EBS d.a.c. Reviews 218

1,6

Zeer slechte vervoersbedrijf. Zonder enige bericht worden op laatste moment ritten geschrapt. Bussen komen niet opdagen of te laat. Geen info daarover of info klopt niet. Vaak anderhalve uur zitten wa... Toon meer

Lange leve nieuwe busregeling vanwege tunnel naar Schiedam maar niet heus. Ik ga 1x per week naar het medisch centrum in Brielle vanuit Rozenburg,heenreis geen probleem maar nu moet ik terug de bus... Toon meer

Bussen vallen regelmatig uit. Ook rijden ze onder het motto 'Geen Dienst' voorbij het begin station (Schiedam Centrum), terwijl er zo'n 40 mensen staan te wachten door eerdere uitval van bussen. Reis... Toon meer

Dillon zijn dienst was afgelopen en zag mij en anderen op het station wachten. Onze bus was niet gekomen of weggereden. Hij heeft ons door heel apeldoorn alsnog afgezet. Na middernacht. Wat een topper... Toon meer

1. Bank
  2. Niet-bancaire financiële diensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

EBS dac is a financial institution in Ireland registered as a designated activity company and was the country's largest building society until 1 July 2011.

• Burlington Road 2, D04 WV00, Dublin 4, Ierland

• ebs.ie

1,6

Zeer slecht

De bus van eendenplein naar leidschenveen

De bus van eendenplein naar leidschenveencentrum is echt een hel. Herinner me geen enkele dag dat hij op tijd kwam en op tijd vertrok. Hoe kan een bus elke keer 10 tot 20 minuten te laat zijn??? Hij hoort perfect aan te sluiten op andere openbaarvervoer, maar dat gebeurd niet omdat hij bijna elke dag te laat is. Dat is echt diep triest. Ik probeer via klantenservice ze te bereiken, maar dat werkt ook niet soepel mee. Heb 5x overnieuw een review moeten schrijven. Bij deze vanaf hier. Fix je bussen!

14 januari 2026

Dankzij de slechte service niet…

Dankzij de slechte service niet aangenomen. Ik had maandag een sollicitatie gesprek en ik heb geen auto en mensen in mijn omgeving die mij even kunnen rijden en ik kan niet fietsen vanwege mijn knie. Op 9292 stond er nog dat de bussen zouden rijden. De eerste bus bracht mij keurig naar het station, maar toen zeiden ze ineens dat er geen bussen meer zouden rijden. Stond ik daar. Moest ik weer een uur naar huis lopen om de sollicitatie af te bellen. Dus bedankt ebs sukkels. Hoop dat jullie blij zijn met dat jullie mijn leven zuur hebben gemaakt

5 januari 2026

Waardeloos bedrijf leert nooit…

Waardeloos bedrijf leert nooit…
Ik heb al eerder overwogen om een review te schrijven, maar ik dacht steeds: “Weetje, misschien veranderen ze ooit.” Maar nee. Ze zijn niet veranderd, en eerlijk gezegd: ze gaan ook nooit veranderen. EBS is echt waardeloos troep.

Alweer een bus die zonder enige melding uitvalt. Overal – Google Maps, 9292, de borden – staat dat de bus gewoon komt. En dan sta je daar te wachten tot de vertrektijd, om er pas dán zelf achter te moeten komen dat de bus simpelweg niet vertrekt. Geen melding, geen waarschuwing, niks. Zo waardeloos.

Dit is niet één keer gebeurd, maar zeker 60 keer dit jaar. De chauffeurs zelf zijn aardig, maar daar heb je precies niks aan als de bussen structureel niet rijden en het bedrijf totaal geen verantwoordelijkheid neemt.

Je kunt absoluut niet op EBS rekenen. Als je afhankelijk bent van hun bussen, veel succes – want ze laten je keer op keer keihard zitten.

27 november 2025

Geen respect voor de tijd en het geld van klanten.

Ik wou dat ik nul sterren kon geven. Meerplus is mijn enige optie voor reizen en ik heb nog nooit een product van hen gekocht dat vanaf het begin echt werkte. Ik moest elke keer dat ik een product moest gebruiken contact met ze opnemen en elke keer weigerden ze te reageren op het hoofdprobleem. De klantenservice is een lachertje, ze herhaalden steeds maar weer nieuwe berichten op je klachten en na 4 of 5 e-mails proberen ze eindelijk te helpen.
Ik wou dat ik andere manieren had om te reizen en er niet mee te maken hoefde te krijgen.
Als je je abonneert op hun producten, controleer dan of het werkt en zo niet, mail ze dan 10 keer en misschien leggen ze je eindelijk uit hoe je het kunt oplossen, maar doen ze vervolgens niets om de oorzaak aan te pakken.
Geen respect voor de tijd en het geld van klanten.

3 november 2025

Ik reis dagelijks met de bussen van…

Ik reis dagelijks met de bussen van EBS, maar de laatste tijd is het echt onacceptabel hoe vaak de bus tijdens de spits opeens niet rijdt. Je staat te wachten, en dan zie je in de app dat de rit ineens is geannuleerd zonder enige uitleg of alternatief.
Vooral op drukke momenten, wanneer mensen naar werk of school moeten, zorgt dit voor enorme frustratie. Ik heb al meerdere keren door hun uitval te laat op werk gestaan.
Het is jammer, want buiten de spits zijn de chauffeurs meestal vriendelijk en de bussen comfortabel. Maar wat heb je eraan als de bus er simpelweg niet is wanneer je hem het hardst nodig hebt?
EBS moet echt iets doen aan de betrouwbaarheid en communicatie tijdens de spits

8 oktober 2025

1 ster is al te veel

1 ster is al te veel. De klantenservice geeft nergens antwoord op. De bussen rijden ineens niet. Sta je dan. Zonder alternatief als je in een dorp woont. Chauffeurs zeggen nauwelijks iets. De klachten worden beantwoord met een standaard email. Het is te triest voor woorden.

18 september 2025

Bus 133 naar Maasland terug!!

Bus 133 naar Maasland wordt ineens weggehaald! Kinderen gebruiken die bus om naar school te gaan. Ipv 25 is ons kind nu een uur onderweg. De kosten zijn ook veel te hoog! Van de 10 busritten die ze nu gemaakt heeft is er maar 1 goed gegaan. Bus 133 is een directe verbinding. Nu moet onze dochter van 12 3 keer overstappen! Geen probleem alleen moet de volgende bus wel op komen dagen!!

15 september 2025

- 5 sterren! Belachelijk

Echt minder dan 1 ster! De bus van Delft naar Maasland en terug is al jaren lang een bus voor kinderen om naar Lentiz Maasland te kunnen gaan. Deze is tijdelijk opgeheven door wegwerkzaamheden (lees tot 2027) er was een vervangende bus met een kleine omweg maar deze is nu ineens ook opgeheven. De reis van en naar school is nu lastig en 3x zo duur! Nu reizen de kinderen met 2 tot 4 overstappen van bussen en of treinen en zelfs dit vervoer valt elke keer uit! Jullie laten letterlijk kinderen in de kou en regen staan! Echt belachelijk en een normale reactie van EBS krijg je er niet op. Dit mag toch niet zo maar? EBS zou zich moeten schamen.

1 september 2025

Bus 31 (Den Haag-Hoek van Holland v.v.) slaat haltes over

Op 20/8 ontdekte ik bij toeval dat bus 31 (Den Haag Hagaziekenhuis/Hoek van Holland) onaangekondigd een 6 vaste haltes achtereen overslaat. Terwijl in de bus die haltes wel worden afgeroepen. het gaat om de achtereenvolgende haltes Buitentuinen, Louis Armstrongplein, Arnold Spoelplein, Ockenburghstraat en Ockenburgh. Deze haltes worden echter wel in de bus afgeroepen als zijnde de volgende halten waar de bus zal stoppen. Maar er wordt kennelijk een omleidingsroute gereden. Terwijl er ook geen aanvullende mededeling is van de chaufeur dat die halten ‘even’ niet worden gepasseerd. Vandaag (27/8) was dit ook nog zo. Als een busmaatschappij in de dienstregeling en op de halte-borden BELOOFT bij een aantal haltes te passeren en te kunnen stoppen, moet die dat ook waarmaken. Het kan bij iedere busmaatschappij voorkomen, dat er door wegwerken bepaalde halten tijdelijk niet kunnen worden gepasseerd. Maar normaliter lichten busmaatschappijen hun klanten daar dan ieder rit over in.

27 augustus 2025

Bussen vallen uit

Bussen vallen uit. Bus 63 Assendelft-zuid.
Geen alternatief. Moelijk of niet thuis kunnen komen doordat alleen deze bus op de route zit. Er is geen pendelbus zoals naar wordt verwezen op Meerplus.nl. Vooral ouderen en alleen reizende kinderen zijn hiervan de dupe. Graag zsm een oplossing hiervoor!

3 juli 2025

Onbetrouwbaar

Wederom 2 bussen die gewoon niet komen opdagen! Gevolg....kind weer te laat op school! Wat een waardeloze maatschappij is dit!

11 april 2025

Is dit jouw bedrijf?