Elitcar Rental Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Yillardir elitcar,dan araç kiralayan biri olarak belirtmek isterimki yardim odakli degiller ve her seferinde kiraladiginiz araç yerine baska bir arac veriyorlar,ariyorum bu aractan memnun degilim reze... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie wieder nieeeee wieder. Mietet dort auf keinen fall ein auto die verarschen hier jeden . Die versuchen geld reinzuholen obwohl wir alles bezahlt haben. So eine verarschung gibt es nicht. Abzocke!!!... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aracı istanbul havalimanından teslim aldım. Gitmeden önce kendilerini nasıl bulacağımı bana güzel bir şekilde anlatan bir mesaj yolladılar ve rahatca bulabildim. Personel gayet saygılı be güleryüzl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Birçok kez elitcar dan araba kiraladım. Teslim alırken ve teslim ederken hiçbir sorun yaşamadım. Çalışan arkadaşların güler yüzü ve ilgisi olmak üzere her kiralamadan dahada memnun olarak ayrıldım.Bu... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autoverhuur

Geschreven door het bedrijf

20 Yıllık tecrübesi, yurtiçi ve yurtdışı çalışanları ile Avrupa’da 41 ülkede 1000’in üzerinde seyahat acentası tarafından tercih edilen, kendi yazılım sistemi aracılığıyla ülkemize gelen yüz binlerce turiste hizmet veren bir araç kiralama platformudur.

Contactgegevens

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

This company never says truth never…

This company never says truth never believe their words full of scum and full of lie please people never trust these people your money all ways on risk whit this people. Bu şirkete asla güvenmeyin tamamıyla yalan dolan düzenbezlık la dolu bu şirkettir lütfen paranıza dikket edin her an dolandırıla bilirsiniz

11 september 2025

Elitcar Arac Kiralama

Her sene oldugu gibi, bu Senede izine geldigimde Aracimi Elitcar Dan aldim. Ter temiz ve bakimli araclari var. Senelerdir Elitcar Dan kiraliyorum, ve kiraladigim araclar 1 Yasin altindaydi. Örnegin bu sene kiraladigim Fiat Egea 2024 modeldi. Izinimi yaptim, ve kiralamis oldugum Araci sag Selim Elitcar a teslim ettim. Araci Teslim alan Arkadas Abdurrahim Daştan güler yüzlü deneyimli bir Eleman. Bir iki dakikada Aracı teslim aldı. Bana iyi uçuşlar diledi. Müsteri temsilcisi Tugba Acar Hanim Efendi ye, ve Araci teslim alan Abdurrahim Dastan Kardesime çok Tesekkür ediyorum. Iyiki varsiniz. Elitcar Arac kiralama sirketini herkese tavsiye ediyorum. Gönül rahatligi ile Arac kiralaya bilirsiniz

24 september 2025

Autovermietung mit Problemen ohne Hilfe

Diesen Sommer wurde uns ein Auto mit Diesel übergeben.
Gerade Mal sind wir am ersten Tag 200 km zu unserem Zielort gefahren und schon leuchtete die Anzeige für AdBlue auf.
Ich rief bei Elitcar an und schilderte das Problem. Uns wurde gesagt das die das hätten auffüllen müssen, aber anscheinend nicht passiert ist. Am Telefon wurden wir gebeten den Beleg für AdBlue aufzubewahren und das das dann bei der Fahrzeugabgabe uns erstattet wird. Um auf sicher zu gehen habe wir eine Bestätigung per WhatsApp schriftlich angefordert und kam auch.
Bei Shell habe ich den Mitarbeiter gefragt und der meinte die gekauften 10 Liter AdBlue müssten ca. 3000 km ausreichen. Damit haben die das Fahrzeug ohne AdBlue an uns übergeben.

Wir sind im gesamten Urlaub ca. nur 1000 gefahren. Bei der Abgabe fing der Herr von Elitcar an mit mir zu diskutieren um den Betrag von ca. 600 Türkische Lira nicht zu erstatten, obwohl es vorher versprochen wurde. Er meinte ich hätte es ja sowieso auffüllen müssen, weil ich es ja anschließend verbrauche. Zu meiner Frage warum es nicht bei Übergabe aufgefüllt war konnte er nicht antworten.
Ich habe ihm erklärt wenn es aufgefüllt gewesen wäre wir es nicht einmal vollständig aufgebraucht hätten. Er gab mir keine sinnvolle Antwort.
Dann hat er allen ernstes nur 450 Lira erstatten wollen, weil wir ja bereits etwas verbraucht hätten?

In einem anderen Urlaub hing die Stoßstange einseitig runter bei der Übergabe. Hat den Typen von Elitcar nicht interessiert. Habe sie selber mit einem Kabelbinder es befestigt Bei einem anderen Mal war der Seitenspiegel kaputt hat auch keinen interessiert. Und jedes Mal die Masche bei Autobahnmauten es wären wohl aufgrund vergangener Zeit weitere Gebühren entstanden, die man auch zahlen muss. Kann doch nicht bei einem Unternehmen dieser Größe sein das HGS also die Maut nicht per Banküberweisung sofort erfolgt.

Also passt auf wenn Ihr zum ersten Mal ein Fahrzeug mietet sind die total nett und behilflich. Bei jeder weiteren Anmietung kommt eine neue Hürde….

14 september 2025

MALESEF REZALET GÜVEN SIFIR

bir yildizi bile hakketmiyorlar!Bebegimizle gecenin 23 de bizi ankara havalimaninda 2.30 saat bekletdiler, aylar önce rezervasyon yapmisdik fakat arabayi ayarliyamamislar. 2.30 saat sonunda uzun aramalar sonucunda araba geldi fakat saka gibi bebek koltugu yok dediler!!!böyle rezilik olmaz ben kac ay önce rezervasyonumu yapmisim sizde,
bide can güvenliğinu umursamayip bebek koltugu yok diyorlar gecenin bi vakti!!! sonra gitdik baska bi dükkandan kendimiz bebek koltugunu aldik, zahmet edip getiremedikleri icin!!! böyle birseyi ilk kez yasiyoruz ve bidaha asla ELITCAR yi tavsiye etmiyorum! Geri dönüsde araba teslimatinda gecikdiler!!! onlar yüzünden ucagimizi kaciricakdik!!! herkes bu yorumları okuyarak burdan araba kiralasin!!!!

1 september 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Cok Iyi gecti

Cok Iyi gecti. Alti gunluk izmirden kiraladim, Bodrumdan verdik.
Fiyat biraz yuksrk gibi geldi, Ancak arac sifir aracti. Bodrumdada farkli yerde verilmesi icin yardimci oldular.
Arac verirken Hgs var dedi arkadslar ve ucret istediler. Tekrar Kontrolle neticesinde Hgs olmadigi tesbirmt edikdi.

21 augustus 2025

Süper

Meryem Hanım kiralamam esnasında çok yardımcı oldu. Problemim çözüldü. Teşekkür ederim

25 augustus 2025

Fiyasko

22 Mart - 7 Nisan 2025 tarihleri arasında, Esenboğa Havalimanı’ndan Citroen C-Elysee 1.6 dizel aracı Elit Retcar üzerinden günlük 21 Euro’ya kiraladım (PNR: DE25AH2958). Daha ucuz olan 1.3 Egea’yı 17 Euro’ya kiralama imkanım varken, daha geniş ve konforlu olduğu için Citroen’i tercih ettim ve toplamda 336 Euro’yu nakit olarak ödedim.

Ancak havalimanında Elit Retcar yerine Zeplin Rentcar yetkilisi bana Elit Retcar adına 1.3 Egea getirdi. O anda itiraz etmeme ve Elit Retcar’a ulaşmaya çalışmama rağmen hiçbir muhatap bulamadım. Eşim ve çocuğumla havalimanında mağdur kaldığım için aracı kabul etmek zorunda kaldım. Üstelik verilen aracın balataları bitik, ön takımı bozuk ve direksiyonu arızalıydı. 16 gün boyunca 70-80 km hızla, konforsuz ve riskli bir şekilde tatilimi geçirmek zorunda kaldım.

Şu anda ise 25 Ağustos - 24 Eylül 2025 tarihleri arasındaki yeni rezervasyonumu (PNR: DE25AE8440) iptal ettirmek istiyorum fakat Elit Retcar’a defalarca ulaşmama rağmen hiçbir sonuç alamıyorum. Hem yaşadığım mağduriyetin giderilmesini hem de rezervasyonumun iptal edilerek, ödediğim fiyat farkının tarafıma iade edilmesini talep ediyorum. Elit Retcar’dan acil çözüm ve geri dönüş bekliyorum.

22 maart 2025

Sehr kompetent und professionell

Ich wurde sehr freundlich und pompetent von Filiz hanım empfangen und betreut. Das Team ist sehr aufklärend und freundlich eingestellt. Die medizinische Behandlung ist sehr steril und kompetent. Mir wurden 4200 Grafts implantiert, am nächsten Tag zur Nachkontrolle wurde ich schon fast familiär empfangen. Zu meiner weiteren Auffüllung werde ich definitiv in 8 Monaten wieder Elit Hair aufsuchen!!!

15 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ich habe oft angemietet aber die…

Ich habe oft angemietet aber die Realität macht sich erst dann bemerkbar wenn man Probleme mit dem Fahrzeug hat. Zwar erreicht man jemand aber lösungsorientiert arbeitet hier niemand. Ich sitze hier auf einem reparaturbedürgtigem Fahrzeug seit Tagen und ein Umtausch ist nicht möglich, weil ich nicht am anmietort mich befinde. Fast 20 Telenate mit Wartezeiten und keine Lösung

Ich rate davon ab sich bei diesem Unternehmen ein Fahrzeug auszuleihen, hierzu werde ich auch ein Video posten wenn ich zurück in Deutschland bin.

Ich sitze seit Tagen fest und kann nicht meine Reise fortsetzen, ich bin frustriert, sauer und wirklich enttäuscht.

16 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Otoban,da aküden kaynaklı problem…

Otoban,da aküden kaynaklı problem yaşıyorum şu dakkada 10 saattir bekliyorum daha ne kadar beklemem lazım bilmiyorum servis ,sıfır bile az .yani yok.problemin kendim halletmem gerektiği söylendi 10 saat icinde en az 6 kişi ile görüstum hemen dönecegiz diyorlar ama .....inanın koşturmaktan yoruldum ve bulamadım kesinlikle ve kesinlikle bu firma ile iş yapılmaz.söylediklerinin hiçbirine inanmayın

14 augustus 2025

Felaket bir deneyim – Bir daha asla Elitcar Istanbul Sabiha Gökçen Havalimanı

Elitcar Istanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile yaşadığım deneyim tam bir felaketti.
• Belirli bir aracı rezerve etmeme rağmen, hiçbir açıklama yapılmadan tamamen farklı bir model verildi.
• İletişim düzensizdi ve çoğu zaman ulaşılamıyordu.
• Verilen sözler ile gerçek arasında büyük fark vardı.
• Yardıma ihtiyacım olduğunda görmezden gelindim ve hiçbir destek sağlanmadı.

Bu firma güvenimi tamamen kaybetti. Benim için: Bir daha asla Elitcar Istanbul Sabiha Gökçen Havalimanı.

13 augustus 2025

3 mal gemietet 3 mal enttäuscht

Unterwegs ging die Motorlampe an . Kein Öl im Auto . Öl gekauft . Dann ging Add Blu an . Add blu gekauft . Beleuchtung defekt . Reifen abgefahren . Und was sagen die Mitarbeiter, alle Service werden durchgeführt. Es wird nichts durchgeführt.versicherung muss man immer extra zahlen auf den Tagespreis . Auch abzocke . 3 mal gemietet 3 mal enttäuscht. So das war’s für mich ! Ich erwarte für das Geld ein ordnungsgemäßes Auto wo ich ohne Bedenken mehrere 100 km fahren kann und nicht alle 20 km eine Lampe leuchtet .
Euer Mitarbeiter auf dem Jet Parkplatz der hasan bey . Sehr unfreundlich . Kein Hallo kein auf Wiedersehen . Freundlichkeit null . Erreichbarkeit eine Katastrophe

20 juli 2025

Nie Wieder Asla Asla

Nie Wieder Asla Asla
Bu firmadan lütfen araç almayınız aksi takdirde sizi perisan ederler benim başıma geldi sizin başınıza gelmesin lütfen lütfen

24 juli 2025

İstanbul havaalanıda araç kiraladım

İstanbul havaalanıda araç kiraladım, araç fiyatı günlük 53€, sırf sigorta için 27€ para aldılar, oysa ki sonradan öğrendim günlük sigorta fiyatı 8-10€ civarında. Şimdi 17€ fazla alarak elinize ne geçti, birdaha asla sizden kiralamam, sizden kiralayacak olan kisilerede uzak durun diyecem. Değdi mi 17€ için şimdi adınızı lekelemeye? Uzak durun, işini dürüst yapan araba şirketleri bulun ama Elitcar'dan uzak durun.

15 juli 2025

⸻rezalet bir firma

Elitcar ile Yaşadığımız Skandal Deneyim: Dikkatli Okuyun, Kanmayın!

Kızımla birlikte yapacağımız seyahat için Elitcar adlı firmadan, havalimanına yakın bir noktadan araç kiraladık. Aracı teslim aldığımızda saat 11:00 civarıydı. Otobana çıkar çıkmaz araçtan gelen garip bir koku ve ses dikkatimizi çekti. Hemen yakındaki bir benzin istasyonuna girerek durumu kontrol etmek istedik ve aynı anda Elitcar’ı arayarak acil yardım talep ettik.

Telefonda görüştüğümüz bir kadın, aracın kontrolden geçtiğini söyleyerek durumu hafife aldı, hatta üstü kapalı şekilde bize inanmadığını ima etti. Benzin istasyonunda çalışan bir görevliye aracı gösterdiğimde, kendisi iki arka lastiğin havasının inmiş olduğunu, tekerleklerde diş (profil) kalmadığını ve telinin dışarı çıktığını tespit etti. Bunu kadına iletmemize rağmen yine de ikna olmadı. Biz de lastiklerin fotoğraflarını çektik.

Ancak bize söylenen cevap şuydu:
“O zaman orada sabaha kadar bekleyin.”
Bunun üzerine, “O halde bizi alın ve bir otele yerleştirin,” dedim.
Yanıtları: “Bizim öyle bir hizmetimiz yok.”

Yetkili biriyle görüşmek istediğimde, “Şu anda kimseye ulaşamıyoruz, yarın size dönerler,” dediler.
Ben de, “Araba tahsis edin, bu halde 350 km yol gidemem,” dediğimde telefondaki kişi bana bağırarak hakaret etti.

Eğer bu sorun otobanın ortasında başımıza gelseydi ve bir benzin istasyonuna ulaşamasaydık, ne olacağını gerçekten düşünmek bile istemiyorum.

Bu arada, aracın bagajında yer alan yedek lastik de patlak çıktı, ayrıca lastiği değiştirebilecek hiçbir ekipman bulunmadığını da orada fark ettik. Tüm bu eksiklikler, olaydan sonra net şekilde ortaya çıktı ama firma özür dilemek yerine kendini savunmaya çalıştı.

Biz, bu riski göze alarak sadece lastikleri hava basarak yolumuza devam ettik. Memlekete ulaştıktan sonra tekrar firmayı aradık ama yine kimse bizimle ilgilenmedi.
Her görüşmede telefon başka bir kişiye aktarıldı, hiçbir çözüm sunulmadı. Bu süreçte bizi kendi buldukları üçüncü el satan bir lastikçiye gönderdiler ve kötünün iyisi diyerek eski lastik taktırmak zorunda kaldık, ama aracın frenleri hâlâ kötüydü.

Tatilimiz 10 gün sürdü ve ben bu süreçte defalarca aramaya devam ettim. Dönüşümüze iki gün kala, sonunda aracı değiştirdiler.
Ama bu geçen sürede yaşadığım stresin, korkunun ve güvensizliğin bedeli ağırdı.
O gün yaşadığım travmanın hâlâ terapisini görüyorum.

Lütfen kimse bana, “Ben yıllardır bu firmayla çalışıyorum, sorun yaşamadım” demesin.
Sorun çıkmayacağını düşünmek büyük bir hata.
İnternette gördüğünüz iyi yorumlara da aldanmayın.
Büyük ihtimalle kendileri yazıyorlardır.

Son olarak şunu söylemek istiyorum:
Paramı asla helal etmiyorum.
Kendilerine de söyledim, Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın.

18 mei 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Alles easy

Keine Bewertung

11 juni 2025
Logo Elitcar Rental

Antwoord van Elitcar Rental

Sehr geehrter Gast,

es tut uns leid, dass Sie mit Ihrer Erfahrung unzufrieden waren. Um die von Ihnen geschilderte Situation prüfen zu können, benötigen wir Ihre Reservierungsnummer oder den Mietvertrag. Leider können wir ohne Zugriff auf Ihre Buchungsdaten derzeit keine konkreten Maßnahmen ergreifen.

Wir bitten Sie daher, sich mit Ihrer Reservierungsnummer mit uns in Verbindung zu setzen, damit wir den Vorfall im Detail bewerten können. Ihr Feedback ist uns sehr wichtig und wird sorgfältig bearbeitet, um ähnliche Situationen in Zukunft zu vermeiden.

Mit freundlichen Grüßen
Elitcar Turizm A.Ş.

Amatör

Üçtane araba kiralamıştık vardığımızda tek araba vardı ellerinde🤨. Neyse aradan belki 45dak gectikten sonra iki araba daha ayarladılar. Ücretler full kaskolu anlaşılmıştı online onuda kabul etmediler arabaların fiyatı iki katına çıktı. Bunula kalmadı hgs ücretlerini nakit ödedik gişelerde ödenmedi diye neredeyse 3000tl burdan kitlediler ödeniş fişlerini göstermemize rağmen!!!

28 april 2025

Never again

Never again, outside your own insurance of complete car they indicate that you can take out extra insurance. still make you doubt. Costs money again. Make sure that you do not pay HGS road tax at counters on the roads because they charge this again when delivering the car. We paid double, during rental car this is not passed on by them. if you want extra costs / unforeseen costs you have to take elit car in sabiha G.

4 mei 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Best Cars ..Elitcars

Ich habe Im Mai 25 das 3. Mal bei Elitcar ein Auto gemietet und bin immer zufrieden gewesen!!Tagespreis im Mai 20€..Keine Kreditkarte, keine Kaution...Bar aufm Tisch und ab geht's!!Autos sind ziemlich neu ,keine 5 Jahre alt und gut Versichert!!Mitarbeiter sind sehr nett und zuverlässig!!Letzte mal hat ein Ümit Korkmaz mich "bedient" ...topkerl!!Immer wieder Elitcar...

5 mei 2025
Logo Elitcar Rental

Antwoord van Elitcar Rental

Sehr geehrter Gast,

wir möchten Ihnen mitteilen, dass Ihr Feedback für uns von großem Wert ist. Wir versichern Ihnen, dass bei Ihren zukünftigen Anmietungen die gleiche Sorgfalt und Aufmerksamkeit gewährleistet wird. Wir würden uns freuen, Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen
Elitcar Turizm A.Ş.

Lees meer over geverifieerde reviews.