Installatøren havde ikke fået noget info fra personen, som havde været ude at give tilbud. Installatøren havde meget travlt og borede forkert flere gange både i vores vægge og i gulve. Utrolig sjusket... Toon meer
Husk, altid at dobbelttjekke arbejde udført af ELCON. Nybygget hus, hvor vi ikke kontrollerede om lampeudtagene var koblet til kontakterne. SÅ HUSK AT DOBBELTTJEKKE om I rent faktisk har fået det... Toon meer
Ahmed fra El:Con Odense fik i dag vores Clever hjemmelader monteret. Han kom inden for det aftalte tidsrum og var meget service minded. Der blev støvsuget efter udførelsen og instrueret i, hvornår jeg... Toon meer
Hurra - endelig en håndværksvirksomhed der levere over forventning. For godt 12 år siden fik vi bygget et nyt og rimelig kompliceret hus. I forbindelse med at vi satte huset til salg blev d... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Eksperter i tekniske installationer i virksomheder, institutioner og private hjem. Du finder EL:CON i hele Danmark.
Ryhavevej 50, 8210, Aarhus, Denemarken
- elcon-as.dk
Talentløst
Elcon har i dag monteret en ladeboks fra Clever hos os. Installatøren har i udførelsen af en rimelig simpel opgave formået at lave følgende fejl: boret igennem en tagplade, boret ind i ledning fra måler til tavle (hvilket er udbedret ved at montere en ny ledning, men nu i kabel bakke uden på væggen), fumlet rundt på loftet og åbnet for en udluftnings-skrue så der er vand i isolering + loft og ned ad væg i bryggers, rykket målerskab i ydervæg løst, ødelagt diverse rør-isolering i loftrum, samt smeltet et isoleret vandrør på loftet... flot arbejde, siger jeg bare... P.S. den ene stjerne er for at ankomme 3 timer for tidligt...
Kan ikke anbefales
Meget dyrt og dårlig service
Installatør lavede en fejl. Det kom jeg så til at betale for at få rettet op på. Opretningen tog en time men blev faktureret 3,5 timer.
Roobet.com
Roobet.com & its promotion is just out of this world.I am fully satisied with my vip manager steven and the team.
Urimelige overpriser!
Urimelige overpriser!
Jeg kan desværre ikke anbefale ELCON, da deres priser på el-artikler er urimelig høje i forhold til markedspriser. Samtlige af de dele, der var brugt til at udføre opgaven, var faktureret til det dobbelte eller op til tre gange så meget som markedspris.
Havde besøg af Elcon til opsætning af…
Havde besøg af Elcon til opsætning af ladestander og en ny eltavle, har aldrig oplevet en flinkere elektriker, utrolig så flot et resultat han lavede, så helt klart Elcon er min nye elektriker
Vi har ikke strøm i 1/3 af vores hus
Vi har ikke strøm i 1/3 af vores hus - på grund af Elcon!
Den 25/7-22 fik vi installeret en Clever ladeboks af Elcon i vores hus i Hornbæk. Efterfølgende har vi ikke haft strøm i 1/3 af vores hus og vi kan ikke åbne og lukke porten til vores have. Montøren - Lasse Rex - kunne ikke finde den fejl som han selv havde lavet, og stillede iøvrigt spørgsmålstegn ved, om vi nu også havde haft strøm i huset og haveporten før han kom - på trods af at porten blev lukket op for at han kunne komme ind i haven, og vi havde internet og TV tændt, før han afbrød strømmen og vi efterfølgende var uden strøm. Ikke hans problem mente han - det må i tale med jeres forsikring om - var hans svar - og så forlod han vores hus kl. 11:30 uden at udbedre fejlen.
Vi reklamerer over dette pr. telefon til Clever som sørgede for at Elcon sendte en ny “elektriker” efter 4 timers venten. Han forsøgte i 2 1/2 time at finde fejlen, men uden held - han forsøgte at kontakte kollegaen Lasse flere gange for at få en ide om hvor fejlen var opstået, men han havde lukket telefonen.
Vi har efterfølgende ringet til Clever et utal af gange, og bedt dem (Clever) sikre at Elcon udbedrer de installationen som de har ødelagte og sikre at vi får strøm igen. Vi er kunde hos Clever så vi mener ikke at det er os skal tage den dialog med Elcon. Clever tilbagemelding er, at vi må vente på at høre fra Elcon - og vi venter stadig, på 3 dagen - med ødelagte elinstallationer og ingen strøm.! Tak for det Clever & Elcon - det var nok ikke det vi havde forestillet os vi skulle bruge vores ferie til! Venlig hilsen Michael Harder & Lisbeth Ericson, Kystvej 1, 3100 Hornbæk
Opdatering 27/7 - vi har modtaget følgende e-mail fra Clever på reklamation nr.: sid:044900000054
Hej Michael,
Vi har fået en tilbagemelding fra vores installationspartner og de skriver følgende:
“Vi har monteret nyt relæ i tavlen som vi plejer, vi har ikke rørt ved noget af kundens øvrige installationer, det er en ældre tavle.
Montør 2 været ude og gennemgå vores installation og ikke fundet nogen fejl, så kan ikke se at det skulle være vores arbejde der er skyld i fejlen”
Du kan alternativt prøve at melde det til din egen forsikring.
Du ønskes en god dag.
Louise C
Kunderådgiver
Vi har telefonisk gjort indsigelser mod denne mail d.d, for ud over at den pågældende montør er fuld af løgn, vedrørende at de ikke har pillet ved den eksisterende tavle - så har vi ikke strøm efter hans besøg. Da vi blot har modtaget snik snak fra Louise hos Clever, så har vi bedt om navnet på hendes chef eller en senior som kan træffe beslutninger hos Clever - ifølge Louise så findes der ikke en sådan - som kunde må man acceptere at det er den måde Clever håndtere reklamationer - da vi ikke ville acceptere den forklaring mente hun sig personligt angrebet, og så lagde hun røret på!
Vi har også talt med vores forsikringsselskab om dette - de har hørt historien før, og understreger at det er Clever som er ansvarlig - og at hvis de går ind i sagen, efter vi har fået skaden udbedret, så bliver det med et krav mod Clever.
Vi har ikke betalt for installationen endnu, og vi kommer ikke til at betale så meget som 25 øre til Clever, med mindre de dækker de omkostninger som vi får, ved at skulle benytte en “rigtig elektriker” for at få de skader som deres installationspartner Elcon har forvoldt på vores ejendom, udbedret.
Vi har iøvrigt også kontaktet / sendt en kopi af vores reklamation til vores bil leverandør VW i Hørsholm d.d. da det er dem som har anbefalet / formidlet aftalen med Clever.
Hurtig og effektivt arbejde = 5 stjerner herfra
Mathias (Holstebro) var ude og installere en Clever lader. Super behagelig oplevelse, det hele foregik hurtigt og effektivt, samtidig kunne han besvare de spørgsmål vi havde undervejs.
Kan kun anbefales herfra💪👍
Amazing Employ
Sebastian is great for setting up help. I do not speak fluent Danish, my main language is English. Sebastian spoke very good English and was able to communicate clearly with my husband and myself. He listened to our problems and gave good options for a plan of action. Will be continuing our services here thanks to Sebastian.
Den medarbejder der installerede Clever…
Den medarbejder der installerede Clever boks på Elgårdsmindeparken 14 i Hørning 7/6, var noget af det mest flabede menneske jeg længe har mødt. Håber i kontakter mig for uddybende forklaring. Havde det ikke været for boksen var han smidt ud asap..Et serviceniveau jeg ikke har oplevet magen til.
Dårlig oplevelse og bondefangeri
Jeg ringer fra en andelsboligforening til Elcon, for at høre om de kan give mig en pris på at få udskiftet en Tagventilator som er stoppet med at køre. Der kommer en mand ud og turen på taget tog 15 minutter.
Vi aftaler at han sender en pris på udskiftning af den ene ventilator, men samtidig vil han sende en pris på udskiftning af alle vores ventilator, da han mener at de i nær fremtid vil stoppe med at køre. Helt fint 👍🏻
Der kommer aldrig et pristilbud fra Elcon. Men efter 2 måneder kommer der en regning på 1600.- for to timers fejlfinding af defekt ventilator.
Jeg fortæller Elcon at jeg ikke betaler. Elcon synes det rimeligt at vi skal betale 1600.- for at få et pristilbud for udskiftning af en ventilator. Vi har så bare aldrig fået det tilbud, eller fået besked om at det koster at få en pris på et lille stykke arbejde. Hos Elcon koster det åbenbart mange penge at få en pris på et stykke arbejde, også selvom du aldrig nogensinde får det pristilbud 😂😂
Held og lykke og Kryds fingre for at…
Held og lykke og Kryds fingre for at der ikke opstår Forudsigelige udfordringer. For her stopper El cons kompentencer helt sikkert. Hold jer væk,.
Rigtig dårlig service jeg vil ikke…
Rigtig dårlig service jeg vil ikke anbefale at bruge elcon.
Jeg skulle have flyttet min ladeboks fra clever Og blev lovet den skulle ned og op igen på ny adresse samme dag. Men elektrikeren kom to en halv time for sent og manglede værktøj. Han nåede derfor aldrig at sætte den op igen. Blev så tilbudt en tid om seks dage. Så nu står jeg uden ladeboks til min elbil. Virkelig ringe service hvis du kan så brug nogle andre
Kan lige opdatere. Da de kom 6 dage efter hængte de boksen et forkert sted, med huller i muren og hvad der ellers medfølger, de tilbød så at flytte den igen. Altså 3 gang jeg skal have dem på besøg. Det blev et nej tak, og da clever ikke vil kompensere i regningen, blev det nu til en opsigelse/nedtagning. Dyr oplevelse. Desværre. Hvis i kan vælge, så vælg en anden
Foran på points!
Foran på points!
Jeg har ca. 14 dages erfaring med El Con i forbindelse med, at jeg skal have opsat en ladestander i min garage. Den skriftlige mailkommunikation og de nu fire kontakter jeg har haft ( tre på telefonen og så et montørbesøg) har været helt i top. Jeg er blevet kontaktet som aftalt, aftaler indgået og overholdt. 100 % professionelt og samtidig afslappet og ikke uden en vis humor. Det skriftlige materiale jeg har læst har haft en rigtig god tone og informationerne har været klare og let forståelige. Nu skal jeg så have monteret kalorius om 10 dage. Det ser jeg frem til. Og så skal jeg nok følge op. Jeg giver indtil nu fem stjerner. El Con er foran på points. vh Lars A.
Fantastisk service af Grete hos El-con
Fantastisk service af Grete hos El-con. Havde afbestilt min oprindelige tid til installation af ladestander og kontakter elcon. Her får jeg ny installationstid til min laderstander hjemme, der ligger halvanden uge længere fremme end oprindeligt.
Kontakter Elcon igen for at dobbelt tjekke om min oprindelige installations tid og dato virkelig skulle være taget. Og her kommer jeg til at snakke med Grete, som tjekker på min bestilling og kan se at min oprindelige tid stadig var tilgængelig.
SUPER dejligt ikke at skulle vente halvanden uge mere, tusinde tak for super god service Grete. Det var dejligt du lige gad tjekke de forskellige tider for os.
Har den sidste måned prøvet at få em…
Har den sidste måned prøvet at få em afgørelse hos ElCon. Men nej. Rigtig dårlig behandling af ElCon Slagelse.
Kan ikke anbefales
En kanon oplevelse med Benjamin fra…
En kanon oplevelse med Benjamin fra Aalborg.
Benjamin er en dygtig håndværker, der kan sit kram! Han leverede en fantastisk løsning til mig, da min el-ladestander skulle installeres, tog sig tid og var god til at forklare funktionerne. En kæmpe anbefaling her fra :-).
Stor ros til Benjamin fra ELCON…
Stor ros til Benjamin fra ELCON Aalborg. Den bedste service, en håndværker kan levere. Venlig, imødekommende, og var klar til at gå en ekstra mil for et super resultat.
Kære ELCON - pas godt på Benjamin - et kæmpe aktiv for virksomheden. 👍👍
Har i dag fået opsat oplader (Clever)…
Har i dag fået opsat oplader (Clever) af Benjamin (Aalborg) - og kan kun give de bedste anbefalinger.
VI har idag haft besøg af Benjamin fra…
VI har idag haft besøg af Benjamin fra El:Con til at sætte en ladeboks op fra Clever, og det er umildbart den bedste service vi nogensinde har fået af en håndværker!
Flot udført arbejde, utrolig venlig og hjælpsom fra start til slut.
Helt usædvanlig ringe arbejde.
Helt usædvanlig ringe arbejde.
Har fået en lader boks fra Clever installeret.
Med held, fordi det aftalte om at føre en ledning over loftet ikke kunne lade sig gøre, blev der boret gennem vores væg - lige ind i hovedinstallationen.
Efter en dags rep arb, blev boksen sat op, med ledningsføring tværs over en mur , på trods af en aftale om af føre den langs fundamentet.
Afventer nu en rigtig installørs vurdering af hvorvidt vores elinstallation er sikker igen.
Den ringeste El arbejde vi nogensinde har fået udført.
Lees meer over geverifieerde reviews.