Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været leje af en lejlighed. På roskildevej. Kan virkelig ikke finde på noget dårligt at sige om ejendomsvisioner. De har altid taget det seriøst ved de problemer jeg har henvendt mig med.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som lejer har jeg fra, inden jeg overtog lejemålet, til nu, som lejer, kun oplevet en høj professionalisme, proaktivitet, meget tilgængelig og bare et stærkt team - fra kontoret til de gode folk der k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg flyttede ind i min lejlighed for godt 4 måneder siden. Lejlighedens køkken havde brug for en kærlig hånd, ellers var lejligheden top istandsat. Køkkenet blev istandsat kort tid efter vi flyttede i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har boet til leje hos dem i 3 år. Og i alle årene har samarbejdet imellem Karen og vicevært Jan været så fantastisk. Der er blevet handlet hurtigt, hvis der har været behov for det. Under hele f... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Eigendomsbeheerder
  2. Huurwoningen
  3. Aannemersbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Samlet under et tag, finder du hos Ejendomsvisioner; - ejendomsadministration med udlejning - ejendomsservice - byggeafdeling - elektrikerafdeling Vi kan det meste indenfor fast ejendom, tøv ikke med at spørge os til råds.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Varm anbefaling

Varm anbefaling
Vi har brugt Ejendomsvisioner 2 gange i forbindelse med fremleje af vores lejlighed. Vi har også brugt Ejendomsvisioners arkitekt til at komme med forslag til renovering af anden lejlighed. Fik mange brugbare ideer, som vi ikke selv havde kunnet se. ,Begge gange er lejligheden lejet ud til ansvarlige fremlejere. Vi kan varmt anbefale Ejendomsvisioner, vi har fået professionel hjælp, løbende tilbagemeldinger om status på prosessen og ikke mindst både Nadjas og Karens meget professionelle og imødekommende væsen har gjort, at vi har følt os trygge igennem hele processen.

13 maart 2021

Solskinshistorie

Lige en solskinshistorie til de af jer, der har en lejekontrakt, som indebærer, at man selv skal istandsætte lejligheden ved fraflytning hos Ejendomsvisionerne.

Vi brugte en del tid og hårdt arbejde på at rengøre grundigt og male med de anviste malinger. Til gengæld fik vi også kadeau herfor ved fraflytning. Fik kun noteret, at en enkelt fuge i badeværelset skal skiftes - hvilket også er helt fair efter 3 års slitage.

Karen fra Ejendomsvisionerne var fair, professionel og rar, da hun synede lejligheden.

15 februari 2021

Østerbro

Dog har vi ventet ca. 3 mdr for indflytning men det er det værd. Pæn ny renoveret lejlighed.

10 december 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ville ikke anbefale

Beholder stort set alt indbetalt depositum, når man fraflytter et lejemål i fin stand. Hvis du påtaler det, sættes du op med en advokat på mailen, og så stopper den ellers der, med mindre du har ressourcerne til at køre sagen videre.

16 november 2020
Logo Ejendomsvisioner A/S

Antwoord van Ejendomsvisioner A/S

Kære Laurits
Vi er kede af at det er din opfattelse.
Det lejemål du fik overdraget da du flyttede ind var nyopført, og da du fraflyttede var badeværelset/brusenichen meget tilkalket. Derfor blev der sat ekstra grundig rengøring på ved fraflytning. Vi har fremsendt dig før -og efterbilleder der understøtter dette, og fastholder derfor kravet.
God dag.
Bh.
Ejendomsvisioner

Renovering af Køkken og Badeværelse

Meget informativt når det kommer til status og planlægning på ens projekt.
Udførelse af arbejde er sket meget professionelt uden at kompromittere kvaliteten.
Løbende Ad-hoc ændringer fra mig er kun blevet modtaget i god ånd og med åbenhed, samt professionel guidance.
Slut produktet er præcis som ønsket

14 november 2019

Fremragende service!

Min sambo og jeg har lejet en lejlighed på Østerbro igennem ejendomsvisioner, og det har kun været positivt! Vi har boet her siden midt november, og det har været et mægtigt bekendtskab.
Deres service er helt i top, og vi har ikke haft et eneste problem endnu, der ikke kunne løses til perfektion. Firmaet er super serviceminded og gør en ære i at hjælpe dig.
Derudover vil vi gerne sende en speciel ros til Karen Bjerregaard, der har været professionel, meget venlig og yderst hjælpsom igennem hele forløbet.
Vi sender vores varmeste anbefalinger til Ejendomsvisioner.

14 mei 2018

Great service!

I have just rented an apartment in Osterbro through Ejendomsvisioner and received a very welcoming and professional experience. I would highly recommend them to any other potential tenants!

19 maart 2018

Great service!

I moved to Copenhagen a month and a half ago, and I have been renting a flat with Ejendomsvisioner since early February. So far my experience with them has been great. They've been really helpful and have responded all my enquiries very quickly, which is a great thing to have when you just arrive at a new country. I heartily recommend Ejendomsvisioner if you're planning to move to Denmark and need to find quality accommodation.

13 maart 2018

Super service!

Jeg har haft lejet en lejlighed på Rådmandsgade af ejendomsvisioner har kun gode ting at fortælle om dem! Hurtig service, venligt personale og de har alle de rigtige værdier på plads. Har været meget glad for at være lejer hos dem og kan varmt anbefale dem!

20 februari 2018

Effektiv og hurtig service

Jeg er lejer i en lejlighed administreret af Ejendomsvisioner og jeg kan kun give topkarakter. Hver gang der har været nogle problemer eller ting der skulle ordnes, sker det med det samme. Derudover er de altid venlige og yder en god service.

7 februari 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har boet til leje hos Ejendomsvisioner i mere end et år, og jeg er super glad for min total renoveret lejlighed på Nørrebro. Administrationen er nem at kontakte, og de er altid super flinke og hurtige til at svare. Jeg vil til hver en tid anbefale Ejendomsvisoner!

Varmeste anbefalinger herfra

Varmeste anbefalinger herfra. Er ny lejer og har primært været i kontakt med Karen. Hun har været yderst professionel og meget sød, samt nem at kommunikere med. Har udelukkende haft gode oplevelser.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give de varmeste …

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Ian, Karen, Andreas og resten af teamet fra ejendomsvisioner. Har været lejer igennem 3 år privat og 1,5 år i firma regi uden noget bøvl. Meget proffesionelle og hurtige til at reagerer såfremt der skulle opstå noget.

Fem stjerner

Har lejet to lejligheder gennem ejendomsvisioner og begge gangene har det været en kæmpe succes! God service og nem kommunikation med administrationen! Vil klart anbefale ejendomsvisioner :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kvalitet, service og attention

Vi har fået renoveret badeværelse af Ejendomsvisioner, og jeg kan kun give mine største anbefalinger til hele teamet. Vigtigst af alt er, at Ejendomsvisioner tager deres opgave meget seriøst, at de er enormt kvalitetsbevidste samt at de har fuld fokus på at få løst kundens udfordringer hurtigst muligt.

9 januari 2018

Professionelt og trygt.

Professionelt og trygt.
Jeg har i næsten 3 år boet i en ejendom, der er adminstreret af Ejendomsvisioner - og jeg er så tilfreds! Der er aldrig problemer, altid god kommunikation og stor hjælpsomhed at finde, når der er behov for det.
Kan klart anbefale til andre!

13 november 2017
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.