LET OP MENSEN: Retourbeleid is belachelijk! Ik had een home Assistant gekocht, binnen 7 werkdagen geretourneerd maar krijg maar 90% van de aanschafwaarde terug omdat het flapje van het doosje waar di... Toon meer
Ongeveer 3 maanden geleden een Xbox One besteld binnen 3 dagen had ik het in huis. Gisteren een OUYA console besteld om de nieuwste films te kunnen kijken in HD en deze heb ik dezelfde dag mogen ophal... Toon meer
Bij slimhuisje.nl maken we jouw huis slimmer met innovatieve Smart Home producten – van slimme verlichting en spraak assistenten tot camera’s, sensoren en slimme stekkers. Alles om je woning comfortabeler, veiliger en efficiënter te maken. slimhuisje.nl is ontstaan uit Dynamodz, een gevestigde naam in de wereld van gaming accessoires en elektronica. Die passie voor technologie nemen we mee in onze nieuwe focus op Smart Home. En goed nieuws voor gamers: ons vertrouwde gaming-assortiment is nog steeds beschikbaar op slimhuisje.nl! Denk aan controllers, accessoires en handige tools die jouw game-ervaring naar een hoger niveau tillen. We combineren het beste van twee werelden: slimme producten voor in huis én hoogwaardige gaming gear. Tel daar onze snelle service, persoonlijke ondersteuning en scherpe prijzen bij op – en je snapt waarom steeds meer klanten kiezen voor slimhuisje.nl. Ontdek het zelf en maak van je huis een écht slim huisje!
Stavangerstraat 45, 2548 JV, Den Haag, Nederland
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Product prima geleverd, retourneren is echt om te huilen. Alles netjes ingepakt en krijg niet eens al het geld terug omdat de verpakking iets beschadigd, lees: doosje iets beschadigd is. Vriendin van mij had het ook al eens bij deze partij, ik ga nooit meer hier bestellen!
LET OP MENSEN:
Retourbeleid is belachelijk! Ik had een home Assistant gekocht, binnen 7 werkdagen geretourneerd maar krijg maar 90% van de aanschafwaarde terug omdat het flapje van het doosje waar die inzat beschadigd is en er zat een jaar en wat stof op de homeassistant, echt lachwekkend. Helaas toch de realiteit! Let dus op a.u.b. met aankopen doen! Genoeg andere partijen met beter retour beleid!

Antwoord van slimhuisje.nl
Snelle levering, goed aanbod. Ik kende deze winkel niet maar ben tevreden met product en levering.

Antwoord van slimhuisje.nl
Koel pasta laten repareren van mij ps5 en hij doet het weer perfect echt een aanrader deze bedrijf bedankt
Ik probeer 6 x afspraak te maken maar krijg ze niet aan de telefoon slecht service...
Ik had een enorm stoffige ps4PRO langs gebracht bij dynamodz. Later belde meneer mij netjes op dat er ook een probleem met de hdmi uitgang zou zijn vanwege al het stof. Hij bood aan om deze te vervangen tegen een iets hogere prijs, maar dit was uiteindelijk niet nodig want hij belde me later op dat na het ontstoffen deze gewoon weer volgens behoren werkte. Mijn ps4pro is weer helemaal stil als ik games speel. Kortom dynamodz is echt een aanrader als je voordelig je apperatuur wilt laten maken door iemand die er echt verstand van heeft!
Uitstekend werk!!! Ps4 is weer als nieuw!!!
Fijne zaak netjes geholpen door de eigenaar en die ook weet waar die het over heb en de service daarna was ook goed
Eigenaar is een expert in zijn vak, ik ben blij dat ik hem mijn consoles heb toevertrouwd voor ombouw! Kwaliteit en snelle service!
Ik ben door dynamodz super goed geholpen, meneer heeft alle geduld om alles netjes uit te leggen. Top service!
Erg klantvriendelijk en altijd een erg snelle levering. Ik bestel al jaren hier en het gaat altijd goed. Bij vragen wordt je ook vriendelijk en snel geholpen. Een top betrouwbaar bedrijf!
Bedankt dyna modz ps 4 pro laten maken een nieuwe laser erin en schoon gemaakt erg tevreden goeie service duszeer goed gemaakt dikke 10+ Grts daniel.
De mensen van Dynamodz zijn vakkundig en hebben mij altijd prima geholpen. Kom er al jaren, voor mij als digibate geen betere. Ga zo door !! Stay always focused
Zeer betrouwbaar bedrijf! Koop al jaren mijn spullen daar, altijd goed advies en wordt echt geluisterd naar wat je zoekt :) Echt een aanrader dus
Zeer kundig en bovenal oprechte service en klantgerichtheid! Klantenbinding staat hier voorop! Klasse, een aanrader!
Flashcard gekocht en laten leveren in België.
Zoals correct weergegeven op de website behandelt en na 2 dagen in mijn brievenbus. Website zeker aan te raden!
Dynamodz gebeld ivm ps3 reparatie helemaal weer goed nu en binnen 2 dagen me ps3 terug.
De titel spreekt voor zich! Snelle levering. Geweldige service. Zowel in de winkel als via e-mail. En dat in het weekend! Top!!!