Ik bestelde 4 stuks via de webshop. De bestelling had vertraging en na 2weken kreeg ik een melding dat 1van de stuks niet meer geleverd kon worden. Dit werd meteen terug gestort op de rekening waarm... Toon meer
We moesten een kostuum voor mijn echtgenoot hebben maar hij was vrij laat om er eentje te kopen . Maar toen we bij jullie kwamen hebben jullie er alles aan gedaan om het op tijd tot bij jullie in de... Toon meer
Heb op 12/06/2026 via de webshop een bestelling gedaan. De bestelde T-shirts waren in voorraad. De bestelling zou op 16/06 geleverd worden in een E5 winkel. We zijn vandaag 18/06/2026 maar nog steed... Toon meer
Onlangs via de webshop van e5 een Lichtpaarse kanten blouse besteld. Op de webshop wordt die gepresenteerd met bijhorende top in zelfde kleur paars. Ik heb echter de blouse ontvangen zo... Toon meer
Al 45 jaar is e5 veel meer dan een gewone kledingwinkel. Het is een warme ontmoetingsplaats waar ruimte is voor persoonlijk contact en service. De klant staat centraal en we willen jou laten stralen door kwaliteitsvolle Belgische mode aan te bieden met excellente service op jouw maat. Onze mensen staan voor jou klaar, met kennis én personal touch. Want net dát is onze grootste troef. Als verkoopsteam maar vooral als mensen die je helpen en inspireren. Onze collecties bestaan uit een mooie keuze aan comfy, stijlvolle en fashionable kleren voor iedereen. Daarmee kan jij op elk moment en voor elke gelegenheid helemaal je eigen verhaal schrijven. Zoals jij het wil. In stijl.
Hoogkamerstraat 1, 9100, Sint-Niklaas, België
- +32 3 760 39 75
- contact@e5.be
- e5.be
Heeft 77% van zijn negatieve reviews beantwoord
Wij gaan er al jaren mijn man draagt de…
Wij gaan er al jaren mijn man draagt de broeken van brasville en zitten super en ook de actie 2 en 1 gratis is mooi meegenomen een minpunt brasville heeft weinig variatie in kleur en design!!!zeker de num met 3 cijfers bv 650 en het andere num 50 heeft meer kleuren en design maar het model is anders voor de rest top

Antwoord van e5.be
Gemiste korting door gebrek aan infomatie over stempelkaartr
Op 22/4 bezocht ik het filiaal te Essen. Terwijl ik aan het winkelen was maakte men mij er op attent dat er een actie was bij de aankoop van 2 broeken wat ik heel fijn vond en er ook gebruik van maakte. Aan de kassa gekomen en na de betaling van 364,95 voor 5 stuks, kreeg ik de melding dat ik een stempelkaart kreeg met 1 stempel en ik tot 22 mei de kans had om bij aankoop nog een stempel te verdienen en dan op mijn volgende aankoop 30% kreeg op een artikel naar keuze. Ik voelde mij echt bedrogen. Waarom kon men niets melden van deze actie? Dan had ik 2 aankopen de daaropvolgende dagen gedaan en mijn dure vest van 119,99 aan 30% gekregen. Ik ga heus niet meer binnenstappen om nog 2 andere aankopen te doen. Hopelijk doen jullie iets aan deze miscommunicatie ten nadele van de klant.

Antwoord van e5.be
Hartelijk dank aan verkoopster Mieke…
Hartelijk dank aan verkoopster Mieke voor alle hulp bij het kiezen van mijn man zijn outfits voor enkele feestjes aanstaande maanden. We voelden ons onmiddellijk op ons gemak bij jou! Je bent een héél aangename, vriendelijke dame met kennis van je job. Je nam de tijd om ons te helpen. Niets was teveel voor jou en we voelden ons echt welkom! Topverkoopster!!!

Een toffe winkel
Ik kan hier niks negatief van zeggen. Ik kom hier graag . Ze zijn behulpzaam . Wat mij opvalt ,dat de Dames altijd zo mooi zn gekleed . proficiat. Als je hulp vraagt ,dan geven ze eerlijk hun mening . Wat ik enorm apprecieer. En als je gewoon eens wilt komen zien .om te zien .wat de nieuwe collectie bied .dat kan perfect.ze geven u de vrijheid om eens rond te snuffelen zou ik zeggen . Mijn oprechte dank u .aan het team in Edegem . 👍👍👍

Heist-op-den-Berg 👌
Ikzelf woon te Mechelen maar ga met plezier nr de winkel te Heist-op-den-Berg voor het aanbod en de vriendelijkheid van het personeel

Antwoord van e5.be
Bij E5 Dendermonde voel je je op en top vrouw!
Bij E5 Dendermonde ga je binnen als klant, maar voel je je op en top vrouw bij het buiten gegaan. Klantgerichtheid staat daar met stip op één: vriendelijk, behulpzaam, service. Wil je jezelf even een goed gevoel geven, bij E5 Dendermonde word je met open armen ontvangen. Sterk team!

Antwoord van e5.be
Ik ben voor een trouwfeest naar E5…
Ik ben voor een trouwfeest naar E5 geweest op breebos en ben daar geholpen door de manager wat was ik blij heb totaal en nieuwe kleur aan gemeten gekregen het totaalplaatje was af en zo vriendelijk en behulpzaam zoveel complimenten gekregen zeker een aanrader nog een winkel waar ze je helpen en bevragen veel makkelijkerbedankt E5 breebos ik kom zeker terug langs

Slechte ervaring bij soldenverkoop
Ik wou een bepaalde sjaal kopen die sinds een 2tal weken in solden was. Maar vandaag zag ik dat het reeds "ronde prijzen" waren bij E5. Ik stapte de winkel binnen en wat bleek....deze sjaal stond terug aan de normale prijs met als commentaar dat dit nieuwe collectie was. Dit is totaal niet waar en oneerlijk !!! Ik ga hierbij geen winkel noemen want dit is blijkbaar een beslissing van het hoofdkantoor

Zeer tevreden!
Ik ben vrijdag 17 januari in twee E5 winkels langs geweest nl. Lokeren en Dendermonde. In beide winkels werd ik supergoed geholpen aan de kassa.
Ik betaalde met digitale kortingsbons via het werk en dit wou niet zo goed lukken. De beide verkoopsters waren zeer bereidwillig en hulpvaardig om te helpen.
Ze bleven allebei heel geduldig en vriendelijk waarvoor nogmaals een welgemeende dankjewel!
Prima service naar de klant toe!

Antwoord van e5.be
Wij hebben deze namiddag aangenaam…
Wij hebben deze namiddag aangenaam geshopt bij e5 Knokke heist en uitstekend geholpen door zeer behulpzame en vriendelijke dame met de blonde haren dank voor de service!

Antwoord van e5.be
Ik was gn shoppen met mijn schoonmoeder…
Ik was gn shoppen met mijn schoonmoeder bij E5 Dendermonde. Wat een mooie grote winkel! Maar vooral wat een team verkoopsters! Mijn schoonmoeder heeft echt geen makkelijk model. De juiste voorstellen werden gedaan en de tijd vloog met passen en nog ns passen. De dames werkten kwartier na sluitingstijd nog steeds met de glimlach. Chapeau wij komen terug!

E5 Korbeek-lo
E5 Korbeek-lo
Hele fijne winkel. Mooie opstellingen. Lekker fris geurtje maar wat nog belangrijker is…competent en begripvol personeel. Je stelt een vraag en ze bedenken een oplossing. Professionele en klantvriendelijke aanpak. Doe zo verder. Jullie vormen een mooi team!
Frie
3/12/2024

Rits vorige jas stuk
Ik had een jas gekocht waarvan na 5 maand de rits stuk was. De herstelling was lelijk uitgevoerd. Nu heb ik een tegoedbon ontvangen van de aankoopwaarde en heb hiervoor een nieuwe jas gekozen met bovenop 10€ korting. Mooi opgelost. Danku E5.

Mooie selectie van collecties
Mooie selectie van collecties - mooi aanbod aan merken - goede winkelervaring
Zeer slechte ervaring bij online…
Zeer slechte ervaring bij online aankoop. Pakket niet ontvangen. Contact met klantendienst. Bevestigen dat ze zullen terugbetalen, maar na 3 weken en herhaaldelijke mails, nog steeds niet terugbetaald. Nooit meer
Bedrieglijke reclame
Op de voorruit winkel 2+1 gratis op de volledige collectie.volledig in vette letters.aan de kassa sorry niet op die en die collectie.dus 3stuks gekocht en geen cent vermindering.kassa kassa denkt e5 wat niet zo is.een ontevreden klant wil je niet in uw winkel en hij koopt niet meer .nb is uw maat xl dan neemt u xsmal het word xl mvg serge.
Enorm ontgoocheld in de online…
Enorm ontgoocheld in de online bestelservice. Pakket werd door DPD als afgeleverd gemeld terwijl het nergens te vinden was. Vervolgens wordt een onderzoek opgestart dat een maand duurt zonder resultaat. Belofte om geld terug te storten maar gebeurt niet. Uitleg : DPD heeft een (fake) verklaring gemaakt dat ze na levering bij mij zijn langs gekomen en dat ik verklaard heb het pakket toch ontvangen te hebben terwijl ik niemand gezien heb noch iets ondertekend heb. Wat een pak leugens, valsheid in geschrifte en niet nagekomen beloftes. Niets bestellen daar !!
Veel te lange levertijd.
Veel te lange levertijd.
Op de site staat 2 tot 4 dagen levertijd, dat klopt totaal niet. Ik wacht al een week op mijn bestelling en nog niks.
Mooie overzichtige winkel
Mooie overzichtige winkel , behulpzaam en vriendelijk personeel .
Je merkt er de invloed van china , maar niet aan de prijzen .
belachelijk lange levertijd
Het duurt enorm lang om je bestelling toe te krijgen. Na bijna een week is er nog niets gebeurd met de status van mijn bestelling van enkele shorten. Ik heb deze asap nodig om mee op reis te nemen. Via mail laten ze weten dat ik ze dan maar niet mee op reis kan nemen. Jammer. Beter naar een fysieke winkel gaan, want hun service via de website laat de wensen over.