10 juni bestelling geplaatst en betaald; vervolgens enkel orderbevestiging gekregen (#44342) zonder verdere berichtgeving. Bestelling werd echter nooit verzonden. Initieel iemand aan de lijn gekregen;... Toon meer
Op 25 mei 2019 bestelling geplaatst voor gasbussen. met levertijd 1-3 werkdagen. Bestelde product is niet geleverd door Easyoutlet. Met zeer veel moeite contact kunnen leggen met Easyoutlet waarop de... Toon meer
Helaas moest ik zelf vragen aan Bol.com waar mijn pakketje blijft wat ik eigenlijk als cadeau zou weggeven eergisteren.. Hij zou 30 april afgeleverd worden. Zij geven aan dat het gisteren afgeleverd z... Toon meer
Op 07-02-2019 een bestelling gedaan, tot op vandaag nog niks ontvangen. E-mail gestuurd-gebeld-terugbel aanvraag gedaan, maar nul reactie. Ivm afterpay betalen die nu achter mij aan zit omdat ik... Toon meer
Wij zijn EasyOutlet.nl - Hét Outlet Warenhuis van Nederland. Bij EasyOutlet.nl is het altijd uitverkoop! Volop aanbiedingen, gemakkelijk en veilig betalen, levertijd: 1-3 werkdagen tenzij anders aangegeven, voortdurende verandering in het assortiment dus op=op, hier heb je géén betaald parkeren, lange wachtrijen bij de kassa en hoef je niet met waardevolle producten over straat.. Wij van EasyOutlet.nl maken het u gemakkelijk en goedkoop = EasyOutlet.nl
Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Diverse artikelen besteld voor zwembad. Levering zou plaatsvinden binnen uiterlijk 6 dagen. Na dag 7 niets binnen toen heb ik gemaild wanneer het geleverd zou worden. Bleek dat er 1 artikel niet voorradig was. Easyoutlet vroeg toen of de rest geleverd kon worden. Ik vond prima en vroeg via mail of het manco dan gecrediteerd werd. Ik wacht nu nog op antwoord en op een terugbetaling en dit nu er inmiddels 3 weken verstreken zijn. Ik heb ook geprobeerd om te bellen tijdens kantooruren maar dan krijg je niemand aan de lijn. Al met al heb ik geen goede ervaring met easyoutlet!! Vandaar mijn negatieve beoordeling.

Antwoord van Easyoutlet
Ik kijk regelmatig in deze shop omdat ze altijd wel weer wat leuks hebben. Net is de rugsteun voor in de auto bezorgd. Super, bedankt weer voor de goede service.
Leuke webshop met een breed assortiment en lage prijzen.
Ik heb meerdere malen producten besteld (o.a. fietslampen en wat dingen voor de auto). Alle producten werden snel geleverd en voldeden aan de beschrijving. Nog geen slechte ervaring gehad met deze webshop.
Kortom een aanrader.
Fijne webshop met een ruim assortiment. Zeer vriendelijke en professionele klantenservice, ben goed geïnformeerd over een aankoop.
Ook de betaling en bezorging ging naar alle tevredenheid.
Kan alleen maar zeggen, TOP!
In dee afgelopen maanden heb ik een paar keer een bestelling geplaatst bij Easyoutlet.nl.
De bestellingen worden vlot geleverd, de communicatie verloopt prima en eventuele nazorg wordt zorgvuldig afgerond.
Het grote voordeel van Easyoutlet vind ik persoonlijk het ruime aanbod aan verschillende producten. Je komt altijd wel iets tegen wat handig of gewoon leuk is !
Goede service bij de aankopen.
De kwaliteit van de gekochte spullen was zeer goed. Ik ben erg tevreden en kom zeker terug.
Een groot assortiment aan leuke artikelen. Van handige spullen tot leuke gadgets!
Heel gebruikersvriendelijk en een snelle bezorging. Top!
Ik ben zeer goed geholpen,ik heb mijn bestelling geplaatst .
Daarna kreeg ik al spoedig een nette orderbevestiging.
Het product werd ruim op tijd geleverd . En was precies wat ik verwachte.
Ben nu nog steeds heel blij met het product.
Voor de eerste keer besteld en zeer tevreden. Ik had na de bestelling nog een vraag en keer daar heel snel antwoord op. Verdere snelle en correcte levering.
Hier een bestelling geplaatst goeie info gekregen en een snelle levering
Precies zoals je het wilt hebben 👍👍👍
Heb dit jaar een aantal keren besteld en de levering kwam telkens netjes binnen de gestelde termijn binnen. Bij mijn tweede bestelling had ik een vraag en deze werd snel, vriendelijk en accuraat opgelost. Een aanrader, dus.
Snelle levering, goede service, betrouwbaar. Kan het iedereen aanraden
Meerdere artikelen besteld, goede service, snel binnen en aardige klantservice.
Wat een leuke site, ik ben heel tevreden met mijn ladekast.
"Ik heb zeer goede ervaring met EasyOutlet.nl ze doen wat ze beloven. Uitstekende en klantvriendelijke klantenservice. Snelle levering en prima aanbod aan producten. Ik beveel deze webshop zeer zeker aan"
Klant onvriendelijk zou er niks meer kopen

Antwoord van Easyoutlet
Duidelijke webshop, ruim assortiment, snelle levering en goed verpakt.
Voor 55,- euro had ik een doos vol en nog gratis verzonden ook!
De producten zijn van goede kwaliteit en laag geprijsd!!
Duidelijke website, goedkope artikelen. Besteld en twee dagen later al in huis! Product is van goede kwaliteit, goed en stevig verpakt.
Komen exact na wat je zegt en leveren snel.