Locatie geboekt en €160 aanbetaald, de locatie is nu offline gehaald en is nergens meer te vinden. Zowel via mail als per telefoon krijgen we geen contact. We zouden graag onze aanbetaling terug on... Toon meer
Apartament enzian in Gadmen geboekt ,ik kon niet met visa betalen en ik vraag als kan ik met paypal doen, volgende dag krijg email met een betalings link ,mijn eerste ervaring met e-domizil was goed,a... Toon meer
450.000 Ferienhäuser und Ferienwohnungen direkt bei e-domizil sicher und günstig online buchen mit Preisgarantie und kostenlosem Service.
Taunusstraße 21, 60329, Frankfurt am Main, Duitsland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
The booking went very fast. Perfect!

Antwoord van e-domizil
We zouden graag onze aanbetaling terug ontvangen.

Antwoord van e-domizil
Via e.domizil een vakantie geboekt voor eind juli 2025 via creditcard. Eerst al geen bevestiging ontvangen, pas na twee mails en een slechte review op trustpilot.com eindelijk gekregen. Het eerste deel van het bedrag is afgeschreven. Nu ontvang ik opeens een melding dat de vakantie is geannuleerd wegens niet betalen! Ik heb aangegeven te betalen via creditcard en ging er van uit dat de rest ook automatisch afgeschreven zou worden. Ik zie dat er mails in mijn spambox zijn beland over akkoord geven voor betaling, deze heb ik helaas nooit gelezen. Netter was geweest als ik ook gebeld was hierover zodat ik tijdig had kunnen reageren! Als het mogelijk is, wil ik alsnog de vakantie betalen zodat wij op vakantie kunnen.
EDIT Nav de reactie: dank voor uw reactie, ik heb u geprobeerd telefonisch te bereiken, maar krijg telkens een automatisch bandje. Zou u op mijn emails willen reageren? Als het kan zou ik heel graag de annulering terug willen draaien, want nu moet ik alsnog 80% betalen.

Antwoord van e-domizil
Kachel werkte niet, zat met twee truien aan binnen, heel veel dode vliegen . Slecht bed

Antwoord van e-domizil
Na de boeking geen betalingsmail gekregen. Na een paar dagen een herinneringsmail gekregen. De volgende dag betaald en de dag daarna werd de boeking geannuleerd, omdat we niet betaald zouden hebben.
Email gestuurd, maar na een halve dag nog niets gehoord. Toen proberen te bellen. HET TELEFOONNUMMER klopt als je de nul die tussen haakjes staat achterwege laat. Netjes te woord gestaan. Met mijn steenkolen-Duits eruit begrepen dat het geannuleerd is omdat het op korte termijn is en iets over de huurder. Was allemaal vaag. Maar het was wel duidelijk dat het geld teruggeboekt ging worden en dat de mevr het nogmaals zou controleren. Dat is nog even afwachten.
Ik raad deze website niet aan, omdat het maar afwachten is of het goed gaat.

Antwoord van e-domizil
512,- euro aanbetaalt per bank ipv Paypal voor een huis in Spanje, krijg telefonisch niemand aan de lijn, per mail àlles uitgelegd maar ook hier geen reactie op, gevraagd om geld terug te boeken maar ook geen reactie dus ben bang dat ik genaaid ben. Vandaag 15 november ineens geld teruggestort gekregen dus toch goed gekomen.

Antwoord van e-domizil
Perfect, het boeken ging vlot en ben tevreden met de informatie.

Antwoord van e-domizil
Als je een probleem hebt met de eigenaar van de vakantiewoning, willen ze dat niet voor je oplossen. Ze verwijzen naar de reisdocumenten, maar gaan niet in op je probleem wanneer blijkt dat de eigenaar van het huis in gebreke blijft. Ook geeft de website misleidende informatie.

Antwoord van e-domizil
Na het lezen van de reviews hier waren wij redelijk bang geworden van dit bedrijf. Temeer omdat wij reeds geboekt en betaald hadden. De communicatie liep inderdaad niet zo goed. Er waren verschillende mails nodig om uiteindelijk bevestiging te ontvangen voor de boeking. De sleutels moesten enkele kilometers verderop afgehaald worden, zodat we met onze bagage nog tour met het openbaar vervoer moesten doen. Locatie viel goed mee prijs/kwaliteit.

Antwoord van e-domizil
Appartement geboekt op Madeira. Het moet gezegd, ziet er schitterend uit. We vertrekken over 14 dagen. Wat echt heel erg slecht is: E-domizil noch de vertegenwoordiger op Madeira geeft antwoord op vragen via mail dan wel whats-app. Wij hadden een paar vragen over de accomodatie. Ik krijg alleen antwoord dat het druk is en dat de reactie volgt. Niet dus. Heeeel erg slecht, hoop dat dit geen voorbode van ons verblijf is!!!!

Antwoord van e-domizil
gemakkelijk boeken. Alles wijst zich vanzelf.

Antwoord van e-domizil
Half juni 2023 een appartement geboekt in Bosnië. Betaald met Visa. Bij aankomst aldaar ontvang ik een mail, waarin staat dat ik ter plekke moet betalen. Dat zei de verhuurde ook. Aantonen dat ik al betaald had, hielp niks. Betalen of vertrekken zei de verhuurder. Dus onder protest contant betaald. Een beloofde kwitantie nooit gekregen. Veel gebeld (voor zo'n € 75) en gemaild (meer dan dertig mails) met E-Domizil in Frankfurt. Telkens werd beloofd dat er betaald zou zijn of worden. E-Domizil wees steeds naar Probooker, de plaatselijke agent in Bosnië. Aan E-Domizil een deadline gesteld, dat het bedrag uiterlijk op 8 september 12.00 uur op de rekening moest staan, anders zou ik de betaling geen betwisten bij Visa. Visa zei overigens, dat ik sterk stond. Op 7 september om 17.00 stond het bedrag (eindelijk) op de rekening.
Het appartement was prima, de prijs goed. maar de service en communicatie zijn bar slecht.

Antwoord van e-domizil
Zie mijn vorige review, gisteren een deel betaald en vandaag geannuleerd. De reatie van hen;
Geachte mevrouw Music, Tot onze spijt hebben wij opgemerkt dat u niet langer in staat bent uw boekingsaanvraag uit te voeren. Wij hebben zoals aangevraagd uw boeking EDDE24L63225Y geannuleerd. Dit deden wij volgens de sectie 'Annulering' in deAlgemene voorwaarden van de touroperator e-domizil GmbH. Reissom:1.341,00 EURReden van annulering:1.341,00 EURAnnuleringskosten:(50,00% van de totale reissom):670,50 EURKostene-domizil Servicepauschale39,00 EUR39,00 EURFactuurbedrag:709,50 EU
dus een bedrag van 709,50 betalen, voor wat?

Antwoord van e-domizil
Geen reactie op telefoonnummers, zijn buiten bereik; 004906974305100 en 004402034995595
dus wanneer ben je zeker van je boeking? Als je hebt betaald hoor je geen bevestiging hiervan.
Mijn boeking id; 2463225. Al gevraagd om een annulering en terugboeking van het eerste deel dat ik al heb betaald op 2 juli 2023.
Uit hun voorwaarden;
De klant kan de reis op elk moment vóór aanvang van de reis annuleren en de bemiddelingsovereenkomst opzeggen. Bepalend daarbij is het moment waarop de betreffende dienstverlener deze mededeling ontvangt. De klant dient de reis bij voorkeur schriftelijk te annuleren.
Heb ik gedaan op 3 juli 2023.

Antwoord van e-domizil
Via de Nederlandse site Holidu.nl met e-domizil in aanraking gekomen en dan niet zo positief. Op de NL’se site staat dat je kan boeken, er wordt nog niets in rekening gebracht als je op deze knop klikt! Dus wij dachten dit te doen omdat de huisjes allemaal snel verhuurd werden. Maar we zagen na onderzoek van de kinderen en onszelf dat de woning niet zo mooi lag als op de foto’s staat weergegeven. Werkelijk 70% van de foto's bevindt zich kilometers verder dan de gehuurde woning. Dus wij gelijk de volgende dag annuleren via de mail. Geen reactie daarop gekregen. Dus daarna telefonisch naar Duitsland, geen gehoor na het Duitse keuzemenu. Daarna via de mail in het Duits naar Duitsland en dan als reactie krijgen (dagen later), na drie keer heen en weer mailen dat je gewoon 50% moet betalen, terwijl het huisje binnen 12 uur weer online gezet had kunnen worden. Inmiddels hebben wij via dezelfde site (Hometogo werd ook e-domizil) al een nieuw huisje gehuurd, maar ook dat mag de annuleringskosten niet drukken als wij dat aangeven. De teksten op de site zeggen van niet, maar je zit er dus wel degelijk aan vast! Wij moeten nu andere stappen ondernemen want voor deze erg hoge kosten kunnen wij een hoop vakantieplezier hebben in een ander huisje van e-domizil.
Apartament enzian in Gadmen geboekt ,ik kon niet met visa betalen en ik vraag als kan ik met paypal doen, volgende dag krijg email met een betalings link ,mijn eerste ervaring met e-domizil was goed,aanraden
Heb een huisje geboekt en nu moet ik het bedrag over maken naar een of andere Souad Zegrar.
Klopt dit wel? Heb het natuurlijk niet overgemaakt!!

Antwoord van e-domizil
Je boekt, betaalt een voorschot en dan blijkt het geboekte huis niet beschikbaar. Laat mensen niet betalen als je niet weet of iets beschikbaar is.
Wij huren al jaren vakantiehuizen en dit nog nooit meegemaakt.

Antwoord van e-domizil
Prachtig huis in Oostenrijk geboekt via deze site. Aanbetaling gedaan en maand voor vertrek het resterende bedrag. Op vragen via email netjes antwoord. En bij aankomst in Witra waren we meer dan blij verrast. Huis Echtzeit is echt een aanrader. Geweldige huis en locatie.

Antwoord van e-domizil
Waardeloos! Ik had een huisje uitgezocht op de site hometogo. Niet wetende dat dit van e-domizil.de was. Toen ik bij de betaling kwam, moest ik betalen met een creditcard. Die heb ik niet. Ik ben toen niet verder gegaan op de site, maar heb hen wel gevraagd of ik anders kon betalen. Dit heb ik niet meer gedaan, dus niet definitief geboekt mijns inziens. Toch kreeg ik een rekening voor de definitieve boeking! Daarbij werd vermeld dat als ik binnen 24 uur de aanbetaling niet zou boldoen, zij zich genoodzaakt voelden de "boeking" te annuleren. Uiteraard heb ik niet betaald, want er was immers geen boeking, maar ook niks meer van hun gehoord over de annulering. Ik heb meerdere keren aangegeven dat de "boeking" niet doorging, maar ik blijf maar rekeningen ontvangen. Nu zelfs voor de gehele reissom. Ik heb hometogo gebeld, waar ik immers "geboekt" zou hebben. Zij hebben weer contact opgenomen met e-domizil.de en schijnen een berichtje teruggekregen te hebben dat de boel gratis geannuleerd zou worden. Dit hoorde ik van de telefoniste van hometogo. Waarom niet van e-domizil.de? Ik ben nog bezig met de afhandeling van dit probleem, maar voor mij NOOIT meer hometogo of e-domizil.de