Aardige webshop. Staat veel info op iedere pagina wat het af en toe onoverzichtelijk maakt. Bestellen en leveren gaat heel goed, echt volgende dag in huis, mits op voorraad. Contact via bellen en m... Toon meer
Had nog behoefte aan extra informatie alvorens ik tot koop van een 3d printer wilde overgaan. Hier ben ik via de chat goed over geïnformeerd. Ook werd ik geattendeerd op een aanbieding van PLA filamen... Toon meer
Arduino starter kit besteld en eenmaal ontvangen bleek de helft van de onderdelen te missen. Mailtje gestuurd, direct reactie terug met bericht dat ze het in orde gingen maken. Dag daarna lagen de m... Toon meer
Enkele accessoires voor een Raspberry Pi besteld. Wat meteen opviel was dat alles op voorraad was, dat lijkt in Rapsberry-land tegenwoordig een unicum. De bestelling was goed beschermd verpakt, b... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Elektronica Voor Jou is gespecialiseerd in educatieve en hobby elektronica. Bekende merken die wij voeren zijn o.a. Arduino & Raspberry Pi. Daarnaast leveren wij 3D printers, Robotica, Prototyping onderdelen en nog veel meer.
Fokkerstraat 12, 3833 LD, Leusden, Nederland
- 033 - 200 3116
- info@elektronicavoorjou.nl
- elektronicavoorjou.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Omruilen geen probleem
Had iets verkeerd besteld, omruilen geen probleem, prima service
Ik kon bestellen wat ik wilden
Eerste ervaring is prima verlopen.
Top elektronica en raspberry pi zaak
Snelle verzending.
Juiste informatie
Keurig verpakt.
Vlotte en correcte levering
Vlotte en correcte levering van de spullen
Mindere service goede prijs
Ja dubbel, ik had 2 bestellingen geplaatst 1tje kon wel geleverd worden binnen 1 dag die andere niet waardoor ik 3 uur moest reizen om het op tijd te hebben. Uiteindelijk is het goed gekomen. Dus de service was minder maar de prijs was laag dus dag is positief.
Redelijk okee
Redelijk okee ik vind de SD kaart die je verplicht moest kopen bij de pi wel extreem duur. Het stukje wanneer de bestelling aankwam was ook onduidelijk ze moesten wachten op duidelijkheid vanuit de fabriek. Communicatie en leveren was wel snel.
Erg professioneel en snel
Zeer tevreden over de website en de daaropvolgende levering.
Ik had geen idee over welk bedrijf of aan koop het was
Door onduidelijk over welk bedrijf dit gaar was me beoordelingen slecht. Maar nu wetende wat mijn aankoop was . Pas ik het aan. Ik had een ebook en dat was zeer snel geregeld en ging goed
Product werkt goed
Product werkt goed. Bedrijf leverde na 2 werkdagen. 4 sterren omdat het nog geen volgende dag levering was.
Eerst antwoord gegeven op een mail van…
Eerst antwoord gegeven op een mail van mij over de beschikbaarheid van het te bestellen artikel om deze vervolgens netjes binnen een dag bij mij thuis te hebben.
prima geholpen met alternatief en snel…
prima geholpen met alternatief en snel verstuurd. duurde even voordat ik doorhad dat product niet leverbaar was.
Gedaan zoals beloofd
Een paar weken geleden een Raspberry PI…
Een paar weken geleden een Raspberry PI en een kabel besteld. Beide niet op voorraad, dat wist ik. Recent nog even de website gecheckt en de PI blijkt weer leverbaar, maar ik krijg geen bericht. Na een mailwisseling blijkt de kabel nog steeds niet op voorraad. Ik krijg een alternatieve kabel aangeboden, €2 duurder maar voor rekening van EvJ. 2 dagen later is alles netjes in huis. Goede ervaring. Ik kom terug.
prima snelle bestelling
prima snelle bestelling, niets op aan te merken
Correcte web info - accurate orderverwerking
Correcte web info en accurate verwerking van order - snelle levering volgens opgave - materialen lijken goed (veel valse vervangers in omloop, vandaar deze bestelling) - nota is overzichtelijk.
Zeer goede ervaring
Snelle en correcte levering voor een goede kwaliteit
Snel en goed afgehandeld