Eciggkedjan har ett grymt utbud på juicer. Dom har en helt fantastisk support som svarar snabbt och löser om de skulle vara några problem. Helt enkelt underbara och en fantastisk service.. super snab... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Helt ovetande om vaping testade jag lite outlet Disposable refillable vapes. Tänkte direkt f@n va snabb service och leverans. Så jag levla upp till riktiga grejer efter nån dag , återigen bra service,... Toon meer
Jag har handlat härifrån många gånger och alltid fått hem varorna som jag har beställt inom 1-3 dagar. Jag har även pratat med kundtjänsten vid två tillfällen då jag haft lite frågor och de har ve... Toon meer
Köpte bl.a. en engångs vape på 12 ml som skulle vara länge, knappt en vecka sedan slutade den fungera (hade samtidigt börjat på en på 2 ml som fortfarande fungerade) skrev ett mail för 2 veckor sedan,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kalle Anka-företag.
Skickade helt fel varor. Efter 3 veckor inget svar ingen ersättning.Undvik.
Allt fungerade bra
Allt fungerade bra, 3 dagar så hade jag min beställning.
Bara positivt +++++
Riktigt dålig kundservice och svarar…
Riktigt dålig kundservice och svarar aldrig. Jag harmoni köpt 5 stycken N one crystal som bokstavligen har bränt mig på tungan och gett mig blåsor som varat i över 4 dagar. Usch så besviken jag är 😔 Farligt ju!
Varning - oseriös ehandel
De skickade produktena till fel utlämningsställe, lyckas få tag på kundtjänst, de hänvisar till att de tror (bra koll..) det går att lösa om jag kontaktar posten. Det kostar 39kr att ändra utlämningsställe vilket jag vägrar betala eftersom det är leverantörens fel, posten informerar att de ej kan göra ngt annat då ansvaret ligger hos eciggkejdan. Kontaktar kundtjänst igen, nu en dryg vecka senare, får inget svar och produkterna har gått tillbaka. Jag ligger alltså ute med 750kr, inga produkter och ingen svarar.. Kommer aldrig beställa från dessa igen.
Jag fick fel juice
Edit: Jag höjer till 4 stjärnor för allting löste sig och när dom väl svarade sköttes allt snyggt och jag fick rätt juice hemskickad!
Det har funkat bra dom gångerna jag har beställt från dom fram tills förra veckan då jag fick hem ett paket med fel smak på E-juicen jag beställde. Jag mailade så fort jag öppnade paketet och såg att det var fel men har ännu inte fått något svar 4 (arbets)dagar efter.
Superbra kundtjänst mycket bra…
Superbra kundtjänst mycket bra bemötande och förståelse på problemet.
Lite synd att ni har frakt på 49kr
Annars är jag supernöjd
En helt klart 0:a egentligen men detta…
En helt klart 0:a egentligen men detta fanns inte som alternativ (så de får en 1a). Fick endast en produkt hem när jag hade beställt 3 st. Deras svar på detta var att de inte kan göra något åt det och detta efter man både försökt ringa och maila dem 5 gånger (efter det slutar dem att svara helt). Usel service!!!
Rekommenderar inte att köpa härifrån.
Sämre kundtjänst får man leta efter
Sämre kundtjänst får man leta efter, 2 mail under en månads tid men ingen som behagar att svara. Blir inga mer köp ifrån denna sida och rekommenderar ingen annan till att göra det heller, välj en konkurrent som kan kundbemötande och iallafall svarar på mail.
snabb service
bra priser, inte för dyrt, skickar produkten väldigt snabbt och det gick inte alls lång tid innan jag fick hem det.
Ett paket försvinner... köparens problem tydligen.
Ett paket har försvunnit, enligt Postnord har dom aldrig hämtat upp något paket och enligt säljaren har dom skickat det.
Spårningsnummret visar att det aldrig hämtats men det behöver inte betyda att är så det förstår jag.
Men säljaren vill inte skicka nya varor utan hänvisar till Postnord, men säljaren har ansvaret även under frakt och har rätt till kompensation av Postnord om dom gjort fel så jag ser inte problemet med att bara skicka nya varor.
Säljaren skulle kolla upp med Postnord och återkomma men inget händer. Allt jag kan göra är att pausa betalningen och vänta på.... ja, jag vet inte vad jag ska vänta på ärligt talat.
Om man inte har kapacitet och tid för kundservice vid försäljning via webbutik kanske man ska tänka över om det kanske är bättre att enbart köra med vanlig butik och fysiska möten.
Fler beställningar från denna säljare blir det inte.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.