Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig fin, informativ og empatisk hjælp & vejledning via live chat funktionen. Jeg er meget tilfreds!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Håbløs levering. Jf. bestillingen “leverer de til et udleveringssted nær dig”. Man får ikke at vide hvor, og man kan ikke vælge mellem udleveringssteder. Det viser sig at være en håbløst placeret pakk... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte en sodastream på Elgiganten i søndags med afhentning på Fisketorvet. Jeg modtager aldrig en ordrebekræftelse (heller ikke en der er røget i SPAM), men efter ca. 12 timer får jeg en sms om at... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har fået den dårligste service hos Elgiganten i Hjørring. De har solgt mig et produkt med 24 måneders bindingstid til telenor uden at vise mig kontrakten ved køb. Tlf skulle bruges som en betalings te... Toon meer

2,0

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

2,0

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har bestilt et amerikansk…

Jeg har bestilt et amerikansk kølefryseskab
ved første levering kom der kun 1 mand, selvom jeg havde betalt for 2 mænd på bilen.
Så det bliver ridset og bullet.
Så det skulle byttes igår
Så igår kom der igen 1 mand, selvom der skulle komme to.
Han mente at hele indpakningen skulle med ind i huset, hvis han tog indpakning af ved hoveddøren, skulle jeg underskrive at det var på eget ansvar.
så han blev bedt om at kører.
Kørte til Elgiganten Næstved og fik en super forståelse og der blev skrevet til transportvirksomheden.
MEN SAD OG VENTEDE HELE DAGEN IGÅR OG VED VED FAKTISK IKKE HVORNÅR JEG MODTAGER MIT KØLE-FRYSESKAB
og man kan ikke ringe til Elgiganten.

19 augustus 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi sad og ventede på opvaskemaskinen…

Vi sad og ventede på opvaskemaskinen med åbne døre, og vi er 100% sikre på, at der ikke har været gjort et forsøg på at leverer opvaskemaskinen på vores adresse. Pludselig modtager vi en SMS, om at de ikke har kunnet leverer varen med krav om ekstra gebyr.
Det helt uacceptabelt, at jeg skal bruge tid på at vente på noget, der aldrig dukker op, bare fordi de ikke gider overholde de indgåede aftaler.
Jeg opfordre til en boykot af EL giganten, indtil de stiller garanti for levering af de vare, der er betalt for på forhånd.

7 augustus 2021

Mega dårlig betjening

Mega dårlig betjening af en ung fyr, som ikke fattede at jeg bare skulle købe en cover til Ipad. Han blev ved og ved med at sælge mig internet, og alt muligt andet. Til sidst blev han nærmest sur over jeg ikke valgte at skifte el, forsikring, internet. Jeg handler aldrig mere i Elgiganten i fields.

17 juli 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt absurd ringe kundeservice.

Helt absurd ringe kundeservice.
Ingen kompensation ordning for forsinkelse af leverance af hvidevare. Det helt uacceptabelt at jeg skal bruge 5 timer + på ikke andet end at vente på noget der aldrig dukker op!
Jeg opfordre ingen at handle med dem fremover

17 juli 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har bestillt en computer den skulle…

Jeg har bestillt en computer den skulle komme den 9.06.21 Nu har jeg 6 gange fået en forsinkelse ( skal komme den 28.07.21)uden nogen forklaring hvorfor .
jeg har skrevet til kundeservice og har ikke hørt noget fra dem siden en uge .
Helt ærlig hvad er det for en service i byder kunderne.
:-(

14 juli 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Overordentlig dårlig kundeservice og reperation

Jeg har nu haft et VR headset inde på jeres "værksted" i 3 uger, jeg har ikke modtaget nogen som helst form for kommunikation fra jer vedrørende mit produkt, jeg skal selv bruge tid på at ringe til jeres support for at få det samme svar uge for uge, at det er på værksted....

Da jeg efter 2 uger ringede blev jeres telefon supporter uforskammet og sagde at hverken jeg eller ham var teknikere, så vi kunne ikke kommentere på hvor lang tid det kunne tage.

Hvorfra kan han vide om jeg er supporter, tekniker, statsminister eller cirkusklovn for den sags skyld?

Det kan ikke være rigtigt at det skal tage jer over 3 uger at kigge på et stykke plastik der er knækket på et headset til 3500kr efter 3-4 ganges brug...

Hvis i er i tvivl om min ordre må i tjekke med den mail jeg anmelder fra her, for jeg har heller ikke fået udleveret et servicenunmer, det er ikke til at finde på den kvittering jeg underskrev da jeg indleverede headsættet.

13 juli 2021

Reklamation fusk

Ekstrem dårlig service. Havde købt et ur til min datter. Efter lidt over et halvt år virkede opladeren ikke rigtig. Vi tog til elgianten for at få det ordnet. Uret var så udgået og jeg fik afvide at jeg ku betale 400kr for at få et nyt eller pengene tilbage. Det var jeg selvfølgelig ikke tilfreds med da jeg har reklamation bevis på. Jeg fik nr til service og fik afvide at jeg ku sende det ind til reparation og hvis det ikk ku laves fik vi et nyt. Idag får vi så SMS om at vi kunne gå i forretningen og hente et nyt produkt eller få pengene tilbage. Tager ned for at få et nyt ur som de ikke ville give men vi ku betale for et nyt. Det er bare ikke iorden når det ikk er ældre. Det ikke vores problem at de så hurtigt ikk har den model men kun det nye model. Det nye koster lige så meget som det vi købte. Vi købte dog da der var rabat på og det bruger de nu mod os i butikken. Tros reklamation bevis overholder de det ikke.

11 juli 2021

POLITI ANMELDT

Jeg har I dag været i kontakt med butikken I Hillerød vedrørende min mobiltelefon som har været sendt til reparation der er i dag gået 14 hver dage butik chefen har lovet at ringe til mig i morgen de kan ikke finde ud af hvor min mobiltelefon er henne jeg har også efterspurgt et track nummer men har ikke modtaget det endnu kundeservice har også efterspurgt det men de har ikke modtaget det jeg kan kun sige til folk at de skal holde øje med deres sager jeg er nået så langt ud nu at jeg bliver nød til at politi anmelde elgiganten for evt erstatning

1 juli 2021

Ringeste service !!
Jeg er ude for det samme som alle af jeres mange dårlige anmeldser på TrustPilot, med en espresso maskine som jeg har indleveret d.3/4 og har næsten dagligt kontakt med jer og I kommer med den ene undskyldning efter den anden. De kan ikke give mig svar på hvornår jeg får den.
I mandags ville I kontakte værkstedet for at få en leveringsdato og lovede at ringe tilbage. Dette skete ikke, så kontakter jeg jer igen tirsdag, hvor I bekræfter på mail at jeg ville få besked samme dag.... DETTE skete heller ikke, så jeg kontakter jer igen i dag onsdag, hvor dagens løgn er at I atter engang har kontaktet værkstedet for at få at vide hvornår der skulle komme dele til den. - Hvad skal jeg bruge det til? Jeg vil bare gerne have den, en tilsvarende eller pengene retur.!! NU !!
DET ER 5 UGER SIDEN JEG HAR INDLEVERET DEN !
Det er oven i købet anden gang den er til reparation for det samme.
Jeg købte denne maskine d.19/4-2020 og har været tilfreds med produktet.
Jeg var dog uheldigt at den holdt op med at virke d.19/12-2020 og der indleveret jeg den i Holbæk.
Den 8 januar følger jeg op på reparationen, men kunne ikke få svar på hvad der skulle gøres ved den eller hvor den var. Sjovt nok fik jeg sms samme aften at nu var den klar til afhentning! Ja det var jo dejligt, men jeg tænker på hvor længe den mon havde været der og hvorfor kunne I ikke fortælle mig om den var blevet repareret eller skulle repareres da jeg rykker for den??
Nu samme problem.
Den virkede fint indtil d.3 april, hvor den fik nøjagtig samme fejlsymptomer som sidste gang og jeg vil så indlevere den atter engang.
Desværre falder jeg og taber den på vej ud til bilen og den går yderligere i stykker.
Nå men fik indleveret d. 3 april og efterfølgende har jeg gentagne gange henvendt mig til jer for at høre hvad der sker med reparationen eller erstatning?
Jeg får noget nyt at vide hver gang jeg ringer, så det gør jeg så tit. Jeg har også krævet at få købet ophævet men I mener stadig det er inden for rimelig tid. 5 uger og I aner stadig ikke hvornår jeg får den. Jeg vil bare have en tilsvarende eller pengene retur NU !
MEN nej I overholder ikke købeloven, § 78, stk. 3 og 4, sammenholdt med § 79 !!!
Jeg har fået en skriftlig bekræftelse på min anke og klage i Holbæk, så jeg har noget hvis dette ender med en retssag.
Mvh Bruno

6 mei 2021

Bondefangeri til UG.

D. 9.4.2021 bliver jeg bondefanget på Elgigantens hjemmeside ved at købe en opvaskemaskine som de slet ikke har hjemme, og ikke nok med at de ikke har den hjemme, men de reserverer også beløbet på mit kort for en vare de ikke har. Iflg. Elgiganten vil reservationen blive ophævet efter 48 timer. I dag skriver vi d. 23.4.2021, og reservationen er stadig ikke ophævet, trods adskillige henvendelser til dem. De har den ene dårlige undskyldning efter den anden. Så dårlig kundeservice/behandling skal man lede længe efter.

23 april 2021

Nyt katalog

Nyt katalog.

Varen dog kun på lager i 2 forretninger i Jylland.

Det er bondefangeri

Dårlig stil.

Fik dog tilbudt et tv som var en del dyrere

Mvh.

19 april 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig bytteservice. Mangler stadig varer efter 3 måneder.

Købte 3 Philips hue produkter til Black friday.
Ved udpakning kunne jeg konstatere at alle 3 produkter allerede havde været udpakket, og der manglede komponenter.
Det tog dem en måned at finde ud af hvordan jeg kunne bytte dem under Corona lockdown.
Her 3 måneder efter jeg endelig fik indleveret dem, mangler jeg stadig at modtage den sidste af varerne. De vil ikke sende den, før den afdeling der har modtaget den melder den bortkommet. Og den afdeling svarer ikke tilbage.

12 april 2021

Har købt en iPad 10.2 " ny" troede jeg

Har købt en iPad 10.2 " ny" troede jeg. Da vi pakkede den nye iPad ud, var der 168 familiebilleder???
På en ny iPad???
Jeg prøvede at anulere ordren, inden jeg fik den, men det kunne jeg ikke,da de var igang med at pakke den.
Fik at vide at jeg bare kunne lade være med at hente den i Bring Boxen, så ville den blive sendt retur og ordren animeret efter 14 dage i frostvejr. De var ligeglade med om den skulle ligge der 14 dage, men jeg var ikke ligeglad med mine penge.
Der var intet at stille op. Utroligt personale
Man skulle nok have købt et andet sted.
Så nu sidder jeg med en "ny iPad" som er brugt.
Kan ikke komme i kontakt med Elgiganten???
Hardy

18 januari 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Deres system er træls at kigge på

Deres system er træls at kigge på. og fungere ikke jeg havde problemer med et gavekort deres kundeservice svarede ikke, eller det vil så sige jeg fik ringet til dem til sidst da de ikke svarede på min mail.

18 januari 2021

Kundeklub fordele/ ulemper

Købte iPad kontant og bad om ikke at få kvitteringen på mail da vi har fælles e-mail. Det var super at hun intet kunne se hvor jeg købte julegaven👍
Fanme om så ikke Elgiganten sender en mail dagen efter med tillykke med din nye iPad, her er tips og ticks.
Er i helt væk😳 det er sgu da ikke for sjov jeg frabeder mig kvitteringen og de overtaler mig til at registrere mit køb på tlfnr fordi der ikke bliver sendt noget.🤬🤬
Jeg skal helt sikkert ikke være med i jeres kundeklub som jeg forøvrigt aldrig har meldt mig ind i men pludselig bare var med i🤬🤬🤬
Handler andet sted næste gang.

12 december 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig stil at afvise folk uden…

Dårlig stil at afvise folk uden mundbind/visir. Nogle mennesker kan ikke have det på, det kan være helbredsmæssigt, og det er en personlig sag. Shame on you elgiganten. Mand jer op.

23 november 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utroligt i bliver ved med at påstå at…

Utroligt i bliver ved med at påstå at pengene kun har været reserveret og ikke har været trukket fra min konto når jeg ved det er en stor løgn. Vi skulle betale først for overhovedet at kunne reservere det tv. Har endda bevis på det er betalt bliver nødtil at politi anmelde den sag her desværre. Vi havde købt og betalt et tv som i blev ved med at udsætte fik det annulleret og købte et andet tv i en anden butik. Men ufatteligt det er så svært at få sine egne penge tilbage det er mange penge at miste når man er højgravid 😡😡😡

18 november 2020

skærm under garanti

Indleverede PCskærm under garanti til rep. den 12.09.20. De ville ikke lave den og 24.09 sendte værkstedet den retur til elgiganten. Her 33 dage efter har vi trods gentagne henvendelser (incl til : status.ccc elgiganten.dk) ikke fået skærmen retur. Kun halvvenlige "beklager meget" fra unge piger i skranken hos elgiganten. Det med rimelig tid til rep. som står i købeloven og hvis det overskrides har man krav på ny vare eller tilbagebetaling er elgiganten ligeglade med. Man/nogle flere burde pudse advokater og ekstrabladet efter dem. De er pisseligeglade med os når vi først har betalt for varen.
Også spændt på hvorfor de ikke vil rep. den.
Vh.
Arne

15 oktober 2020

Mega dårlige service☹️

Mega dårlige service☹️
Vi bestilte en vaskemaskine og tørretumbler, som skulle være overraskels fødselsdags gave til min datter, vi lavet aftale med butikken de skulle ringe en halv time før levering, vi aftalte dato og tidspunkt.
Efter et par dage får jeg besked fra elgigant, de har været med varerne og der var nogen hjemme😳
Jeg finder ude af, de har været 5 dage før, den aftalte tid☹️ Og uden at ringe, ifølge aftale skulle de ringe halv time før de kom, så man ikke skulle sidde og vente fra kl.8-17
Jeg ringer og de undskylder med at der sket noget fejl😡
Så vil de levere det ugen efter😡
Med samme slags aftale😳
Men nej, de har ikke ringet inden de kom, og forstår ikke hvilken adresse de har været på, for min datter og hendes mand var hjemme, der blev ikke ringet på dør klokke hos dem☹️
Senere fik jeg besked fra elgigant at de har være på adressen, men blev ikke lukke inde.
Det er ikke til at forstå😳
Jeg sidder med min tlf og venter på opkald som aftale😟
Jeg ringer igen til butikken og venter en halv time på min tur😠
Det var umuligt at kunne forklar kundeservice det møg de havde lavet, hun blev ved med at kaste skylden på os. Jeg har til sidst sagt vi ikke ønsker maskerne og bil annullere ordre, det kunne hun heller ikke, så tog jeg i butikken, efter lang vente tid blev det min tur, og nej det lykkes stadigvæk ikke at kunne annullere det, fik besked på jeg skal ringe efter kl.16 😳
Jeg ringet Kl.17 og venter igen en halv time til min tur, og til sidts får samme besked igen😊
De kunne ikke annullere det, og jeg skal ringe igen imorgen 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 Mega dårlige service😡

12 oktober 2020

Jeg køber en ps4 slim Fra ny

Jeg køber en ps4 slim, hvori jeg Ligger mærke til at der er drag på R3, der gør at man under spillet langsomt men konstant drejer til venstre. Under spillet kan controlleren også finde på at dreje 30-45 grader til venstre. Jeg tager fat i Elgiganten der Beder mig om at tage tlf-nisk kontakt til Playstation. Jeg efterkommer deres anbefaling. Jeg gør Playstation opmærksom på mit problem med controlleren og her får jeg at vide at jeg skulle tage ned til Elgiganten og få controlleren byttet. Jeg spurgte om hvad jeg skulle gøre, såfremt de ikke ville give mig et nyt.

Hertil svarede Playstation at jeg skulle bede dem om at ringe med det samme, da jeg selvfølgelig ikke skulle vente, da det var et nyt controller.

Jeg tog ned til Elgiganten i Horsens og forklarede problemet og fik at vide at de ville tage min controller og at jeg skulle vente med at få en controller. Jeg gjorde ham opmærksom på det Playstation sagde til mig. Her svarede Elgiganten at det ikke var deres procedure..... hvorfor Beder i mig så om at tage kontakt til Playstation, hvis i ikke selv er klar over proceduren?!🤯 jeg spørger så om hvor lang tid jeg skal vente på svar om jeg får en.... svaret blev et kort: “det ved jeg ikke”😒

Dårligste service fra kundeservice Horsens.
Jeg har altid været en fan af Elgiganten, men det blev sq lige overskygget af en træt og træls medarbejder.

8 juni 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.