Virkelig fin, informativ og empatisk hjælp & vejledning via live chat funktionen. Jeg er meget tilfreds!
Håbløs levering. Jf. bestillingen “leverer de til et udleveringssted nær dig”. Man får ikke at vide hvor, og man kan ikke vælge mellem udleveringssteder. Det viser sig at være en håbløst placeret pakk... Toon meer
Jeg købte en sodastream på Elgiganten i søndags med afhentning på Fisketorvet. Jeg modtager aldrig en ordrebekræftelse (heller ikke en der er røget i SPAM), men efter ca. 12 timer får jeg en sms om at... Toon meer
Har fået den dårligste service hos Elgiganten i Hjørring. De har solgt mig et produkt med 24 måneders bindingstid til telenor uden at vise mig kontrakten ved køb. Tlf skulle bruges som en betalings te... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
dum levering
har bestilt en fryser som bliver leveret mellem kl 800 og 1700 ingen mulighed for at give fuldmagt til at pakken bare kan stilles eller få et nærmer tidspunkt
Dårlig service
Dårlig service, lang ventetid, har sendt en pc en, modtog den i samme stand, stadig samme fejl.
TAK FOR KAFFE. Sidste gang jeg var i Elgiganten.
Nej tak
Handler ikke i en butik der boykotter andre. Fordi eliten beder jer om det
Så dårlig service!
Har aldrig oplevet dårligere service. Det er umuligt at returnere
Dårlig behandling og et par sælger løgne
Jeg købte i går en iphone 7 i Elgiganten. Jeg blev gjort opmærksom på at jeg kunne få tilskud til den fra yousee. Spurgte om mit abonnement ville være det sammm og det fik jeg bekræftet dog ville jeg få lidt flere gigabite fordi de kunne se jeg også var bredbåndskunde hos Yousee. Så jeg så ja til tilskud og betalte. Var kun lige kommet hjem for så at kunne læse i min mail at jeg nu ikke længere havde datadeling og C-more. Prøvede at ringe til Yousee men de ville ikke hjælpe og sagde at jeg skulle tilbage til butikken for at få mit gamle abonnement tilbage. Tilbage i butikken i dag sagde de at jeg bare kunne få to datakort af dem så skulle jeg barer Inge til Yousee når jeg kom hjem for at aktivere dem. Vel hjemme ringede jeg til Yousee format aktivere de to datakort. De kunne ikke hjælpe. De skulle aktiveres i butikken. Tilbage til butikken aflevere de to datakort bede om at få mit gamle abonnement tilbage. Betale tilskud tilbage og så hjem og vente en til to dage på at mit gamle abonnement kommer til at virke. Minimum 6 timer spildt på løgn og dårlige forklaringer
Skodvirksomhed
Reklamationer og kundepleje, det er noget elgiganten skider på, til gengæld går dd lystigt efter Danmarks førende netavis og sviner den til med deres politiske korrekthed.
De lille ABC for virksomheder siger ellers, bland dig uden om politik.
Det her er ikke et sted man skal handle
Bytte ?
Hvis du har en ting som er gået i stykker tager det en evighed før de bare kan konstatere at den rentfaktisk er gået i stykker.
Først derefter sender de enheden til relation.
Og det selv om man har forsikret enheden i deres egen butik
Kunde pleje nej - politisk aktiv JA
Manglen på service er absurd - dog har kæden een politisk linie - flot
Ses i POWER.
Handler der aldrig igen.
Var for nyligt i Elgiganten, blev chokeret over den manglende service, bedrevidende ansatte og ligegyldighed med at de rent faktisk lever af os kunder.
Jeg var inde og ville have byttet et par Sennheiser ørebøffer, da jeg ikke var tilfreds med produktet, eftersom den venstre side skrattede og larmede. Fuldt dækket af garanti, købeloven og anstændighed.
Men bliver mødt med spørgsmål såsom: "er du lidt højrehørende" og kommentar om at jeg nok er "lidt partisk og fokuserende på reelle problemer i dagens Danmark".
Elgiganten kan beholde de penge jeg har smidt gennem flere år i deres biks. Men de kan smide en hvid pind efter at jeg handler der igen.
Snydt og bedraget af Elgiganten
Har været inde med min Tablet for at få den rep. de forsøgte og beskadigede derved den. Og nu beskylder de mig for at selv at have påført skaden, selvom jeg har vidner på at det var en sælger fra Elgiganten som forsøgte, de vil overhovet ikke høre på vidnerne. De har ovenikøbet ridset foliet på min Tablet som de så ophæver købet af, og fortæller hånligt at det kan jeg ikke gå videre med da det er under beløbs grænsen.
jeg HAR været en god kunde hos dem men aldrig mere, og fortæller vidt og bredt hvordan de snyder og bedrager deres kunder.
Har d. 14/12-2016 modtaget en mail, hvor de endnu engang afviste at dække min Tablet, da jeg ikke med sikkerhed kan udpege den ansatte som ødelagde min Tablet. SÅ DERFOR OPFORDRER JEG ALLE TIL AT LYVE FOR EL-GIGANTEN ELLERS VIL DE IKKE ERSTATTE DET DE ØDELÆGGER. For havde jeg bare være et dumt s... og oplyst et navn så var der ingen problemer. Danskerne må da snart vågne op og se hvor de snyder og bedrager!!!!!!!!!!!
Lees meer over geverifieerde reviews.