Deze haklaarzen lopen verrassend makkelijk. Ze voelen niet te zwaar of strak. Ik heb ze langere tijd gedragen zonder problemen.
Leren jasje besteld. Duurde 2 weken, dit stond nergens (als je dit weet is 't geen probleem) Jasje zojuist door de brievenbus gekregen, dus kon nooit 'n LEREN jasje zijn. Blijkt 'n lelijk glimmend po... Toon meer
Mijn ervaring was dat de website de indruk wekte een Nederlandse webshop te zijn. Pas nadat ik de artikelen wilde retourneren, bleek dat retour alleen mogelijk was naar China. De retourkosten zijn daa... Toon meer
Ik was een beetje onzeker of de glitterjurk niet te overdreven zou zijn, maar hij is eigenlijk heel draagbaar. Hij vangt het licht subtiel en voelt niet zwaar. Uiteindelijk vond ik hem leuker dan verw... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord
Materiaal echt triest
Materiaal echt triest, geen duidelijkheid over terugstuurbeleid. Ga alles doen om mijn geld terug te krijgen. Frauduleuze firma 😡
Er in gestapt. Eens maar nooit weer. Goedkope Chinese meuk.
Oh zo jammer, maar ben er in getuind. Zonde van het geld. Het is een Chinese webshop met goedkope meuk.
Voor een vrijgezellenfeest heb ik bij hen een prachtig gouden bomberjasje gekocht. €35 (was van €75,00 afgeprijst🙈). Ik dacht echt dat het een Nederlandse winkel was. Vandaag binnen gekregen. Niet het jasje zoals op de foto, maar goedkope meuk. Beslist geen €35 waard. Jasje op de foto ziet er anders uit.
Eens maar nooit weer. Had ik maar eerst even iets beter voorwerk gedaan.
Zeeerrr slechte kwaliteit
Zeeerrr slechte kwaliteit! Zijn dropshipping bedrijf die mensen voor de gek houden!! Koop nooit iets bij ze! Ze laten je de retourkosten naar china betalen!!waardeloze mensen
Trenchcoat besteld in de maat M maar is…
Trenchcoat besteld in de maat M maar is nog geen S.
Kan de bestelling terugsturen maar dan naar China....met hoge kosten.
Kan wel 20% van het bedrag terugkrijgen en zit met een jas waar ik niets mee kan doen.
Dat dit soort praktijken nog mogelijk zijn is schandalig.
Chinees bedrijf
Chinees bedrijf. Het is niet van die kwaliteit die het zich voordoet. Je krijgt geen geld terug als je artikel wil retourneren.
Great fabric
Prachtige website en heel snelle…
Prachtige website en heel snelle reactie op al mijn vragen!!!! Love it!!!
Lees de kleine letters! Zeer slecht
Lees de kleine letters!
Terugsturen kan niet, dit moet naar China en kost een vermogen.
Dit is voor je eigen rekening
Ik had een blouse besteld, dat leek ook zo op de foto
Bij ontvangst blijkt het een t shirt
Ik krijg 10 % terugbetaling aangeboden en mag het shirt houden
Een lachertje dus
Bestelling geplaatst 2 galajurken.Vond…
Bestelling geplaatst 2 galajurken.Vond hun hier.Onmiddellijk ( binnen 3 dagen) bestelling herroepen. Weigering terug! Na 12 dagen ontvangen ,via Being naar België dan naar E- commerce Rozenburg doorgestuurd . Jurken kloppen in niets met foto’s,1 zit verkeerd in elkaar, zou ook lang zijn is knie lengte,geen vorm in. Andere lijkt in niets op foto en stof heeft ook nog halen. Is geen NL bedrijf en reageren nergens op.Zijn oplichters in producten en wettelijk.Tijd voor gerechtelijke procedure!!!
Waardeloos
Waardeloos. Lang moeten wachten op de bestelling. Normaal maat M nu expres L besteld. Het is nog geen maat S. Bij shein hebben ze dezelfde voor 9.95 ipv 29,95. Krijg nu de optie een nieuwe te bestellen maar wel eerst 9,95 betalen. En retour sturen is zo moeilijk ivm de kosten dat ze me tegemoet willen komen om 30 procent te vergoeden. Waardeloos. Ze verdienen nog geen één ster. OPLICHTERS ZIJN HET. LET GOED OP.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Eerst werd gezegd dat mijn bestelling verzonden was, daarna dat het niet op voorraad is. Terugbetaling beloofd binnen 3–5 dagen, maar na meer dan een week nog niets ontvangen. Onbetrouwbaar en slechte communicatie.
Niet bestellen!!!wat een oplichters,
Niet bestellen!!!wat een oplichters,
Baal enorm dat ik hier in ben getrapt!!!
Hele goedkope kwaliteit
Hele goedkope kwaliteit, misleiding van verkoop.
Het product lijkt totaal niet op wat ik besteld heb.
Wat een slecht bedrijf!
Artikel gekocht, na weken een bericht dat het artikel niet meer leverbaar was. Terugstorting aangevraagd, gingen weer een paar dagen overheen. Kreeg bericht dat ze dat via een andere afdeling moest aanvragen. Weer dagen later een bericht dat het artikel weer voorradig was en dat het werd voorbereid op verzending. Aangegeven dat ik mijn aankoopsom terug wilde en geen belangstelling meer had voor het artikel. Weer dágen later een bericht dat die aanvraag naar een andere afdeling moet. We zijn inmiddels in totaal een maand verder en nog geen geld terug!! Bestel hier niets!!!
Foto's op de site stemmen niet overeen…
Foto's op de site stemmen niet overeen met bestelde schoenen. Schoenen geleverd zonder veters en verkeerde kleur.
Bedriegers !!
Pure oplichterij
Had ik maar eerder deze reviews gelezen, ook ik ben in dit bedrijf getrapt dat gewoon niet anders dan pure oplichterij kan genoemd worden, ik bestelde een trenchcoat voor net geen 45€, de desbetreffende jas is absoluut niet van de kwaliteit dat ze er dit bedrag voor kunnen vragen, op 'joom' kan je hem voor 18€ kopen...
Dit is helemaal geen Nederlands bedrijf, mijn artikel bleek helemaal uit China te komen, ik moest bijna 2 weken wachten, gewoon dropshopping, ik ben zo kwaad dat ik hier ben ingetrapt en zal waar ik ook maar kan dit verspreiden zodat niemand hier hopelijk nog iets koopt. Echt schandalig!
Let op! oplichters.
Let op! Oplichters.
Op hun website adverteren ze met mooie kwaliteitsproducten maar in werkelijkheid krijg je een stuk stof geleverd wat in niets lijkt op de afbeelding waarmee ze adverteren. In ons geval was het product zelfs kapot. Op hun website staat dat wanneer er een kapot artikel geleverd word, de retourkosten voor hen zijn maar na het aanleveren van bewijs komt er natuurlijk geen respons meer. Wij zijn voor €54 euro opgelicht. Ik raad iedereen aan om op zoek te gaan naar een andere webshop en zeker niet te bestellen bij ellarose.nl.
Dropshipping in zoals het niet bedoeld is!!
Voor de Kerst een vest besteld. Deze kwam heel laat aan. En bleek uit China te komen. De kwaliteit was echt erg slecht. In de meerdere contacten met Ellarose.nl was het aanbod minimaal en werd verscholen dat ze oprecht handelen. Omdat het een slechte kwaliteit was voor een flinke prijs is het redelijk dat een bedrijf dit zelf terugneemt. Het vest heb ik naar China teruggestuurd. Nu zijn we inmiddels 3 maanden verder en is tot op heden nog niets teruggestort. Ga vooral niet in zee met Ella&Rose!!!
Verkeerd product geleverd
Verkeerd product geleverd. op eigen kosten moet ik dit naar China sturen.
vanaf begin Februari meerdere mails gestuurd maar een adres in Nederland om het product te retourneren krijg ik niet. Voorstel met korting kopen van iets anders of het juiste product toesturen maar dan wel weer 10 euro verzendkosten betalen.
Situatie:
Je koopt zwarte schoenen maat 38 Je krijgt bruine schoenen maat 34 . Betaal alleen de verzendkosten dan krijg je de juiste paar schoenen toe gestuurd.
Wat zal de volgende levering zijn? rode schoenen ???
Bij deze webwinkel moet je niet kopen!!!!
Ik probeer mijn geld terug te krijgen meldig gemaakt ACM
Dat zulke webwinkels (mogen) bestaan!
Dat zulke webwinkels (mogen) bestaan!
Als ik geen ster had mogen geven, had ik dat gedaan. Lang verhaal kort: artikelen van hele slechte kwaliteit. Retourneren drama. Inmiddels doet mijn pakket (retourkosten 25-30 euro) er al drie maanden over om bij de geadresseerde terecht te komen. Reden: het moet terug naar China. Ongelofelijk en ik trap hier nooit meer in!! Dat zulke webwinkels nog steeds (mogen) bestaan is een raadsel.