Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Installatøren havde ikke fået noget info fra personen, som havde været ude at give tilbud. Installatøren havde meget travlt og borede forkert flere gange både i vores vægge og i gulve. Utrolig sjusket... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Husk, altid at dobbelttjekke arbejde udført af ELCON. Nybygget hus, hvor vi ikke kontrollerede om lampeudtagene var koblet til kontakterne. SÅ HUSK AT DOBBELTTJEKKE om I rent faktisk har fået det... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ahmed fra El:Con Odense fik i dag vores Clever hjemmelader monteret. Han kom inden for det aftalte tidsrum og var meget service minded. Der blev støvsuget efter udførelsen og instrueret i, hvornår jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurra - endelig en håndværksvirksomhed der levere over forventning. For godt 12 år siden fik vi bygget et nyt og rimelig kompliceret hus. I forbindelse med at vi satte huset til salg blev d... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektricien
  2. Elektrotechnisch installatiebedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Eksperter i tekniske installationer i virksomheder, institutioner og private hjem. Du finder EL:CON i hele Danmark.

2,2

3 sterren
2 sterren
1 ster

Fejl på fejl

Kan som flere andre ikke anbefale El:con.
Har køb solcellebatteri ved Solartag, som El:con Fredericia skal montere, i samme forbindelse skal der trækkes et netværkskabel til batteriet som ekstraarbejde.
Arbejdet med montagen af batteriet strækker sig over en hel arbejdsdag, men kan ikke færdiggøres, hvorfor den sidste montage af batteriet sker dagen efter (ca. 3 timers arbejde). Modtager faktura på ekstraarbejdet på 5 timers arbejde + servicebil + materialer på et stykke arbejde der højst er brugt 2 timer på.
Gør indsigelse på regningen og udbeder en forklaring, hører intet tilbage ud over en rykker på regningen (ulovligt at rykke for noget der er gjort indsigelse imod)
Det viser sig samtidig at batteriet er tilsluttet forkert så vores elforbrug tredobles, får rettet fejlen men skal have kompensation for det forhøjet elforbrug, igen er der ingen reaktion fra El:con Fredericia.

27 april 2023

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.
Mathias mødte i det aftalte tidsrum, og fik løst opgaven til UG.
Jeg spurgte om hans mening til hvordan jeg havde tænkt mig at få monteret min ladeboks, men det fik han heldigvis talt mig fra.
Det blev et super resultat, som jeg er meget tilfreds med.

Besøget blev booket, da jeg skulle have monteret en CLEVER stander.

8 mei 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har haft dem ude og sætte en ladebox op…

Har haft dem ude og sætte en ladebox op og da der har været en anden box før, og ledningen ikke passer vælger de at sætte en meget grim hvis samlebox op på væggen udenfor, spøger ellers om jeg kan gøre noget for at samlingen sidder indenfor, men montøren siger, nej så skal jeg trække noget mere ledning og det er for besværligt, når jeg så klager kommer de med den forklaring at jeg skulle have betalt mere, men det ville jeg da med glæde have gjort hvis han som var ude sagde det med det samme, nu skal jeg se på en box som han ikke engang gad bruge tid på at få til at sidde lige og en stor samle box på væggen, så hold jeg langt væk fra dem og de er heller ikke gode til at melde tilbage når man ringer ind til dem.
kan kun sige at det er så amatøragtigt lavet, det er kan ikke være meget fagligstolthed i det firma.

12 april 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Brug aldrig EL-CON, eller andre firmaer som bruger dem

Bestilte lader hos OK, som bruger EL-CON 1. Februar, skulle have sat op 19. Marts. Men hørte aldrig fra dem, måtte rykke hver eneste uge, først da jeg truede med at opsige aftalen. Fik jeg en dato d. 12. April mellem 7-9. Montøren dukkede aldrig op, ringede igen og klagede. Montøren påstod at han havde været der 7.39 selv om vi var hjemme hele dagen. EL-CON kunne ikke fortælle mig en ny dato han ville komme. Så nu er laderen sendt retur, og jeg har fået en anden lader op fra et andet firma.
Så aldrig mere EL-CON her hos mig 😡😡

12 april 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elcon nægter private kunder mod…

Elcon nægter private kunder mod betaling at opsætte en el boks til bil, svar var da jeg har været kunde hos Clever må det ikke dette, ifølge Elcon chefen

Ny udvikling , efter at have talt med NRGI som ejer Elcon blev jeg ringet op af elcon som nu godt kunne sende en mand ud, og de var en 4 mand elcon misforståelse

15 maart 2023

Installation af Clever lader

Installation af Clever lader i Vordingborg.
Jeg har i dag haft besøg af John fra EL:CON. Super oplevelse med god service og løsningsorienteret tilgang.
John foreslog selv min egen foretrukne løsning for kabelføring - lidt mere besværlig, men pænere at se på over tid.
Det færdige arbejde ser rigtig fint ud og der var en god overlevering inden John kørte.

8 maart 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

For ringe!

Fint i starten men så gik det ned af.
Jeg bestilte en ladestander fra Clever som Elcon skulle installere.
Fantastisk service fra Heino som kommer ud og forundersøger stedet uden jeg har lagt en bestilling (som de normalt gøre efter man har lagt en bestilling) og fik en rigtig god snak. Derfor får han den ene stjerne. Men derefter gik det desværre ned af bakke. Jeg bestillte installationen med en ekstra betaling til en Bi-måler som jeg fik fortalt af Clever og Elcon at det ville løse mit problem og derfor takkede jeg ja tak til tilbuddet.

Da installatøren så kommer (utrolig rar) har han ikke taget Bi måleren med da det ikke står i hans sagsmappe. Han prøver dog ihærdigt at ringe ind til sin chef/kollegaer, som så ikke svare på hans utallige opkald. først efter 40min får han fat i en som så fortæller at de kommer forbi med en hurtigst muligst. Vi venter derfor i næsten 90min. og til sidst får jeg at vide de vil komme start ugen efter dvs. sidste uge.
Jeg hører så intet fra nogen og jeg og Clever rykker så på sagen op til flere gange men først slut sidste uge da jeg selv rykker igen får jeg at vide at de vil behandle sagen videre.

Jeg får så tilfældigt fundet ud at en Bimåler ikke vil løse mit problem og derfor er det fuldstændig unødvendigt at jeg har bestilt en med ekstra betaling.

Nu er vi på 11. dagen og der er stadig ikke sket noget.

23 februari 2023

Alarm - hold dig væk fra Elcon

Elcon overtog min mangeårige alarmaftale efter fusionering med Frandsen El, hvilket udløste fakturering udenom gældende kontrakt. Firmaet er resistent overfor fornuft, således at jeg måtte jeg bede om juridisk assistance. Firmaet er efter min mening uvederhæftigt. De forelagte regninger, vidner endvidre om et afslappet forhold til virkeligheden. Timetallet er opskruet og timepriserne/div. gebyrer og tillæg er skyhøje.

12 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan på ingen måde anbefale dette…

Kan på ingen måde anbefale dette Firma... Den 29 dec. 2022 forsvandt den ene fase ind i huset og jeg kontaktede flere elektriker, men alle havde ferie lukket undtaget Elcon Grenaa, det har jeg da fortrudt siden... Men de kommer og starter med og skifte sikringen ude i elskabet ved vejen og den sprang også, dagen efter kommer de så og laver midlertidligt strøm til mig 30 dec 2022... jeg kører den her som en forskringssag, men og få elcon til og lave et ganske alm tilbud, såsom pris på, hvor lang tid har de brugt og kommer til og bruge??? pris på matrialer??? nævne selve fejlen og forklaring på om den kan laves eller om kablet skal udskiftes+ pris på dette??? om tilbudet er incl eller ekskl moms??? indtil videre er dette deres 3 forsøg på og lave et ganske alm tilbud...

6 februari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Få et skriftligt tilbud, hvis du skal have EL:CON til at udføre en opgave!

Jeg kontaktede EL:CON i Horsens da min inverter var ude af funktion. De fik en montør til at ringe til mig. Da jeg talte med ham spurgte jeg ind til en pris. Han sagde ca. 3.500 plus moms. Han "glemte" lige at fortælle at jeg også skulle betale 2300 plus moms fordi montøren skulle køre i 1,5 time og ikke kun ca. 20 minutter (den afstand til den afdeling som jeg ringede til) plus div. tillæg. Så regningen kom op på over 8.000 kr i alt.
Efter en diskussion blev vi dog enige om, at dele transporten. Men regningen blev stadig 2.600 kr højere end hvad han havde sagt.
Så skal du have dem til at løse en opgave, så bed om et skriftligt tilbud!
Montøren og lærlingen var dog søde.

28 december 2022

El con roskilde

Man bestiller en montør til at kigge på ens eltavle om den kan kodes om.
Efter 20 min konstatere han at den er for gammel, okay godt så.
Men så kommer regningen på 1355 for 20 min arbejde.
De har taget for 1 times arbejde trods 20 min.
De har taget for kørsel.
De har taget for materialer, hallo han brugte sin computer.
De har taget for energi tillæg, jamen for hvad?
De har taget administrations tillæg, for at sende en mail?
I burde skamme jer el con og spærres inde for tyveri.
Føj siger jeg bare, hold jer langt væk fra dette firma.

8 december 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold dig væk fra el-con...

Som en anden kunden også skrev. Hvis det var muligt at give -1 stjerne, er det hvad i fortjener. Vi fik installeret 1 cleverlader i august. Desværre har vores bil være forsinket og er først kommet for nogle dage siden. Da vi så endelig skal lade, får vi kun 4 kWh ud af den. I stedet for 10 kWh. Efter at have brugt 5 dage og flere timer i tlf på at få clever til at indse at vi kun får 4 kWh. Så kommer el-con igen og sætter ny box op, Og problemet er stadig det samme. Og siger de ikke kan finde nogen fejlen. Heino servicechefen fra slagelse siger til svenden, han blot skal meddele alt er i orden. Hvor jeg modsiger at det er jo ikke rigtigt. Svenden oplyser at han har prøvet noget lignende og siger at min helt nye id.5 mangler et modul som nok skal skiftes.
Vw ryster på hovedet over denne information. Det kender de ikke noget til.
Jeg ringer efter en anden elektrikler og han finder meget hurtigt fejlen på installation af relæet og takket være ham. Kan vi nu lade med 10 kWh.
Clipsen i boxen til at holde ladehåndtaget er defekt ved start og håndtaget sidder fast og kan ikke komme ud. Min mand får med en lang spids genstand clipsen op så vi kan få håndtaget ud. Jeg ringer til el-con og oplyser om at de har leveret en box med defekt clips. Får at vide af kontoret at der er en der ringer mig op.
Får at vide af svenden at Heino oplyser jeg skal tage fat i clever og reklamer over det. Nu siger jeg at nu må det fame være nok. Svenden beklager men må følge chefens regler. Den elektriker vi havde ude i stedet undre sig over at det relæ de har monteret blev varmt kort tid efter samt det summet. Han har så snakket med schneider electric og de oplyser det de har sat i ikke er godkendt efter reglerne. Da den kun kan klare 80 %belastning. Det har jeg også d.d taget kontakt til Heino om . Der er han ikke enig med i.
Så hold jer væk fra el-con.

5 december 2022

Installation af clever ladeboks

Mathias fra Elcon Holstebro monterede min ladeboks.
Super serviceorienteret og høflig ung mand, som sætter en ære i at at leverer et perfekt resultat, med gode idéer til løsningsforslag, og ikke bare tager den nemme løsning.
En medarbejder som Elcon kan være absolut tilfreds med👍

6 december 2022

Installation af ladeboks.

Installation af ladeboks.
Har I dag haft besøg af Mathias fra Elcon Holstebro. En aldeles dygtig og serviceminded ung gut. Jeg var måske en smule uforberedt, men Mathias var venlig, og hjalp med at afmontere plader og isolering i skuret, så vi kunne skjule ledningerne. Han var god til at komme med gode råd og løsningsforslag. Han gav sig endda tid til at snakke med min 3 årige datter, der var meget interesseret i hans arbejde😄
Dejlig oplevelse👍
Vh Tom

5 december 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

KUNNE DER GIVES MINUSSTJERNE.......

KUNNE der gives minus stjerne er det hvad denne anmeldelse handler om. FIND alternativ hvis muligt. SAGEN: Jeg skulle have tilsluttet en Fiber linie til vores ejendom og alt blev tilsluttet indenfor i huset lige efter planen og på dato, fik så at vide at der vil komme nogle andre og tilslutte udenfor og alt skulle være klart til 1 November 2022 med mindre der udbrød natur katastrofe eller lign. 2 November fejlmeldte jeg så da der ikke var signal til min fiber box og nu begynder det pinlige for EL-Con. I løbet af de sidste 2 uger har de kommet med flere forskellige modsigende beskeder vedr det manglene "signal " men her er de 3 mest latterlige. 1.: vi har konstateret at der er et brud på fiberen og der skal et gravehold ud. 2 : ja altså, graveholdet kan desvære ikke starte med at grave fordi vi skal have en gravetilladelse fra plejehjemmet som ligger ved siden af ( ingen plejehjem men en boligforening som intet har med sagen at gøre og ligger langt væk fra min ejendom ). 3 : der forekommer bygge rod og derfor kan vi ikke komme til ,- med mindre at de skal have mere end 3 gange 3 meter til at boltre sig på og for at brede deres tæppe og telt ud så de ikke sidder og fryser SÅ JA , men ellers kan man da spørge en af de 14 folk der render rundt fra 0630 til 1700 hver dag, næ, de sad i bilen og tog billeder 30 meter væk og ud fra det lavede de denne besked/vudering , der har hele tiden været fuld adgang til fiber skabet ( jeg har fuldt billed dokumation fra hver anden dag vedr plads omkring skab),- de har sågar mit mobil nummer for som de siger så kan vi kontakte kunden hvis vi har spørgsmål,- ja godav madam økseskaft, ingen har ringet. Sikke en gang rod og BS, fiberen skal bare tilsluttes i skabet. det er sku da MAX pinligt
MIN Pionte er at skulle I derude have lavet noget fra dette firma skal I være vakse ved havelågen og holde dem i kort snor, de er generelt sløve , har utrolig dårlig kundeservice. Desværre er de en af største i DK på deres område og derfor er de så arrogante at de blæser næsten alle private en lang march, og jeg vil gå så langt at det kunne være en god sag for DR Kontant da jeg har kenskab til flere ligende sager i området efter at have talt med flere,- kæft hvor skelleterne vælter ud , så nu revudere jeg lige og trækker vejret, fordi det skal jo ikke gå ud over min Fiber udbyder da de har været super, de har virkelig prøvet at hjælpe men uden hjælp. i skrivende stund er det stadig ikke løst tiltrods for EL-CON har en afdeling i samme by som jeg bor

14 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tager ikke ansvar for sine fejl.

I forbindelse med udarbejdelse af tilstandsrapport på mit hus havde elcon været på besøg i mit sommerhus.

Senere blev det konstateret at lyset manglede i to rum. Jeg aftalte derfor med udlejningsbureauet at vi skulle ringe efter en elektriker da huset skulle udlejes dagen efter,

Det viste sig at Elcon havde forårsaget at en ledning var knækket i installationen.

Men nu vil firmaet ikke betale for udkaldet da de henviser til at vi måtte kunne indse at vi skulle have ringet til dem.

Det er jeg helt uenig i, det jo ikke stod klart hvad der var årsagen. Tænk hvis de var blevet kaldt, og fejlen ikke havde noget med eftersynet at gøre.

27 oktober 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Firmaet tager ikke ansvar.

27 oktober 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.