Ik kocht een item op hun platform van meer dan 5000€ en niet alleen hebben ze de verkoper al betaald vooraleer ik het artikel ontving , nu moet ik ook nog eens meer dan 300€ betalen voor douane koste... Toon meer
Erg slechte ervaring met dit bedrijf. Na een artikel kapot te hebben ontvangen wil de verkoper of ebay of zelfs paypal niet helpen met het retour melden of retour sturen. Erg slechte ervaring aan ov... Toon meer
eBay lijkt een geheime deal met DHL te hebben, want eBay maakt het extreem moeilijk om iets te laten bezorgen met Hermes, ook als klanten die voorkeur aangeven. Hoe noemt men dat: geheime afspraken? D... Toon meer
tydje geleden dat wel maar een bbr miniatuur model verkocht naar amerika voor 285 euro de ontvanger beweerde dat ie op zakenreis was toen het pakje bezorgd werd en zn vrouw hoorde het zgn rammelen,... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mijn account permanent geschorst door Ebay
Mijn account (dat ik al meer dan 10 jaar had) is, toen ik voor het eerst items uit mijn verzameling ging verkopen, om vage redenen opgeheven. Ik krijg hier ook geen duidelijkheid over, normaal menselijk contact is niet mogelijk. Eén item verkocht voor $200,-. Dit bedrag houden zij vast en krijg ik niet uitbetaald!!! :"WETTELIJKE VOORSCHRIFTEN", zeggen ze.
Slechter dan slecht
Slechter dan slecht. De klantenservice stelt helemaal niets voor. Geen nuttige hulp. De vertaling is zo slecht dat het onbegrijpelijk is. Beter te volgen in het Engels.
Waarom menen ze recht te hebben op 10% van de verzendkosten?
Trump moet hier wel een aandeelhouder zijn.
Heel slecht en onmogelijk retour systeem
Je weet nooit wat je precies gaat ontvangen, return procedure is onmogelijk! Je krijgt een goedkoop bot die steeds zelfde stuurd en je komt nooit verder. Wardenloze website. Ben nog erg verrast dat het nog steeds bestaat?!
Nul sterren
Jammer dat ik überhaupt een ster moet geven. Nul sterren is beter op z’n plaats.
Wat een ongelofelijke smerige bende.
Mijn zoon heeft een Pokémon kaart verkocht. Geld nooit gezien en en koper beweerde de kaart niet ontvangen te hebben (ondanks track and trace). Kaart weg én we moesten €100 ‘terugbetalen’ terwijl het geld door ons nooit ontvangen was.
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen
Waardeloze kopersbescherming!
Waardeloze beloftes! Kopersbescherming komen ze NIET na! Écht loze beloftes! Mijn claim werd door hen afgewezen toen een pakket niet geleverd was. Voor ebay was de melding “geleverd” voldoende om mijn claim af te wijzen! Het consumentenrecht overtreden ze gewoon!…De verkoper moet ten alle tijde bewijzen dat de ontvanger het ook ontvangen heeft! Dát is het recht.
Gebeurt dat niet; stap naar de E.C.C. in Utrecht! Zij kunnen je helpen met juridische stappen! Bij koop in het buitenland!
Gelukkig heeft de verkoper nu toegezegd terug te betalen! Maar niet dankzij paypal!
tydje geleden dat wel maar een bbr…
de ontvanger beweerde dat ie op zakenreis was toen het pakje bezorgd werd en zn vrouw hoorde het zgn rammelen, beslist onmogelijk, zo,n klein autootje in een kunststof venster , in een originele ferraridoos en die weer met verpakk. materiaal in een grote doos
ik heb de 285 terug moeten betalen en de bbr nooit weer terug gezien, dus no bbr meer en geen 285b euro Bedankt ebay
Als gebruiker PERMANENT geschorst zonder uitleg
Ik heb in 2021 iets gekocht op Ebay. Nu, in 2025, wil ik graag een set van roestvrijstalen (inox) schotels verkopen. Ik log in en laad de foto's op, een titel en een omschrijving van de schotels.
Plots krijg ik 5 mails dat mijn account PERMANENT geschorst is. Ik mag nooit meer op Ebay want ik vorm een bedreiging voor hun gebruikers ???.
Ik contacteer de klantendienst via een formulier en ik krijg meteen dezelfde mail teruggestuurd dat ik nooit meer op Ebay mag inloggen. Ook niet met andere emailadressen of zo.
En daar sta je dan... Geen idee wat er fout liep en hun helpdesk geeft blijkbaar automatische antwoorden.
Wat een klucht!
Gestolen gegevens
Al mijn gegevens zijn 3 KEER gestolen van de website. Alles.
Volgens Google en Malwarebytes deze gegevens zijn nu te vinden op het darkweb.
Ten eerste - jullie zijn verplicht om mensen te informeren over de datalek!
Ten tweede - jullie hebben niet eens beantwoord op dat. Één keer - toen Sherry van de klantenservice schreef : dit is niet onze verantwoordelijkheid, wij zijn niet wettelijk aansprakelijk voor dat.
eBay neemt de belangen van kopers niet serieus: reviews worden kunstmatig hoog gehouden
Ik heb via eBay een dure naaimachine gekocht van een verkoper uit Polen. De levering van het apparaat zelf verliep goed, maar een deel van de beloofde accessoires werd niet geleverd.
De verkoper vroeg mij eerst een positieve review te schrijven voordat de ontbrekende onderdelen zouden worden toegestuurd. Ondanks dat ik hieraan voldeed, bleef de levering uit. Toen ik eBay inschakelde voor hulp, kreeg ik weliswaar standaardreacties, maar er werd geen actie richting de verkoper ondernomen.
Het lijkt erop dat eBay de belangen van kopers niet serieus neemt zodra een product fysiek is geleverd – ook al is de levering onvolledig. De verkoper verzamelt zo kunstmatig hoge beoordelingen, en eBay kijkt weg.
Als koper verwacht ik betere bescherming en daadwerkelijke bemiddeling van een platform als eBay. In dit geval ben ik helaas volledig in de steek gelaten.
Niet werkende display
Kocht een display Android ter vervanging in Fiat500. Ik wilde een 9" en kreeg bericht van een man die vertelde dat 6" het maximum was.
Bij de levering zat geen installatie of andere gebruiksaanwijzing.
Blijk te hebben gekocht van een particulier persoon in zuid-Italie en die liet weten dat vanuit de fabrikant geen gebruiksaanwijzing mee kwam.
Heb voor de zekerheid de Fiatdealer om installatie gevraagd.
Vrijwel niets functioneerde. Km per uur niet, Google map downloaden zeer traag. Datum en tijd veranderden willekeurig, bluetooth ook niet.
Nu eenzelfde display via Amazon gekocht. Zit wel installatieinstructies bij en dit toestel in gewoon 9"
EBay heeft door een particulier laten verkopen en die leverde dus niet compleet.
Nu begrijp ik de lage reviewscore van EBay.
Adviseer EBay te mijden.
Op 29 januari 2025 een Fly Wing bell 206
Op 29 januari 2025 een Fly Wing bell 206 besteld bij Ebay en deze is geleverd door rc Deland in China. Bij de eerste 2 vluchten was er na 2 minuten verlies van vermogen waardoor de heli naar beneden kwam. Er kwam gepiep uit de heli en ik heb geen idee waarom. Ik heb mijn klacht bij rc Deland gemeld met het verzoek om met Fly Wing contact op te nemen. Na eindeloos berichten heen en weer te hebben verstuurd heb ik het opgegeven want ik heb geen oplossing gekregen voor het probleem. Nu heb ik een rc heli van ruim € 700,- waar ik niets meer mee kan. Schandalig, mijn advies is om niets te kopen van Fly Wing want de service is 0,0
Bestelnummer van Ebay was 04-12623-06309
Vroeger kon je nog meteen in contact…
Vroeger kon je nog meteen in contact treden met iemand bij eBay in geval van problemen, maar tegenwoordig verschuilen ze zich achter AI en geautomatiseerde berichten, en verstoppen ze zich achter een muur van "val ons niet lastig, los het zelf maar op". De menselijke maat is ver te zoeken bij eBay. Vroeger kocht ik veel vaker iets via eBay maar nu veel minder, en verkopen doe ik ook niet veel meer via dit platform want je krijgt nergens de informatie die je nodig hebt. Zo wilde ik onlangs een koper mailen om hem om zijn mailadres te vragen, want dat heb je nodig als je track & trace wil aanmaken via MondialRelay. Kreeg toen constant een foutmelding bij het verzenden van mijn bericht en onmogelijk om met eBay in contact te komen.
Ik begrijp best dat wanneer je een megalomaan groot bedrijf bent geworden, je veel gaat automatiseren, maar eBay vergeet dat het nog steeds mensen van vlees en bloed zijn die ervoor zorgen dat dit platform blijft draaien. En ze gaan me niet vertellen dat ze met hun superwinsten niet voldoende personeel kunnen tewerkstellen om ten dienste te staan van de kopers en verkopers.
EBAY HEEFT GEEN BUYERS PROTECTION!!
Bedankt Ebay. Zojuist te horen gekregen dat er een definitieve beslissing is genomen om mij geen refund te geven terwijl ik niets heb ontvangen. WEG 550 EURO!! Ebay jullie zijn onbetrouwbaar. Dit is nu de tweede keer in 2 maanden dat ik mijn geld kwijt ben en niets heb ontvangen. Reden van afwijzing geven ze niet. Ik heb al voor vele duizenden euros gekocht op Ebay en er is nog een laatste bestelling onderweg en dan sluit ik mijn account. Jullie betalen mij niet terug omdat jullie dan geen commissie krijgen. En nu jullie de verkoper uitbetalen kunnen jullie wel commissie innen. Dit grenst aan oplichting. EBAY BUYERS PROTECTION is waardeloos!!!!!!
Motorpakket voor schuifpoort besteld
Motorpakket voor schuifpoort besteld. Bij ontvangst bleek het alleen de rails te zijn terwijl er bij de bestelling een volledig pakket stond. Voor een refund-actie heb ik al 7 keer opnieuw ingelogd zonder resultaat, van het kastje naar de muur! Eerste keer EBay zal direkt de laatste keer zijn!
Belachelijk hoge verzendkosten bij eBay geldklopperij
Waarom zijn de verzendkosten bij eBay zo exuberant hoog, dit in verhouding tot het te kopen item. Bijvoorbeeld moet ik voor mini speelgoed ter grootte van een vingerhoed (€1,99) uit Italie meer dan €23 betalen voor Europese verzending. Word ik nodeloos aangeslagen voor invoerrechten en gedwongen te verzenden via Global Priority. Een absurd hoge prijs voor verzending van zo n klein item. eBay geeft je geen keus en vaak er is geen mogelijkheid om de verkoper hierover te contacteren.
Why are shipping costs on eBay so exuberantly high, this in relation to the item to be purchased. For example, if I want to buy a mini toy the size of a thimble (€1.99) from Italy, 'have to pay more than €23 for European shipping. I am unnecessarily charged import tax and have to ship via Global Priority. An absurdly high price for shipping such a small item. eBay gives you no choice and there is no possibility to ask the seller about it.
EBay super slechte ervaring
Wij maken hetzelfde mee als dhr Xander vandalen : account geschorst, altijd zelfde antwoord : je moet de kosten v 4361 euro voldoen want nu is onze account geschorst en ze rekenen ons bij eBay bedragen aan van zogezegde verkopen van items die niet ontvangen zijn maar items die wij nooit hebben verkocht! We krijgen ook geen relevante info mbt evt betalingen aan ons door de zogenaamde koper noch copie v eBay van hun betalingen want zij beweren de « klant » te hebben terugbetaald om dat de items nooit zijn aangekomen… dus zullen we ergens hulp moeten vragen - wat ons uiteraard geld zal kosten - voor zaken waar wij niet verantwoordelijk zijn. Sinds eind 1999 zijn we lid van eBay.com (eBay.be) bestond toen nog niet en nu zoiets! Ze hebben al een Frans incassobureau ingeschakeld. Hulp via eBay is dus nul want ze wimpelen steeds de verantwoordelijkheid van zich af met nietszeggende berichten, dus andere hulp inschakelen is ons doel, tenslotte moeten wij niet betalen in de plaats van wie onze account heeft gebruikt voor fraude… met vriendelijke groeten, Dominique echtgenote Paul Woestenborghs, Merksem, België
Ga niet in zee met EBay
Ga niet in zee met EBay. Ipv je te helpen omdat je je bestelde order niet hebt gekregen bannen ze je van dit platform. Kansloos..
Wees gewaarschuwd.
Wees gewaarschuwd. Afgrijselijk verkoopsite. Geen controle en geen service. Wij zijn enkele maanden opzoek naar een onderdeel voor een auto reparatie. De garages waar we zijn geweest hebben deze onderdeel niet. Op ebay heeft een verkoper dit aangeboden staan. Wij hebben besteld. Echter ontvingen wij schroefjes en propjes papier. Heb van ebay geen hulp of respons op mijn berichten gekregen.De verkoper heeft na mijn berichten zijn excuses aangeboden en ne enkele dagen het bedrag geretourneerd. Tot mijn schrik heeft ebay hier commisie op ingehouden. Ik verzoek het verschil terug te onvangen. Schandalig dat je me niet eens helpt op je eigenplatform issues en dan nog eens geld inhouden om het retour bedrag!
Eerst een pakker nooit ontvangen geen…bedele
Eerst een pakker nooit ontvangen geen geld terug
Ander pakketje verkeerde item ontvangen ook weer gezeik bedelen om terug te mogen sturen en antwoord duurt heel lang duss waardeloos