Enormt snabbt att bekräfta leverans (beställt under en helg). En del av leveransen var felaktigt men leverantören hanterade detta på ett fantastiskt elegant sätt där man tänkte wow ... det var snabb... Toon meer
Snabb leverans av mina nya handtag till köksluckor/lådor. Produkterna motsvarade förväntningarna med undantag för att ett handtag hade gängpaj i ena fästet. Men det löstes snabbt med en annan skru... Toon meer
Beställde fel antal i första beställningen, gjorde en komplettering som var på plats två dagar senare. Riktigt bra, tack! Väl förpackat och hög kvalité på kökshandtagen. Blev riktigt snyggt!
Utseendet på köksknoppen överensstämde inte med bilden på hemsidan. Den var mycket slätare/ren i verkligheten än på bilden där den såg mer "sliten"/gammal ut.
Tryggt att handla hos Elito
Mycket bra sortiment och bra priser. Snabb leverans också.
Fick fel vara men den ersattes snabbt med den rätta. N
Efter bytet nöjd.
Fina handtag!!
Jag blev så glatt överraskad att hitta så fina handtag till ett mycket bra pris. Snabb leverans och de var enkla att skruva fast.
Otroligt bra!
Riktigt imponerad av hur snabb leveransen är, verkligen riktigt bra! Helt nöjd och kommer garanterar att handla här igen.
Snabbt och smidigt
Snabb leverans, smidigt med faktura, fick alla varor i ett paket
Bra utbud och snabb leverans
Mkt bra utbud på kökshandtag, bilden motsvarade verkligheten. Inga problem med frakten, snabbt och smidigt!
Snabb och bra service.
Bra hem sida, lätt att beställa och snabb leverans.
Alltid lika nöjd
Fick paketet inom 24 timmar efter beställning och allt var med och inget var trasigt eller fult. Så har det varit varje gång!
Kanonbra på alla sätt!
Köpte nya knoppar till köket. Otrolig snabb leverans, bra priser och jättefint förpackade! Knopparna levde upp till alla förväntningar.
Snabb smidig leverans av snygga handtag!
Allt skött precis så som man hoppas, prima
Bra snabb leverans.
Gick väldigt smidigt att köpa handtag av Elito och kvaliteten var god! Snabb leverans också. Inget att klaga på.
Har inte haft några problem.
Fungerar precis som tänkt vilket är bra.
Snabb leverans och bra produkt!
Gillar knopparna till köket som vi köpte hör!
Fina beslag till bra priser.
Hittade äntligen de beslagen vi letat efter och till ett bra pris. Snabb leverans och bra service. Rekommenderar gärna detta företag!
Fantastisk service och snabb leverans!
Fantastisk service och snabb leverans
Leverans inom 24h, måste jag säga mer?:)