Aardige webshop. Staat veel info op iedere pagina wat het af en toe onoverzichtelijk maakt. Bestellen en leveren gaat heel goed, echt volgende dag in huis, mits op voorraad. Contact via bellen en m... Toon meer
Had nog behoefte aan extra informatie alvorens ik tot koop van een 3d printer wilde overgaan. Hier ben ik via de chat goed over geïnformeerd. Ook werd ik geattendeerd op een aanbieding van PLA filamen... Toon meer
Arduino starter kit besteld en eenmaal ontvangen bleek de helft van de onderdelen te missen. Mailtje gestuurd, direct reactie terug met bericht dat ze het in orde gingen maken. Dag daarna lagen de m... Toon meer
Enkele accessoires voor een Raspberry Pi besteld. Wat meteen opviel was dat alles op voorraad was, dat lijkt in Rapsberry-land tegenwoordig een unicum. De bestelling was goed beschermd verpakt, b... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Elektronica Voor Jou is gespecialiseerd in educatieve en hobby elektronica. Bekende merken die wij voeren zijn o.a. Arduino & Raspberry Pi. Daarnaast leveren wij 3D printers, Robotica, Prototyping onderdelen en nog veel meer.
Fokkerstraat 12, 3833 LD, Leusden, Nederland
- 033 - 200 3116
- info@elektronicavoorjou.nl
- elektronicavoorjou.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Helemaal tevreden.
Bestelling voldoet aan de verwachting. Snelle levering.
Zeer slechte klantenservice. Geen oplossing
Eerste keer een product gekocht via deze webshop. Een Raspberry Pi 400. Gekocht via nabestelling. Is ongeveer 1,5 maand later bezorgd. Niks te klagen hierover.
Wat bleek de micro sd kaart van de Pi was niet aanwezig. Via email contact gehad met klantenservice. Na ongeveer 1,5 week nog steeds geen reply gehad op mijn vorige email.
Zeer slechte klantenservice. Geen oplossing mogelijk. Mocht u iets bij dit webshop bestellen let er dan goed op dat alles aanwezig is.
Communicatie richting levering van…
Communicatie richting levering van product, bleek dat er een soort backorder was op 1 van de producten in de bestelling waardoor het niet verzonden werd
Correct en op tijd geleverd
Correcte levering en snel.
Raspberry Pi 4
Was al tijden opzoek naar een Raspberry Pi 4 maar was overal uitverkocht door een wereldwijd chip tekort.
Uiteindelijk kwam ik op elektronicavoorjou.nl en daar was de Raspberry Pi 4 op voorraad.
Ik heb er 1 besteld en 2 dagen later had ik hem in huis.
Snelle reactie op vraag
Werd snel gereageerd toen ik de bevestigingsmail niet had ontvangen. Ook passend verpakt en snel verstuurd.
Een snelle en zorgvuldige verpakking.
Een snelle en zorgvuldige verpakking.
Beter als de concurrent.
Zo voor de eerste keer geeft mij dat een goed vertrouwen.
Producten zoals omschreven
Producten zoals omschreven, nette en snelle verzending.
Zeer professioneel
Bestelproces ging soepel, de verzending en ontvangst zoals beschreven. Professioneel bedrijf
Aardige webshop.
Aardige webshop.
Staat veel info op iedere pagina wat het af en toe onoverzichtelijk maakt.
Contact via bellen en mailen gaat moeizaam, kan paar dagen duren voordat je reactie krijgt.
Producten bekeken en uitgezocht alles…
Producten bekeken en uitgezocht alles exact alles zoals beschreven bestelling geplaatst en het de volgende dag keurig verzorgd en verpakt gekregen zal indien het voorkomt zeker weer bestellen
Volgens het boekje
De bestelling was goed beschermd verpakt, binnen op de beloofde dag en informatie over afhandeling en levering helder.
Verbeterpunt: de status-mails zijn slecht leesbaar op mobiele telefoons. Ze schalen niet lekker, waardoor de tekst erg klein wordt.
Vriendelijk en vlot geholpen, levering uit voorraad
Vriendelijk en vlot geholpen. Levering uit voorraad.
Geen problemen en snelle levering
Geen problemen en snelle levering, product was in orde.
Ik had een raspberry pi 4 gekocht met…
Ik had een raspberry pi 4 gekocht met kabel om de stroom uit te meten van de slimme meter. Helaas werkte de kabel niet ondanks dat mijn slimme meter in de lijst van modellen stond waar het mee zou moeten werken. Zij vroegen of ik de kabel wilde doorknippen en een foto van wilde maken. Zij zouden dan het geld van de kabel terug sturen. Ik vond het erg vreemd maar aangezien het toch niet werkte heb ik dat gedaan. En je raad het nooit, het heeft lang geduurd maar ze hebben netjes het geld terug gestort.
Uitzoeken & antwoord
Dat een bedrijf meteen antwoord en uitzoek maak je niet meer zo gauw me in deze tijd.
Super en nogmaals bedankt
Uitstekend bedrijf
Uitstekend bedrijf, Goeie service en Kwaliteit producten!
Onvolledige kit
Een kit gekocht, goeie prijs, snel geleverd. Maar de kit was onvolledig. Ondertussen de ontbrekende onderdelen ontvangen, het proces was niet zo vlot.

Antwoord van Elektronica Voor Jou