Emin Skenderovic is een kutoplichter Volgens de contract van emin staat dat ( geen sale s ) is geld terug heb geen sale s gehad/ 24:7 whats app suport kreeg pas reactie na een dag me geld ge eist e... Toon meer
Ons doel is om jou te assisteren bij het opzetten van een online onderneming, zodat je meer vrijheid kunt ervaren in jouw leven. Ecom Capital biedt een gebruiksvriendelijke virtuele leeromgeving met een enthousiaste groep mensen, waar elke maand nieuwe inhoud wordt toegevoegd. Hierdoor blijf je op de hoogte van de meest recente marketingstrategieën. Ecom Capital bestaat uit individuen met vergelijkbare doelen die graag jouw vragen over dropshipping beantwoorden. Je kunt de volgende stappen ontdekken om jouw onderneming te laten groeien.
Dubai World Trade Center - Sheikh Zayed Road - Trade Centre 2, 0000, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
- info@ecomcapital.nl
- ecomcapital.nl
Deze man is een vuile oplichter
Deze man is een vuile oplichter, abnormaal gewoon. Allemaal mooie praatjes op social media maar eigenlijk stelt deze man absoluut NIKS voor! Hij heeft 0,0 verstand van Dropshipping. Hun klantenservice trekt op niks, en hun kennis over dropshipping al helemaal niks. Uit zijn buurt blijven is de boodschap, je kan evengoed je geld in brand steken..
Emin skenderovic heeft van mijn…
Emin skenderovic heeft van mijn schoolgaande zoon 1000 euro ontvangen en niks ertegenover gegeven.Mijn zoon zei het mij en ik zei tegen Emin dat mijn zoon geen opleiding niet meer wilt en dat hij wil opzeggen voor de opleiding begint.Hij weigerde met alle
smoesjes en betaalde niet terug.Weg blijven is mijn raad.Ik heb veel telefoon nummers van gedupeerden.Ik heb bewijzen en verklaringen van gedupeerden.Die ik doorgestuurd heb naar de belastingfraude van Maastricht.Dat hij geld ontvangt en geen officiele factuur geeft zoals bij ons het geval is.
Melding fraude fiod.nl (ref.nr.: FM-13/25228) Als iedereen die geen officiele factuur heeft ontvangen van zijn betaling online een verklaring aflegt bij de belastingdienst van Maastricht met deze ref.nr .En bewijsstukken.Komen al de klachten bijeen.Dan zal er een onderzoek starten.
Emin Skenderovic is een kutoplichter
Emin Skenderovic is een kutoplichter
Volgens de contract van emin staat dat ( geen sale s ) is geld terug heb geen sale s gehad/ 24:7 whats app suport kreeg pas reactie na een dag me geld ge eist en krijg niks terug moge god je zwaar straffen je bent nog niet van me af emin geloof me
Goeie hulp
Na mij mening een uitstekend bedrijf. Heb er 2 maanden gelopen en alles beviel me. Goede hulp en nieuwe connecties gelegd. Viel me wel op dat mensen die ontevreden waren niet bij zichzelf gingen kijken, maar het bedrijf de schuld geven. De jongens hebben mij echt vooruit geholpen in 2 maanden tijd. Voor de mensen die willen starten? Doe het, maar denk bij jezelf. Heb je de inzit of ga je als sommige jankerds net als hieronder vervolgens zielig zeuren haha.
Oplichters
Oplichters, maken beloftes en uiteindelijk heb je nog steeds 0 sales en geven ze je geld niet terug wat ze wel beloofden.
Goede hulp en duidelijke hulp gekregen…
Goede hulp en duidelijke hulp gekregen van Emin en Leroy. Zelfs video's van de calls erbij zorgen ervoor dat je het niet kunt vergeten dus altijd heb je een terugval als je het niet meer super goed weet. Altijd bereikbaar dus als je hulp nodig hebt dan is er altijd hulp!
Slechte uitleg en omgaan met klanten
Alles stap voor stap gevolgd, ze reageren vrij laat of niet. Beweren je je geld terug te geven als je geen sales hebt gemaakt. Dan vragen ze zoveel geld en is het een grote oplichterij. Schandalig.
Ik heb heel veel geleerd van de…
Ik heb heel veel geleerd van de coaching, en ik hoop dat het mag groeien tot iets moois
Zeer tevreden over 1 op 1 coaching...
Zeer tevreden over 1 op 1 coaching...
Al de sessies waren super behulpzaam en leerzaam. Ik ben zeer tevreden dat jullie mij hadden geholpen met dropshipping. Bedankt voor alles👍
Zeer goed geholpen
Zeer goed geholpen. Ik begon met een kennismakingsgesprek waar ik te horen kreeg hoe het traject loopt. Zodra ik akkoord had gegeven konden we beginnen. Zo hebben we een site opgebouwd en ben ik geholpen met het optimaliseren van deze website. Ook kon ik alles vragen en kreeg ik snel antwoord. Ik raadt het zeker aan. De ads hebben we ingesteld en alles werdt mij stap voor stap uitgelegd. Ik had bij mijn tweede product al gelijk maand eerste sale gemaakt. Al snel begon ik met groeien en had ik erg veel bestellingen. Als je zeker wil zijn om profits te maken dan zou ik zeker dit traject aanschaffen.
Ik vind de cursus zeer goed
Ik vind de cursus zeer goed, als je snel een goede dropship business wilt opzetten ben he bij Ecom Capital op het juiste adres! De begeleiding is goed ze zijn bijna 24 7 bereikbaar en reageren snel als je vragen hebt.
Blij dat ik voor dit heb gekozen geen…
Blij dat ik voor dit heb gekozen geen spijt love
Het is je geld echt waard ze helpe je…
Het is je geld echt waard ze helpe je met al je vragen en late je niet voor je lot over
Super tevreden zonder hun zou het…
Super tevreden zonder hun zou het zoveel moeilijker geweest zijn, ik heb zoveel geleerd ben enorm dankbaar!!
Top hulp
Goed uitleg echt een aanrader!
Ik vind echt tof hoe jullie mensen…
Ik vind echt tof hoe jullie mensen helpen ik ben heel ver gekomen door jullie en was echt gezellig
Beste begeleiding!!
Top hulp. Je wordt heel goed geholpen en als er iets is zijn er ook voor je. Mocht je willen beginnen met dropshippen dan kan je hier het beste terecht. Prijs en aanbod zijn zeer goed daarnaast!
Één op één coaching sessies gehad
Één op één coaching sessies gehad. Deze waren heel leerzaam. Ik heb een hoop geleerd. Buiten sessies wordt er ook altijd geholpen. Zeker een aanrader.