Elektrototaalmarkt.nl Reviews

5.777
TrustScore 3 uit 5

3,2

Op 1 augustus een 5-adrige kabel besteld, 22meter en direct een bevestiging met correcte omschrijving. De levering was 3 dagen later: prima! Maar wat blijkt? Er wordt een verkeerde, 2-polige kabel... Toon meer

Adres verkeerd op label Adres werd zonder toevoeging op label gezet Hier door op verkeerde adres geleverd De ontvanger heeft mij het pakket gegeven Anders was het gewoon kwijt Klacht in gedien... Toon meer

Ik heb een set Plug and play zonnepanelen aangeschaft met stekker. Wat mij gelijk opviel hoe veel zorg er was besteed aan het transport en de manier hoe alles verpakt was. Alles keurig rechtop op ee... Toon meer

Afgelopen jaren twee sets met plug and play zonnepanelen gekocht met ECU. Toen de ECU een keer niet werkte vanwege wifi problemen namen ze uit zichzelf contact op. Ontzetten goede nazorg. Helaas bleek... Toon meer

1. Elektronicawinkel
  2. Lampenwinkel
  3. Leverancier van apparatuur voor zonne-energie

Elektrototaalmarkt.nl biedt een enorm assortiment van kwalitatief hoogwaardige A-merk elektromaterialen. Het team achter Elektrototaalmarkt.nl bestaat uit deskundige medewerkers met jarenlange ervaring in de elektrobranche. Met deze combinatie van A-merk artikelen en deskundigheid zijn wij altijd in staat u te voorzien van het juiste product tegen de voordeligste prijzen!

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

6K reviews

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(5.777)

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Thermostaat gekocht en bij demonteren…

Thermostaat gekocht en bij demonteren van de oude (zelfde type) bleek dat de oude thermostaat alleen wat los zat. Ik kon het nieuwe bij electrototaalmarkkt.nl product gewoon retourneren en kreeg mijn geld terug. Keurig bedrijf.

1 maart 2021

Heel slecht

18 februari 10.21u besteld onder het mom, voor 16.30 besteld, volgende dag thuis geleverd. Nou vind ik het niet erg dat de bestelling pas de 20e geleverd wordt, maar dat er maar 1 onderdeel van de 3 bestelde onderdelen geleverd wordt, zonder bericht, vind ik wel schadelijk. Wanneer ik de andere onderdelen mag verwachten, daar mag ik zelf weer achter aan, want op mijn profiel op de website staat dat alles de 19e geleverd wordt... uiteraard zijn ze in het weekend niet beschikbaar voor contact.

Heel slecht!!!

Inmiddels een reactie ontvangen, de order is in 2 pakketten verzonden uit 2 magazijnen, ik heb mijn eerste dpd track en trace code nog een keer gekregen, en ben nu niets verder gekomen...

20 februari 2021

Beste Mevrouw Suers,

Als het goed is heeft u twee track en trace mails van DPD ontvangen van twee verschillende pakketten (pakket nummers eindigend op 861 en 862). Zoals u in de track en trace mails kunt zien, is één pakket geleverd en heeft één pakket vertraging opgelopen bij DPD. Beide pakketten zijn tijdig door ons verzonden voor levering de 19e.
Helaas lopen er door de drukte bij de bezorgdiensten wel eens wat pakketten vertraging op, zoals ook vermeld op de site. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Als u hier een klacht over heeft kunt u dat ook beter doen bij de betreffende bezorgdienst.

Team Elektrototaalmarkt

Wat een geweldige service, mooi bedrijf!

Wat een geweldige service weer!
Geleverd onderdeel defect, rma aangevraagd.

10 minuten later gebeld, wij sturen een nieuwe, u hoeft de oude niet terug te sturen. Dag later, nieuw pakketje, nieuwe schakelaar…… weer defect.
Gebeld, morgen komt nieuwe, maar niet nadat hij eerst getest is op locatie. Mooi bedrijf.

17 februari 2021

Terug betaling

Een verkeerde bestelling geplaatst en retour gestuurd, het zou 2 weken duren voordat ik het geld op mijn rekening zou moeten hebben het is nu 4 weken geleden en nog steeds geen geld... al 5 keer gebeld maar steeds het zelfde verhaal dat ze achterstand hebben opgelopen en er mee bezig zijn..

10 februari 2021

Ik ontving het verkeerde product en…

Ik ontving het verkeerde product en kostte mij meer 8 e-mails om het terug te sturen, omdat ze willen dat ik de verzending betaal als het hun schuld was. Ondersteuning is niet vriendelijk

3 februari 2021

Beste Augusto Partida,

De kosten voor retourzending liggen normaal gesproken inderdaad bij de klant. Wanneer er vanuit ons een fout is gemaakt nemen wij deze kosten uiteraard voor onze rekening. In uw geval was het helaas niet vanaf het begin duidelijk dat het om een door ons verkeerd verstuurd artikel ging. Toen dit duidelijk was heeft u de producten kostenloos kunnen retourneren.

Team Elektrototaalmarkt

Snelle levering van het product

Snelle levering van de S&P ecoAIR ventilator. Helaas kreeg ik een retourneert product welke licht beschadigd was. Er werd snel een passende oplossing aangedragen. Helemaal naar tevredenheid opgelost. Andere dag gelijk een nieuwe toegestuurd gekregen. Dat is snel. En de ventilator.....eindelijk een die wel afzuigt. De Itho kreeg het niet voor elkaar.....

2 februari 2021

Snelle service na ontbreken van een onderdeel van de bestelling

Een bestelling gedaan met daarin twee keer een eco-dimmer. Op de pakbon stonden er twee, in het pakje zat een. Direct na ontvangst gereclameerd en door een vriendelijke medewerkster direct per e-mail op de hoogte gehouden. Onderzoekje in hun magazijn en nog dezelfde dag een bericht dat de dimmer nagestuurd zou worden. De volgende dag ook al ontvangen. Prima service en snelle reactie op een melding. Foutjes kunnen gemaakt worden en herstel volgt snel. Prima.

6 januari 2021

Nieuw schakelmateriaal

In ons 'nieuwe' woning was de kleur van al het schakelmateriaal crème. Snel besloten we om alles te vervangen door Busch-Jaeger Reflex SI alpine wit. Uiteindelijk uitgekomen bij Elektrototaalmarkt.nl vanwege het grote aanbod en de prima prijzen. Snel geleverd en keurig verpakt. Prima webshop!

2 december 2020

Servicegericht bedrijf

Na montage bleek mijn bestelde badkamerventilator niet te functioneren. Na dit online gemeld te hebben werd het snel en netjes opgepakt. Gratis retour gezonden naar de fabrikant en een week later had ik alweer een nieuwe in huis. Bedankt voor de volledige service!

16 november 2020

opnieuw veel latere levering dan belooft

mooie beloftes van vandaag besteld morgen in huis.
zijn nu 4 dagen verder en geen spullen in huis.
Ook bij klacht via de mail geen enkele reactie.
Beter €100 extra uitgeven bij een bedrijf wat wel zijn afspraken nakomt of zijn klanten netjes een reactie geeft

11 november 2020

Beste heer Goedegebuure,

Wij hebben het pakket tijdig verzonden, alleen heeft het pakket vertraging opgelopen bij de bezorgdiensten. Wij hebben u dit binnen 15 minuten na uw email geantwoord, en tevens staat in de orderbevestiging dat dit door de Coronadrukte voor kan komen. Vanmiddag heeft u nogmaals gemaild dat u vandaag weer geen pakket ontvangen heeft en geen reactie ontvangen heeft, waarop wij wederom binnen 15 minuten geantwoord hebben dat de bezorger vanochtend langs geweest is, maar dat er niet open gedaan is. Mogelijk dient u dus iets beter in uw mailbox te kijken voordat u onjuiste beschuldigingen uit.

Prima uitgevoerde order/levering

Prima uitgevoerde order/levering, volledig en op tijd. Voor het versturen van order telefonisch contact gezocht voor advies, direct dame met kennis aan de lijn en passend advies. Retour regeling zonder problemen afgehandeld en tijdig gecrediteerd. Aan te bevelen online shop.

7 november 2020