Op 1 augustus een 5-adrige kabel besteld, 22meter en direct een bevestiging met correcte omschrijving. De levering was 3 dagen later: prima! Maar wat blijkt? Er wordt een verkeerde, 2-polige kabel... Toon meer
Adres verkeerd op label Adres werd zonder toevoeging op label gezet Hier door op verkeerde adres geleverd De ontvanger heeft mij het pakket gegeven Anders was het gewoon kwijt Klacht in gedien... Toon meer
Ik heb een set Plug and play zonnepanelen aangeschaft met stekker. Wat mij gelijk opviel hoe veel zorg er was besteed aan het transport en de manier hoe alles verpakt was. Alles keurig rechtop op ee... Toon meer
Elektrototaalmarkt.nl biedt een enorm assortiment van kwalitatief hoogwaardige A-merk elektromaterialen. Het team achter Elektrototaalmarkt.nl bestaat uit deskundige medewerkers met jarenlange ervaring in de elektrobranche. Met deze combinatie van A-merk artikelen en deskundigheid zijn wij altijd in staat u te voorzien van het juiste product tegen de voordeligste prijzen!
Canadabaan 18a, 5388RT, Nistelrode, Nederland
Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik bestelde op vrijdag een tv en op dinsdag werdt hij al geleverd correct verpakt in een doos goed verpakt met piep schuim folie op de pootjes en op het scherm geenkrasje erop gewoon keurig.

Antwoord van Elektrototaalmarkt.nl
Hoi,
Het lijkt erop dat alles weer naar behoren werkt. Dank voor de hulp, service, ondersteuning, bereikbaarheid, etc. Allemaal 5 uit 5 sterren!! Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren.
ECU deed het niet meer waardoor ik geen data kon zien van mijn zonnepanelen. Na contact met Eletrototaalmarkt, werd ik zeer snel geholpen en is er uiteindelijk een nieuwe opgestuurd. Probleem is verholpen. Snelle service en prettig contact.
Op zaterdag mail van elektrototaal dat er geen data meer verstuurd werd met de ECU, na controle blijkt de ECU het niet meer te doen. Zij hebben dit direct doorgezet en op dinsdag kreeg ik de nieuwe ECU binnen en deze weer geïnstalleerd. TOP bedrijf in allertheid,communicatie en service.
Afgelopen jaren twee sets met plug and play zonnepanelen gekocht met ECU. Toen de ECU een keer niet werkte vanwege wifi problemen namen ze uit zichzelf contact op. Ontzetten goede nazorg. Helaas bleek vandaag de ECU niet te werken en zelfs op zaterdag binnen een uur bericht terug met tips. Helaas is de ECU kapot en ontvang ik binnenkort een nieuwe. Ik ken weinig bedrijven met z’n goede service. Ook nadat je producten hebt gekocht.
Ik heb 2 jaar geleden zonnepanelen aangeschaft en onlangs zonnepanelen bijgeplaatst.
Bij het configureren via de EMA website is er waarschijnlijk iets fout gegaan waardoor ik niet kon zien wat elk paneel apart aan vermogen levert.
Ik heb hierover een email gestuurd en het was daarna binnen een uur opgelost.
Ik heb een set Plug and play zonnepanelen aangeschaft met stekker.
Alles keurig rechtop op een pallet waardoor er ook geen andere goederen erop gelegd konden worden. Netjes met schoren vastgeschroefd en in folie gewikkeld. Alles was aanwezig in het pakket en was met een uurtje op het dak geïnstalleerd tevens ook goede en snelle hulp gehad met het account aanmaken voor de EMA app
Hager groepenkast besteld en ontvangen. Helaas was de deksel beschadigd tijdens transport. Nieuwe deksel werd achteraf nagestuurd zodat ik meteen kon beginnen met de installatie. Snel en goed geregeld.
Dimmerknop besteld, paste niet, medewerker dacht goed mee en stuurt gratis de oplossing.Top.
Ik heb een set Plug and play zonnepanelen aangeschaft met stekker.
Alles keurig rechtop op een pallet waardoor er ook geen andere goederen erop gelegd konden worden. Netjes met schoren vastgeschroefd en in folie gewikkeld. Alles was aanwezig in het pakket en was met een paar uurtjes op het dak geïnstalleerd. Alles werkte in 1 keer. Later nog een apsystems ECU erbij besteld en daar werd ook extra garantie bij geleverd en een account voor mij aangemaakt. Nu kan ik realtime mijn teruglevering zien. De communicatie met Elektrototaalmarkt is erg fijn, snel antwoord en denken met je mee. Top bedrijf !
Heb sinds twee jaar een installatie met 4 zonnepanelen, half jaar geleden was de gateway (internetkoppeling) defect, meteen een nieuwe geleverd gekregen en snel geholpen met omzetting naar de vervanger.
Heb nu de installatie uitgebreid met 4 panelen, weer een nette levering en goede begeleiding bij ingebruikname.
Bij de aanschaf van de zonnepanelen werd ik zeer goed geholpen en kreeg ook advies die op mijn specifieke situatie van toepassing was. De reactietijden waren ook erg super (zelfs in het weekend!).
Dit keer had ik een zonnepaneelomvormer die het niet meer goed leek te doen. Meteen geholpen met duidelijke instructies en later vervangende apparatuur gekregen waardoor het opgelost is.
Na diverse sites te hebben bekeken en vergeleken is onze keus toch elektrototaalmarkt.nl geworden.
Het contact via mail gaat snel en ook het uitwerken van de door ons bestelde delen werden per mail snel omgezet naar een order.
Kort daarna volgde de email met de link om te betalen en daarna werden de bestelde delen razendsnel verzonden.
Top service
Goede samenwerking gehad met het bestellen van 2 setjes van 2 panelen op een schuurtje
Snelle respons via whatapp op vragen , super !
Snel geleverd
Wij zijn tevreden
Onderdelen besteld en meteen geleverd. Pakket open gemaakt en er zat een verkeerd onderdeel in. Meteen gemaild en kreeg snel reactie en het juiste onderdeel is opgestuurd. Prima service en snel en gemakkelijk contact.
Na een dimmer besteld te hebben en retour gestuurd te hebben, blijkt het product incompleet te zijn. De dimmer is alleen gepast en niet gemonteerd. Nou vragen ze het complete bedrag terug in de achteraf betaling terwijl het om een ledje van welgeteld €5 gaat. Tevens vragen ze bij retouren om het volledige verzendbedrag als nog te betalen, dit mag volgends het herroepingsrecht helemaal niet! Ik bestel hier nooit weer en zou ieder ander dit ook aanbevelen niet te doen.
Heb de afgelopen maand 2 maal een bestelling geplaatst voor schakelmateriaal en aangegeven op welke dag ik het afgeleverd wilde hebben.
Bovendien zijn de prijzen héél erg aantrekkelijk in vergelijking met andere leveranciers.
Beide leveringen waren helemaal compleet en beiden exact op de juiste datum.
Op 27-01 een bestelling van schakelmateriaal gedaan. Onderdeel van deze bestelling waren 7 dezelfde stopcontacten. Deze zaten onverpakt in één plastic zak. Ik heb er eentje geprobeerd, maar deze paste niet. Dus alle 7 retour gestuurd via DHL op 31-01. In mijn account kon ik zien dat er 5 stuks gecrediteerd zouden worden, maar het geld liet op zich wachten. Op 17-02 en 18-02 hierover gebeld. De uitleg was dat het pakketje zoek was en ze een onderzoek waren gestart bij DHL. Ik moest maar afwachten. 24-2 weer gebeld. Nu bleek dat er op 7-2 een mail gestuurd was dat er 2 stopcontacten beschadigd waren en dat ze er maar 5 konden crediteren. Deze mail was mij ontgaan en stond in de spam. Uhh? Het pakje was toch zoek? Weer gebeld, ze gingen het intern bespreken met als uitkomst dat ik alle stopcontacten had moeten controleren op beschadigingen en daarom geen restitutie kreeg van de 2 stopcontacten. Maar ik heb er maar eentje uit de verpakking gehaald en toen die niet paste alles retour gedaan. Moet de leverancier niet alles controleren op beschadigingen voordat ze het opsturen naar de klant? Jammer...
Alles gaat goed, totdat je service nodig hebt, dan wordt je niks anders dan afgewimpeld.
Oplichters. Zou volgende dag geleverd worden. Wachten al een week. KOOP HIER NIETS!!!

Antwoord van Elektrototaalmarkt.nl