Krijgen maandelijks automatisch waterlevering voor onze waterkoeler. Via het online portaal makkelijk extra water te bestellen of extra levering aan te vragen. Waterkoeler is ons eigendom, geen huur... Toon meer
Er werd zeer snel telefonisch contact opgenomen, nadat ik een aanvraag voor offerte op de webshop had ingediend. Ik werd zeer goed geïnformeerd. De levertijd was vooral gezien het seizoen kort en ik b... Toon meer
BOB DE WATERFLESSEN-LEVERING-MAN; Komt om de week bij ons bedrijf in Weesp de lege waterflessen ophalen en de volle neerzetten. Bob levert goede service; maakt meestal even contact om te laten wet... Toon meer
Eden, een trots onderdeel van de Culligan-familie, biedt onmiddellijke toegang tot zuiver, veilig en lekker water door onze ongeëvenaarde expertise op het gebied van duurzaamheid, wetenschap en klantenservice. Als wereldwijd leider met meer dan 35 vertrouwde merken in meer dan 90 landen, bedient de Culligan-portefeuille miljoenen mensen dagelijks met toonaangevende drinkwater-, water- en onthardingsoplossingen. Van huizen tot kantoren innoveren we voortdurend duurzame oplossingen om te voldoen aan de veranderende behoeften van de toekomst.
Spanje
- edensprings.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
onaangekondigd bezoek ontvangen…
vandaag d.d.09-04-26 onaangekondigd bezoek ontvangen van een hele onvriendelijke mijnheer wist het allemaal niet moesten kantoor maar bellen, kantoor wilde er verder niet op reageren stuur maar een mailtje erg slecht
Geen reparatie of vervanging, ondanks servicecontract
Vandaag kreeg ik de monteur van Eden-Culligan op bezoek naar aanleiding van een storing aan onze waterkoeler. Deze hebben we enkele jaren geleden aangeschaft tegelijkertijd met een servicecontract.
De waterkoeler koelt niet meer en de monteur deelde -zonder verder onderzoek aan de koeler- ons mede dat de koeler niet meer te repareren is omdat ze met deze koelers gestopt waren er geen onderdelen meer vooradig zijn. Verder kon de monteur niets voor ons betekenen zei hij. Dus ondanks het feit dat je al die jaren netjes voor een servicecontract betaalt, laat Eden-Culligan je nu in de kou staan, meer dan teleurstellend!
Fijn bedrijf om mee te werken.
Altijd prima contact met de route chauffeur.
Denkt mee en geeft zelf aan indien hoeveelheid aangepast moet worden.
Fijn bedrijf om mee te werken.
Reactie wel gelezen worden?
Krijg na de bestelling een afleverdatum door, maar als ik deze aangepast doorgeeft, komen jullie gewoon op de eerste afspraak. Lijkt of jullie onze reactie niet leest.

Top bezorger
Top bezorger, erg vriendelijk en altijd behulpzaam.
Fijn dat het altijd dezelfde bezorger is.

Geweldig Service van Willem, onze waterbezorger
Willem doet geweldig werk als onze waterbezorger!
Hij is altijd vriendelijk,professioneel,betrouwbaar en zeer behulpzaam.
We waarderen het enorm dat, hij altijd klaarstaat om te helpen, zelfs met vervangen van de CO2- patronen.
Echt topservice,bedankt! Willem!

Antwoord van Culligan - Eden Springs Netherlands
wij hebben 5 flessen op voorraad…
wij hebben 5 flessen op voorraad genomen om de brandstof en transport te reduceren en ongevraagd worden er toch weer flessen geleverd
de volgende x sturen wij de chaufeur gewoon weg
gr carlo

Antwoord van Culligan - Eden Springs Netherlands
Goed contact met uw medewerker die de…
Goed contact met uw medewerker die de flessen water levert.

Antwoord van Culligan - Eden Springs Netherlands
Lekker op tijd gezellige babbel netjes…
Lekker op tijd gezellige babbel netjes geleverd en afgehandeld

Antwoord van Culligan - Eden Springs Netherlands
Er is geen sprake van een ‘try-out’
Er is geen sprake van een ‘try-out’. Zo word het telefonisch wel overgebracht, voordat je een abonnement afsluit. Maar in feite, is dat niet het geval. Er is een opzegtermijn van 3 maanden ipv 1 maand en houdt rekening met een installatiekosten.

Antwoord van Culligan - Eden Springs Netherlands
Zeer goede ervaring nooit problemen…
Zeer goede ervaring nooit problemen gehad. Goede service en erg meedenkend.

Antwoord van Culligan - Eden Springs Netherlands
Ze geven aan waneer de volgende…
Ze geven aan waneer de volgende levering komt, met de mogelijkheid deze te annuleren