Jeg køber altid min antivirus beskyttelse hos e-gear. De har simpelthen de bedste priser, let og overskueligt at bestille via hjemmesiden og sendes direkte til min email. Kan kun anbefales til alle.
Lees wat reviewers zeggen
Softwarebestilling Jeg fornyer altid mit Norton 360 Deluxe abonnement gennem e-gear. Alt virker perfekt og skulle der - mod forventning- være problemer er der altid en venlig medarbejder der kan hjæl... Toon meer
Jeg bestilte et program, men da min pc pludselig gjorde knuder, turde jeg ikke installere programmet og skrev dette til firmaet. De viste sig yderst forstående og sendte beløbet tilbage til mig De... Toon meer
Købte avast driver updater, leveret omg. Fik problem efter brug med skærmbillede, Martin leverede link der kunne korrigere, i forbindelse med løsning fik jeg meddelt at min nyere pc ikke virkede, at d... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
e-Gear.dk gik for første gang online den 8. december 2010, hvor konceptet var salg af kvalitetsprodukter indenfor hardware, gamingudstyr og computertilbehør. I april 2012, da vi som nye ejere overtog e-Gear.dk, valgte vi at ændre strategien for e-Gear.dk og fokusere 100% på salg af softwarelicenser. På e-Gear.dk finder du derfor softwareprodukter til nogle af Danmarks laveste priser og du finder ligeledes softwareprodukter som ingen andre danske forhandlere tilbyder. 2020 Året tæller 2020 og igen vælger e-Gear.dk at udvide virksomheden. I starten af året har vi foretaget store ændringer, blandt andet er en ejer trådt ud og en ny ejer er kommet til. I dag ejes e-gear.dk af virksomheden SoftwareNerds ApS som ejes af brøderne Benny og Martin Egesø, som også agerer som virksomhedens direktører. Derudover er Morten Lund tiltrådt som kundechef og sikrer at alle vores kunder altid får den bedst mulige support sammen med hans team. I 2020 vil e-Gear.dk løbende udvide med nyt sortiment, som blandt andet kommer til at inkludere fysiske varer som f.eks. brugte bærbare og tilbehør, online games med alt fra eksisterende spil til preorders. Der vil også komme meget mere fokus på gaming-computere igennem vores udvalgte samarbejdspartnere. Vi vil løbende udvide vores sortiment med varer som supplerer vores nuværende forretning, så hold øje med e-Gear.dk i 2020 - der kommer til at ske en masse nyt!
Contactgegevens
Workspace Haslegården, Haslegårdsvej 8-12, 8210, Aarhus V, Denemarken
- support@e-gear.dk
- e-gear.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Support fra e-Gear og hjælp trods min træthed
Jeg fik hjælp fra support i e-Gear, i flere dage og begge dage - eller mere? - af samme person. Det var sådan en god hjælp. Jeg fik et nyt virusprogram fra McAfee, og de havde heller ikke problemet, men jeg har en masse kronisk træthed og kroniske smerter, så det ender desværre let med at det hele kokser, så da der blev lukket for den lokale strøm, og nogle sagde, at det var pga dit og dat (ikke sandt) ledte jeg ikke videre, og derfor blev det hele én stor tågehjerne. (Lang historie). M. så lige igennem det, men da han også forstod, at jeg var lidt ekstra mast, hjalp han mig i flere omgange. Til sidst satte han de 2 programmer sammen, som jeg ikke vidste kunne sættes sammen. Så nu har jeg ÈT virusprogram igen, og jeg er måske oveni købet lidt klogere 😉 (også hjælp fra McAfee) 1000 tak! (og undskyld romanen)
I stedet for at betale Avg Ultimate så…
I stedet for at betale Avg Ultimate så fornyet jeg den via egear og sparede ca 300 kr. For 10 brugere i 2 år.
Jeg har handlet på e-gear.dk 2 gange…
Jeg har handlet på e-gear.dk 2 gange med i dag og det har indtil videre været rigtigt fedt og en positiv oplevelse helt klart en anbefaling herfra.
Fandt software til køb og download
Fandt software til køb og download. Kort efter bestillingen modtag jeg produktkode og link til download, alt ok
Jeg køber altid min antivirus…
Softwarebestilling
Softwarebestilling
Jeg fornyer altid mit Norton 360 Deluxe abonnement gennem e-gear. Alt virker perfekt og skulle der - mod forventning- være problemer er der altid en venlig medarbejder der kan hjælpe.
MCAfee
Bestilte MC Antivirus til 5 enheder kom dagen efter og bliver indstaleret med det samme det var let lige efter bogen kan kun anbefale e gear
Business as usual
Business as usual - er den eneste rigtige kommentar efter omkring ti handler.
Heller ingen slinger i valsen denne gang!
Vender tilbage snart, hvis I vel at mærke har varen i jeres udbud!
Hilsen Ole
Hurtigt, nemt, god priser
man starter med et lille beløb
man starter med et lille beløb, men så efterhånden stiger det, efter en masse skrivelser, til det 5 dobbelte, det er ikke i orden,

Antwoord van e-Gear.dk
Altid god service
Hej, jeg købte denne gang Bitdefender Total Security hos e-gear, har handlet der flere gange, altid billiger en hvis man køber direkte ved f.eks. Norton, har ikke installeret Bitdefender endnu, men ved at hvis der skulle være noget jeg ikke kan finde ud af, så er der en god support fra Morten og e-gear. :o)
Det virker super godt hver gang, jeg har handlet ved e-gear,dk i flere år
Det virker super godt hver gang
100 % tilfreds
Som sædvanligt nemt at finde til en god pris og hurtig "levering"
Altid konkurrencedygtige priser og…
Altid konkurrencedygtige priser og hurtig & sikker levering.
Super nem måde at købe software på
Super nem måde at købe software på, nemt at installerer programmet på, det kører bare det hele, jeg kan godt anbefale andre at handle her.
Kan kun anbefales
Som altid gode priser, nem handel og hurtig levering.
Jeg har aldrig oplevet udfordringer med mine køb, så kan kun anbefales.
Virkelig billige priser
Virkelig billige priser! Hurtig levering af digitale programmer, der er nemme at gå videre med.
Lees meer over geverifieerde reviews.