Geslaagd dankzij Easytheorie.nl Wij waren op zoek naar extra ondersteuning ter voorbereiding voor het theorie examen voor onze zoon Bodhi. Na veel ge-googled te hebben zijn wij op de website v... Toon meer

Wauw vet goede cursus!! Hele goede basis maar ook de juiste tips en tricks zodat je precies weet wat het antwoord op elke vraag is! Slagen wordt zo makkelijk! Enthousiaste instructeurs, super du... Toon meer

In Januari een cursus gedaan bij Easytheorie. De cursus begon in de ochtend om daarna in de middag direct examen te doen. Ik zat 1 op 1 en door middel van een uitgebreide powerpoint liepen we door a... Toon meer

1. Les

In één keer je autotheorie halen. Zonder een boek open te slaan.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Top cursus

Top cursus ! Veel geleerd in 1 dag en naar huis gegaan met het gevoel dat ik er echt wijzer van ben geworden en dat was zeker zo :) in 1 keer geslaagd met 2 fout over me hele examen . Super verzorging ook tijdens de cursus en super vriendelijk!

18 juni 2021

Antwoord van Easytheorie

Dag Dana, wij blijven ons best doen om de cursus goed te verzorgen en dat iedereen de theorie goed begrijpt. Wij zijn dan ook enorm trots op je dat je de cursus in een keer hebt behaald met slechts 2 fouten! Wij wensen jou veel veilige kilometers toe na het behalen van je praktijkexamen.

17-06-2021

17-06-2021
Een zeer fijne cursus dat je door de begeleiders fijn word uitgelegd op maat. Er is een erg actieve sfeer en er word goed uitgelegd wanneer je bepaalde onderwerpen niet begrijpt. Er is interactie met de cursisten wat iedereen energiek houdt en de aandacht erbij houd. In het algemeen een hele fijne ervaring!

Rohit Prasad

Update: Vandaag de 18de ben ik moeiteloos geslaagd voor mijn theorie, 100% een aanrader dus!

17 juni 2021

Antwoord van Easytheorie

Hi Rohit, gefeliciteerd met het behalen van je theorie! Echt fijn dat je onze cursus goed hebt ervaren. We wensen jou veel veilige kilometers na het behalen van je rijbewijs!

Team Easytheorie

Duidelijk uitleg.Leuk en op een…

Duidelijk uitleg.Leuk en op een amuserende manier uitgelegd.

17 juni 2021

Antwoord van Easytheorie

Hi Amine, fijn dat je onze cursus goed hebt ervaren! Wij zetten altijd alles op alles om te verzorgen dat iedereen de theorie goed snapt en daardoor ook in 1 keer zal slagen. Wij wensen jou veilige kilometers toe na het behalen van je rijbewijs!

Goede cursus

Goede cursus, binnen enkele uren ben je klaar om te slagen

11 juni 2021

Antwoord van Easytheorie

Dag Fedor, fijn dat je onze auto theoriecursus goed hebt ervaren!

Aanraden om naar Easytheofie te…

Aanraden om naar Easytheofie te gaan,het wordt echt goed uitgelegd,en bent net geslaagd

8 juni 2021

Antwoord van Easytheorie

Hi Marcelo, gefeliciteerd met het behalen van je auto theorie! Wij willen jou nog extra bedanken dat je bij ons bent geweest. Als je een mailtje stuurt naar info@easytheorie.nl en verwijst naar onze vriendenactie, leggen wij haar fijn uit hoe jij ook nog eens geld kunt verdienen via ons ;) In ieder geval succes met het behalen van je rijbewijs en vele veilige kilometers!

Top!

De personeelsleden geven duidelijk en leuk les. Je krijgt veel informatie die gemakkelijk te onthouden is. Ik heb mijn theorie examen behaald!

8 juni 2021

Antwoord van Easytheorie

Hey Lailah! Super goed van je dat je je theorie-examen hebt behaald! We zijn trots op je. Zo zie je maar dat het volgen van onze theoriecursus ervoor heeft gezorgd dat je bent geslaagd. Nu snel je rijbewijs halen. Wij wensen jou in ieder geval veel veilige kilometers toe!

Team Easytheorie

Easytheorie geeft je een boost in je zelfvertouwen!!

Met Easytheorie wordt het theorie examen ineens een stuk gemakkelijker. De stof wordt heel makkelijk, begrijpelijk en inzichtelijk uitgelegd. Er wordt heel veel geoefend met echte examenvragen en de stof hapklaar met ezelsbruggetjes aangereikt. Dit geeft je enorm veel zelfvertrouwen en het kan eigenlijk niet fout gaan. Uiteindelijk met vlag en wimpel geslaagd! Bedankt voor de leerzame en gezellige dag. Ik ga het zeker aanraden bij mijn vrienden!

1 juni 2021

Antwoord van Easytheorie

Hi Maceo! Echt leuk om te lezen dat je onze cursus goed vond. En uiteraard zijn we ook enorm trots op je dat jij zonder problemen bent geslaagd voor je theorie-examen! Het lijkt ons zeker leuk om ook jouw vrienden onze cursus te geven.

Super cursus!!!

Cursus heeft echt een meerwaarde voordat ik op theorie examen ga. Leraar was een fijne kerel die het goed uitlegt en voor iedereen tijd maakt!!!

Antwoord van Easytheorie

Hi Leon, fijn dat je onze auto theoriecursus goed hebt ervaren! We doen altijd ons best om jou goed voorbereid het examen in te laten gaan. Een goed idee om onze theoriecursus ook aan je vrienden aan te bevelen? ;)

Team Easytheorie

Motorcursus gehad en mijn antwoord zijn…

Motorcursus gehad en mijn antwoord zijn duidelijk beantwoord!! Topper

Antwoord van Easytheorie

Hi NC! Erg fijn dat je onze motor theoriecursus goed hebt ervaren. Als je nog andere vragen hebt over de motortheorie, zullen wij klaar voor je staan ;)

Top cursus!!!

Je leert alles heel snel! Heel duidelijk!

Antwoord van Easytheorie

Hi Gino. Duidelijk en snel is onze motto ;) Wij hopen ook dat jij heel snel zonder fouten je rijbewijs zult halen!

Cursus bevalt goed

Cursus bevalt goed. Gaat af en toe wel snel dus ik raad aan om de basiskennis zelf al door te nemen. Door deze cursus heb ik ook mijn theorie weten te halen !

26 mei 2021

Antwoord van Easytheorie

Goed om te horen Sascha! We zijn trots op je dat jij je theorie door ons hebt kunnen halen! Vergeet het niet aan iedereen die je kent door te vertellen ;)

Dik geslaagd!

Ik werd erg goed ontvangen en ben goed voorbereid op mijn theorie examen (die ik niet op dezelfde dag had). Met enige aantekeningen van de cursus heb ik mijn theorie dik gehaald! Een aanrader dus.

26 mei 2021

Antwoord van Easytheorie

Yes goed gedaan Kiki! We zijn trots op je dat jij je theorie hebt kunnen halen dankzij Easytheorie. Vergeet niet onze theoriecursus aan te raden aan je vrienden!

De cursus is een aanrader

De cursus is heel erg duidelijk , je krijgt ezelsbruggetje en je onthoud heel snel. Je hebt binnen een paar uurtjes al je theorie geleerd. De instructeur herhaald alles en betrekt je bij de cursus en stelt vragen. Je krijgt ook eten en drinken van alles is voorzien. Als je de cursus neemt slaag je gegarandeerd

21 mei 2021

Antwoord van Easytheorie

Hey Srishti! Echt leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze theoriecursus. Wij proberen altijd jullie er goed erbij te betrekken, want daarmee leren jullie het meeste van. Het lijkt ons een leuk idee ook om jouw vrienden onze theoriecursus te geven. Als jij het ook een leuk idee vindt, kan jij er ook nog eens geld mee verdienen! Benieuwd hoe? Stuur ons een mailtje naar info@easytheorie.nl dat je erg geïnteresseerd bent in onze 'vriendenactie' met je (achter)naam, e-mail en als je wil ook je telefoonnummer. Ons team neemt contact op met jou hoe jij dat wil. Profiteer direct van onze vriendenactie!

Heeft erg nuttige informatie

Heeft erg nuttige informatie. Je wordt ook goed voorbereid. Ze stellen je gerust. Ik ben zeer tevreden dat ik heb mogen deelnemen aan deze dagcursus!

19 mei 2021

Antwoord van Easytheorie

Hey Meryem! Erg fijn dat je tevreden bent over onze dagcursus. Wij proberen iedere cursist uiteraard goed erbij te betrekken, want zo leer jij en anderen beter en sneller! Daarnaast lijkt het ons ook een leuk idee als we jouw familie/kennissen of familie onze dagcursus kunnen geven. Jij kunt er namelijk ook nog eens geld mee verdienen! Benieuwd hoe? Stuur ons een mail naar info@easytheorie.nl dat je erg geïnteresseerd bent in onze 'vriendenactie' met je (achter)naam, e-mail en als je wil ook je telefoonnummer. Ons team neemt contact op met jou hoe jij dat wil. Profiteer direct van onze vriendenactie!

Groetjes,