4,6

Uitstekend

Ik was vrij laat met het maken van een speciale collage en had berichtje gestuurd naar Easycollage dat ik hoopte dat het iets sneller geleverd zou kunnen worden. Tot mijn blije verrassing binnen 2 dagen in perfecte staat ontvangen. Echt super!

29 januari 2026

Gelukkig toch nog op tijd bezorgd!

Gelukkig was onze collage toch nog verstuurd op 24 dec terwijl op de website stond dat levering pas 6 jan zou plaatsvinden. Erg fijn dat de collage toch nog aankwam op onze gewenste leverdag!
De kleinste foto viel veel kleiner uit dan verwacht, verder goed resultaat!

23 december 2025

Top service

Ik had een bestelling gedaan, maar had niet gezien dat op sommige foto’s de uitsnede zo was dat het gezicht weg viel. Ik kreeg hier een mail over met de instructie hoe ik dit kon aanpassen. Levering was daarna heel snel en kwaliteit is ook in orde

3 oktober 2025

Prachtige kwaliteit Collage op Canvas

ik heb een collage gemaakt en op Canvas laten afdrukken 100x70cm. Na de bestelling werd ik gemaild over twijfel m.b.t. de kwaliteit van 2 foto's.
Dat had ik niet gezien.
Ik heb gebeld en wat tips gekregen.
Na mijn aanpassing werd de collage binnen 2 dagen prima verpakt bezorgd
Ik ben onder de indruk van de heldere kleuren en de mooie kwaliteit.Fijne service en vlotte levering. Op naar collage nummer 2!

1 juli 2025

Prima maar kan beter en makkelijker

Toevoegen van rijen en kolommen gaat makkelijk maar daarna weer organiseren is lastig. Foto verspringt niet opzij maar naar de locatie van de andere foto die je wil verplaatsen. Hier is geen keuze in. Best is om alles vierkant te bestellen. Wanneer je een combi wil van 'staande' en 'liggende' foto's dan is het een helse klus om de juiste foto in het juiste formaat te krijgen.

14 oktober 2024

AANRADER

Ik heb onlangs een poster laten ontwerpen en afdrukken, en ik ben ontzettend tevreden! Het contact verliep vriendelijk, behulpzaam, vlot en professioneel, de levering was razendsnel, en de kwaliteit van de poster is werkelijk prachtig. Echt een aanrader!!!

7 oktober 2024

Eerste kennismaking en direct zeer tevreden

Voor de eerste maal een bestelling van canvas gedaan. Wat een fantastisch bedrijf naar klantvriendelijkheid en correctheid. We hadden dus een collage canvas besteld. De dag erna krijg ik een mail met de vraag of ik de foto's wil aanpassen want na controle merken ze daar dat de foto's niet zo mooi uitkomen op het doek. Waarschijnlijk daar ze van WhatsApp komen. Was dus ook zo. Ik mocht ze aanpassen , best met de originele. Ik kreeg de volledige uitleg hoe en waarom. Heb dat dus gedaan en onmiddellijk terug gemaild. De dag erna stond de bezorger met canvas aan de deur. Zoals beloofd. Wij bestellen daar zeker nog. Super tegenover klanten.

8 juli 2024

EasyCollage: een 10!

EasyCollage heeft een gebruiksvriendelijke website, waar je moeiteloos een collage kunt samenstellen. De foto’s kun je eenvoudig helemaal naar wens positioneren. Bovendien is de afdrukkwaliteit uitstekend. Een 10!

4 juni 2024

Heel duidelijk voor mij wat ik moest doen. Alleen niet gezien dat bij een foto een gezicht er niet helemaal op stond. Kreeg ik een mail met de vraag of ik dit alsnog aan wilde passen. En zo ja, hoe ik dit kon doen. Erg netjes van dit team, die een mooie collage voor mij hebben geleverd.

28 november 2023

Een 10+.

Een 10+.
Zowel het product als de behandeling zijn zeer professioneel. Wat jullie gemaakt hebben is zeer kostbaar voor ons. Het hangt strak en is een echte eye catcher.

20 oktober 2022

Levering blijft uit, niet tevreden.

Een mooie collage besteld, maar de levering door Post NL blijft helaas uit. Tevens zou de collage naar een ander adres verzonden worden dan dat ik aangegeven had. Na meermaals contact te hebben met de klantenservice, en zij met Post NL, was er geen aanwijsbare reden te vinden voor de vertraging in de levering. Maar zodra ik zelf Post NL belde, konden zij me meteen vertellen waar het probleem lag, waaruit bleek dat de fout waarschijnlijk bij EasyCollage ligt. Door de gebrekkige communicatie vanuit EasyCollage voel ik me niet serieus genomen. Ik hoop dat dit probleem opgelost kan worden.

26 februari 2022
Reviews in alle talen tonen. (21 reviews)