Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag gillar hur webbsidan var upplagd. Jag har Oticon och klickade då på namnet som sedan tog mig till varorna som hör till den apparaten. Vidare så var det enkelt att checka ut och betalning via Kla... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag fick ett beställningskort av audionomen, men slipper gå till en brevlåda och det var enklare att beställa på internet, då jag hade artikelnummer. Hoppas jag får "rätt". Edit: Jag fick rätt prod... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

I had a terrible time negotiating your web page. It may be the problem of the people at my hearing center, but the form I received with the accessories I need for my hearing aids carefully checked, do... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket enkelt och tydligt i alla steg Tillräckligt med information för produkten för att beställa

Bedrijfsgegevens

1. Gezondheid en medisch

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vår verksamhet ligger inom hörapparater, hörselskydd, öronproppar,hörapparatsbatterier och hörseltekniska hjälpmedel. Personalen består av erfarna audionomer, hörselingenjörer och ototekniker. Ni är hjärtligt välkomna att besöka oss på Brännkyrka...

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,2

Alle reviews

75 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Läs texten

Denna gång var det hyfsat lätt att orientera sig på er hemsida (efter några tidigare försök, jag har då telefonerat). Dock "fastnade" inte en av produkterna i beställningen, men efter lite krånglande ordnade det upp sig. Man måste vara extra vaksam att produktnummer stämmer, det är stundtals besvärligt eftersom hemsidans följsamhet är seg.

10 januari 2026

Hej Johan,
Tack beställningen och din feedback, vi håller just nu på att utveckla en ny hemsida men den ligger någon månad framåt i tiden. Men vi gör vårt bästa för att underlätta din upplevelse framåt.

Önskar dig en fin helg,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Man klarar inte av att leverera ut…

Man klarar inte av att leverera ut varan enligt de tider msn anger. Nu hsr jsg vslt en vara för att den var judt en lsgervsra med kort lev.tid.idag har det gått 3 dagar och ni har fortfarande inte fått ut den ifrån lagret, och det kommer heller inte att ske idag enl er kundtjänst

12 december 2025

Hej!
Vi ber verkligen om ursäkt för leveransförseningen, vi har haft en hel del sjukdom samtidigt som det varit julhandel vilket kraftigt påverkat vår leveranskapacitet.

Ber återigen om ursäkt,

*FUSK FÖRETAG*

Beställde 60 batterier, några få varade i kanske 10 minuter. Fick tag på ett voltmeter och kollade de. Samtliga batterier är dåliga. Riktig fuskföretag å hålla sig undan . Fy skam.

24 augustus 2025

Hej Kjell,
Vi har nyligen köpt Earstore från tidigare ägare och har arbetat konsekvent under hösten med att förbättra interna processer. Earstore Sweden AB har aldrig haft som avsikt att leverera produkter av låg kvalité men eftersom batterier är färskvaror så kan det förekomma dåliga batcher.

Jag hoppas att vi får möjligheten att ge dig bättre service i framtiden och skulle det vara några problem framöver så kontakta oss på: info@earstore.se så hjälper vi dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dålig kvalitet på batterier till…

Dålig kvalitet på batterier till hörapparater köpte storpack men får byta nästan varje dag och ibland 2 gånger om dagen då anser jag att det är dynga ska bli en anmälan till allmäna reklamationsnämnden och jag fick även vänta länge på leverans hoppas earstore hår i konkurs

1 juni 2025

Hej Stefan,
Jag förstår din frustation och vill informera att vi nyligen köpt Earstore från dess tidigare ägare. Vi har arbetat konsekvent under hösten med att förbättra interna processer men vill framhäva att Earstore Sweden AB aldrig haft som avsikt att sälja produkter med låg kvalité.

Jag hoppas att vi får möjligheten att ge dig bättre service i framtiden.

Tveksam kvalitet!

Beställde batterier i storpack som företaget säljer under eget namn. De uppger att batteriet är "Tillverkade av samma leverantör som Rayovac Extra".
Möjligt att det är så men det är definitivt inte samma kvalitet som Rayovac. Batteriet har betydligt kortare livslängd så det blir dyrare med detta batteri än att köpa riktiga kvalitets batterier.
Det var också lång leveranstid.

Skrev omdömen omdömet i juli månad fick svar idag 251216. Snabba ryck?
Upprepar det jag skrev vid första tillfället. Möjligt att batterierna är tillverkade i samma fabrik som Rayova men det är definitivt inte samma kvalitet.
Finns många exempel på B- sortering. Detta är ytterligare ett tydligt exempel på detta.

10 juli 2025

Hej Göran,
Vi har nyligen köpt Earstore från dess tidigare ägare och har under hösten lagt mycket tid på interna processer. Earstore Sweden AB har aldrig haft som avsikt att leverera produkter med låg kvalité och vi kan bekräfta att batterierna är tillverkade i samma fabrik som Rayovac.

Önskar dig en god jul och gott nytt år,

Anmärkningsvärt dålig service

Jag har beställt både telefon och batterier från Earstore till min mamma och jag har aldrig varit nöjd. Varje gång har ordern tagit längre tid än man angett i bekräftelsen och när jag kontaktar dem har jag fått vänta flera dagar på svar. Då har ofta förklaringen varit att varan inte finns på lager men det är aldrig Earstore själva som hör av sig i förebyggande syfte och meddelar att en vara är slut eller liknande utan jag som kund måste påminna.

När jag reklamerade en telefon pga att de skickade fel modell tog det flera veckor innan de skickade den rätta. Då var den ett använt exemplar som var öppnat, visserligen var det inte något fel på varan men det syntes tydligt att den hade varit hemma och vänt hos någon annan. Dålig och oproffsig service rakt igenom tyvärr.

23 juni 2025

Hej Katarina,
Ber verkligen om ursäkt för denna upplevelse. Vi har nyligen förvärvat Earstore Sweden AB från tidigare ägare och har lagt mycket tid under hösten på att förbättra interna processer.

Hoppas vi får förtroende och möjligheten att leverera produkter till dig i framtiden.

Jag hade frågor

Jag hade frågor om leverans. Ingen läste mitt mail, utan svarade bara i allmänna ordalag. Jag bad om att min audonom skulle ringa mig. Hon ringde inte. Jag skrev ett mail om mina problem. Inget svar. Så jag är inte speciellt nöjd. Jag bokade tid hos en annan företag. Eartech är duktiga att bli av med sina kunder.

7 juni 2025

Hej Elisabeth,
Ber om ursäkt för denna tråkiga upplevelse. Vi har nyligen köpt Earstore Sweden AB och har under hösten arbetat mycket med att förbättra interna processer.

Hoppas vi får förtroendet och möjligheten att leverera produkter till dig i framtiden.

God jul och gott nytt år,

Beställde en vara den 4e mars

Beställde en vara den 4e mars. Har inte fått någon återkoppling ännu (18e mars)
Skickade mail till ear Store igår, men har inte fått svar på mailet heller.
Mycket dåligt. Borde få någon info om tex varan är restnoterad eller annat, men bara helt tyst!
Ingen kontakt. Hallå, var är Ni?

18 maart 2025

Hej Örjan,
Ber om ursäkt för denna upplevelse. Vi har nyligen köpt Earstore Sweden AB och har under hösten arbetat intensivt med att förbättra interna processer kring e-handeln.

Jag hoppas att vi får förtroendet och möjligheten att leverera till dig i framtiden.

God jul och gott nytt år,

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.