Geslaagd dankzij Easytheorie.nl Wij waren op zoek naar extra ondersteuning ter voorbereiding voor het theorie examen voor onze zoon Bodhi. Na veel ge-googled te hebben zijn wij op de website v... Toon meer

Wauw vet goede cursus!! Hele goede basis maar ook de juiste tips en tricks zodat je precies weet wat het antwoord op elke vraag is! Slagen wordt zo makkelijk! Enthousiaste instructeurs, super du... Toon meer

Met Easytheorie wordt het theorie examen ineens een stuk gemakkelijker. De stof wordt heel makkelijk, begrijpelijk en inzichtelijk uitgelegd. Er wordt heel veel geoefend met echte examenvragen en de s... Toon meer

In Januari een cursus gedaan bij Easytheorie. De cursus begon in de ochtend om daarna in de middag direct examen te doen. Ik zat 1 op 1 en door middel van een uitgebreide powerpoint liepen we door a... Toon meer

1. Les

In één keer je autotheorie halen. Zonder een boek open te slaan.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Grappige man

Grappige man, gaat er snel door heen dus wel handig om vooraf iets voor te bereiden. De cursus helpt wel heel erg om de laatste dingen te herhalen en de regels duidelijk te krijgen.

19 mei 2021

Antwoord van Easytheorie

Hi Lisa, aan de hand van humor blijft de theorie vaker hangen. Dat is één van onze vele krachten tijdens de cursus. Is het misschien ook een leuk idee om jouw vrienden onze theoriecursus te laten volgen? Zo ja, dan hebben wij een leuke vriendenactie voor je. Je kunt namelijk een royaal bedrag verdienen als je kennissen/vrienden laat aanmelden bij Easytheorie. Benieuwd hoe? Stuur een e-mail naar info@easytheorie.nl met daarin je naam en achternaam, je e-mail en eventueel je telefoonnummer én dat je geïnteresseerd bent in onze vriendenactie. Ons team zal jou meer informeren. Profiteer direct van onze vriendenactie!

Groeten,
Team Easytheorie

Goeie cursus

Heel duidelijk en goed te volgen. door deze cursus heb ik mijn theorie gehaald!

18 mei 2021

Antwoord van Easytheorie

Yess heel goed Arwen! We zijn trots op je dat jij je theorie hebt gehaald!

Alles was helder en Duidelijk

Alles was helder en Duidelijk.

Het was fijn om mijn cursus hier te volgen.
Je wordt goed ontvangen. Ik ben erg tevreden over de manier waarop de les wordt gegeven en hoe de regels worden uitgelegd. Je krijgt heel veel tips en ezelsbruggetjes
Ik ben erg tevreden. Het is zeker een aanrader.

13 mei 2021

Duidelijk leerzaam gezellig

Er wordt heel duidelijk uitgelegd en als je vragen hebt kan je dat direct vragen. Het is een hele gezellige en leerzame dag het wordt extreem goed in je hoofd gestampt met heel veel ezelsbruggetjes tips en tricks!
Ik ben in een keer geslaagd!

13 mei 2021

Antwoord van Easytheorie

We zijn blij dat je in 1 keer geslaagd bent. Je hebt goed je best gedaan!

Leuke en goede cursus

Leuke cursus. duidelijke uitleg. Ook gezellig. Ben in 1x keer geslaagd. Helemaal top!

12 mei 2021

Antwoord van Easytheorie

Ja, goed zo Jyoti! We hebben gezien dat je echt goed je best hebt gedaan. We zijn trots op je!

Goede cursus

Super geregeld. Goede uitleg op een goed tempo. Eten en drinken is geregeld. Werd op een vriendelijke manier ontvangen en rond geleid.

12 mei 2021

Uitstekende

Uitstekende, duidelijke en gezellige les! Ontspannen sfeer en binnen een dag tijd vrijgemaakt voor de cursus. De examen in 8 minuten gemaakt en geslaagd!!

7 mei 2021

Antwoord van Easytheorie

Super Rakesh! Top dat je onze cursus goed hebt ervaren! Hopelijk haal je snel je rijbewijs.

Easy

Is duidelijk, soms gaat het even snel maar het word later dan allemaal duidelijk. Je kan altijd je vragen stellen en de trucjes die je krijgt zijn makkelijk te onthouden, ook word je goed verzorgt met eten en drinken en ze zorgen voor voldoende pauzes tussendoor.

2 mei 2021

Leerzame cursus

Goeie cursus, met ook een goeie dosis humor erin maar zeker leerzaam. Theorie binnen 10 minuten afgemaakt en geslaagd zeker een aanrader

2 mei 2021

Antwoord van Easytheorie

Hi Noah! We zijn enorm trots op je 🥳. Met jouw inzet tijdens de theoriecursus, hadden we ook niet anders verwacht dat je in 1 keer bent geslaagd 🥇