Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag gillar hur webbsidan var upplagd. Jag har Oticon och klickade då på namnet som sedan tog mig till varorna som hör till den apparaten. Vidare så var det enkelt att checka ut och betalning via Kla... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag fick ett beställningskort av audionomen, men slipper gå till en brevlåda och det var enklare att beställa på internet, då jag hade artikelnummer. Hoppas jag får "rätt". Edit: Jag fick rätt prod... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

I had a terrible time negotiating your web page. It may be the problem of the people at my hearing center, but the form I received with the accessories I need for my hearing aids carefully checked, do... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket enkelt och tydligt i alla steg Tillräckligt med information för produkten för att beställa

Bedrijfsgegevens

1. Gezondheid en medisch

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vår verksamhet ligger inom hörapparater, hörselskydd, öronproppar,hörapparatsbatterier och hörseltekniska hjälpmedel. Personalen består av erfarna audionomer, hörselingenjörer och ototekniker. Ni är hjärtligt välkomna att besöka oss på Brännkyrka...

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,2

Alle reviews

75 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varor kommer ej fram, inget svar på mail

Beställde ett par öronvärmare och öronproppar i slutet av september. Har ännu inte fått hem paketet eller återkoppling på mina fyra mail där jag frågar om var paketet tagit vägen. Kundtjänst har endast öppet två timmar på tisdagar och har inte lyckats passa in den tiden. Jag tycker dock kontakt på mail bör räcka. Återstår att se om köpet blir makulerat hos Klarna.

30 september 2024

Hej Lisa,
Ber om ursäkt för denna upplevelse. Vi har nyligen köpt Earstore Sweden AB och arbetar intensivt med att förbättra interna processer.

Hoppas att vi får förtroendet och möjligheten att leverera till dig i framtiden.

Önskar en god jul och gott nytt år,
Earstore

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Långsammaste leveransen någonsin..

Långsammaste leveransen någonsin... beställde från dem för 2 veckor sedan. En vecka efter beställningen fick jag svar om att de skickat paketet. Och det har fortfarande inte kommit

4 juli 2023

Hej Eric,
Tråkigt att höra att du fått sådan dålig upplevelse, detta beklagar jag innerligt. Nu under sommaren har vi tyvärr haft lite längre leveranstider, detta pga ovanligt hög orderingång samtidigt som vi har hart lägre bemanning. Denna information står på vår hemsida samt i orderbekräftelsen. Ledsen dock att du har fått vänta så länge men jag hoppas att du trots detta är nöjd med dina varor. Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Önskar dig en riktigt fin dag och fortsatt sommar. Varma hälsningar Jessica, earstore.se

Varning

Varning, är ett rent bluff företag.
Skickar fakturera på ej beställda varor.
Går inte att reklamera varor eller få dem att ta ansvar.

1 november 2021

Hej Anders,

Först och främst beklagar vi att någon har beställt varor från oss i ditt namn, detta är olagligt och vi rekommenderar att du gör en polisanmälan om det inte redan är gjort.

Vi har tyvärr inte kunnat registrera din retur då returblanketten ej var ifylld och din adresslapp var överstruken. Vi har alltså inte kunnat härleda returen till dig och därför ej heller kunnat makulera din faktura vilket har gjort att du har fått en påminnelse från oss.

Vi har nu tagit bort din faktura så du kan riva din påminnelse. Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Önskar dig en fin dag.

Med vänlig hälsning
Jessica

Snabb leverans

Beställde Stick n stay för att använda till CI. Supersnabb leverans och stort utbud. Kommer absolut handla igen!

3 december 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var försiktiga med detta företag.

Var försiktiga med detta företag.

Jag mottog icke beställda varor från Earstore â 276 SEK, inkl faktura.
Varför jag skulle beställa batterier till hörapparater vill de inte svara på. Hur det är möjligt att beställa varor från Earstore utan att de säkerställer att mottagaren är korrekt förstår jag inte.

Ett normalt företag hade säkert varit tillmötesgående. Men inte Earstore, de driver på som om det vore mitt fel.

Earstore är ett bedrågligt företag som ni ska vara försiktiga med.

Jag ser att Earstore har kommenterat efteråt.

Jag tycker inte alls ni varit varit tillmötesgående.
Som jag ser det har ni skickat en faktura till mig för något jag inte beställt. Ja jag har polisanmält er, för bedrägeri.

Nästa gång fundera på hur ni hanterar era "kunder".

1 december 2020

Hej Tobias,
Vi har varit väldigt tillmötesgående och berättat flertalet gånger att du bör polisanmäla händelsen då en okänd person har beställt produkter i ditt namn med dina personuppgifter, vilket är olagligt och brottsligt.

Jag hoppas att detta inte händer dig flergånger och vi ser fram emot din retur.

Önskar dig en riktigt fin kväll.

Med vänlig hälsning
Earstore.se

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.