. Wat het extra bijzonder maa... Toon meer
Na een jaar lensimplantatie behandeling ik ben zeer tevreden. Eerste dag na behandeling ik kon lezen zonder bril en tot heden. Kundige en eerlijk oogarts heeft heel goed gezorgd voor alle detai... Toon meer
Zeer tevreden met het laten laseren van mijn ogen. Goede voorlichting vooraf gekregen, waardoor we hebben besloten voor een monovisie behandeling te gaan. Hierdoor zie ik zowel veraf als dichtbij sche... Toon meer
De beste zorg tegen de laagste prijs. Bij Dutch Clinic staat u centraal. Geen lopende bandwerk maar persoonlijke aandacht en kwaliteit. Wij nemen ruim de tijd voor al uw vragen, het vooronderzoek, de uitleg over behandelmethoden en de uiteindelijke behandeling. Dat ziet u terug in de ervaring en achtergrond van onze gediplomeerde oogartsen en in de waardering van onze klanten. Bekijk ook onze scherpe tarieven, de beste zorg hoeft helemaal niet duur te zijn. Sterker nog wij hanteren de laagste tarieven voor Ooglaserbehandelingen in Nederland
Hoofdweg 848A, 2132 MC, Hoofddorp, Nederland
Ik heb de intralasik laserbehandeling laten doen door dr. Deniz. Ik ben zeer tevreden over de voor- en na behandeling. De operatie an sich duurde max.15 minuten en herstel verliep soepel, ik kon in de avond al netflix kijken. Er is goed naar mij geluisterd, uit voorzorg ook vaker gecontroleerd. Het is een arts die weet wat hij doet en denkt graag met je mee. Bedankt!
Zeer prettig ontvangen met een helder en eerlijke beoordeling van Dr. D. Akdogan.
Zeer vakkundige operatie met een prachtig resultaat. Ook de nazorg was geweldig. Zeer tevreden.
Ik had al jaren last van hangende bovenoogleden. Na een aantal jaar durfde ik eindelijk de stap te zetten om dit te laten corrigeren. Na heel wat speuren op het internet en om mij heen vragend, kwam ik bij deze clinic terecht. Alleen maar positieve reviews ( niets van gelogen) en ook nog eens bij mij in de buurt. Vanaf de eerste week al super blij met mijn keuze. Fijne, kundige, aardige mensen. Stellen je gerust bij de ingreep en leveren goede nazorg, minstens zo belangrijk! Ik zou iedereen deze clinic aanbevelen en had gewild dat ik het eerder gedurfd had. Ik ben iedere dag nog steeds blij wanneer ik in de spiegel kijk en merk ook een duidelijk verschil bij het knipperen, ik voel me “verlicht”. Dutch clinic bedankt!
Deniz Agdulgan heeft bij mij een ooglidcorrectie uitgevoerd. Kundige arts en creëert een fijne informele sfeer. Gewoon lekker normaal, daar hou ik van. Behandeling is probleem- en pijnloos verlopen. Na een week, eerste dag zonder hechtingen, ben ik enorm blij als ik in de spiegel kijk. En dan is het nog niet eens optimaal genezen. Het wordt nog veel mooier. Enorm blij mee en had het eerder moeten doen.
Vorige week maandag boven ooglidcorrectie gehad en vandaag zijn de hechtingen verwijderd.
Nu al heel blij met het resultaat dat alleen nog maar beter gaat worden
Zeer prettig geholpen door dokter Deniz Ardogan en assistent Kim
Ik kan Dutch Clinic van harte aanbevelen
Ik heb hier in november een ooglid correctie gehad nadat mijn buurvrouw hier was geweest.
Ik heb eigenlijk geen last/pijn ondervonden tijdens de correctie ook daarna niet.
Alles wordt keurig verteld door de assistente wat er precies gebeurd en zij stellen je beide erg op je gemak en zijn erg vriendelijk.
Ik ben ook na de behandeling niet blauw of geel geweest!!
Vandaag op eindcontrole geweest en ben dan ook super blij 😊 over zowel de behandeling prijs en het eindresultaat!!!(wat mijn buurvrouw ook al was)👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Dus zeker een aanrader om dat hier te laten doen!!!!
Bedankt lieve mensen🤗🤗
Ik heb vorige week bij Dutch Clinic een bovenooglidcorrectie gehad. Wat ben ik na een week al blij met het resultaat! De behandeling, het herstel, het resultaat, alles boven verwachting. Ik ben niets eens blauw geweest en het litteken is na 7 dagen nauwelijks zichtbaar.
Zeer vriendelijk personeel ook. Kim en dr Deniz, hartelijk dank voor jullie deskundige hulp.
Ik raad deze kliniek van harte aan.
Een week geleden heb ik een onderooglidcorrectie laten doen bij Dutch Clinic. Een prettige omgeving met vakkundige mensen die hun vak verstaan. Op een prettige wijze wordt alles stap voor stap doorgenomen en uitgelegd. Na de ingreep kreeg ik een coolpack mee. Het herstel ging best vlug en nu de hechtingen eruit zijn is het een week later al verbluffend mooi, ondanks dat er nog zwellingen zijn.
Ik ben blij dat ik de bovenooglidcorrectie heb gedaan en nogmaals bedankt voor de goede zorgen dokter Deniz en Kim!
Vandaag in Hoofddorp bij Dr Deniz Akdoğan een ooglidcorrectie laten doen
Zeer tevreden over de manier hoe alles verliep haast pijnloos… was erg zenuwachtig van tevoren maar ben goed opgevangen en op m’n gemak gesteld pas daarna vond de ingreep plaats
Ben benieuwd naar de eind resultaat!!
Ik ben ontzettend tevreden over de hulp die ik heb gekregen! Het personeel was uiterst behulpzaam en vriendelijk. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en zorgden ervoor dat ik precies kreeg wat ik nodig had. Hun expertise en klantenservice hebben mijn ervaring echt verrijkt. Ik zou deze plek zeker aan anderen aanbevelen en zal zeker terugkomen voor toekomstige behoeften. Bedankt voor de geweldige service!”
Bovenooglid correctie:
Nu al 100% tevreden en de hechtingen zijn er vandaag pas uit! (7e dag) Laat staan hoe het nog mooier gaat worden de komende weken.🥳
Het begon al bij de intake. Echt een mega vriendelijke assistente die de tijd voor je neemt en met je meedenkt met meerdere vragen.
De arts zelf (Deniz Akdoğan) is ook een hele vriendelijke man die lekker relaxed samen met de assistente op de behandeldag aan de slag gaan. Ze lichten je beiden stap voor stap in in wat er gaat gebeuren. Verdoving en behandeling volledig pijnloos😅 dus daar hoef je het al helemaal niet voor te laten.
Natuurlijk even 3 dagen flink doorzetten met koelen koelen koelen en dan ineens gaat het dag voor dag de goede kant op.
Kort om: Ik ben MEGA tevreden en zo blij dat ik het gedaan heb en deze locatie had uitgekozen. Dank jullie wel🙏
Ik ben super blij dat ik deze stap heb genomen. Ik kon snel terecht en ook voor de behandeling. Ik vond het wel erg spannend maar ik werd heel fijn gerustgesteld Lieve deskundige artsen en assistentes. Echt heel blij dat ik deze stap genomen heb. Zonder bril door het leven. Wat heerlijk. Anja
Ik heb een lensvervangende operatie laten doen , toen ik uit de stoel kwam , kon ik gelijk goed en duidelijk zien.dat is in november geweest. Nu heb ik vorige week een ooglidcorrectie laten doen. Echt verbluffend, ben heel goed gerustgesteld, was eerst wel een beetje bang , dat het resultaat zou tegenvallen . Nou het resultaat is boven verwachting . Ben zo blij dat ik de stap aangedurfd heb. Heerlijk , zonder bril door het leven, en die last van mijn ooglid kwijt. Ben heel blij. Jacinta
Vanmorgen geweest voor een ooglid correctie. Ik ben wat vroeg met mijn beoordeling. Maar deze is dan ook het meest belangrijk denk ik. Dr. Deniz en Vk. Kim. Ik hou er zelf van als de sfeer ongedwongen, normaal en huiselijk is. Zo voelde dit voor mij vandaag. Lekker het 'gewone' leven bespreken tijdens contact en ingreep. Er sloeg bij mij paniek toe wat direct werd gesignaleerd en zij daarop inspeelden op een ontspannen manier. Thuis gekomen ook nog even contact gezocht omdat ik nog een vraag had. Ook hierop direct adequaat antwoord.
Mooi om te zien hoe mensen bepaalde dingen anders ervaren. Ik zie in de review hieronder een tip over de wachtruimte wat ik begrijp. Al ervaar ik dit zoals het is als prettig, sereen en rustig. Ik voelde geen belemmering om naar het aperaat te lopen voor thee. Maar misschien een idee om mensen bij eerste consult erop te attenderen daarvan gebruik te maken zodat ieder zich vrij voelt. Ik kijk enorm uit naar het resultaat!
Ondanks dat het spannend is stelde Dennis en Kim mij direct op mijn gemak . Het intakegesprek was prettig waardoor je als patiënt je met een gerust voel de operatie in gaat .
De sfeer tijdens de operatie de communicatie is prettig en fijn .
Als er een verbeterpunt aangegeven moet worden is de sfeer bij de receptie .
Het is daar zo stil en de dame achter de receptie is zo druk bezig dat een geruststelden praatje er niet in zit ( en dat heb je toch nodig als je de eerste komt )
Er staat een koffie machine maar wie zegt dat dit voor patiënten is ?
Kortom dik tevreden a.s maandag gaan hopelijk de hechtingen eruit en ik kijk er naar uit , groetjes Petra
Door mijn zusje bij Dutch clinic terecht gekomen, die is daar ook geweest
Zelf heb ik vrijdag mijn ogen gelazerd en moet zeggen dat het een gehele pijnloze ervaring was. Ik was zo klaar.
Zaterdag op controle geweest en mijn sterkte is nu gewoon 0. Kan niet geloven dat ik eindelijk lens/ bril vrij ben.
Ik raad Dutch clinic aan, lieve artsen en verpleegkundigen. Ik zou het zo een ander aanraden om hier naar toe te gaan 100000%.
Vandaag langs geweest voor een intake gesprek voor lensvervanging.
Duidelijke uitleg en kundig onderzoek, waaruit blijkt dat ik (nog) niet in aanmerking kom voor een behandeling. De arts is zeer ervaren en het bedrijf is geen geldklopperij.
Toppers zijn het! Het hele team.
Zeer professioneel
Eind november heb ik een bovenooglidcorrectie gehad bij Dutch Clinic in Hoofddorp, uitgevoerd door Dr. Deniz Akdogan en ik ben super blij met het resultaat!! Een week voor en na de operatie heb ik Arnica druppels (van dr. Vogel) ingenomen en de dagen na de operatie goed gekoeld. Hierdoor heb ik weinig zwelling en verkleuring gehad. Ik ben blij dat ik voor Dutch Clinic heb gekozen. De ontvangst was fijn en het personeel is erg vriendelijk en duidelijk in de uitleg. Parkeren kan gratis voor de deur.
Ik heb een ooglidcorrectie gehad en wat een mooi resultaat. Vriendelijk personeel die mij erg op mijn gemak hebben gesteld. Een paar weken later heb ik een lensvervanging ondergaan. Na de korte operatie kon ik gelijk de kleine lettertjes lezen. De eerste dagen had ik last van fel licht maar nu na 2 weken wordt dat echt stukken minder. Ik ben zeer tevreden ook over het personeel.
Joyce