Geslaagd dankzij Easytheorie.nl Wij waren op zoek naar extra ondersteuning ter voorbereiding voor het theorie examen voor onze zoon Bodhi. Na veel ge-googled te hebben zijn wij op de website v... Toon meer
Wauw vet goede cursus!! Hele goede basis maar ook de juiste tips en tricks zodat je precies weet wat het antwoord op elke vraag is! Slagen wordt zo makkelijk! Enthousiaste instructeurs, super du... Toon meer
In Januari een cursus gedaan bij Easytheorie. De cursus begon in de ochtend om daarna in de middag direct examen te doen. Ik zat 1 op 1 en door middel van een uitgebreide powerpoint liepen we door a... Toon meer
In één keer je autotheorie halen. Zonder een boek open te slaan.
Volmerlaan 2, 2282 GC, Rijswijk, Nederland
- +31 6 29 43 64 68
- info@easytheorie.nl
- easytheorie.nl
Top cursus
Top cursus ! Veel geleerd in 1 dag en naar huis gegaan met het gevoel dat ik er echt wijzer van ben geworden en dat was zeker zo :) in 1 keer geslaagd met 2 fout over me hele examen . Super verzorging ook tijdens de cursus en super vriendelijk!

17-06-2021
17-06-2021
Een zeer fijne cursus dat je door de begeleiders fijn word uitgelegd op maat. Er is een erg actieve sfeer en er word goed uitgelegd wanneer je bepaalde onderwerpen niet begrijpt. Er is interactie met de cursisten wat iedereen energiek houdt en de aandacht erbij houd. In het algemeen een hele fijne ervaring!
Rohit Prasad
Update: Vandaag de 18de ben ik moeiteloos geslaagd voor mijn theorie, 100% een aanrader dus!

Antwoord van Easytheorie
Duidelijk uitleg.Leuk en op een…
Duidelijk uitleg.Leuk en op een amuserende manier uitgelegd.

Goede cursus
Goede cursus, binnen enkele uren ben je klaar om te slagen

Antwoord van Easytheorie
Aanraden om naar Easytheofie te…
Aanraden om naar Easytheofie te gaan,het wordt echt goed uitgelegd,en bent net geslaagd

Antwoord van Easytheorie
Het is heel educatief en je leert heel…
Het is heel educatief en je leert heel wat in een korte tijd. Zeker een aanrader
Top!
De personeelsleden geven duidelijk en leuk les. Je krijgt veel informatie die gemakkelijk te onthouden is. Ik heb mijn theorie examen behaald!

Een hele handige cursus
Een hele handige cursus, het is wel op een hoog tempo maar als je goed oplet is het een van de beste cursussen
Goede cursus met vriendelijk personeel
Goede cursus met vriendelijk personeel. Wordt duidelijk uitgelegd met fijne ezelbruggetjes.
Easytheorie geeft je een boost in je zelfvertouwen!!
Met Easytheorie wordt het theorie examen ineens een stuk gemakkelijker. De stof wordt heel makkelijk, begrijpelijk en inzichtelijk uitgelegd. Er wordt heel veel geoefend met echte examenvragen en de stof hapklaar met ezelsbruggetjes aangereikt. Dit geeft je enorm veel zelfvertrouwen en het kan eigenlijk niet fout gaan. Uiteindelijk met vlag en wimpel geslaagd! Bedankt voor de leerzame en gezellige dag. Ik ga het zeker aanraden bij mijn vrienden!

Super cursus!!!
Cursus heeft echt een meerwaarde voordat ik op theorie examen ga. Leraar was een fijne kerel die het goed uitlegt en voor iedereen tijd maakt!!!

Antwoord van Easytheorie
Motorcursus gehad en mijn antwoord zijn…
Motorcursus gehad en mijn antwoord zijn duidelijk beantwoord!! Topper

Cursus bevalt goed
Cursus bevalt goed. Gaat af en toe wel snel dus ik raad aan om de basiskennis zelf al door te nemen. Door deze cursus heb ik ook mijn theorie weten te halen !

Dik geslaagd!
Ik werd erg goed ontvangen en ben goed voorbereid op mijn theorie examen (die ik niet op dezelfde dag had). Met enige aantekeningen van de cursus heb ik mijn theorie dik gehaald! Een aanrader dus.

Antwoord van Easytheorie
De cursus is een aanrader
De cursus is heel erg duidelijk , je krijgt ezelsbruggetje en je onthoud heel snel. Je hebt binnen een paar uurtjes al je theorie geleerd. De instructeur herhaald alles en betrekt je bij de cursus en stelt vragen. Je krijgt ook eten en drinken van alles is voorzien. Als je de cursus neemt slaag je gegarandeerd

heel duidelijk en behulpzaam
Heel duidelijk en behulpzaam.
Heeft erg nuttige informatie
Heeft erg nuttige informatie. Je wordt ook goed voorbereid. Ze stellen je gerust. Ik ben zeer tevreden dat ik heb mogen deelnemen aan deze dagcursus!

Antwoord van Easytheorie
Heel goed ontvangen en inhoudelijk…
Heel goed ontvangen en inhoudelijk sterk!