Vorige week zondag eclipsbrillen besteld (bestel nr: C000CN75K0) met verwachte levering 12-8. Geen brillen aangekomen , dus eclips niet gezien. Zojuist vaag bericht van Bol.com dat depot is afgebrand... Toon meer
Helaas ook bij ons geen levering. DHL geeft sinds 10 augustus aan 1 a 2 dagen vertraging. Bellen heeft geen zin, per direct voicemail en geen bericht kunnen achterlaten. Poging 2 met e-mail. 19/08 rea... Toon meer
Bestelnummer 22098 Voor mij zijn er inmiddels echt te veel rode vlaggen. Brillen niet ontvangen, geen reactie op mails en WhatsApp en veel klanten melden hetzelfde. Instagram is inmiddels nie... Toon meer
Op 4 augustus besteld en betaald, de track&trace staat al die tijd op "Bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 à 2 dagen vertraging". Net zoals bij velen... Bagger dit jongens, had g... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ook ik had vorige week brillen besteld en zaterdag een mail gekregen dat de bestelling in de verzending zat. Nou, niet dus. Niks ontvangen tot grote teleurstelling vooral voor de kleinkinderen
De zoveelste oplichters online dus. Deze lui moeten opgepakt worden en wij moeten eens massaal niks meer online kopen ! Meestal is het toch rotzooi of wordt gewoon niet geleverd
Gewoon weer naar de winkel, weet je zeker dat je het product krijgt wat je wilt.
Hoop dat veel mensen aangifte gaan doen van dit soort praktijken. Je kunt helaas niemand meer vertrouwen. In wat voor wereld leven we ??

Antwoord van Eclipsbrillen
Ook ik heb een bestelling gedaan op 6 augustus en niks is er geleverd. Er staat steeds dat de bestelling vertraagd is. Jammer dit. Ik had gedacht op tijd te bestellen. Ze zouden het op 10 augustus leveren....

Antwoord van Eclipsbrillen
5 augustus 4 eclips brillen besteld, zouden uiterlijk 10 augustus geleverd worden. Helaas nooit iets mogen ontvangen. Zeer teleurstellend. Reageren op geen enkele mail. Schandalig dit.

Antwoord van Eclipsbrillen
Op 4 augustus besteld, de volgende dag "verzonden", maar de DHL-link geeft sinds 6 augustus geen update meer. Op diverse mails wordt niet gereageerd, maar ze nemen wel volop nieuwe bestellingen aan (voor nog hogere bedragen). Deze gasten weten precies wat ze doen: ze willen op malafide wijze maximaal profiteren van de run op eclipsbrillen, terwijl ze weten dat ze niet kunnen leveren. Zoals Sywert van Lienden en consorten zichzelf verrijkten door het tekort aan mondkapjes, zo doen deze jongens het met eclipsbrillen. Blijkbaar levert op een eerlijke manier zakendoen ze te weinig op. En van slecht slapen heb je zonder geweten geen last.

Antwoord van Eclipsbrillen
Veel beloven en weinig geven, doet een gek in vreugde leven.
Wat onprofessioneel dat eclipsbrillen.nl zijn beloftes niet waarmaakt. De status van DHL wijzigde van leveren op maandagmiddag naar 1 à 2 dagen vertraging. Nergens is te zien dat de bestelling fysiek is aangeboden bij DHL. De twijfel is groot en de teleurstelling is nog groter. Beloof het gewoon niet als je niet 100% zeker bent.

Antwoord van Eclipsbrillen
6 augustus besteld en niets binnen terwijl mijn pakket via bol.com die op 10 augustus besteld heb de dag erna binnen is gekomen via DHL. oplichting!! we moeten allemaal ons geld terugkrijgen.

Antwoord van Eclipsbrillen
Toch gewacht of het er zou zijn maar…
Bedankt voor helemaal niks. 1 ster is nog te veel voor een bedrijf met zulke oplichtingen praktijken. Garantie die ze geven om op tijd te leveren slaan ze in de wind. Tracking info is niet te openen. Nu smoesjes dat het bestelde toch nog geleverd gaat worden. Hebben we over 60 jaar weer wat aan. Neem aan dat ze geld terug storten naar alle gedupeerden…. Of toch niet… stukje ondernemers risico. Waarschijnlijk kunnen we er naar fluiten want die dikke auto moet wel bekostigd worden.
Nogmaals bedankt voor helemaal maar dan ook helemaal niks.

Antwoord van Eclipsbrillen
Zie allemaal 1-sterren-ervaringen, en ben eigenlijk wel verbaasd. Afgelopen zondag 9 september besteld, maandag bericht dat ze aan DHL waren afgeleverd, dinsdag 11 september in de brievenbus ontvangen. Echt keurig! Ik had er al een beetje rekening mee gehouden dat het niet zou lukken, dus het viel me alles mee - en al helemaal nu ik al deze reviews zie. Zonet heel mooi de zonsverduistering kunnen bekijken met z'n allen!

Antwoord van Eclipsbrillen
Brillen besteld op 2 augustus, na een week nog niets ontvangen. Nam weer contact op op de 10de, werd mij verzekerd dat ik het op tijd binnen zou krijgen voor de 12de. Is niet gebeurd.

Antwoord van Eclipsbrillen
Afgelopen weekend brillen besteld, er werd beloofd dat ze op tijd aan zouden komen. Ze zeggen er heel hard aan te werken.
Opeens kregen we een bericht dat de bestelling vertraagd zou zijn, met een heel vaag bericht. Er komt geen enkele update en we vermoeden dat de link van dhl nep is.
Op mails word een geautomatiseerd antwoord gegeven met een kletsverhaal dat ze echt hun best doen. Ik vermoed dat hier een bot achter zit en er helemaal niet naar de mails word gekeken. Ook is er nergens een telefoonnummer te vinden, ronduit schandalig! Triest dat er gasten zijn die op deze manier geld proberen binnen te harken.

Antwoord van Eclipsbrillen
Op 10 aug besteld want ze zouden op tijd komen. Helaas niets ontvangen. Ik wist ook niet dat ze in Lelystad zijn want ik woon letterlijk in Lelystad. Ik had beter moeten weten als ik deze reviews had gelezen.

Antwoord van Eclipsbrillen
4 augustus besteld, ook bij ons niet werkende trackincode, niets geleverd.
17 augustus, toevoeging:
Het aankoopbedrag is volledig teruggestort, dat is dan wel weer netjes.

Antwoord van Eclipsbrillen
Brillen werden na de eclips om 21:00 savonds, precies een uur na de eclips geleverd. Ik heb eerder een heel boze reactie gegeven, omdat ik zeer gefrustreerd was over de gang van zaken, en het feit dat we ook nog 2x verzendkosten zouden moeten betalen voor de ongebruikte, te laat gekomen, eclipsbrillen en een reactie ook uitbleef. Omdat we gister een reactie hebben gehad dat we de brillen niet terug hoeven sturen en ons geld wel terugkrijgen: 3 sterren.
Had dit eigenlijk niet meer verwacht.
Wel nog steeds boos dat er leverbeloftes zijn gedaan die duidelijk niet waargemaakt konden worden. Als je afhankelijk bent van DHL moet je dit soort beloftes niet doen. Wij hadden nog steeds geen brillen afgelopen woensdag, en de volgende eclips is ver weg. Brilletjes gaan dus ongeopend in een la voor 'ooit'. Misschien dat mijn dochter van nu 8 maanden er wat aan heeft als ze later groot is.

Scammers, nooit binnengekomen
Het zijn gewoon oplichters niet bestellen geen klantenservice en allemaal leugens op de site.

Antwoord van Eclipsbrillen
Via bol besteld “Scalecore” heten ze daar zelfde adres in Lelystad.
Zou uiterlijk gisteren komen, maar helaas.
OPLICHTERS.

Antwoord van Eclipsbrillen
Precies op tijd geleverd… geweldig 🤩

Antwoord van Eclipsbrillen
Niets ontvangen! Ik hoop dat we ons geld terugkrijgen!

Antwoord van Eclipsbrillen
Bestelling niet gekregen 14 euro voor 2 brillen betaald, oplichting! Diverse malen contact gezocht, vage antwoorden. Pure Oplichting
Krijg je een reactie voor de buhne
Al diverse malen contact gehad, geen oplossing!

Antwoord van Eclipsbrillen
Het geld netjes teruggestort gekregen. Jammer dat de brillen niet op tijd zijn aangekomen, maar gelukkig blijkt dat er nog eerlijke en betrouwbare mensen bestaan. Dat maakt het voor mij uiteindelijk helemaal goed. Bedankt voor de nette afhandeling!