Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været leje af en lejlighed. På roskildevej. Kan virkelig ikke finde på noget dårligt at sige om ejendomsvisioner. De har altid taget det seriøst ved de problemer jeg har henvendt mig med.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som lejer har jeg fra, inden jeg overtog lejemålet, til nu, som lejer, kun oplevet en høj professionalisme, proaktivitet, meget tilgængelig og bare et stærkt team - fra kontoret til de gode folk der k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg flyttede ind i min lejlighed for godt 4 måneder siden. Lejlighedens køkken havde brug for en kærlig hånd, ellers var lejligheden top istandsat. Køkkenet blev istandsat kort tid efter vi flyttede i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har boet til leje hos dem i 3 år. Og i alle årene har samarbejdet imellem Karen og vicevært Jan været så fantastisk. Der er blevet handlet hurtigt, hvis der har været behov for det. Under hele f... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Eigendomsbeheerder
  2. Huurwoningen
  3. Aannemersbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Samlet under et tag, finder du hos Ejendomsvisioner; - ejendomsadministration med udlejning - ejendomsservice - byggeafdeling - elektrikerafdeling Vi kan det meste indenfor fast ejendom, tøv ikke med at spørge os til råds.

4,5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De skulle skifte navn til bolig svindel…

De skulle skifte navn til bolig svindel for lejrens penge de har stadig ikke betalt
Varmepenge tilbage. Selvom de har lovet det i over en mdr fantastisk

2 april 2024

Hej Ole
Det vi lovede dig at sende og det vi sendte, var varmeregnskabet. Overskydende varme ca. kr. 2200,- blev afregnet 15 dage senere og vi har således overholdt alle gældende regler.

Ordenligt firma

Ordenligt firma. Kan altid få fat på teamet via telefonen og der var en god vicevært. Ejendomsvisioner tager sig virkelig godt af lejligheden og sørgede for at der altid er ordentlige vedligeholdselse og service med skadedyrsbekæmpelse, indvendig vedligeholdelse af alt fra fuger til ødelagte toiletsæder og ekstra nøgler. Ved udflytningen var Karen meget fair i udflytningsrapporten, kun malerarbejde var nødvendigt på tiltrængte vægge, og vi fik størstedelen af vores depositum tilbage efter fire år beboelse. Alle er meget tilfreds med hele forløbet. Tak for det Ejndomsvisioner og særlig tak til Karen.

1 januari 2024

Indflytning uden dikkedarer

Indflytningen er gået over al forventning. Al papirarbejde har været den rene fornøjelse i tæt kontakt med Karen. Karen er meget professionel, behagelig, venlig og super hurtig til at vende tilbage, uanset stort eller småt. De anmærkninger, vi havde ved indflytning blev alt sammen udbedret af viceværter og håndværkere inden for en uges tid helt uden dikkedarer. Karen og vicevært Jan arbejder godt sammen, og de tager ansvar for de problemer og udfordringer, der opstår i lejligheden og handler lynhurtigt på det.

For nogle uger siden opstod der et akut problem med afløbet i køkkenet, og jeg tog panisk kontakt til viceværten Jan. Blot 20 minutter senere kom en af hans utroligt søde kollegaer mig til undsætning og fiksede det effektivt med et smil. Det er altså en service, der vil noget.

Vi er enormt glade for vores nye lejlighed, og det praktiske spiller bare. Det betyder også, at vi har kunnet fokusere på det allerbedste: at gøre vores nye lejlighed til et dejligt hjem.

Mange tak for at have gjort vores indflytning til en af de nemmeste og mest behagelige af slagsen 😊

22 maart 2024

Antwoord van Ejendomsvisioner A/S

Mange tak Stefan. Vi håber alt fungerer godt for Jer i lejligheden, og at I vil have mange gode år hos os.

Generelt gode oplevelser.

Har haft flere lejemål med Ejendomsvisioner. altid god dialog. Når der opstår noget som der altid gør i boliger, så er det altid hurtigt løst. Generelt kan jeg kun give ejendomsvisioner gode anbefalinger. Fra administration til manden på gulvet fungerer det godt.

19 maart 2024

Mange tak Brian
En fornøjelse at have Jer som lejere igennem mange år.

Svar til Ejendomsvisioner:

Svar til Ejendomsvisioner:

Hændelsesforløbet er korrekt og det er der også e-mail korrespondence der kan dokumentere.
Nyrenoveret kan diskuteres, da store dele af lejligheden bare var nymalet dog fjerner dette ikke skimmelvækst på vægge og loft. Vi har talt med flere beboere i ejendommen og de bekræfter at der tidligere i lejligheden flere steder har været problemer med skimmelvækst inkl. den bolig vi boede i.
I forhold til teknologisk institut, var det først efter at vi gentagne gange havde insisteret på at skimmelvæksten skulle undersøges nærmere at de kom ud, så det var ikke på ejendomsvisioners initiativ. Dernæst var det bl.a. pga manglende varme i lejligheden netop grundet mangel på radiatorer tæt på vinduerne og boligens tilstand/alder.
Det er decideret usandt at I påstår at I aldrig har modtaget henvendelser vedr. dette da vi gentagne gange har gjort jer opmærksom på problemet, dog uden den store handling fra jeres side.

22 september 2023

Antwoord van Ejendomsvisioner A/S

Ny lejer har sendt os nedenstående mail, efter vi har kontaktet dem med bekymring om deres indeklima kvag Jeres oplysninger. Ny lejer skriver til os...

"I am the new tenant of the flat you have moved out from. I have been informed about your review from my landlord, as they wanted to secure that my home was safe for me and my family (my husband and our 2 children).
I just want to let you know, that we have followed the instructions from Ejendomsvisioner of home temperature of 21 degrees minimum and daily ventilation of the air in the apartment. We have been living here now for the winther and spring and have not experienced any problems with bad indoor-climate at all.
So I thank you for your concern, but we are very happy in our new home."

Så vi bliver atter bekræftet i, at det har været manglende udluftning og opvarmning, der har været årsag til det dårlige indeklima.

Uanset håber vi at I er kommet godt videre.

Værste svindlerfirma ever

Svar tilbage til ejendomsvisioner:

Hændelsen er sandt, desværre.

Det er EFTER at vi anmeldte jer til kommunen, der sendte Teknologisk Institut over for at vurdere svampens tilstand. Herefter bad kommunen jer om at komme med en detaljeret handlingsplan for forbedringstiltag og FØRST her skrev I ville renovere tage og vinduerne.

Jeg har så sent som I 2023 skrevet og sendt dig billeder af skimmelsvampen, så I har altid været informeret om sagen.
————————————————————

Værste svindlerfirma ever!

Hvis du gerne vil have en lejlighed fyldt med skimmelsvamp og oveni købet til en dyr pris, så er du kommet det rigtige sted.

Vi fik en lejlighed, der efter sigende skulle være total nyrenoveret og glædede os utrolig meget til at flytte ind. Et par måneder efter kommer vinteren og vi kan se at væggene og loftet er fyldt med skimmel! Vi informerer selvfølglig ejendomsvisioner om det, og de lader som om at det er første gang de har hørt om det… Vi finder så ud af via vores naboer, at hele bygningen har været ramt at skimmelsvamp i årtier, og at ejendomsvisioner self havde kendskab til det! Long story short, er vi nu langt om længe væk fra det skimmelhelvede (efter 3 år og hvor kommunen var inddraget over sagen!)
Væmmes ved tanken om at de har snydt andre familier til at overtage lejligheden.

22 oktober 2023

Antwoord van Ejendomsvisioner A/S

Tak for begge Jeres anmeldelser her på trustpilot.

Vi er naturligvis kede af Jeres opfattelse af forløbet, men må samtidig også huske Jer på, at det ikke er lovligt at komme med usande oplysninger.

Hændelsesforløbet er ukorrekt og usandt.

I overtager primo 2020 et nyrenoveret lejemål og I bliver samtidig oplyst, at ejendommen skal igennem renovering af hhv. tag og vinduer.

I februar 2021 laver Teknologisk institut en gennemgang af lejemålet med analyse og dyrkning af bakterier fra lejemålet. Rapport fra Teknologisk institut viser et minimalt udslag på skimmelvækst, hvilket skyldes at fugtniveauet i lejemålet for højt, udelukkende pga. Jeres egen bolig-struktur; mangelfuld opvarmning, uaftørret kondens i vinduer bag tætlukkede persienner mm.
Henover sommer 2021 blev ejendommens vinduer og tag skiftet, og Ejendomsvisioner har på intet tidspunkt herefter modtaget henvendelser fra Jer om ovenstående problemstilling.

I fraflytter lejemålet ultimo 2023 og her oplyser I ej heller om at I fortsat har haft udfordringer med dårligt indeklima.

Vi undres over at I har valgt at blive boende i et – af Jer udtalt - både dårligt og alt for dyrt lejemål (76 m2 kr. 9.884,- pr. mrd.) i næsten 4 år – primo 2020 til ultimo 2023 – da I til enhver tid har kunne fraflytte med 3 måneders varsel.

Vi håber I er kommet godt til rette i Jeres nye hjem og ønsker Jer det bedste fremefter.

BH Ejendomsvisioner

So I thank you for your concern, but we are very happy in our new home."

Uanset håber vi at I er kommet godt videre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt og fair firma.

Ejendomsvisioner har igennem hele min lejeperiode opført sig meget professionelt og har været nemme at samarbejde med. Viceværterne har også været gode og hjælpsomme
Jeg lod ejendomsvisioner stå for i istandsættelse af mit erhvervslejemål, og forventede egentlig ikke at få noget depositum tilbage. Alligevel fik jeg 10.000 kr. tilbage. Det er god stil og viser at dette firma ikke forsøger at snyde på deres lejere.

27 mei 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I had a very good experience with…

I had a very good experience with Ejendomsvisioner. Communication was easy, fast and clear. Karen is very nice and professional. If I ever need to rent a place again, I will definitely get back in touch. Highly recommended!

21 april 2023

Bedste anbefalinger til teamet

Har kun de bedste anbefalinger til både administrationen og viceværterne. Altid hurtig, god og hjælpsom service fra hele teamet, som er meget værdsat! Kæmpe tak for jeres service og altid gode humør :)

5 februari 2023

Elektrikerarbejde i topklasse!

Jeg var simpelthen ikke helt sikker på, hvor jeg skulle lægge min anmeldelse, fordi det ikke omhandler udlejning, men i stedet at jeg havde besøg af en af deres elektrikere (Mark) til at udføre noget arbejde for mig privat.

Kan jeg bare lige sige at det var en af de bedste mest smertefri oplevelser, vi har haft med at have en arbejdsmand ude og ordne noget i vores hus? Mark var fra start af enormt fleksibel, nem at kommunikere med og transparent i forhold til forventningerne samt pris. Han rådgav professionelt og opfangede meget hurtigt at vi tænkte lidt over priserne (alt er jo bare så dyrt pt!), hvor han kom stærkt ind med at foreslå budgetvenlige løsninger. Der var ikke noget skjult med småt eller grimme overraskelser med priser. Mark sørgede for at overholde aftaler, informerede om hvad han lavede og gjorde sit bedste for at være respektfuld overfor vores hjem, vores hund og mig, der arbejdede hjemmefra mens han var her.

Der var en lille bitte kosmetisk ting, der var overset efter det endte arbejde - jeg skrev til Mark, og vupti, så var det også ordnet hurtigt i løbet af ugen!

Elarbejde er normalt ikke det pæneste at få trukket ned af huset i vores erfaring, men Mark sørgede for den absolut pæneste løsning, vi kunne have drømt om.

Jeg vil sige at prisniveauet var fuldkomment standard for opgaven, måske endda til den lidt billigere side - men det betød ikke at han gik på kompromis med kvaliteten overhovedet!

Store anbefalinger herfra! Vi håber på at kunne hyre Mark engang i fremtiden igen!

5 oktober 2022

Kære Jacqueline.

Tusind tak for din pæne anmeldelse. Den værdsætter jeg enormt meget!

Jeg er virkelig glad for, at vi fandt en god løsning, der kan give lidt mere lys over jeres skønne hjem - særligt i disse mørke tider 😄 og endnu vigtigere, at I er glade for den.

De bedste hilsener

Mark

KUNNE GIVE 10 STJERNER

Under hele fraflytningen kan jeg kun sige jeg er mere end yderst tilfreds. Fik henstand i husleje (Maks 4 dage) indtil jeg fik svar på anden lejlighed. De kunne have sagt det ikke var deres problem. Karen arbejdede endda hårdt på at få lejligheden udlejet før mine 3 mdr gik. Og det lykkedes.
Mine bedste anbefalinger til Ejendomsvisioner.

7 juni 2022

Kære Heidi
Tak for din meget anmeldelse. Det har været en fornøjelse at have dig som lejer.

Karen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Never experienced a more unprofessional…

Never experienced a more unprofessional firm in my entire life. Our vicevert Jan is a pocket racist, at least 6 items in our house were defect on moving in date and more just kept on coming as we lived there. We were charged for using too much heat when we were unable to adjust the heat in our apartment (which they knew since our move in date). The helpdesk (Karen), is cocky and will over-simplify the stuff you understand to make you feel stupid when all you want is a genuine answer to a concern. STAY AWAY FROM THIS COMPANY. This cannot be said enough. They manage a lot of apartments, if you have the choice to not rent from Eiendomsvisiner - DO NOT RENT FROM THEM.

And I of course have evidence to back everything written in this review. Contact me for more information.

4 juni 2022

Kære Mattias

Som tidligere forklaret, så vil Jeres og alle andres varmeforbrug på en forbrugsperiode i de kolde måneder være højere end hvis a conto betalingen deler sig over et år hvor også de varme måneder indgår (jeres udregning er kun i efterår og vinter måneder). Når I har boet i lejemålet i et helt år, vil forbrugsregnskabet altså se anderledes ud.

De fejl og mangler der omtales, har vi udbedret så hurtigt det har været muligt, og lejemålet har altid været beboelig, således de fejl der evt. har måtte udestå, ikke er fejl der gør indgreb på hverken brugen af lejemålet eller nedsætter Jeres fulde beboelsesareal (en revne i en udvendig rude, gør ikke indgreb på jeres brug af lejemålet).

Jeg synes ikke Jeres dårlige omtale er berettiget, idet vi altid har reageret høfligt, imødekommende og meget prompte på Jeres henvendelser.

Med venlig hilsen / Best regards

Ian Winther-Høiland
Direktør/CEO

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Man skal ikke regne med at få depositum…

Man skal ikke regne med at få depositum tilbage.
Vi betalte lidt over 26.000kr i depositum, som de mente vi kun skulle have 2.000kr tilbage af efter 1,5 år i deres leje-lejlighed.
Deres begundelse var at ALLE gulve, inklusiv køkken(?) skulle slibes og lakeres igen, da der var "mærker" som vi ikke har fået nogen dokumentation på. Bare en regning.
Oveni det fik vi en efterregning for varme på lige under 7000kr, på trods af at vi betalte 750kr(!) for varme om måneden, og ikke havde et forbrug som var særlig meget anderledes end de andre beboeres (fik vi fortalt af en fra ejendomsvisioner selv). Det korrekte aconto varmebeløb skulle have været sat til omkring 1300kr om måneden for en 65kvm lejlighed, men det ser jo skidt ud når man skal leje ud, så derfor halveres den næsten, så de får lejere ind, som så bare får en efterregning i hovedet.

Usselt firma. Tænker kun på pengene.

22 november 2021

Kære Rasmus og Nicoline
Vi er ked af at det er Jeres opfattelse, for vi synes vi har gjort alt for at være rimelige og fair overfor både Jer og overfor vores lejere generelt.
I Jeres specifikke tilfælde, så er en istandsættelsespris på kr. 11.937,50 for beboelseslejemål på 65 kvm. i over 1 år ikke urimeligt. Der var behov for maling af vægge i samtlige rum jf. fraflytningsrapporten ligesom der var behov for let-slibning af samtlige gulve.
Jeres forbrug har været sat til det samme som de øvrige lejeres forbrug. I har dog har et langt højere forbrug af varmt vand end både forrige lejere og end de øvrige lejere i ejendommen. Det er således derfor har I modtaget en ekstrabetaling og ikke fordi vi har sat Jeres varmeforbrug urealistisk lavt.
Hvis I ønsker ekstra gennemgang af fraflytningsopgørelse, så er i meget velkommen til at kontakte os.
Ejendomsvisioner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde brug for en midlertidig…

Vi havde brug for en midlertidig lejebolig i en periode mellem hussalg og huskøb (5 mrd). Det fandt vi gennem Ejendomsvisioner. Enestående proces fra start til slut, der også sikrede et fint samarbejde med udlejer. Stor tak til Karen.

17 september 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.