Ik kocht een item op hun platform van meer dan 5000€ en niet alleen hebben ze de verkoper al betaald vooraleer ik het artikel ontving , nu moet ik ook nog eens meer dan 300€ betalen voor douane koste... Toon meer
Erg slechte ervaring met dit bedrijf. Na een artikel kapot te hebben ontvangen wil de verkoper of ebay of zelfs paypal niet helpen met het retour melden of retour sturen. Erg slechte ervaring aan ov... Toon meer
eBay lijkt een geheime deal met DHL te hebben, want eBay maakt het extreem moeilijk om iets te laten bezorgen met Hermes, ook als klanten die voorkeur aangeven. Hoe noemt men dat: geheime afspraken? D... Toon meer
tydje geleden dat wel maar een bbr miniatuur model verkocht naar amerika voor 285 euro de ontvanger beweerde dat ie op zakenreis was toen het pakje bezorgd werd en zn vrouw hoorde het zgn rammelen,... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Account permanent geblokkeerd zonder…
Account permanent geblokkeerd zonder reden en nu mijn geld kwijt. 0 communicatie. Geen live chat. Slecht bedrijf.
Ebay stuurt me ineens een factuur van…
Ebay stuurt me ineens een factuur van een zogenaamd openstaand bedrag, terwijl ik daar helemaal niks te maken mee heb gehad! Nu dreigen ze zelfs met een incasso bureau. Wat een schande dat zo'n groot bedrijf aan dit soort oplichtingspraktijken doet.
Ze blijven maar contact opnemen omdat…
Ze blijven maar contact opnemen omdat ik een bedrag verschuldigd zou zijn. Ik heb nooit wat met E-Bay gedaan. Doodleuk in de mail zetten "antwoord niet". Lekker makkelijk.
Ik heb enkele items besteld bij eBay
Ik heb enkele items besteld bij eBay, dit komt echter niet toe, als ik vraag om uitleg wordt ik geblokkeerd
Oneerlijke beslissing eBay
eBay handelt oneerlijk. Mij werd een niet-werkend item verkocht vanuit de USA, terwijl de verkoper mij had verzekerd dat het zou werken met Windows 10. Dat bleek niet zo te zijn. Ik dien een klacht in en stuur foto's om dat te bewijzen. En wat doet eBay? Ze beslissen in het voordeel van de verkoper. Maar ja, ze zijn net zo oppermachtig als de Belastingdienst.
EBay
EBay, als iets niet aankomt dan krijg je je geld meestal terug zeker als je met Paypal betaald heb. Twee maal gaf verkoper aan product verzonden te hebben. Beide keren om Track and Trace nummer gevraagd en alleen tweede keer gekregen. Track and Tracenummer was van een pakket dat in Frankrijk is afgeleverd en woon zelf in Nederland. Verzender was niet ter goede trouw. Ik heb aankoop nooit ontvangen en mijn negatieve feedback is door EBay verwijderd. Te gek voor woorden dat EBay dit doet. Feedback bij EBay is dan ook volledig onbetrouwbaar 😡.
Bestelling niet ontvangen
Bestelling niet ontvangen, onmogelijk om EBay te contacteren. Meerdere malen geprobeerd via de website. Erg ontevreden
Ebay is een pure scam
Ebay is een pure scam! Ik heb iets verkocht en opgestuurd naar Amerika om erna te horen van ebay dat ze men account voor een hele vage reden hebben opgeschort. Nooit verwacht dat een bedrijf zo groot de gewone mens scammed. Ik ben 60 euro kwijt en men pakketje die ik heb opgestuurd.
Oplichting met postzegels
Ondanks mijn melding dat er bewust valse postzegels verkocht worden onderneemt ebay niets.
Betreft oplichting van 100derden euro's per zegel.
Bestelling te laat en nemen hun verantwoordelijkheid niet
Iets in de Usa besteld en tegenwoordig neemt Ebay de verzending en import op zich naar België maar de verzending is te laat en ze nemen hun verantwoordelijkheid gewoon niet '' money back garantie '' is gewoon voor de verkopers of kopers maar het telt voor hun niet blijkbaar . Ik ben het wachten meer dan moe !!!! EBAY STOP MET DE VERZENDING EN DE IMPORT ER VAN TE REGELEN WAT DIT WERKT NIET !!!
E-Bay vergoed 100% maar kost wel tijd en moeite, eenmaal erdoor wordt alles vergoed
In tegenstelling wat ik schreef, moet ik EBay het krediet geven wat ze waard zijn. Ik had een geschil met een verkoper. Wat hierna volgt.
Het is wel lastig om bij de juiste info te komen, maar via berichten kun je klacht over een verkoper indienen.
Na schrijven en nadat EBay de zaak bekeken heeft, heb ik het volledige bedrag plus verzendkosten direct van EBay vergoed gekregen. Ook wordt de verkoper in de gaten gehouden en zullen indien nodig maatregelen genomen worden.
Neem altijd via berichten contact met verkoper en EBay op en meld een probleem met een verkoper. Ze verwachten wel dat je zelf eerst stappen onderneemt.
Maar hun garantie staat als een huis. Klopt het dan krijg je, het geld terug 100%
Item gekocht, omdat door omstandigheden overbodig werd, wilde ik retourneren. Dat je dan zelf kosten voor retour bekostigt, geen probleem.
Krijg van verkoper melding dat geldbedrag terug nadat was voldaan aan voorwaarden.
Dat hield in, niet de e-bay voorwaarden, die uitdrukkelijk bij de verkoop getoond werd, maar een zelf bedachte aanvulling van de verkoper, ergens verborgen, dat ongeacht hoe of wat 50% van het aankoopbedrag eraf gaat. Hier kwam ik achter na herhaaldelijk vragen welke voorwaarden.
Dus meld je probleem bij EBay, soms even doorgaan. Niet zomaar opgeven, wat wel lastig is. Wordt veel met AI gecommuniceerd. Ze staan echt voor wat ze beloven. Ik had er ook totaal geen vertrouwen in. Heeft wel paar dagen communicatie gekost. Is dan ook een mega bedrijf…bij Google krijg je bijvoorbeeld geen mens te pakken om iets te vragen.
Onbeschofte klantenservice
Ongeinterresseerd personeel wat onbeschoft is aan de lijn en dan tegen je zegt, ben je geirriteerd. Diverse keren ophangen. Na de 3e keer dacht ik, laat maar
GEEN OMODA meer voor mij
Ik heb 2 keer dezelfde Batterijen…
Ik heb 2 keer dezelfde Batterijen besteld en kreeg twee verschillende.
Na heel wat mail verkeer wordt er niks opgelost en kan je gewoon afbranden
Dit is dus echte oplichting en zeker geen aanrader dat E bay
Oudeboon Amsterdam
EBay geeft geen antwoord als je vraagt…
EBay geeft geen antwoord als je vraagt waarom er verschillende bedragen worden gereserveerd. ING geeft ook geen antwoord waarom ze deze praktijken accepteren
EBay loves You
Een consumenten platform dat ‘P#ssed Consumer’ noemt ??? 🤯
Dat is eBay hun oplossing voor de zware problemen die ze hebben.
Geloof t of niet .
P C hebben Ze dat genoemd .
En het sluitstuk vd spier is dat hun Office in Las Vegas is gestationeerd.
In het hol van de planeet UrBanus .
Wat een vuiligheid.
💀🏴
Maffiose praktijken.
Maffiose praktijken.
0,0 transparantie over 9-11% afhouding op de prijs van een product als je het verkoopt. Zelfs op de "verzendkosten" dat je ingeeft. Dan wordter nog gevraagd of je een verzendlabel wil kopen... te belachelijk voor woorden.
Als je feedback wilt geven dan kan je een "bolletje" aanduiden met 1 mogelijkheid: "positief". Hahahaha (cynisch).
Order is geannuleerd
Order is geannuleerd. Ebay rekent mij alsnog de kosten+ de verzending van de koper.
Niet zo netjes omdan alsnog verkoopkosten te rekenen. Annuleren van koste niet mogelijk. Veel kosten gehad aan ebay.
Product gekocht.
Product gekocht.
Niet als omschreven.
Retourlabel van ebay aangemaakt en afgedrukt.
Blijkt niet te werken, bij 4 DHL punten geprobeerd.
Mails wordt niet op gereageerd.
De twee telefoonnummers die in Nederland naar voren komen zijn niet in gebruik.
Ebay is een totale schande
Ebay is een totale schande. Verkopers blijven in de kou staan, op mails wordt NIET gereageerd. Indien er reacties komen zijn deze geautomatiseerd! Blijf hier ver weg van, ze komen GEEN van hun beloftes na!
Een account verwijderen is zo goed als onmogelijk. Ze denken dat de biven de wet staan en houden zich totaal niet aan Belgische en Europese richtlijnen. Walgelijk!
Waardeloos
Waardeloos, ik had een heel oude advert. actief wegens vergeten weg te halen en nu iemand heeft die gekocht. Ik wil annuleren toch rekenen ze BIJNA 140EURO commissie!!! VOOR IETS DIE GAAT NIET GEBEUREN,