Dutch Designers OutletReviews

4,4

22 mei bestelling gedaan. Nog steeds niets ontvangen. Bij navraag een vaag verhaal dat spullen uit het buitenland moeten komen en dat er pinksteren tussen zat. Het lijkt erop dat ik opgelicht ben. Dus... Toon meer

Wauw! Wat een fantastisch bedrijf, ook al bestel je s'avonds, de volgende dag heb je het in huis. Had ik deze site maar eerder gevonden. Ik heb een grote cupmaat en merk bh’s zijn normaliter schreeuwe... Toon meer

Super winkel! Ik bestel er sinds jaren en ben elke keer zeer tevreden. Ruime keuze, goede kwaliteit & prijzen. Artikelen zijn zo als op de site beschreven. Verzending gaat altijd vlot en alles is mooi... Toon meer

Ik koop al jaren bij de dutchdesigners omdat ze een heel goede sortering hebben van vele goede merken. En als je een vraag hebt wordt je altijd (snel) geholpen. De bezorging is altijd vlot en de art... Toon meer

1. Lingeriewinkel
  2. Badmodewinkel

De voordeligste Lingerie Outlet van Nederland. Lingerie en Badmode van topmerken als: Marlies Dekkers, Sapph, Hom, Rosa Faia, Lisca, After Eden, Anita Active.

Uitstekend

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

goede service

Snelle levering, netjes verpakt. Mooie prijs.

20 januari 2025

😍 😍
Dank je wel voor deze review! Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is. Wij wensen je veel plezier met je bestelling.
Liefs, team Dutch Designers Outlet

Superfijn om hier te bestellen… snelle…

Superfijn om hier te bestellen… snelle verzending, goed contact met de klantendienst, kortom een aanrader…

22 januari 2025

😍 😍
Dank je wel voor deze review! Wat fijn om te lezen dat alles snel en goed is verlopen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling.
Liefs, team Dutch Designers Outlet

Snel, netjes en een goede retourservice

Makkelijk te bestellen en snelle service. Een bh ging na de eerste keer wassen stuk en ik kreeg meteen een nieuwe toegezonden.

Zoekmachine kan wel wat beter...😏

17 januari 2025

Mooi prijs

2 januari 2025

😍 😍
Fijn dat het snel bezorgd is.
Wij wensen je er veel plezier mee.
Liefs, team Dutch Designers Outlet

Duidelijk communicatie en snelle…

Duidelijk communicatie en snelle levering. Prima product

26 december 2024

Te weinig geleverd

Mooie pyama's kunnen bestellen, snelle levering.
Helaas wel een halve levering. Enkel alleen het bovenstuk is geleverd, de broek niet. Gebeld, netjes te woord gestaan, na het weekend zou er een oplossing komen. Maandag bleef het stil, maar een mail gestuurd, dinsdag bleef het stil..... en weet nog niks

20 december 2024

Beste Melodie

Bedankt voor uw feedback en onze excuses voor het ongemak en de vertraging in onze reactie. Door de drukte rondom de feestdagen is het ons helaas niet gelukt om uw kwestie op de beloofde datum van 23 december uit te zoeken. Bovendien waren we op kerstavond en de feestdagen gesloten, waardoor we uw melding pas vandaag, 27 december, kunnen oppakken.

We begrijpen dat dit vervelend voor u is en werken momenteel met prioriteit aan een oplossing. U ontvangt vandaag nog een e-mail van ons, zodat we dit naar volle tevredenheid kunnen afhandelen.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging en bedankt voor uw geduld en begrip.

Monique
Team DDO

Bestelling verliep super vlot.

Bestelling verliep super vlot.
Dank je wel Dutch Designers Outlet!!

17 december 2024

Bedankt voor je review.
Fijn om te lezen. Veel plezier met je bestelling.

Geweldige pyjama’s

Op zoek naar een echt leuke dames pyjama kwam ik hier terecht en ontdekte Charlie Choe. Ik heb er twee besteld en ze zitten heerlijk, staan fantastisch en blijven mooi na een was. Heel blij mee!

4 november 2024

Betrouwbaar en correct.

Betrouwbaar en correcte informatie. Aanbiedingsprijs klopte ook keurig.

3 oktober 2024

Top webshop

Het pakket was er binnen 1 dag en alles was heel netjes en zorgvuldig ingepakt. Alles was perfect voor mooie sale prijzen. Ik kom hier zeker vaker wat bestellen!

30 augustus 2024

Top webshop

Ik ben heel blij. Ik heb een paar mooie Marlies Dekkers setjes gekocht. De prijs bij 1 artikel was nog niet aangepast. Op zondag gemaild en binnen een paar uur al aangepast en een reactie ontvangen. Echt top! Snelle levering ook.

25 augustus 2024

Zeer leuke tankini!

Zeer leuke tankini!

9 juli 2024

Bedankt voor je review.
Fijn om te lezen. Veel plezier met je bestelling.

Zeer tevreden

Lage prijzen, fijne website, goed verpakt en snelle levering

28 mei 2024

Goed 👍

Bestelling was goed ingepakt en op tijd bezorgd zoals aangegeven. Artikels zijn van goede kwaliteit en zoals afgebeeld.

4 mei 2024

Liefs, team Dutch Designers Outlet

Snelle levering. De producten die zijn van hele goede kwaliteit

19 mei 2024

Liefs, team Dutch Designers Outlet

Top service altijd vriendelijk en als…

Top service altijd vriendelijk en als er een probleem is lossen ze dit super op!!

13 mei 2024

Liefs, team Dutch Designers Outlet

Geen service bij kapotte bh

In maart een bh gekocht waar al snel de beugel eruit kwam, netjes een mail gestuurd. Kreeg stom antwoord, iets met een Mercedes en tegen een paaltje rijden. Dus volgens hun mijn schuld. Zit ik met een kapotte dure bh en geen oplossing
Dus kortom ik koop hier nooit meer.
Slechte service!!

25 april 2024

Zoals altijd prima lingerie voor een…

Zoals altijd prima lingerie voor een aantrekkelijke prijs. Goede service! Snel geleverd.

17 april 2024