Helaas moest ik zelf vragen aan Bol.com waar mijn pakketje blijft wat ik eigenlijk als cadeau zou weggeven eergisteren.. Hij zou 30 april afgeleverd worden. Zij geven aan dat het gisteren afgeleverd z... Toon meer

Op 07-02-2019 een bestelling gedaan, tot op vandaag nog niks ontvangen. E-mail gestuurd-gebeld-terugbel aanvraag gedaan, maar nul reactie. Ivm afterpay betalen die nu achter mij aan zit omdat ik... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij zijn EasyOutlet.nl - Hét Outlet Warenhuis van Nederland. Bij EasyOutlet.nl is het altijd uitverkoop! Volop aanbiedingen, gemakkelijk en veilig betalen, levertijd: 1-3 werkdagen tenzij anders aangegeven, voortdurende verandering in het assortiment dus op=op, hier heb je géén betaald parkeren, lange wachtrijen bij de kassa en hoef je niet met waardevolle producten over straat.. Wij van EasyOutlet.nl maken het u gemakkelijk en goedkoop = EasyOutlet.nl

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Doe het niet!!!

Doe het niet. Je bent je geld kwijt. Hier een verdrietig jongetje van 5 die niets heeft ontvangen en zijn spaarcentjes kwijt is. Was ik maar alerter geweest

15 april 2024

Hoppity knuffel besteld eind december…

Hoppity knuffel besteld eind december maar niets ontvangen wel een bevestiging ontvangen van mijn bestelling maar verder niets. Moet voortaan maar eerst op trustpilot kijken voordat ik bestel.

10 januari 2024

Product niet ontvangen

Product niet ontvangen. Telefoonnummers zijn niet ingebruik. Email van de klantenservice komt retour afzender.
De site, kwam ik te laat achter, staat op de zwarte lijst van politie.nl

12 december 2023

Oplichters!!??

26 november besteld en betaald. Nog steeds niets ontvangen. Geen reactie op mailtjes, telefoonnummer niet in gebruik. Opgelicht dus waarschijnlijk. Had ik maar eerst hier gekeken.

11 december 2023

fraude

na betaling geen email ontvangen telefoonnummer niet bereikbaar. speelgoed outlet in belgie
Industrielaan 12 - 5
3900 Pelt

stiften voor de school besteld

belgie

7 november 2023

Heb op 4 januari een bestelling…

Heb op 4 januari een bestelling geplaatst van €46, die voor verjaardag op 11 januari was en heb nog steeds niets gekregen. Email gestuurd, maar kreeg geen reactie terug. Telefoon nummer doet het niet. Ik wil het geld graag terug als de artikelen deze week niet aankomen.

10 januari 2022

Geen levering slechte contact

Op 18 november bestelling geplaatst, contact via mail en telefoon beloofd dat het uiterlijk met kerst geleverd zou worden, helaas niks. Weer gemaild en proberen te bellen (steeds zeker 20min aan lijn gehangen en schiet niet op) nu ga ik als ik eind van de maand geen geld terug heb verdere stappen ondernemen.

Zojuist contact gehad, als het goed is krijg ik mijn geld terug binnen 14 dagen, dus hopelijk gaat dat gebeuren

7 januari 2022

Zeer slecht gevoel

Ruim een week geleden bestelling gedaan. Maar nog niks ontvangen. Meerdere mails gestuurd maar geen reactie. Telefoon nummer op de site heeft een get te weinig. Ik krijg hier een heel slecht gevoel over en ga aangifte doen als ik het niet gauw binnen krijg.

29 november 2021

Beste,
Ik heb op 02.07.2019 een truckoven besteld maar tot nu heb ik niets gekregen. Mijn orderbevestiging is 45427.
Ik heb 3 email wel gestuurt maar niemand antwoord. Ik probeer om te bellen maar het telefoon nummer niet goed is.
Als u can niet mijn oven verzenden alstublijef stuur mijn geld terug.
Groetjes,

Adrian Plesa

18 augustus 2019

Beste Adrian Plesa,

Allereerst onze excuses dat wij u niet eerder hebben en kunnen reageren op uw emailbericht. Daarnaast is uw bestelling verlaat vanwege een vertraagde uitlevering van onze producent. We begrijpen uit uw berichtgeving dat u de bestelling liever wenst te annuleren. Vanzelfsprekend geen probleem. We storten uw geld terug op de rekening waarmee de bestelling betaald is. Let u op dat dit gebeurt door onze PSP (kassasysteem) Mollie wanneer u dit wilt terug zien op uw afschrift. Terugbetaling zal naar verwachting binnen ca. 1-2 weken geschieden. Excuses voor het ongemak.

Slechte service

Hallo ik heb degelijk de mails wel gestuurd dus wat er fout is gegaan geen idee. Wel bijzonder dat je artikelen kan bestellen die uitverkocht zijn ?
Maar fijn dat ik mijn geld terug krijg vriendelijk bedankt alvast .

Mvg karin

25 juli 2019

Antwoord van Easyoutlet

Beste Karin Paap, we hebben het eea nagekeken en zien echter geen emails van jou. Wellicht een typo in het emailadres? We hebben uw bestelling inmiddels geannuleerd en het geld teruggestort. Nog even ter informatie; u had een "uitverkocht" artikel besteld. Wanneer uw bestelde item is uitverkocht kunnen wij de bestelling niet leveren en wordt alles "onhold" of in "backorder" gezet tot dat er een levering bij ons binnenkomt en plaatsvind. Fijn weekend gewenst.

Wordt eens een normaal (bedrijf)?

Ik heb 24-06-19 een bestelling maakt van tuinspullen bij EasyOutlet.nl en heb nog steeds niets ontvangen van mijn bestelling. Ik heb vorige week via mail en telefonisch contact gehad met een medewerker van EasyOutlet.nl en die beweerde dat de betaling in orde was, maar dat er iets mis gelopen was met de bestelling en ging dat snel in orde brengen. Ik heb 15-07-19 ook een mail gestuurd naar jullie met dezelfde vraag, hoe het met de levering staat. Maar geen antwoord.
16-07-19 ben ik via telefoon op de hoogte gebracht dat er één artikel (waarvan ik er 2 besteld had) maar één in stock was en heb dan afgesproken met de medewerker dat dit dan niet moest geleverd worden. Er is mij dan beloofd dat het vandaag (17-07-19) zou verstuurd worden en het bedrag van één artikel zou terug gestort worden. Ik zou ook een bevestiging krijgen van mijn bestelling met een link dat ik de bestelling kon volgen.
Ik heb al op verschillende sites bestellingen gedaan en daar is dat allemaal vlotjes verlopen. Als deze bestelling deze week niet in orde is, zal ik via media veel mensen kunnen bereiken hoe jullie te werk gaan.
EINDELIJK GELEVERD 18-07-19
Mvg
C. Kennes

17 juli 2019

Antwoord van Easyoutlet

Beste Chris, vanochtend hebben wij telefonisch contact met u gehad.

1) wij hebben gisteren uw bestelling verstuurd, het is niet geheel onlogisch dat deze niet dezelfde dag bezorgd wordt.
2) Vandaag heeft u de bestelling in goede orde ontvangen (dit heeft u zelf telefonisch aangegeven)
3) Gisteren hebben wij van het ontbrekende artikel het geld teruggestuurd.
4) Dat u geen orderbevestiging, verzendbevestiging heeft ontvangen heeft louter te maken dat u bij het vakje van het emailadres alleen uw achternaam heeft ingevuld.

Kortom, we zijn een prima bedrijf waar u met een gerust hart kunt shoppen. Soms duurt het iets langer dan gebruikelijk maar we zullen de bestelling altijd netjes behandelen of het geld terugstorten.

Jammer genoeg leert de ervaring dat wanneer een probleem of ontevreden gevoel geheel opgelost is de slechte review blijft staan.
Trustpilot is een commerciële organisatie waarop een webshop zich kan abonneren om zo ook de positieve ervaringen te laten delen. Zolang de webshop geen klant is, kunnen klachten geplaatst worden, vergelijk het maar met een grote klaagmuur om ons in een kwaad daglicht te zetten. Bij een abonnement worden alle klanten door Trustpilot benaderd om een positieve ervaring te delen. De klachten die u hier ziet, zijn inderdaad klachten, maar de honderden positieve ervaringen leest u helaas niet.

Tot slot: wij bestaan al ruim 10 jaar, eerst als ouderwets postorderbedrijf en later als webshop.

Oplichting?

10 juni bestelling geplaatst en betaald; vervolgens enkel orderbevestiging gekregen (#44342) zonder verdere berichtgeving. Bestelling werd echter nooit verzonden. Initieel iemand aan de lijn gekregen; men ging alles in orde brengen. Week later opnieuw gebeld; persoon gaf aan van een extern callcenter te zijn en geen zicht te hebben op de status van een bestelling. Zij ging echter easyoutlet op de hoogte brengen. Opnieuw verder geen communicatie. Nu (intussen een dikke maand verder) zijn ze compleet onbereikbaar, zowel per mail als telefoon. Schandalig! Deze webshop lijkt op pure oplichterij. Wil zo snel mogelijk mijn geld terug!!!

15 juli 2019

Antwoord van Easyoutlet

Beste Ben Hulselmans, Allereerst nog bedankt voor uw bestelling. De anti-worteldoeken hebben wij, zoals u helaas gemerkt hebt, niet binnen gekregen van onze leverancier. We zullen daarom uw bestelling annuleren en het geld uiteraard terugstorten. Met vriendelijke groet EasyOutlet.nl

Slechtste winkel waar ik tot nu toe besteld heb

Op 5 juni 2019 twee badmatten besteld. Levertijd 14 dagen. Telefonisch contact gehad. Het zou nog één week duren. Tot nu toe geen mat gezien. Gelukkig betaald met Paypal. Hopelijk krijg ik mijn geld terug. Telefoon wordt inmiddels niet meer opgenomen.

Toen ik mijn review plaatste stond onder slechts één antwoord onder, de door anderen, geplaatste reviews. Er is inmiddels via Paypal een bericht naar u verzonden, daar is nog niet op gereageerd. Ik ga er geheel vanuit dat u mijn order dan wel kunt vinden. Ik heb via email contact gezocht, via het invulformulier op de site en telefonisch 1 x contact gehad. Verder contact via de telefoon was niet mogelijk. Telefoon werd niet opgenomen en ook ging de telefoon niet over maar was er een heel ander geluid te horen. Het lijkt erop dat Easyoutlet iemand ingehuurd heeft om via Trustpilot zich bereidwillig op te stellen. Easyoutlet had mij inmiddels terug kunnen bellen, emailen of antwoord kunnen geven op het ingevulde formulier op de site. Easyoutlet wacht tot er negatieve reviews staan op Trustpilot en wordt dan pas klantvriendelijk.............................ga maar zoeken naar mijn email/invulformulier of bel eens terug. Wat verwacht Easyoutlet dan nu: Dat ik als Jan met de bekende korte achternaam via een reviewsite mijn ordernummer door ga geven. Nee! Deze klant is het spuugzat aan het lijntje gehouden te worden. Klaar ben ik ermee. De badmatten kunt u ondertussen ook opbergen op een plek waar de zon niet schijnt!

6 juli 2019

Antwoord van Easyoutlet

Beste Conny, we hebben het eea voor u nagekeken en zien echter geen bestelling op uw naam staan op 5 juni 2019, heeft u voor ons een bestelnummer? Dan kijken wij dit graag voor u na.

Beste Conny Gouzij, hartelijk dank voor uw opmerking. Ondanks dat u geen ordernummer kunt of wilt overleggen, hebben wij na enige tijd zoeken de order gevonden. Dit product staat in backorder, maar hebben wij naar aanleiding van uw verzoek geannuleerd. De terugbetaling kunt u per ommegaande verwachten.

Telefoon word niet opgepakt!!
Geen reactie op mail!!
Levert niets!!
Inmiddels aangifte gedaan bij de politie
Rottige tent

4 juli 2019

Antwoord van Easyoutlet

Beste John, wat jammer dat u ontevreden bent. Levertijd is immers 5-9 werkdagen (weekenden niet meegerekend).. U plaats de bestelling op 19 juni. We zijn inderdaad verlaat met uw bestelling gezien de enorme vraag naar anti worteldoeken. We zullen derhalve uw bestelling annuleren en het bedrag van E. 14,85 terugstorten. We hopen hiermee uw klacht hebben verholpen.

Geen levering en geen geld retour

Op 25 mei 2019 bestelling geplaatst voor gasbussen. met levertijd 1-3 werkdagen. Bestelde product is niet geleverd door Easyoutlet. Met zeer veel moeite contact kunnen leggen met Easyoutlet waarop de order op 5 juni 2019 is geannuleerd. Tot op heden is het geld nog niet geretourneerd. Op email's wordt niet gereageerd. Ik ben er wel klaar mee, maandag 8 juli dragen we de vordering over aan een gerechtsdeurwaarder ter incasso.
Zeer slechte cliëntenservice, ze komen de verplichtingen niet na.

4 juli 2019

Antwoord van Easyoutlet

Beste Peter, we hebben het eea voor u nagekeken en u stelt volkomen terecht dat er geen terugbetaling heeft plaatsgevonden. Deze zit inmiddels in onze betalingsbatch die doorgaans binnen 1 week wordt terugbetaald. Uw klacht was terecht en hopen dit nu te hebben verholpen.

Goedemorgen

Goedemorgen, ik ben heel erg boos en diep teleurgesteld. Dat deze organisatie op deze wijze volwassenen oplicht, maar kinderen. Ik vind triest voor woorden. Ik had op 3 mei 2019 via mijn Schoondochter. Blokken in doos en Marionette houten hamerbank besteld totale kosten € 18,44. Ik had deze actie samen gedaan met mijn kleinkinderen ivm hun verjaardag. Hun verjaardag is voorbij en zij hebben nog niets ontvangen. Ik heb 2x gebeld met zg onafhankelijk klantenservice. Ik heb de indruk, dat deze organisatie ook meedoet met de activiteiten van Easy Outlet..Zie ordernummer 43196 orderdatum 03 05 2019. Indien de speelgoed niet bezorgd wordt binnen 14 dagen, dan volgt een vloek op alle medewerkers van de Easy Outlet tevens op Facebook, Messenger. Etc Ramses

17 juni 2019

Antwoord van Easyoutlet

Beste Mevr. N.C Faerber, het spijt ons te moeten vernemen dat u erg boos en erg teleurgesteld bent. Dit is vanzelfsprekend niet de bedoeling. Echter is de levertijd 4-7 werkdagen (weekenden niet meegerekend).

U besteld op 3 mei, 11 mei is uw pakket verstuurd (gewoon binnen de afgesproken levertijd). Na het verzenden van uw bestelling was er 3 maal toe een afleverpoging geweest echter was niemand aanwezig die de bestelling in ontvangst kunt nemen. Het pakket is toen overgedragen naar een afhaalpunt van DHL bij u in de buurt. Gisteren heeft u het pakket opgehaald. Het spijt ons dat het u niet tevreden bent maar weliswaar niet geheel de schuld/fout bij ons ligt.

Wat een grafbedrijf...

Wat een grafbedrijf...
Keer op keer smoesjes en geouwehoer.
Product niet leverbaar.
Geen geld terug.
4 april besteld.
Daarna gebeld en beloofd dat alles geregeld werd.
15 mei heb ik hun een mail gestuurd waar mijn geld bleef en geen reactie.
22 mei weer een mail gestuurd en weer geen reactie.
Inmiddels 1juni weer gebeld en ze gaan het nu uitzoeken.
Oftewel grote verhalen..
Bestel hier niks!!!

1 juni 2019

Antwoord van Easyoutlet

Beste Anton, we staan altijd open voor terechte klachten. Deze klacht is zeer onterecht!! Want dit "grafbedrijf" zoals u ons benoemde heeft u anders keurig terugbetaald op 11 jun. 2019 om 17:14 onder de naam "Mollie". Wellicht kun je dit eens nagaan, hopelijk geeft dit opheldering en geruststelling.

Inferieure kwaliteit garderobekast

Ik heb een blauwe garderobekast van textiel gekocht bij EasyOutlet in maart 2018. Ik heb hem al minstens vier keer moeten verstevigen en repareren omdat de buizen en verbindingen die het frame vormen veel te dun zijn waardoor ze gaan doorbuigen zodat de kast scheef gaat hangen of gaat inzakken. Meteen na het in gebruik nemen scheurde het doek al. Dat heb ik proberen te repareren. Vanochtend lag de kast op de grond. Een van de buizen was geknakt. In zijn val heeft hij ook nog het doek van een andere kast gescheurd. Voor mij geen EasyOutlet meer.
Uw zogenaamde aanbod hieronder is een lachertje, een wassen neus. U weet niet om welke kast het precies gaat en U weet niet waar U de kast naar toe zou moeten sturen. Bovendien hoef ik dit inferieure model niet meer. Ik heb gisteren een vervangende kast gekocht bij de Kwantum. Exit EasyOutlet.

30 mei 2019

Antwoord van Easyoutlet

Beste Antonius, wat vervelend dat het bestelde product niet aan uw wensen voldoet. Na 1 jaar kan uiteraard al veel gebeurd zijn met uw garderobekast. In het kader van coulance zijn wij bereid uw een geheel nieuwe garderobekast te sturen.