Beste bezorg-service ervaring ooit. Mensen deden zijn best om alles netjes te leveren en na binnen te brengen, waren heel flexibel om een oplossing te vinden voor elke situatie. Nieuwe keuken van V... Toon meer

Tim&Ryan! Eindelijk mijn prachtige bank binnen! Dankzij deze toppers! Ze waren optijd, snel en ook nog es hartstikke gezellig!! Ik had echt GEEN BETERE berzorgers kunnen wensen! Tim&Ryan mochten julli... Toon meer

Twee geschikte jongens kwamen ons bed meenemen en het nieuwe monteren namens Beterbed. Ze doen dit soepel, snel en met een lach. Ze waren op de hoogte van de kat en dat het met eerdere leveringe... Toon meer

1. Transportbedrijf

Ecologistiek is de brug tussen duurzaamheid en transport. Wij staan voor flexibiliteit, transparantie en innovatie: Zo kijken wij altijd net een stap vooruit. Wij nemen al uw zorgen uit handen en beantwoorden uw logistieke vraagstukken.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Beste bezorg-service ervaring ooit.

Beste bezorg-service ervaring ooit.
Nieuwe keuken van Viilla Arena Keukensale was vandaag geleverd.

6 februari 2026

Soepel, snel en met een lach

Ze waren op de hoogte van de kat en dat het met eerdere leveringen niet goed was gegaan en kwamen met een 'wij komen het regelen' houding binnen.

Top!

11 december 2025

Service plus plus plus!! 🎖️

Omdat ik al een hele tijd op mijn op maat gemaakte tafel zat te wachten en omdat ik een etentje had gepland met vrienden (en mijn oude tafel had verkocht), belde ik Ecologistiek om te vragen of zij inmiddels bericht hadden van de leverancier.
Kian, de planner vertelde dat hij de order net voorbij had zien komen.
(Kian, ik hoop dat ik je naam goed schrijf..)
Hij zou kijken wat hij kon doen.
Nou, dat heeft hij gedaan!
Hij plande de levering net voor het etentje en op een tijdstip dat het mij ook heel goed uitkwam!!
Wat een service!
Dat zie je tegenwoordig zeer weinig!
Op de dag zelf werd ik via een handig systeem op de hoogte gehouden van het exacte tijdstip van levering.
2 mannen kwamen mijn tafel brengen en in elkaar zetten.
Ook hier ging het fantastisch!
Kundig en voorzichtig zetten zij het in elkaar.
Ook alle kartonafval etc werd netjes meegenomen!
Ik ben super blij met de tafel maar vooral ook met de geweldige service van Ecologistiek!
En dankzij het meedenken van Kian, kon ik met vrienden genieten van een hapje eten aan mijn nieuwe tafel 🍀

31 oktober 2025

Prettige samenwerking sinds 2022

Als Beter Bed doen wij al zaken met Ecologistiek sinds 2022, en het is altijd op basis van duidelijkheid en eerlijkheid. Voor ons is de betrouwbaarheid en flexibiliteit van Ecologistiek de basis voor een prima samenwerking.

29 april 2025

Wat een fijn bedrijf en personeel

Vorige week werd ik gebeld om een afspraak in te plannen. Ik mocht 3 dagen opgeven. Ik kreeg daarna een email met de dag en de tijdzone waarin mijn mooie nieuwe kast bezorgd zou worden. Op de dag zelf kreeg ik een telefoontje met het exacte tijdstip van levering. Ik kreeg
keurig een hand bij aankomst en heel voorzichtig werden de dozen naar boven gebracht, de kast werd in elkaar gezet en het afval weer meegenomen. Het was een super service!

25 maart 2025

Kast naar boven gehesen.

Vandaag hebben deze heren een kast bij ons nieuwe huis in Lieren bezorgd. Twee nette, vriendelijke mannen. Het was echt een lastige klus om de kast boven op zijn plek te krijgen. Het trappengat was nl. te smal. Ze hebben ons echt heel goed geholpen. Zeer tevreden dus 5 sterren.

6 november 2024

Echt een aanrader!

Wat een enorm fijn bedrijf! Ze communiceren goed, zijn enorm vriendelijk en behulpzaam en komen de gemaakte afspraken na. In de toekomst hoop ik dat meer bedrijven gaan samenwerken met Eco Logistiek, waardoor de bezorging wel goed verloopt!

15 december 2023

Hele goede service

Hele goede service, ben zeer tevreden!! Een week van tevoren telefonisch contact over het bezorgmoment en op de dag zelf werd ik gebeld dat ze er over 20 minuten zouden zijn. SUPER!!! De jongens hebben op vakkundige wijze mijn bankstel naar de 1e verdieping in mijn flat getild, netjes uitgepakt en de verpakkingsmaterialen weer meegenomen. Binnen 20 minuutjes waren ze weer klaar. Heel erg bedankt voor jullie goede service!

15 september 2023

Rohan En Ryan

Rohan En Ryan

Waren precies op tijd en het zijn twee geweldige leuke mannen Ze hebben de banken in elkaar gezet en ons zelfs geholpen met het terug plaatsen van Salontafel.
Lieve mannen bedankt voor de goede service

8 september 2023

Algemeen prettige ervaring

Lieten op tijd weten hoelaat ze zouden komen, erg vriendelijk, bank is snel en zorgvuldig in elkaar gezet

9 augustus 2023

Antwoord van Ecologistiek

Hi Rianne Martens, Dankjewel voor deze mooie review! Het doet ons goed om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad met onze bezorgers.

Harde werkers. Helemaal top

Deze mannen hebben mijn dressoir naar 6 hoog gebracht. Lift geregeld, vervolgens netjes op zijn plek gezet en alle afval weer meegenomen.

Wie opzoek is naar een goed bedrijf met harde werkers, moet hier zijn

21 juli 2023

Antwoord van Ecologistiek

Hi Dyon van Stigt, Dankuwel voor deze mooie review. Het doet ons goed om te horen dat u ons defineert als harde werkers! Wij zetten deze door naar onze bezorgers!

Geweldige service!

Ik ben zeer tevreden met de bank bezorging en montage door Freek en Robin. Ze waren professioneel en vriendelijk, en de bank ziet er perfect uit in mijn woonkamer. Bedankt voor de uitstekende service!

3 augustus 2023

Antwoord van Ecologistiek

Hi Mia, Dankjewel voor het tijd nemen van deze review. Goed om te horen dat u een uitstekende service hebt gehad!

Top service

Top service, goede communicatie heel blij mee

2 augustus 2023

Antwoord van Ecologistiek

Hi Casper, Dankuwel voor deze review. Wij zetten deze door richting onze bezorgers!

Robin & Sati

Robin & Sati,

Bedankt voor het leveren van ons bank. Super netjes en vriendelijk. Behulpzaam en professioneel.

28 juli 2023

Deze bezorgdienst levert goed

Deze bezorgdienst levert goed, secuur werk bij de levering van onze kast van De Tafelaer. Ze doen wat ze zeggen, ze zijn precies en behulpzaam. Hun klantvriendelijkheid maak je in deze tijd niet vaak meer mee. Wij raden hun zeker aan, succes heren!

16 juni 2023