Ekoplaza Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,2

Wij komen graag in jullie winkel om onze boodschappen te kopen. Maar online bestellen icm datums en kwaliteit laat te wensen over!! Wat een aanfluiting, zo jammer dat er aan dit groeiende marktaan... Toon meer

Ekoplaza een prachtig concept dat zichzelf kapot maakt...zo zonde! De winkels lopen achter de feiten aan,personeel heeft tijd zat om te kletsen onderling maar werken?! De kwaliteit vd groente en fru... Toon meer

Groente en fruit via online bestelling zijn vreselijk slecht. Bij mijn vorige bestelling zat een bakje beschimmelde blauwe bessen. Kan gebeuren denk je dan. Gisteren een bestelling ontvangen met ee... Toon meer

Twee weken geleden zogenaamde "biologische" appels gekocht bij EKO Plaza. Ze zijn nu nog steeds goed. Daar wordt dus duidelijk mee gerommeld, want echte biologisch appels horen na een week er niet mee... Toon meer

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ekoplaza in Alkmaar is top

Ekoplaza in Alkmaar is echt veel beter dan de andere supermarkten er op heen, maar je betaald wel een flinke duit voor de goederen gezien ze allemaal eco zijn

17 mei 2024

Waarom servicekosten bij afhalen?

ik wil een bestelling plaatsen voor een omdoos kikkererwten en die bij de winkel afhalen. Moet ik 1 euro betalen voor de servicekosten!!
Ze zijn al peperduur en dan moet je ook nog "servicekosten" betalen. Waarvoor??
Alles wordt er verkocht voor de adviesprijs, dus ze maken al maximale winst!! Helaas is er geen alternatief hier in Den Bosch anders zou ik er zeker niets meer kopen.

13 mei 2024

Antwoord van Ekoplaza

Hi, bedankt voor je bericht en het delen van je feedback. Vanaf 25 euro is afhalen geheel gratis, onder de 25 euro worden er inderdaad servicekosten in rekening gebracht. We nemen je feedback uiteraard graag mee in de verdere ontwikkelingen.

personeel

Flyer: jouw mening is belangrijk voor ons, zie jij iets wat beter kan? Jazeker, het salaris van het (winkel)personeel. "de baas"zou ook niet voor een dergelijk loontje willen werken. NB ik ben op geen enkele wijze aan personeel van ekoplaza geparen teerd. - Ecologische supermarkt/ecologische bedrijfsvoering/holistisch personeelsbeleid- Geen multinational ambities onder het mom van ecologie.

19 april 2024

Antwoord van Ekoplaza

Hi, bedankt voor het delen van je feedback. Zou je ons kunnen vertellen om welke vestiging het gaat? We horen het graag.

Teleurgesteld in de service

Voor het eerst een bestelling geplaatst, naderhand kwam ik erachter dat er een product miste. Hiervan geen kennisgeving noch terugbetaling gehad. Op de website stond dat als dit gebeurt, je het bedrag terugkrijgt als tegoed op je account. Dit was niet het geval. Klantenservice reageerde snel, maar hing een kletsverhaal op: het tegoed stond wel degelijk op mijn account, maar dat was zogenaamd vastgelopen en ik hoefde maar even opnieuw in te loggen. Toen stond het er ineens op. Toevallig de avond van tevoren nog opnieuw ingelogd, toen was het tegoed nog €0... Ik snap niet waarom men hier niet gewoon eerlijk over is, nu is het vertrouwen helemaal weg. Van zo'n dure winkel verwacht je toch betere service.
Jammer, een mooi concept maar de uitvoering laat te wensen over.

27 maart 2024

Antwoord van Ekoplaza

Beste Nicole, bedankt voor het delen van je ervaring. Inmiddels hebben we ook contact gehad per mail. We laten je graag weten dat we met de beste intenties terugkoppeling hebben gegeven, vervelend om te horen dat dit zo voor verwarring gezorgd heeft. Nogmaals onze excuses en uiteraard blijf je van harte welkom.

Slechte klantgerichtheid

Slechte klantgerichtheid. Staan met elkaar te praten achter de kassa en zeggen niet eens gedag. Nul communicatie. Wat een onbeschofte kerels. Ekoplaza Weteringschans Amsterdam

28 maart 2024

Antwoord van Ekoplaza

Beste Camilia, bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt, onze excuses daarvoor. Uiteraard bespreken we dit graag binnen het team en hopen we je weer te zien in onze winkel.

Too good to go

Al twee keer een Too good to go groente en fruitpakket opgehaald bij filiaal Nijmegen Ziekerstraat. Prachtige collectie verse groenten en fruit voor maar € 4,99.

5 februari 2024

Ekoplaza heeft de emballage machines…

Ekoplaza heeft de emballage machines weggehaald en ze komen niet terug. Te duur is het antwoord, u kunt met uw flessen de hele winkel door en bij de kassa inleveren.... Investeert u maar gewoon weer in het inlevergemak van uw klanten....

4 februari 2024

Antwoord van Ekoplaza

Beste Cliff, bedankt voor je bericht en het delen van je feedback. We nemen deze graag mee in de verdere ontwikkelingen.

Dadels Israël

Om zomaar dadels uit Israël te boycotten, slaat nergens op!!!
Mocht graag bij jullie producten kopen, maar ga dat nu elders doen. Misschien dat jullie 7 oktober vergeten zijn ?
Politiek bedrijven ze in Den Haag en niet in een winkel.
Jammer !!

27 januari 2024

'We betreuren de ontstane situatie waarvan we de gevoeligheid begrijpen.
Ekoplaza werkt in transparante, korte ketens en in lijn met de standpunten en richtlijnen vanuit de Nederlandse regering.

In dezen heeft een Ekoplaza franchise ondernemer buiten het formule assortiment om elders ingekocht, welke niet conform genoemde werkwijze is. We willen nogmaals benadrukken dat we de ontstane situatie betreuren en de gevoeligheid begrijpen'.

We benoemen graag nogmaals dat het een situatie betreft welke betrekking heeft op een specifieke vestiging over een artikel welke wij niet voeren in ons formule assortiment.

We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopen dat je vertrouwen blijft houden in Ekoplaza.

Heerlijke dadels uit Israël

Ook ik stop per direct met spullen aanschaffen bij Ekoplaza. Heel spijtig. Laat de politiek de politiek.

21 januari 2024

'We betreuren de ontstane situatie waarvan we de gevoeligheid begrijpen.

geen dadels meer uit Israel - ekoplaza, waarom?

Aangespoord door een groepje palestijnen stopt Ekoplaza met het verkopen van dadels uit Israel.
Ik stop per direct met het aanschaffen van producten bij Ekoplaza.

21 januari 2024

'We betreuren de ontstane situatie waarvan we de gevoeligheid begrijpen.

Nog veel werk aan de winkel.

De kwaliteit vd groente en fruit afdeling is om te janken.
Als je hier wat van zegt,trekken ze hun schouders op... De (aanbieding) prijskaartjes kloppen niet of zijn al verwijderd. Online bestellen gaat hier 'n stuk beter,vriendelijke jongeman en wel verse producten zoals je verwacht.

16 januari 2024

Antwoord van Ekoplaza

Goedemorgen, bedankt voor je reactie en het delen van je feedback. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt, onze excuses daarvoor. Zou je ons kunnen vertellen bij welke winkel je bent geweest? We nemen vervolgens graag contact met ze op. We horen graag van je.

ECO0LAZA AMSTELVEEN

ECO0LAZA AMSTELVEEN, fijne service van een lieve jongeman.. op zondag is er altijd een gezellig team, maar mr. Bruce overtreft alles. Dank je wel!
En veel seizoen producten zijn prima betaalbaar, dus mensen moeten niet zo zeuren over de prijs! In verhouding is ecoplaze niet duurder. Wil je eerlijk en gifvrij, dan is niets te duur!

5 november 2023

Antwoord van Ekoplaza

Beste Gwen, bedankt voor het delen van je leuke ervaring bij Ekoplaza Amstelveen! Tot de volgende keer in onze winkel!

Wij kopen tegenwoordig biologische kaas…

Wij kopen tegenwoordig biologische kaas bij de Wilde Weide zelf. Deze levert aan Eko plaza en is 12 euro per kilo goedkoper. Te gek voor woorden.

21 oktober 2023

Antwoord van Ekoplaza

Beste Dea, bedankt voor het delen van je ervaring. Graag nemen we rechtstreeks contact met je op zodat we je een specifieke terugkoppeling kunnen geven. We ontvangen graag je gegevens via klantenservice@ekoplaza.nl en komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

We horen graag van je.

Onwijs duur

We zijn regelmatige klanten van Ekoplaza Het personeel is erg vriendelijk maar we ergeren ons vaak aan de prijs/kwaliteit verhouding. Sommige zaken zijn gewoon onwijs duur en van slechte kwaliteit
Voorbeelden: 5 sprieterige preien met erg veel blad 10 euro. Kasboontjes, als ze er al zijn moet je vaak uitzoeken uit een bak met veel verdorde exemplaren.

15 oktober 2023

Antwoord van Ekoplaza

Beste Jan, wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt, onze excuses daarvoor. Zou je ons kunnen vertellen bij welke vestiging je bent geweest? We nemen graag contact met ze op.

We horen graag van je.

Ik vind het moeilijk te begrijpen..

Ik vind het moeilijk te begrijpen, dat een bedrijf dat een beetje alternatief/progressief wil zijn, zoveel producten bomvol suikers en koolhydraten verkoopt. En volop graanproducten! Ondertussen denkt de consument daar heel anders over…een ‘trend’ die uitgebreid is terug te vinden in alle andere supermarkten.

7 oktober 2023

Ekoplaza Bussum

Ekoplaza maakt het je makkelijk om ethisch verantwoord te eten. Dat mag wat kosten.
Voordelen: geen bestrijdingsmiddelen op het bord; goede smaak van producten en dieren hebben meer ruimte.

10 augustus 2023