Vorige week zondag eclipsbrillen besteld (bestel nr: C000CN75K0) met verwachte levering 12-8. Geen brillen aangekomen , dus eclips niet gezien. Zojuist vaag bericht van Bol.com dat depot is afgebrand... Toon meer
Helaas ook bij ons geen levering. DHL geeft sinds 10 augustus aan 1 a 2 dagen vertraging. Bellen heeft geen zin, per direct voicemail en geen bericht kunnen achterlaten. Poging 2 met e-mail. 19/08 rea... Toon meer
Bestelnummer 22098 Voor mij zijn er inmiddels echt te veel rode vlaggen. Brillen niet ontvangen, geen reactie op mails en WhatsApp en veel klanten melden hetzelfde. Instagram is inmiddels nie... Toon meer
Op 4 augustus besteld en betaald, de track&trace staat al die tijd op "Bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 à 2 dagen vertraging". Net zoals bij velen... Bagger dit jongens, had g... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord
Waardeloos.
Net als zo velen een zogezegde track and trace met de melding dat het pakket 1 a 2 dagen vertraging heeft maar nooit iets ontvangen.
Ook geen reactie op mails.

Antwoord van Eclipsbrillen
Update: Inmiddels is gereageerd en vandaag zelfs een restitutie! De brillen worden volgens DHL nog steeds over 1 à 2 dagen geleverd….
Nu 2 sterren omdat ik in elk geval mijn geld terug heb
Zelfde als zoveel andere 1 ster reviews. Zou 0 sterren moeten zijn. Op tijd besteld en daarna “verhinderd en 1a2 dagen vertraging” . Nog steeds niets ontvangen en beroofd van de mogelijkheid tot plan b. Eclips feestje bedorven. Nu geen reactie meer. Bedriegers met mooie praatjes.
En nu op trustpilot wel een reactie met nog meer mooie praatjes. En met een flauwekul excuus. Ik heb VIER mails gestuurd waarbij het ordernummer genoemd werd, zonder enig antwoord te krijgen.

Antwoord van Eclipsbrillen
Ruim op tijd eclipsbrillen besteld, maar inmiddels staat de Track & Trace al 8 dagen op ‘vertraagd’. DHL geeft aan het pakket nooit ontvangen te hebben: het is alleen aangemeld, maar nooit daadwerkelijk aangeleverd.
Eclipsbrillen.nl wijst ondertussen naar DHL, terwijl het probleem duidelijk bij henzelf ligt. Vervolgens is er ook nog eens 0,0 communicatie mogelijk. Op e-mails kunnen ze niet reageren, maar op online reviews kunnen ze dat wel om reputatieschade te voorkomen. Misschien maar beter om eerst jullie mail te beantwoorden…
Valse beloftes, slechte service en totaal geen verantwoordelijkheid nemen. Ik denk dat ik namens veel anderen spreek: dit bedrijf heeft enorm veel mensen diep teleurgesteld.

Antwoord van Eclipsbrillen
4 eclipsbrillen besteld op 8 augustus. Tot op heden niets gehad, bezorging blijft op vertraging staan. Brillen ook niet zinvol meer. Weggegooid geld.

Antwoord van Eclipsbrillen
Op 2 augustus besteld. Op zaterdag 8 augustus nog steeds niks. Gemaild, waar blijft de bestelling. Als antwoord kregen we, problemen met DHL, we sturen nogmaals de bestelde brillen. Op 12 augustus nog steeds niks ontvangen.
Nu kan ik me niet voorstellen dat DHL 10 dagen nodig heeft om een pakketje brillen bij ons thuis te bezorgen.
Nu krijgen de bezorgers de schuld: zie op hun website:
Bestelling niet op tijd ontvangen?
Helaas is het de vervoerders ondanks alle inspanningen niet gelukt om iedere zending vóór de zonsverduistering te bezorgen.
Wat een onzin. Onze brillen zijn nooit verstuurd. Ook vandaag nog altijd niks. De Lommelaars hebben er een heftig zootje van gemaakt. Op ons verzoek per mail om terugbetaling is nog niet gereageerd. Op geen enkele review hier wordt gereageerd. Zegt genoeg. De webpagina zal wel binnenkort ook wel offline gehaald worden.

Antwoord van Eclipsbrillen
22 juli besteld: gereed voor verzending. En daar is het bij gebleven.
Pas na twee mails een reactie op mijn graag waar mijn bestelling blijft. Zou verstuurd zijn met post.nl maar daar nooit een bericht (track&trace) van ontvangen. Zou opnieuw verstuurd worden via DHL. Ook nooit bericht van DHL ontvangen. Kortom geen eclipsbrillen en €14,90 armer. Heb om restitutie gevraagd. Benieuwd wat er gaat gebeuren.

Antwoord van Eclipsbrillen
Op tijd bezorgd en goed verpakt. De brillen zelf zijn gecertificeerd, wat extra zekerheid geeft. Zeer tevreden dus :)

Antwoord van Eclipsbrillen
Zelfde verhaal als vele andere reviews hier. Heb een week voor de zonsverduistering besteld, staat sindsdien vast bij DHL op '1 a 2 dagen vertraging'. Contact met DHL gehad, zij stellen dat het pakket nooit hun depot binnengekomen is. Eclipsbrillen.nl reageert niet/slecht op mijn mails.
Ik zou iedereen ook aan willen raden om een melding te maken bij de ACM!

Antwoord van Eclipsbrillen
Ik had een slechte review geschreven via google reviews omdat de eclipsbrillen niet geleverd zijn volgens afspraak. Nu is er ook 0 communicatie betreffende terugboeken geld.
Tot mijn verbazing zie ik dat alle slechte reviews via google verwijderd zijn! (Ook van andere mensen) Trap hier dus niet in. Erg jammer dat het zo moet gaan!

Mooi product
We hebben ervan genoten 🕶️

Antwoord van Eclipsbrillen
Brillen ruim op tijd besteld volgens de website.. 5 dagen later niks geleverd. Op de track & trace is er “hinder”. Tot op heden is de “hinder” niet opgelost.
Aanvullend worden negatieve reviews via Google geblokkeerd waardoor de score van een 2,9 naar een 4.5 omhoog is geschoten.
0/5 sterren zou een optie moeten zijn.
Waardeloos bedrijf, manipulatief en vals.

Antwoord van Eclipsbrillen
Ook ik 8 eclipsbrillen besteld, zouden uiterlijk dinsdag worden geleverd, niet dus, nog tot woensdag geduld gehad maar helaas niets geleverd. Een e-mail gestuurd met direct antwoord dat ze hun best zouden doen.
Donderdag nog maar eens een mail gestuurd met verzoek om terugave van mijn betaling, waar helemaal geen reactie op is gekomen.
Intussen alles opgelost, geld teruggestort, prima opgelost.

Antwoord van Eclipsbrillen
Waardeloze organisatie. Hetzelfde verhaal; tijdig besteld en niets ontvangen. Gisteren 12/8 verzoek voor terugbetaling en daar niets meer op gehoord.
Grote teleurstelling!
De teleurstelling blijft, maar Eclipsbrillen heeft wel het geld teruggestort, waarvoor dank!

Antwoord van Eclipsbrillen
Bagger dit jongens, had gewoon eerlijk geweest richting iedereen. Nu hebben jullie een hoop mensen, naast geld, ook een ervaring afhandig gemaakt die de meesten waarschijnlijk niet meer kunnen herhalen in Nederland.

Antwoord van Eclipsbrillen
6 augustus Eclipsbrillen besteld waarbij levering werd gegarandeerd vóór woensdag 12 augustus. Ik heb ze helaas nog steeds niet ontvangen en DHL heeft de aflevering al vanaf afgelopen zaterdag op vertraging gezet. Op emails naar Eclipsbrillen nog steeds geen reactie gehad helaas.
13-8 update:
ook op 2e email met verzoek terugbetaling geen antwoord ontvangen. Er komen ineens positieve reviews op Google waar ik toch echt vraagtekens bij heb.
Benieuwd hoe ze dit nu gaan oplossen.
14-8 update:
Geen enkele reactie meer gehad.
Inmiddels is de review score op Google van 2,7 gestegen naar 4,2 omdat ze circa 40 slechte reviews hebben laten verwijderen door Google omdat het zogenaamde betaalde slechte recensies zouden zijn.
DHL geeft aan dat ze wel Track en Trace code hebben aangemaakt, maar pakketje nooit hebben ingeleverd bij DHL om te laten bezorgen.
15-8 update:
Op basis van reactie ordernummer doorgegeven voor retourbetaling. Op zich vreemd want er zijn al 2 emails verzonden met mijn nummer en met verzoek retourbetaling. Krijg nu ook bericht van Trustpilot dat Eclips vind dat mijn review in strijd is met de richtlijnen. Heb nu Persoonsgegevens en werk gegevens verwijderd conform de richtlijnen.
Je geeft aan dat je geen Google reviews kan verwijderen, jullie hebben ze wel laten verwijderen door aan te geven dat het gekochte nep reviews zijn. Binnen no time waren er 40 echte reviews verdwenen. Vreemd toch?
Ik ben benieuwd wanneer ik mijn geld krijg. Ordernummer hier maar toegevoegd, wie weet.
16-8 update:
Email ontvangen dat mijn bestelling is terugbetaald en binnen 2 werkdagen ontvangen moet zijn. Eindelijk komt er beweging, dit had met betere communicatie allemaal voorkomen kunnen worden.
17-8 update:
De terugbetaling is ontvangen! Uiteindelijk netjes opgelost waarvoor dank. Jammer dat er een zweem van oplichting was aangezien er absoluut niet gereageerd werd op emails, negatieve Google recensies verdwenen, Instagram account ineens weg was en een hoos aan negatieve reviews kwam. Review aangepast.

Antwoord van Eclipsbrillen
30 juli besteld en kwam de volgende dag al binnen. Heerlijk op het strand kunnen genieten van de zonsverduistering met brillen 😊

Antwoord van Eclipsbrillen
Net als zoveel anderen, ruim op tijd besteld. Zou donderdag, uiterlijk vrijdag geleverd worden en daarna radiostilte. Aflevering verhinderd, kan nog 1 a 2 dagen duren en inmiddels meer dan een week geleden. Geen reactie op de mail.
Wat ik vooral erg vind is dat dit een plek is die in media en bij relevante organisaties werd aangeraden als één van de plekken waar je zeker gecertificeerde brillen kon krijgen.
17-8-2026
Update: Inmiddels het bedrag teruggestort gekregen. Dat is dus wel netjes afgehandeld. Daarom de score wat aangepast.