Elektrototaalmarkt.nl Reviews

5.777
TrustScore 3 uit 5

3,2

Op 1 augustus een 5-adrige kabel besteld, 22meter en direct een bevestiging met correcte omschrijving. De levering was 3 dagen later: prima! Maar wat blijkt? Er wordt een verkeerde, 2-polige kabel... Toon meer

Adres verkeerd op label Adres werd zonder toevoeging op label gezet Hier door op verkeerde adres geleverd De ontvanger heeft mij het pakket gegeven Anders was het gewoon kwijt Klacht in gedien... Toon meer

Ik heb een set Plug and play zonnepanelen aangeschaft met stekker. Wat mij gelijk opviel hoe veel zorg er was besteed aan het transport en de manier hoe alles verpakt was. Alles keurig rechtop op ee... Toon meer

Afgelopen jaren twee sets met plug and play zonnepanelen gekocht met ECU. Toen de ECU een keer niet werkte vanwege wifi problemen namen ze uit zichzelf contact op. Ontzetten goede nazorg. Helaas bleek... Toon meer

1. Elektronicawinkel
  2. Lampenwinkel
  3. Leverancier van apparatuur voor zonne-energie

Elektrototaalmarkt.nl biedt een enorm assortiment van kwalitatief hoogwaardige A-merk elektromaterialen. Het team achter Elektrototaalmarkt.nl bestaat uit deskundige medewerkers met jarenlange ervaring in de elektrobranche. Met deze combinatie van A-merk artikelen en deskundigheid zijn wij altijd in staat u te voorzien van het juiste product tegen de voordeligste prijzen!

Gemiddeld

(5.777)

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima

Na eerder al een set plug and play zonnepanelen te hebben besteld heb ik dat nogmaals gedaan. De set eind mei besteld, echter door lockdowns in China enz werd de levering enkele malen uitgesteld, daarover keurig geïnformeerd. Uiteindelijk de set half augustus ontvangen. Werkt wederom uitstekend en is simpel in bedrijf te stellen. Ik ben tevreden.

6 september 2022

Slechts Slechts met "volgende dag…

Slechts Slechts met "volgende dag opleveren". Nooit kopen bij Elektrototaalmarkt weer. Ze hebben altijd problemen met leveren.
Jullie kunnen met post nl werken, toch.

10 juni 2022
Logo Elektrototaalmarkt.nl

Antwoord van Elektrototaalmarkt.nl

Beste Yuriy,

Aan de hand van uw naam kunnen we u niet in ons systeem vinden om contact op te nemen. Heeft u een referentienummer van uw bestelling voor ons? We willen graag uitzoeken wat er mis gaat en contact met u opnemen.

Team Elektrototaalmarkt

Prima service!

Service zo als het hoort!
2 x inbouwspots besteld bij Elektrototaalmarkt, helaas zat er verschil in de lichtbronnen. Aangezien deze spots in 1 kast gemonteerd waren viel het direct op.
Melding gemaakt en direct een reactie met een prima oplossing aangeboden, daarom geef ik " Elektrototaalmarkt " 5 sterren!
Voor mij een betrouwbare partij, en hopelijk vele na mij!

8 maart 2022

Koop hier nooit meer?

Koop hier nooit meer?
Na telefonisch contact te hebben opgenomen, had ik een lampje besteld 19,95 euro.
Bleek niet te passen, retour moet jezelf (7,- euro) betalen. Bij afterpay doorgegeven. Na 14 dagen krijg ik weer de rekening, de financiele administratie heeft geen telefoon. Kan jezelf overal weer achteraan.
Dit kost weer een ochtend!!!!!
Gesprek met telefoniste?? verloopt alleen maar op ergenis uit.

13 december 2021

Top!

Goede klantenservice en nette,snelle afhandeling bij een verkeerde bestelling. Zeker een aanrader.

17 november 2021

Erg goede service!

Erg goede service. Had een bedieningswip Gira besteld voor mijn Hue schakelaar. Helaas paste deze niet. Na contact de bedieningswip terug kunnen sturen en ze hebben meteen met Gira contact gezocht voor de juiste wip welke ik snel binnen kreeg. Top service 👍

6 november 2021

Elektrototaalmarkt: 5 sterren meer dan verdiend

Ik zeg altijd dat een bedrijf zich kan onderscheiden dmv de service achteraf en dat doet Elektrototaalmarkt dus zeker.
Verkopen kan iedereen maar Elektrototaalmarkt geeft ook ECHTE service als er iets mis gaat en dat vind ik het vermelden waard.

Ik had een beschadigd artikel gemeld via Email en kreeg zeer snel antwoord dat er zsm een nazending zou volgen.
En inderdaad werd het artikel per omgaande bezorgd.

Ik heb helaas vaak anders ervaren dus dank aan de medewerkers van Elektrototaalmarkt, welke nu boven aan mijn lijst van leveranciers staat.

3 juli 2021

Uitstekende service

Alles netjes verpakt. Kreeg in eerste instantie een verkeerd product, maar er werd direct geregeld dat ik het goede exemplaar kreeg. Kortom nette levering en als het onverhoopt misgaat snelle afhandeling. Aanrader!

3 juni 2021

Dubbele verzendkosten

Nadat ik een bestelling had gedaan ( na een paar keer niet op voorraad) product ontvangen. Bleek niet te zijn wat ik bedoelde. Geen retourformulier bij bestelling.Moet je apart opvragen. Ingevuld en naar postkantoor. Verzendkosten 7 euro en bij Elektomarkt ook al 5,95 betaald. Dus 12,95 kwijt en je hebt niks.
Plus het pakket was bij de voordeur gezet gelukkig onder de overkapping anders was het pakket ook nog nat geweest. Pakket volgende morgen pas ontdekt. Vanaf de straat kon je het pakket zo zien staan.

31 mei 2021

Onprofessioneel bedrijf

Onprofessioneel bedrijf! Producten besteld maar een product niet op voorraad en doen niet aan deelleveringen. Na een maand mijn geld nog steeds niet terug ontvangen.

26 mei 2021

Zeer goede ervaringen

Ik koop hier graag, aangezien de prijzen goed zijn, en het assortiment erg uitgebreid. Ik merk vaak op dat als producten elders zijn uitverkocht dat Elektrototaalmarkt nog wel kan leveren. Dat het dan af en toe even wat langer kan duren vind ik niet zo erg: ik bestel gewoon op tijd. Scheelt me een hoop frustratie!

Ook het eigen merk tuinpaaltjes (stopcontacten) zijn erg goed bevallen, precies wat ik nodig had, en kon nooit ergens vergelijkbare producten vinden. Top!

20 mei 2021

Geweldige service

Na de bezorging van mijn kleine bestelling zag ik dat er een 2polige schakelaar beschadigd was.
Direct een mail gestuurd en een dag later al een nieuwe schakelaar van hun ontvangen.
Geweldige service ondanks het maar een kleine bestelling was.
K.j.m wagenborgen

29 april 2021

Geef mijn geld terug!

Product besteld, mail gehad dat het niet op voorraad is. Aangegeven dat ik de bestelling wil annuleren en mijn geld terug wil. Nu bijna 3 weken verder nog steeds mijn geld niet terug. Op mijn e-mail werd ook niet gereageerd, uiteindelijk gebeld en het zou dan hopelijk vrijdag terug gestort worden. Ik moet het nog zien..

24 maart 2021
Logo Elektrototaalmarkt.nl

Antwoord van Elektrototaalmarkt.nl

Beste Erik,

Door drukte hebben wij helaas niet tijdig op uw mail gereageerd. Ook is het niet onze gewoonte om de klant zo lang te laten wachten op zijn/haar terugstorting. Door de enorme drukte is er achterstand opgelopen. Het geld is gister naar u overgemaakt en zou inmiddels op uw rekening moeten staan. Onze excuses voor deze vertraging.

Team Elektrototaalmarkt

Voorbeeldig online winkel

Ik heb drie bestellingen in een maand gedaan. Die werden snel en keurig geleverd. Winkel is telefonisch bereikbaar ook in deze Corona tijden en personeel is zeer behulpzaam. Zeker een aanrader en een voorbeeld van hoe winkels zouden moeten omgaan met klanten!

19 maart 2021