Blev henvist til ELH, fra min egen læge. Ingen tid til hjælp - fair nok. Men absolut ingen forståelse for situationen og for at hjælpe mig videre. Elendig kunde/patientoplevelse og attitude. Hvor ma... Toon meer
Jeg fik en tid samme dag jeg ringede, og ved samtalen med lægen fik jeg igen en ny tid. Derefter igen opfølgende undersøgelser og behandling. Meget god og professionel behandling.
Her er man et nul Bestiller tid ved læge kommer til sygeplejerske. Mon det giver flere penge fra det offentlige??? Kun akuttider så masser af ventetid, ingen tid overholdes Kun et spørgsmål ad gan... Toon meer
Kaotisk, useriøst og i værste fald helbredsskadelig. Jeg lider af en stofskiftesygdom. En sygdom der er næsten invaliderende hvis man ikke bliver behandlet ordentlig. Lægerne i dette lægehus vender a... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Aldrig mere!
Jeg har en gensygdom som i høj grad kan forårsage blodpropper. Jeg har derfor i mange år fået hjertemagnyl/blodfortyndende således jeg forbliver rask. Jeg var tilflytter til Ebeltoft og fik derfor ny læge. Desværre begyndte jeg at få en allergisk reaktion på medicinen og en anden medicin skulle derfor findes.
Da fik jeg dén besked fra min læge ‘BL’, at jeg intet skulle have - hvilket var til stor undren for mig da hun kendte historikken. Jeg har nemlig - da jeg ikke havde kendskab til sygdomme tidligere haft alvorlige blodpropper! Under 2 måneder efter fik jeg en stor blodprop i benet som gik op i lungen! Yderst livstruende og i dag har jeg stadig gener! Jeg skulle bestemt være fortsat på blodfortyndende medicin. Jeg kan derfor INTET godt sige om Ebeltoft lægehus.
Hurtig og smilende betjening som…
Hurtig og smilende betjening som sædvanlig! I fortjener et skulderklap for jeres arbejde. Karsten Kjær
Den mest ringe oplevelse.
Den mest ringe oplevelse.
Ingen svar på e-konsultation. Man kan ikke engang se om lægerne er til stede eller har læst beskeden, eller hvornår de vil vende tilbage.
Efter at have ventet 3 dage på svar, kan man så prøve telefonen, som kun er åben mellem 8 og 12.
Når man så har siddet i telefonslusen i 15-20 minutter, kan man så få at vide at man tidligst kan få en tid om 1 måned.
Det er så fuldstændigt ubrugeligt for almindelige mennesker, der mener at læger at ansat for at hjælpe folket - og ikke omvendt.
Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, at de er stolte af deres arbejdsplads.
Fin betjening ved telefonen
Fin betjening ved telefonen, kom meget hurtigt til og ikke mindst en fantastisk god behandling af Anne Katrine.
Altid søde venlige og omsorgs fulde
Altid søde venlige og omsorgs fulde. Personale og lægerne gør deres bedste. Og så er tålmodighed en dyd🥰 husk det når i brokker jer over ventetid i tlf. En tilfreds patient
IKKE EN FAMILIELÆGE
I Ebeltoft Lægehus er der ikke tid til patienterne, kun til at tjene penge. Tidsbestilling KUN via telefon, og du er mindst nummer 25 i køen hver gang. Ingen bør spilde så meget tid. Patienterne er IKKE i centrum. Rigtig god plads til forbedring, og omsorg.