Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte Win 11 for 125 kr., og fik tilsendt et link til download med tilhørende nøgle. Mailen var godt nok landet i spam mail, men da jeg fandt den virkede både link og nøgle. Såeh, jeg er super t... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Største fuskerfirma på nettet Med løfte om Office pakken pro 2021 sælger de for kr. 199,- downloader den programmet i ca 1,5 time og et helt andet program installeres på din computer, følger man... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har ellers altid brugt Productkeys, men fik vist klikket forkert, da jeg skulle bruge en licens. Det fungerede fint hele vejen igennem, indtil aktivering af licensen, hvor fremgangsmåden så var... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk fra dette firma. Har lige købt et Microsoft program som ikke kan aktiveres efter installation. Ringede firmaet op, fik en sludder for en sladder om at kontakte en lokal IT Expert fo... Toon meer

2,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte Win 11 for 125 kr.

Såeh, jeg er super tilfreds.
Jeg ved ikke om de andre dårlige bedømmelser er folk der har været uheldige?

8 december 2025

Respektabel Firma

Jeg købte en opgradering til Windows 11, men det viste sig, at den kunne ikke installeres på min computer p.g.a. forkert/forældet model. Derfor fik jeg de indbetalte penge retur, og det beviser, at det er et troværdigt og tillidsfuldt firma. Kan kun anbefales på det bedste

19 september 2025

Købte en Windows 11 Pro (Retail) Nøgle

Købte en Windows 11 Pro (Retail) OEM nøgle for 125 DKK.

Købte en Windows-nøgle fra SoftwareExperten og forventede det sædvanlige "indtast kode, klik på aktivér, færdig". I stedet blev jeg sendt på en odyssé værdig til Tolkien.

1: Indtast koden > virker ikke.
2: Supporten beder mig om at deaktivere mit internet og bruge en "generisk nøgle" > virker stadig ikke.
3: De instruerer mig derefter i at downloade en ISO, redigere min Windows-registreringsdatabase via PowerShell og udføre et opgraderingsritual på stedet bare for at få nøglen til at virke.

Jeg købte ikke en Windows-licens - jeg tilmeldte mig ved et uheld et deltidsjob i IT.

Refusion? Nej. Tilsyneladende tæller det stadig som "levering fuldført" at sælge mig en ikke-funktionel nøgle.

Så medmindre du er til sene registreringsdatabasehacks og kryptiske instruktioner, der lyder som Windows-nekromanti, vil jeg anbefale at bruge lidt mere på en nøgle, der rent faktisk virker uden at gøre dig til systemadministrator.

4 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en Windows 10 Pro (retail)

Købte en Windows 10 Pro (retail), da min ældre bærbare PC med Windows 7, ikke længere kunne opdateres, og ikke længere kunne vise Viaplay. Og sammen med leveringen af Windows 10, var der en meget udførlig vejledning med, til hvad der måske var nødvendig at gøre i min nuværende Windows, inden Windows 10 kunne installeres. Og det hele virkede så Windows 10 kører fint nu, og Softwareexpert.dk havde også Windows 10 til den bedste pris. Tak herfra!

3 mei 2025

Office pakken

Jeg bestilt office pakken, jeg fik en link til at installere windows men ingen aktiverings nøgle til office pakken, prøvet at kontakte dem via e-mail og spurgt om en aktiverings nøgle, fik aldrig svar tilbage og der er ikke andre muligheder til at kontakte dem...
De ligner mere og mere en scamming virksomhed, ikke køb noget fra dem...

28 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte Office programmet september…

Jeg købte Office programmet september 2024, bøvlet at installere men det lykkedes. Jeg bruger det et par gange hvor det fungerer fint. Men derefter virker det ikke mere. I dag prøver jeg at gen installere, en advarsels besked på min pc siger at filen kan beskadige min pc. Det var ikke meget fornøjelse jeg fik ud af det program. Den mail jeg i sin tid modtog fra dem er en noreply, det ser jeg først nu. Skummelt firma

5 februari 2025

Kæmpe scam!!

Kæmpe scam!!! at de dukker op på Microsofts egen søgemaskine som en af de første er simpelthen for dårligt

29 december 2024

Fup og fiduser

Fup og fiduser, de lover og lover men der sker ikke en skid, det er ikke for de 199 de har "stjålet" , jeg ringer også til Microsoft, de kendte ikke noget til det program, det er rent fup, gad vide hvor mange penge de skovler ind på den konto.

6 december 2024

4 nøgler der ikke virker

4 nøgler der ikke virker. Købte to, som ikke kunne installeres. Fik to andre, der ikke virker. Ringer til microsoft, som oplyser at nøglerne ikke kan genkendes. Jeg synes det lugter langt væk af scam.
Jeg har installeret masser af software og aldrig har jeg oplevet noget så træls.

28 oktober 2024

Største fuskerfirma på nettet

Største fuskerfirma på nettet
Med løfte om Office pakken pro 2021 sælger de for
kr. 199,- downloader den programmet i ca 1,5 time og et helt andet program installeres på din computer, følger man deres egne anvisninger beder den om koder du ikke har modtaget samt den produktnøgle du modtager kan ikke indtastes. Derudover beder de i deres anvisning om at aktivere via telefonen, trods at pakken allerede er købt på computeren, hvilket heller ikke virker overhovedet.
Jeg må indrømme at jeg er godt gal i skralden over at jeg er blevet tørret noget så grundigt.
For guds skyld, Hold jer langt væk

20 oktober 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

De sendte mig en brugt produkt nøgle…

Produkt nøglen til windows jeg købte virkede ikke korrekt ved første øjekast. Men de guidede mig detaljeret via mail ift hvordan jeg skulle sætte min pc op således at nøglen virkede igen. Jeg modtog svar via mail inden for et par timer og havde samme dag fået sat det hele op efter ønske

5 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har ellers altid brugt Productkeys.dk

Det fungerede fint hele vejen igennem, indtil aktivering af licensen, hvor fremgangsmåden så var en anden, end jeg var vandt til og jeg måtte kontakte Softwareexpert (på en lørdag).
Godt to timer efter var der (kvalificeret) svar fra Kevin og alt fungerer nu.
Tak for god service!

8 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Største svindelnummer skal man lede…

Største svindelnummer skal man lede længe efter. De burde meldes til politiet. købte officepakke 2021.den kan ikke indlægges. Da skulle indtaste produktnøgle nægtede den med den begrundelse den var brugt. men vi har kun en pc i huset. så fup og svindel kan kun råde folk til at lade være med at handle der. du kan heller ikke komme i kontakt med dem

27 maart 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Glimrende adgang til Microsoft programmer

Det er en glimrende adgang til microsoft programmer.
Det eneste, der tæller en stjerne ned er, at installationen er meget kringlet, bl.a. får man brug for et hjælpeprogram, der henvises til under installationen: WinDCDEmu.

5 februari 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.