Mijn ervaring was echt uitstekend. Het product werd snel geleverd en was precies zoals beschreven. De kwaliteit is hoog en het is gemakkelijk in gebruik. Eerlijk gezegd overtrof het mijn verwachtinge... Toon meer
Prima ervaring met deze webwinkel. Klantenservice heel toegankelijk en vriendelijk. Op de site staat dat het 10 werkdagen kan duren tot verzending dus geen verrassing. Zou het persoonlijk wel op p... Toon meer
Veiligheidsschoenen vervangen via e-puma. Mooi assortiment, moderne sneaker style S1-ESD aangeschaft. Top kwaliteit en lichte schoen. Levering helaas niet in 1 dag, moest er 3 dagen op wachten maar da... Toon meer
Prima service van de webshop. Ik kreeg een gratis upgrade om de bestelling te bespoedigen. Met de Puma veiligheidsschoen heb ik nu een werkschoen die prettig loopt. Enige tegenvaller is de bezorging d... Toon meer
E-Puma.nl gaat verder als SportieveWerkschoenen.nl. We dragen zorg voor de beste service voor al onze klanten. Dat mensen veilig aan het werk kunnen met sportief ogende veiligheidsschoenen waar ze trots op kunnen zijn.
Wasaweg 4-1, 9723JD, Groningen, Nederland
- +31 (0)50 211 1435
- klantenservice@SportieveWerkschoenen.nl
- e-puma.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mensen keken ook naar
Prima webshop
Prima webshop
Heb PUMA werkschoenen besteld. Levering duurde even maar had geen haast. Verder geen gedoe
Zeer goede service
Ik kreeg binnen een uur het bericht dat het product later geleverd zou worden. Ik kon kiezen tussen product annuleren of wachten.
Ik vind dit een nette benadering
Ik stuur mails maar ik krijg amper…
Heel vriendelijke man juist aan de telefoon gehad 👍🏻
Dank u 🙂

Antwoord van SportieveWerkschoenen.nl
De schoenen zijn goed! Alleen kan het versturen sneller!
De schoenen zijn goed!
Alleen in deze tijd een week wachten met versturen, dat zou beter kunnen.. Want eenmaal verstuurd waren ze er wel al binnen een dag.. Dus daarom denk ik dat het eerder kan, dan kan men sneller van hun nieuwe werkschoenen genieten, want ze lopen uitstekend!

Antwoord van SportieveWerkschoenen.nl
Ik kon niet bestellen via website
Ik kon niet bestellen via website, hebben ze goed voor mij opgelost
Snel geleverd en goede schoenen.
Snel geleverd en goede schoenen.Ze passen precies en zijn super mooi.
netjes
had schoene besteld en deze waren eerder gedragen, gebeld en alles netjes geregeld met retour. dus gewoon super netjes en correct.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering, zelfs in België.
Zeker een aanrader.
Super tevreden met mijn nieuwe werkschoenen. 👍
Supersnel geleverd.
Er is mij een werkbroek geleverd ipv…
Er is mij een werkbroek geleverd ipv schoenen.
Na telefonisch kontakt geen schoenen en geen retourlabel.
Na de derde maal bellen is alles goed gekomen.

Antwoord van SportieveWerkschoenen.nl
Alles was perfect in orde
Snelle en nette bezorging zeer tevreden…
Snelle en nette bezorging zeer tevreden over het product
Zeer fijne schoenen!
Zeer fijne schoenen!
Waarom de verzending ruim een week moet duren is mij niet duidelijk

Alles verliep naar wens.
Super snelle levering!
Erg fijn dat je Puma werkschoenen nu ook in Nederland kunt kopen. Ik gebruik Puma werkschoenen nu al zins een aantal jaren. Altijd tevreden geweest met de kwalitatieve afwerking en ondersteuning die de schoen aan je rug bied. Ik loop gemiddeld 10km per dag op gegoten beton vloer. Een PUMA gaat voor mij rond 1.5 jaar mee. Nu met deze Nederlandse dealer zijn de schoenen rond 25Euro goedkoper en zeker het geld waard! De levering ging super snel - sneller dan verwacht in deze tijden