weer voor de kat z'n conus zitten wachten op een pakketje dat 'helaas morgen' wordt afgeleverd. laatste keer. zowel ptt als dutchdo: twee armzalig amateuristische instanties die voor ondernemertje spe... Toon meer
9 x dezelfde mail met ‘ er kunnen geen adresgegevens gevonden worden’, NA bestelling betaald te hebben. 4x gebeld, pakket zou onderweg zijn. Expres 2 dagen ‘genomen’ want sodastream voor verjaardag. T... Toon meer
Dit weekend een laatste aanmaning gehad voor, je raadt het al, 2 ruilcilinders die in 2021 besteld zijn. Net de klantenservice gesproken en precies hetzelfde verhaal te horen gekregen als hieronder zo... Toon meer
Processen en administratie zijn onvoldoende bij Dutchdo resulterend in het feit dat ik 1. een herinnering krijg voor reeds toegestuurde retour cilinders 2. het bewijs van verzending moest mailen 3. ve... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
We hebben nu de spirit on touche…
We hebben nu de spirit on touche gehaald. Zeer gemakkelijk in gebruik en veel siroop keuzes. De kinderen vinden het ook erg fijn.
De smaak..perfect. je proeft geen verschil.
Wat ik jammer vond dat niet duidelijk bij stond de flessen " Niet" in de vaatwasser konden..waar door die van ons dus stuk is gegaan.
Na wat zoek werk stond het klein in het boekje geschreven. Bij de nieuwe flessen staat het nu duidelijk op de fles zelf. Dat is veel beter.
Dus dat was enige min punt dat dat wel duidelijker mocht.
Voor de rest zeer tevreden.
Ik ben tevreden!
Ik heb 11-2-2022 een bestelling gedaan…
Ik heb 11-2-2022 een bestelling gedaan en nog niet mogen ontvangen ik heb gebeld met klanten service en moest een 7 cijferige bestelnr invullen maar mijn bestelnr bestaat uit 8 cijfers heb vervolgens 6 min aan de lijn gewacht op maar één vraag jammer

Antwoord van DutchDo
SNELLE EN PERFECTE AFHANDELING VAN…
SNELLE EN PERFECTE AFHANDELING VAN BESTELLING.
alles in orde
Artikelen zoals beschreven
Artikelen zoals beschreven. Dankjewel
Goede website,snelle levering.
levering op een ander adres.
alhoewel de mogelijkheid aangegeven was dat je kon laten leveren op een ander adres dan de factuuradres werkte die knop niet, waarom dan die mogelijkheid? Ook contact voor informatie en hulp was niet mogelijk, voor de rest wel tevreden
Ik heb producten ontvangen die over…
Ik heb producten ontvangen die over datum waren. Daarover heb ik contact gezocht via het klantenservice formulier. Maar ik krijg geen antwoord. De siroop kan ik niet gebruiken. Leuke aanbieding, maar mijn geld is dus weg. Dan geen antwoord krijgen is al helemaal not done. Niet blij met de service van deze winkel dus.

Snelle en correcte levering
Mooie aanbieding maar niet leverbaar.
Maken mooie aanbiedingen voor de cola siroop. Bestel je het krijg je later een mail dat het niet leverbaar is.
Ik wilde best wat langer wachten en gaf dit ook aan. Vervolgens weer een mail dat het product volledig uit het assortiment is?
Zeer vreemd wat dit lijkt mij juist het meest verkocht artikel.
Update:
Contact gehad. Vreemd maar waar het ongeveer meest hardlopende product hebben ze uit het assortiment gehaald omdat ze graag verder willen met merken zoals bijv Pepsi.
Blijft alleen nog staan dat de voorraad niet helemaal juist was maar dat kan overal wel eens misgaan.
De aftersales heeft dit netjes opgepakt en wilde mij graag als klant behouden en zelfs extra aanbiedingen maken. Dit heb ik afgewezen want mijn gewenste product is helaas uit het assortiment.

Antwoord van DutchDo
Product geretourneerd, geen geld terug
Product geretourneerd, maar ze betalen het aankoopbedrag met allerlei smoezen niet terug.

Antwoord van DutchDo
te laat en een foute kleur van het…
te laat en een foute kleur van het model duo geleverd.
Hier niet bestellen jongens...
Be warned

Wat een bedrijf!
Wat een slechte klantenservice van dit bedrijf!!
Bestel er nooit!
En ik bestel er zeker nooit meer!
Ik heb in jullie 2021 sodastream cilinders gekocht en gelijk retour gestuurd.
Ik blijf sindsdien continue mails ontvangen en betalingsherinnering dat ik niks heb terug gestuurd.
Vragen of ze me mail adres kunnen verwijderen reageren ze op dat ze dit niet kunnen doen!
Uitgelegd dat ik ziek ben en die stress van betalingsherinnering en drijgen met verhogen bedrag en laaste herinnering, niet aan kan, hebben ze geen boodschap aan!
Je krijgt te horen is storing. Je ik krijg ook van een ander bedrijf betaal herinnering oh ja dat weet ik niet@!
WTF
Mensen let op de klanten service is echt onvriendelijk en mogen en kunnen niks.!!!!
Ben gebeld en ze hebben excuus aangeboden. Ze verwijderen mijn mail uit database.
Zo zal wel opgelost zijn.

betrouwbaar
Zonder twijfel de hoogste score.
prima communicatie, snel en vlot geleverd.
doe zo verder
Snel in huis
Snel in huis, duidelijke bestel mogelijkheden!
Wissellijst herhaaldelijk gebarsten bezorgd
Via blokker.nl een glazen wissellijst 70 x 100 besteld, maar die werd gebroken in de verpakking bezorgd door PostNL. DutchDo leverde razendsnel een nieuwe, maar die kwam ook gebarsten aan. Mij werd de keuze geboden: opnieuw een lijst laten bezorgen (uiteraard geen vertrouwen meer in) of creditering van het aankoopbedrag. Dit bedrijf kan kennelijk niet garanderen dat hun producten deugdelijk worden geleverd. En de kapotte lijsten mag ik zelf afvoeren naar de recycling!

Snel en correct geleverd