22 mei bestelling gedaan. Nog steeds niets ontvangen. Bij navraag een vaag verhaal dat spullen uit het buitenland moeten komen en dat er pinksteren tussen zat. Het lijkt erop dat ik opgelicht ben. Dus... Toon meer
Wauw! Wat een fantastisch bedrijf, ook al bestel je s'avonds, de volgende dag heb je het in huis. Had ik deze site maar eerder gevonden. Ik heb een grote cupmaat en merk bh’s zijn normaliter schreeuwe... Toon meer
Super winkel! Ik bestel er sinds jaren en ben elke keer zeer tevreden. Ruime keuze, goede kwaliteit & prijzen. Artikelen zijn zo als op de site beschreven. Verzending gaat altijd vlot en alles is mooi... Toon meer
Ik koop al jaren bij de dutchdesigners omdat ze een heel goede sortering hebben van vele goede merken. En als je een vraag hebt wordt je altijd (snel) geholpen. De bezorging is altijd vlot en de art... Toon meer
De voordeligste Lingerie Outlet van Nederland. Lingerie en Badmode van topmerken als: Marlies Dekkers, Sapph, Hom, Rosa Faia, Lisca, After Eden, Anita Active.
Lindenhoutseweg 57a, 6545AH, Nijmegen, Nederland
- chantor@dutchdesignersoutlet.com
- dutchdesignersoutlet.com
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Dutch Designers Outlet
Superfijn om hier te bestellen… snelle…
Superfijn om hier te bestellen… snelle verzending, goed contact met de klantendienst, kortom een aanrader…

Antwoord van Dutch Designers Outlet
Snel, netjes en een goede retourservice
Makkelijk te bestellen en snelle service. Een bh ging na de eerste keer wassen stuk en ik kreeg meteen een nieuwe toegezonden.
Zoekmachine kan wel wat beter...😏

Antwoord van Dutch Designers Outlet
Duidelijk communicatie en snelle…
Duidelijk communicatie en snelle levering. Prima product

Te weinig geleverd
Mooie pyama's kunnen bestellen, snelle levering.
Helaas wel een halve levering. Enkel alleen het bovenstuk is geleverd, de broek niet. Gebeld, netjes te woord gestaan, na het weekend zou er een oplossing komen. Maandag bleef het stil, maar een mail gestuurd, dinsdag bleef het stil..... en weet nog niks

Antwoord van Dutch Designers Outlet
Bestelling verliep super vlot.
Bestelling verliep super vlot.
Dank je wel Dutch Designers Outlet!!

Snel bezorgd duidelijke webcite

Geweldige pyjama’s
Op zoek naar een echt leuke dames pyjama kwam ik hier terecht en ontdekte Charlie Choe. Ik heb er twee besteld en ze zitten heerlijk, staan fantastisch en blijven mooi na een was. Heel blij mee!

Betrouwbaar en correct.
Betrouwbaar en correcte informatie. Aanbiedingsprijs klopte ook keurig.

Top webshop
Het pakket was er binnen 1 dag en alles was heel netjes en zorgvuldig ingepakt. Alles was perfect voor mooie sale prijzen. Ik kom hier zeker vaker wat bestellen!

Top webshop
Ik ben heel blij. Ik heb een paar mooie Marlies Dekkers setjes gekocht. De prijs bij 1 artikel was nog niet aangepast. Op zondag gemaild en binnen een paar uur al aangepast en een reactie ontvangen. Echt top! Snelle levering ook.

Zeer tevreden
Lage prijzen, fijne website, goed verpakt en snelle levering

Goed 👍
Bestelling was goed ingepakt en op tijd bezorgd zoals aangegeven. Artikels zijn van goede kwaliteit en zoals afgebeeld.

Antwoord van Dutch Designers Outlet
Snelle levering. De producten die zijn van hele goede kwaliteit

Antwoord van Dutch Designers Outlet
Top service altijd vriendelijk en als…
Top service altijd vriendelijk en als er een probleem is lossen ze dit super op!!

Antwoord van Dutch Designers Outlet
Geen service bij kapotte bh
In maart een bh gekocht waar al snel de beugel eruit kwam, netjes een mail gestuurd. Kreeg stom antwoord, iets met een Mercedes en tegen een paaltje rijden. Dus volgens hun mijn schuld. Zit ik met een kapotte dure bh en geen oplossing
Dus kortom ik koop hier nooit meer.
Slechte service!!
Zoals altijd prima lingerie voor een…
Zoals altijd prima lingerie voor een aantrekkelijke prijs. Goede service! Snel geleverd.

Antwoord van Dutch Designers Outlet
Snelle levering en netjes ingepakt.