Elektrototaalmarkt.nl Reviews

5.777
TrustScore 3 uit 5

3,2

Op 1 augustus een 5-adrige kabel besteld, 22meter en direct een bevestiging met correcte omschrijving. De levering was 3 dagen later: prima! Maar wat blijkt? Er wordt een verkeerde, 2-polige kabel... Toon meer

Adres verkeerd op label Adres werd zonder toevoeging op label gezet Hier door op verkeerde adres geleverd De ontvanger heeft mij het pakket gegeven Anders was het gewoon kwijt Klacht in gedien... Toon meer

Ik heb een set Plug and play zonnepanelen aangeschaft met stekker. Wat mij gelijk opviel hoe veel zorg er was besteed aan het transport en de manier hoe alles verpakt was. Alles keurig rechtop op ee... Toon meer

Afgelopen jaren twee sets met plug and play zonnepanelen gekocht met ECU. Toen de ECU een keer niet werkte vanwege wifi problemen namen ze uit zichzelf contact op. Ontzetten goede nazorg. Helaas bleek... Toon meer

1. Elektronicawinkel
  2. Lampenwinkel
  3. Leverancier van apparatuur voor zonne-energie

Elektrototaalmarkt.nl biedt een enorm assortiment van kwalitatief hoogwaardige A-merk elektromaterialen. Het team achter Elektrototaalmarkt.nl bestaat uit deskundige medewerkers met jarenlange ervaring in de elektrobranche. Met deze combinatie van A-merk artikelen en deskundigheid zijn wij altijd in staat u te voorzien van het juiste product tegen de voordeligste prijzen!

Gemiddeld

(5.777)

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Klantenservice is een werkwoord

Voor een klushuis heb ik in twee keer alle benodigde schakelmateriaal gekocht. De garantieperiode is van sommige artikelen al verlopen voordat ik die installeer. Zo trof ik laatst een onderdeel dat kapot uit een doos kwam, het was al meer dan twee jaar geleden geleverd. Elektrotaalmarkt doet gewoon niet moeilijk en regelt het. Binnen twee dagen had ik een nieuw exemplaar in huis.

6 januari 2025

Retour verwerken crediteren een drama

Na een snelle levering van een aantal Gira afdekraampjes waarvan alle beschermfolie ontbrak en dus beschadigd waren bij binnenkomst wil ik deze retourneren.
Je moet de retour eerst aanmelden vervolgens wachten op een retourbon.
Deze komt nog vrij vlot de volgende dag.(16-09) Binnen één dag is de retour ontvangen bij Elektrototaalmarkt. (17-09)Deze wordt dan echter pas een week later verwerkt. (23-09) Contact klantenservice. Echter daarna nog eens 10 werkdagen voordat de retour gecrediteerd wordt. Tot op heden nog steeds niet gecrediteerd.(06-10)
Al met al bestel hier dus niet meer. Als je op deze manier met retouren omgaat van artikelen welke beschadigd geleverd worden(vermeld op de retourenbon) dan mag je zelf de conclusie invullen.
Jammer dat men niet zorgvuldiger met haar klanten omgaat ondanks dat ik het retouren probleem begrijp.

6 oktober 2024

Per mail vroeg ik om een oud model stopcontact en na het sturen van een foto, werd het snel verstuurd.

21 september 2024

Slecht advies en zeer slechte service

Gebeld voor advies wat ik exact moest hebben. Ik heb datgene besteld wat werd geadviseerd. Na levering blijkt dat ik nog een onderdeel extra nodig had. Onderdeel van 23 cent. Daarvoor weer gebeld en die moest ik maar bijbestellen. En ze konden niets regelen met de verzendkosten wat gewoon in een enveloppe paste. Ik moest het maar bij een bouwmarkt kopen. Daar heb je geen verzendkosten werd gezegd. Nooit meer geen elektrototaalmarkt.

31 mei 2024

Topservice!

2 jaar geleden rookmelder gekocht. Batterij zou 10 jaar mee moeten, maar nu al defect/leeg.
Binnen 24 uur een nieuwe opgestuurd. Topservice!

6 mei 2024

Lees dit eerst voordat je besteld!

gevraagd wanneer er geleverd wordt omdat ik al een week wacht dan te horen krijgen dat ze gaan informeren wanneer er geleverd wordt. Zou (2 daggen zijn volgens website), bestelling binnen na een aantal weken, zonder pakbon en dan blijkt 2 orders door elkaar. Dan staat de monteur bij de klant zonder alles bij te hebben. afgang klant kwijt. Nog eens gevraagd wanneer het geleverd wordt de andere onderdelen en antwoordt we zullen eens gaan informeren??Dit hadden ze toch al gedaan! Bij een ander bedrijf besteld en nu nog proberen het geld terug te krijgen , kost nog meer tijd en geld.

12 april 2024

Super service

Super service!
Deel van (vlot) geleverde ventilator ontbrak.
Een telefoontje en de dag daarna al een nieuwe opgestuurd gekregen! Zeer tevreden over de dienstverlening van Elektrototaalmarkt.

12 maart 2024

Hele goede service!

Hele goede service! Had een aantal schroevendraaiers besteld waarvan 2 voorradig 1 niet. Na een weekje wachten(wat ook keurig was aangegeven) kreeg ik een mailtje dat de levertijd toch langer was dan gehoopt. 2 schroevendraaiers zijn opgestuurd 3e in backorder en werd twee weken later alsnog keurig bezorgd.

15 maart 2024

Alleen de dag erna geleverd als je meer betaald.

Beetje jammer dat ze adverteren met “voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis”. Ik moest gewoon een paar dagen wachten. Het kán wel, maar dan moet je meer verzendkosten betalen. Rare manier van zaken doen, ik kijk volgende keer wel verder.

Als aanvulling op reactie van elektrototaalmarkt.nl:
Precies wat u zegt, u schrijft dat ik korting heb gekregen omdat ik het een dag later liet bezorgen. Dus om, zoals u adverteert, de producten de volgende dag te laten bezorgen moet je dus meer betalen. Dat is precies mijn punt, uw bedrijf adverteert met snelle levering, maar dat kost de consument dus wel extra geld.

19 februari 2024

Beste Kevin,

Weet je zeker dat dit bij ons was? Bij ons is het namelijk op werkdagen voor 16:30 besteld, de volgende dag geleverd, mits de artikelen uit voorraad leverbaar zijn. Zijn de artikelen niet op voorraad, dan staat dit bij het artikel aangegeven hoe lang de levertijd is en wordt dit tevens op de orderbevestiging weergegeven. Daarnaast rekenen wij géén extra kosten voor levering de volgende dag. We geven wél een korting op de verzendkosten wanneer men er voor kiest om de artikelen een dag later te leveren, maar dit is een optie die men zelf kan selecteren en dus niet standaard aan staat. Graag komen wij in contact om te kijken om welke order het hier gaat.

Aanvulling: inmiddels hebben wij de order terug gevonden. In de order heb je zelf gekozen voor korting op verzendkosten en dus latere levering. De order is dan ook ook gewoon geleverd op de beloofde dag.

Team Elektrototaalmarkt

Er is goede service verleend bij een bestelling
Per telefoon is ook een goede uitleg gegeven over het artikel en een oplossing geboden voor iets wat erbij benodigd was
Kortom een aanrader!

13 februari 2024

Zeer ruim assortiment, maar matig advies

Zeer ruim assortiment en vlotte levering. Maar kennis van zaken en advisering is (zeer) matig. Bij bestelling van schakelmateriaal worden -bij herhaling- niet bij elkaar passende artikelen geleverd of ontbreken vervolgens essentiële onderdelen. De klantenservice reageert vriendelijk en vlot maar het zou prettiger en sneller zijn als alles in één keer goed geleverd werd.

29 juni 2023

GEEN LEVERING ONTVANGEN ONDANKS BELOFTE

Bestelling en betaling ging natuuuurlijk prima, aan de telefoon best goed geholpen tot zover, maar dan !!! Voor ruim 2800 euro aan zonnepanelen en toebehoren besteld en een levering afspraak gemaakt zoals op de website vermeld..op 2 juni j.l zouden de zonnepanelen en toebehoren geleverd worden, ik heb s,morgens nog met elektrototaal gebeld met de vraag hoe laat ik het kan verwachten om half 2 klonk het vol overtuiging, dus wij wachten want ik had er een dagje vrij voor genomen en voor de zaterdag een elektricien en klusbedrijf ingehuurd om de panelen te plaatsen en aan te sluiten, vrijdag avond 2 juni idd een doos toebehoren geleverd maar geen ZONNEPANELEN ! Wat mij ook opviel is dat ze zeggen dat je een track en trace nummer krijgt, ik heb voor ruim 2800 euro besteld maar geen track en trace nummer gehad ( zeer vreemd ) Na teleurgestelde email verkeer kreeg ik doodleuk de mededeling dat zij niet verantwoordelijk zijn voor de levering en dat ze afhankelijk zijn van de transporteurs...nou ja, zet dan niet op je website voor half 5 besteld de volgende dag in huis of bel ons voor een levering afspraak en dat soort onzin haal dat dan van de site ! maar goed hier zit een zeer zeer teleurgestelde klant met twee facturen van de elektricien en de klusjesman voor nul werk ( wie gaat dat betalen? maandag 5 juni maar eens met dat fantastische bedrijf bellen waar mijn panelen in godsnaam blijven ! Voor mij NOOIT meer ELEKTROTOTAALMARKT ! denk goed na voordat je met hun in zee gaat

2 juni 2023

Beste Michael,

Hoe vervelend het ook is, er kan altijd vertraging of schade optreden bij transport. Het is dus nooit handig om installatie in te plannen voordat de onderdelen geleverd zijn. Het klopt dat wij van de transporteur doorkregen dat de levering plaats zou vinden rond half 2, alleen heeft u ons vervolgens pas na 17 uur gemaild dat dit niet zo was, waardoor wij toen geen contact meer konden opnemen met de transporteur. U wilde ook alle gemaakte kosten voor installatie op ons claimen, maar logischerwijs is dit niet onze verantwoordelijkheid. Gelukkig gaan 99% van de transportleveringen wel goed en op tijd, maar blijft die ene procent natuurlijk altijd erg vervelend en proberen we die altijd zo goed mogelijk op te lossen.

Team Elektrototaalmarkt

Bestelling en levering was prima, klantenservice is drama

Bestelling en levering was prima en vrij vlot. Gevraagd om een levering in een deel, had verder geen haast, daar werd nog netjes over gemaild een aantal dagen later. De ervaring daarna was gewoon zeer triest te noemen. Op een dag 2 verschillende transporteurs aan de deur gehad, duidelijk werd van de klantenservice dat zij totaal geen idee hadden hoe en wat verstuurd was. Duidelijk was dat nog meer dan 1/3e van de bestelling ontbrak. Verder totaal geen inhoudelijke reactie. 2 dagen verder kwam er ineens een pakket aan van DPD, de ontbrekende resterende bestelling. Om 5 uur kreeg ik daar van Elektrototaalmarkt nog een herinnering van dat het afgeleverd was. Totaal geen excuses, verdere inhoudelijke reactie of iets anders. Slechte zaak, duidelijk dat het systeem niet werkt en inhoudelijk niet in de processen gekeken of ingegrepen kan worden

28 april 2023

Beste heer Hogervorst,

Zoals we u al aangegeven hadden is alles compleet en op tijd verstuurd. U bestelling kwam vanaf verschillende groothandels waardoor het met verschillende postbedrijven geleverd is. Helaas had 1 pakket bij DPD vertraging opgelopen, waardoor niet alles op dezelfde dag geleverd. Dat valt buiten onze macht.

Elektrototaalchaos…

Bij de eerste bestelling van twee producten kreeg ik een product netjes de dag later (vrijdag) en het 2e product heb ik de dinsdag na het weekend zelf moeten ophalen bij een verzamelpunt. Zonder enige info van post of Elektrototaalchaos. "vandaag besteld morgen in huis"- "wij leveren ook op zaterdag" - "wij werken met meerdere postorder bedrijven". Tweede bestelling op woensdag van twee producten voor zaterdag. Ik denk dan hebben ze genoeg tijd om alles netjes te regelen. Een product netjes op zaterdag gekregen en het tweede na dagelijkse mailtjes en telefoontjes de vrijdag de week erna. 'Vandaag besteld morg.... etc. VERWACHTEN JULLIE DAT ER NOG EEN 3e KEER KOMT!? Helaas. Dat lijkt me niet verstandig.

11 maart 2023

Waardelozer dan waardeloos

Na plaatsen bestelling geen e-mail ontvangen van ETM. Hierover gebeld. Vervolgens geen Track&Trace code ontvangen. Dit kwam volgens ETM door pakketdienst.
Op donderdag besteld. Pakket werd maandag bezorgd.
Gevoelig product (infrarood warmetestraler) waar geen enkele moeite was gedaan het goed te verpakken. Ontvangen in productverpakking met adres sticker erop. Doos niet dicht: stukje plakband was kennelijk te duur. Doos open ontvangen. Een ander (veel goedkoper) product ontvangen dan besteld. Wederom gebeld. Werd mij gevraagd of ik het opgestuurde product wilde houden in plaats van het bestelde (en duurdere) product. Uiteraard was dit niet mijn wens. Gevraagd of ETM het juiste product wilde sturen: dit wilde men doen als zij het verkeerd geleverde product retour hadden ontvangen omdat men er niet op vertrouwde dat ik het verkeerd toegezonden product zou retourneren. Daarop besloten van de bestelling af te zien. Het verkeerd geleverde product teruggestuurd. 2 dagen nadat ETM het product retour heeft ontvangen contact opgenomen waarom mijn geld nog niet is teruggestort: dit doet men pas na 8 werkdagen!!!
Het gaat om een bedrag van ruim € 500,00.

Mijn advies aan anderen: bestel niet bij Elektrototaalmarkt!

26 januari 2023

Zeer slechte service!

Drie bestellingen gedaan van een paar honderd euro. Geen reactie op het verzoek de bestelling te controleren, geen bericht is goed bericht? Klantenservice reageert erg traag en zeer slecht en achterhaald retourbeleid. Teleurstellend!

15 november 2022

goed bereikbaar

Meerdere malen hier besteld. Ze zijn goed en lang bereikbaar. Ze nemen de tijd en leggen ook aan een leek goed uit. Prettig bedrijf.

20 oktober 2022