Snelle levering. Ecologische producten, voelt goed! Er was wel 1 capsule lek waardoor de andere 2 in de verpakking ook dreigden op te lossen (wat gelukkig nog niet zo was).
Ecologisch én eenvoudig... Wij zijn al langer gebruiker dan van vandaag. Het zijn eveneens de dames (en heren) van de poetsdiensten die enthousiast zijn. Handig én eenvoudig in gebruik mede door de k... Toon meer
Krachtig, Ecologisch en Eenvoudig Schoonmaken! Dankzij onze Wateroplosbare Capsules (her)vul je jouw fles. Biologisch Afbreekbaar, Echt Zero Waste en geschikt voor Vegans. Professionele Schoonmaakproducten voor Thuis. Small Pods. Big Difference!
Mathenesserlaan 248, 3021 HP, Rotterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
Snelle levering. Ecologische producten, voelt goed!

Antwoord van Ecopods
Onze poetshulp blijft maar herhalen hoe goed ze dit product vindt. En dat het zo lang meegaat!

Antwoord van Ecopods
Super! Ik gebruik niks anders dan de vloerpods want die geur is echt verslavend. M’n spray voor sanitair was kapot gegaan (na enkele jaren) ze hebben gratis een nieuw stuk bij de bestelling gedaan, fantastische service!

Antwoord van Ecopods
Ik heb een allergie voor bepaald product in schoonmaakmiddelen. Ecopods klantenservice is de enige van al de merken die ik contacteerde die antwoorden en effectief moeite deden om erachter te komen of dit in hun producten zit. Top service vind ik dit.

Antwoord van Ecopods
Vlot kunnen bestellen en vlotte levering. Voorlopig de vloerreiniger en de badkamerreiniger reeds gebruikt met positieve resultaten

Antwoord van Ecopods
Snelle verzending, en nog steeds tevreden over de producten! Vooral fijn dat je een grote hoeveelheid kan aankopen met een minimum aan verpakking.

Gebruiksvriendelijke website.
Snelle levering en op de hoogte gebracht over de leveringsdatum.

Antwoord van Ecopods
Grote fan van de Ecopods vloerreiniger. Doeltreffend product met een heerlijke geur.
Een mail gestuurd maar krijg geen antwoord ... blijkbaar in de spam toegekomen... Heb ondertussen wel antwoord gekregen. Product zelf is een geweldige product dus bestellen zal ik zeker nog doen :-).

Antwoord van Ecopods
goed product, correct geleverd, snelle reactie toen er een probleem was met de levering. meteen rechtgezet door een snelle nieuwe levering. Top!
1 van de 2 producten is verkeerd. Product voor de vloer ipv voor de badkamer😕

Antwoord van Ecopods
Beste vloerreiniger die ik ken. Maakt zichtbaar beter schoon dan veel grote merken. En ook nog bio afbreekbaar. Snelle levering. Ben er blij mee!

Antwoord van Ecopods
Wij zijn heel blij dat we gratis nieuwe spraydoppen konden toevoegen aan onze bestelling. Er was 1 beschadigd door te laten vallen en een andere heeft het na twee jaar intensief gebruik begeven (sprayt niet meer zonder visuele beschadiging). De metalen flessen waren echter nog helemaal prima. Ik vind het echt een super beleid van Ecopods dat klanten hun spraydoppen gratis kunnen vervangen.
We gebruikte al langer de ontvetter, sanitair en allesreiniger spray. Nu voor het eerst de vloerzeep besteld. Vandaag uitgetest en ook die is helemaal prima.
Alles was netjes ingepakt en werd heel snel geleverd met goede track and trace.
Volop vertrouwen in de bedrijf.