I sidste uge fik min hund pludselig en kraftig allergisk reaktion og havde indenfor et kvarter nældefeber over hele kroppen. Da min egen dyrlæge havde ferie lukket, kontaktede jeg den dyrlæge i byen... Toon meer
Bedste dyrlæger. Stine er fantastisk. Har haft dem som dyrlæger siden 2013. Altid tilfreds og behjælpelig også i svære sitioner, de har en utrolig høj faglighed og er altid venlige og super til dyrene... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Dyredoktoren Helsinge
Jeg er yderst tilfreds med Stine som dyrlæge, da hun er fair med sine priser og kompetent. Hun er et virkelig et godt menneske der ikke kun tænker på penge, men har en stor interesse for det enkelte dyr. Mine forældres hund blev alvorligt syg og de var meget bekymrede for deres hund. Her fik de Stines private telefonnummer, så de kunne ringe hvis det skulle blive akut eller hvis de var bekymrede. Da min egen hund blev syg, kyssede Stine ham på panden, imens hun løftede ham ind i buret og lovede at alt nok skulle blive godt igen. Stine er bare helt fantastisk, sød og empatisk.
Jeg skifter kun dyrelæge, hvis Stine flytter væk fra Sjælland
Jeg kan varmt anbefale Dyredoktoren i Helsinge!
Det er ikke et stort sted og dyrelæge Stine Andersen er dygtig, venlig og frem for alt - hun kan lide de dyr hun arbejder med!
Det ligger desværre lidt uden for "alfarvej", men priserne er mere end rimelige, og med fast åbningstid også lørdag formiddag (til almindelig takst) også yderst fleksibel.
Jeg har to katte og en hund.
Jeg har fulgt Stine fra hendes tid i Humlebæk (hvor jeg bor) og kører nu glædeligt til Helsinge.
Min hund Fuji har været igennem et grimt sygdomsforløb, hvor Stine ud over at være "almindelig dyrelæge" også virkede til at være personligt interesseret i hvordan det gik Fuji - selv da hun blev henvist til dyrehospital ville Stine gerne holdes underrettet om, hvordan det gik, og efter at Fuji var erklæret rask tog vi "på besøg hos Stine" bare så hun lige kunne se hende.
Jeg er taknemmelig for at have fundet en dyrelæge, som:
- Ved hvad hun laver
- Er ærlig omkring dyrenes tilstand
- Er venlig både over for dyr og mennesker
- Ikke er bange for at tage prøver, hvis hun finder det nødvendigt (selvfølgelig efter aftale)
- Ikke lader "stolthed" komme i vejen for at sende dig videre, hvis der er brug for kompetencer eller faciliteter som hun ikke kan tilbyde
Til nye ejere:
Da Fuji som hvalpe lige var kommet hjem, ringede jeg til Stine og spurgte om vi måtte komme "på besøg" (bare lige for at det ikke skulle være stik og den slags første gang hun mødte dyrelægen).
Stine satte tid af til at hilse på Fuji, give hende masser af godbidder og tage hende ind til en "lege undersøgelse " hvor hun kun blev "udsat" for positive ting (kom på bordet - masser af godbidder, blev mærket på - masser af godbidder osv.) - kan klart anbefales.
Det blev da til en lang smøre...
DET KORTE AF DET LANGE ER:
Dyredoktoren ligger nok lidt fra "alfarvej" men for mig der ingen tvivl om, at det er det ekstra "rejsebesvær" værd.
Altid god tid til dig og dit dyr
Jeg har været glad for at gøre brug af Dyredoktoren - som hedder Stine - hendes faglige kompetence og imødekommende væsen har været en fornøjelse igennem mange år (2011-15), når jeg havde brug for råd og vejledning til vores labrador.
Stine giver sig altid god tid til at lytte og til at undersøge dyret ordentligt. Man føler sig i den grad taget alvorlig, og hendes udstråling af ro og omsorg smitter af på både dyr og mennesker.
Dyredoktoren har derudover meget rimelige priser og åbningstider, der matcher udearbejdende.